Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sunuda eklım burda ne zayf cıkmısım oda nısanlıma donuk dıe gobegım cıkmamıs yoksa fenaydı bu vuxcutla bu kdr dar elbıse gydgme ınanamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
oooooooooooooooooooooooooo hadi bakalım :)

bana 48in altı hiç yakışmıyor canım herkes hasta mısın diye soruyor :)

Ama sana süper olur inşallah:)
İnşallah canım yaa bende istiyorum bakalım sonuç ne olucak bekliyorum bu pazara öncelikle :))

lokur akşama ne yiyeyim kaarar veremedim ama şu bizim zehir hafiyenin yüzünden canım tost istedi pide arası az yapsam yaa olmamıı

Ay bugün sizinle ilgilenemiyorum yeni ürünelr falan var reklam giricek yoğunluk var biraz

niye pidenin arasına niyeeee tost ye yemesine de tb ekmeğine yap allah allaah sonra lokur kızdı lokur dövdü

Ay bugün sizinle ilgilenemiyorum yeni ürünelr falan var reklam giricek yoğunluk var biraz

niye pidenin arasına niyeeee tost ye yemesine de tb ekmeğine yap allah allaah sonra lokur kızdı lokur dövdü

Evet lokuuur tek oradaki kızlar değil bizimde başımızdasın bilgilerinle bizide denetlee ihmal istemem peki lokurum vazgeçtiydim zaten ya patates marul dereotlu haşlanmış yumurtalı bi peyaz yapsam çok kalori olur mu ki geçende iyi süt yaptıydı

kuzum kolay gelsın sana kıyamam calıs az kaldı aksam oldu zaten
şişkomuuuu hiyerarşik çatışma çıkartırım hee Kız gayet iyisin bee ama sanırım sıkılaşma problemin var benim gibii senin diyetten daha önceliğin spor gibi geldi bana

aynen tatlım bak 9 kılo verdm annem dıyor sırtlarn falan cok kuculdu ama o smıt ah ah spor bana sart 2 ay kaldı of of bu aksam smdı lokur bana kızcak nısanlım gelcek yemega ama ben sana sısko dermıyım balık etlım benım

63 ile spor yap 55 durursun kemikli olmanın avantajı var bu konuda senin yerinde olsam onu da alır yürürdüm bebeğim o resimler felan baki kalacak. Bir de vücut sıkı olsun ki özgüvenin yerinde olsun balayında tabiki balık etliyim bunu kabul edebilirimm kalori takip ettiğim yerde bilgilerimin yanında hafif kilolu yazıyoorr o ne zaman normal yazacak acaba

bende oleyım tatlım hadı ya ole bısey mı var bende edm bende ne yazar acep
ay benımkı benden cok kılo verdı 12 kılo verdı spora da gıdıor bazen bakalım ya dedgn gıbı daha ıyı sarılcam spora

yani 1 haşlanmış patates 2 yumurtayla bol yeşillikli yapsan yanında da 1 dilim ekmek yesen ayran içsen (yoğurttan tiksindin diye) bence hem dyarsın hem de güzel olur

sen ne zaman spor yapıcaksın acaba hergün bir bahane var

ama benım sucum yokkı kuzu yarn ıftar var bugun nısanlım gelıyor ama ben denıcem gene erken ınıp eve kdr yurucem :)

aynen lokurum öyle yapim tekim nasılsa kızımda yer hemm ımm güzel oldu ekmek yicemi sanmıyorum du bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…