Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum oruç tutuyorum ben gündüz su içemeyince başladı yine bu sorun kuru kayısı filan da işe yaramıyo galiba bende 800 gr almış görünüyorum yani nerdeyse 1 kilo ya oha.

oo o bende çok oluyo kuzum bozma moral gece yatmadan elma kabuklarını kaynat iç sabah çıkarsın merak etme eğer çok kronikleştiyse bu durum doktora gitmen gerekirr

merhaba kızlar ben öğlen saatlerinde girebiliyorum, nasılsınız ne ettiniz

Selam kızlar tünaydınn
Benim moralim bozuk maalesef kilo almış görünüyorum halbuki çok yemiyorum ama tuvalete de çıkamıyorum tabi yine pazara kadar düzelirim inşallah
hoş geldin canım benim hiç görünmüyosun bu ara takma kafana ödem olmuştur, kayısı ye wc için

Saat fark etmiyo ki yavru hep artı gösteriyo neyse artık ilerleyen günlere bakıcaz

yavru takma hemen duzelır o benımde cok oynuyor vucut suan sonucda dengesız lavobaya da cıkamıyorsun o sorun bende de var eskısı gıbı dıılım mesela duzelcek daha kac gun oldu.

yavru sana 65 ıdealdır banada 62-63 demısdı dokor senn boy neydı yaparsın sen canım.

Diyetisyen 58 olsam dediğimde olman biraz zor dediydii 60 idealimmiş. İri hatunum kemikliyim bende kilo löp durmaz pek göbek hariç göbeğimin yandan resmini çeksem şoka girersiniz bacaklarım felan iyi sıkılaşmam gerekiyor işte. senin boy kaç kuşumm

benım boy kuzum 168 dıyetsyene bende 58 demısdım o ıdeal 62 63 bı gorelım dedı benımde ust bacak ve karn yan cok var dıyorum kı dun 9 kılo verdm haal vucut sekılsız oda spor ıste yavru bende kemıklıyım ne kdr zayf olsamda cok mınyon olamam

E esrAhsm Oruç tutanların büyük bir bölümü Ramazan’da kabızlık sorunuyla karşılaşmaktadır. Yetersiz sıvı alımı, beslenme saatlerinin değişmesi ve hareketsizlik, metabolizmanın yavaşlamasına neden olur. Kabızlığın önüne geçebilmek için iftar ve sahurda meyve, sebze, kuru meyve ve baklagiller, bulgur ile kuru yemişler yenilmelidir. Özellikle hareket etmek ve öğünler arasında bol sıvı alınması kabızlığı önleyecektir. Ramazan’ın sıcak yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle vücuttaki sıvı kaybını azaltmak için bol sıvı alınmalıdır. Yetersiz sıvı alımına bağlı olarak tansiyon düşüklüğü ve halsizlik söz konusu olabilmektedir. Günlük 2-3 litre sıvı alması önemlidir Memorial hastanesinin yazısı kuzum. Sen temizliği akşamları yap bi şişe edin onu bitirme hedefine gir bence

Evet ya oluyo böyle yapıcak bişey yok artık düzelticez zamanla :)

bende minyon olamıyorum kuzum benim karnım gittimi hiç sorun kalmaz yanlarım birde. senin boy uzun benm 60, senin 62 idealin o zaman anam ne zaman inicem ben onaa. senin çok derdin yok koş kuzum. Ben bekarken bacaklarıma ve karnıma streç sarıyorum 40 dakika kanter içinde bi yavaş bi hızlı koşuyordum bir de metroya yürüyordum işe gidip gelirken 40 dakika 68 den 63 e düşmüştüm 2 ayı doldurmadan ve o kilolayla evlendim. sakın üşenme evlenince anne olunca inan bana çok zor bir de çalışırsan hepten zor. 58 fixle sonra onu korumaya bakarsın balım

Evet ya oluyo böyle yapıcak bişey yok artık düzelticez zamanla :)

ne demek bebeğim bu konuda 10 günü görmüş biri olarak bilgim vardır yanii :) Eğer çok zorda kalırsan bekunis diye bi ilaç var o sabah sancıyla uyandırıp rahatlatıyor. ama devamlı yapmamak gerek tembelleştirir. alırsan eğer içinde bişeye alerjin olup olmadığına bak

ay kuzum ne gzl dıyorsun ben sporda cok tembelım onceden fathte gıttıgım spor slaonu vardı anca 3 ay gıdıyordum sporda yannda ınsan arkdas arıyor gercekden dıyorumkı bazen genclıgım hep kalıplı gecdı ne salakmısım nısanda sozumdede kalıplıydm dugune daha zayf olcam ama ınsallah hedefımde olurum tek derdm su sımıt karnım bıde kuzenlermde dıyordu evlenınce mutlaka alırsn bı 5 kılo barı 55 olaydm ah dıyorum keske erken baslasaymısım dıyete

aynen öyle o yüzden aşağı inmen lazım. Üşenme emin ol spor salonuyla olacak iş değil gitmediğim kalmadı fitness yüzme ama bi yere kadar sen evde mahallende yapıcan. Bu arada nişan resmini koysana çok merak ettim ya

tatlım mahaleyı cok sevmıyorum bıde cok yenıyız ya ne bılım o yuzden pek aksam cıkım yuruyım olmuyo ama otobusde erken ınıp anca yaparım onu. nısan resmım ınstagramda vardı tatlım buraya da eklm sade gıyındıgım ıcın belkı anlamadn dur

Burası eryamandaki bi düğün salonuna ne kadar benziyor

Coooookk güzel olmussunuz bu arada :)

Burası eryamandaki bi düğün salonuna ne kadar benziyor

Coooookk güzel olmussunuz bu arada :)
cok tesekkur ederım kuaforum sacımı daha gzl yapsa daha gzl olabılırdm kuafor anlayısı koyun gıbı sac yapmak
eryaman neresı bura hıc tavsıye etmeyecegm bıyer şişli ogretmen evı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…