- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.561
Hayırdır canım ne oldu
sabah 1 elma 1 saat yürüyüş
kahvaltı :1 yumurta, peynir,7 zeytin,yeşillik
öğlen :3 minik dolma (çorba kaşığı kadar),mericmek çorba , yoğurt
akşamaz önce) 200 ml lıgyt süt ile kahve,12 badem 3 fındık
eve gidince 3 mil lesile abla ,2 lt su suyu az içiyorum bu ara(
ben bi firmada asistan olarak açlışıyorum uçak bletinde dgeişiklik yaptık
vay efendim zarar çokmu oluyormuş ben düşünmüyormuşum zararı , şirketin parasını harcıyormuşum ay neler neler günümü zehir etti yaa
3 milimi yaptım kızlar alkış bana
3 milimi yaptım kızlar alkış bana
Oyuy kuşum benim yirim seni ben
hadi yap da biz de tebrik koyalımBen de çıkıcam birazdan yine yürürüm eve şuan 4500 adımdayım gidene kadar 10 bin olur sonra da ev egzersizleri
kuzum sıkma canını aynı şey bende de var iki gündür,diyet yapınca az yemeden mi kaynaklı bilemiyorum ama çok çıkamyorum wcyeOyuy kuşum benim yirim seni benister istemez bozuluyo moralim ama dur bakalım. Evde kayısı vardı bi güzel kaynattım meyve suyu yaptım :) iftarda içeyim bari bol bol da işe yarasın :)
Evet az yemekten de oluyo cnm yakuzum sıkma canını aynı şey bende de var iki gündür,diyet yapınca az yemeden mi kaynaklı bilemiyorum ama çok çıkamyorum wcye
gündüz biraz uyumaya gece oturmaya çalış bari canımEvet az yemekten de oluyo cnm yabi de uyuyorum ben bazen bayağı. Gece yiyip yatınca şişiyo vücut
Geceleri zaten imsak saatine kadar bekleyemiyoruz cnm ya 1 den sonra yiyoruz azıcık oyalanıp yatıyoruz malesef başka şansım yok..Çok yoruluyorum çünkü gündüzleri erken kalkınca. Zaten geç kalkmak dediğim de haftada 1 en fazla 2 dir yanigündüz biraz uyumaya gece oturmaya çalış bari canım
oo kuzum ya kıyamam haklısınGeceleri zaten imsak saatine kadar bekleyemiyoruz cnm ya 1 den sonra yiyoruz azıcık oyalanıp yatıyoruz malesef başka şansım yok..Çok yoruluyorum çünkü gündüzleri erken kalkınca. Zaten geç kalkmak dediğim de haftada 1 en fazla 2 dir yani
Canımmmmmm mükmmelsn maşallah sizesunuda eklım burda ne zayf cıkmısım oda nısanlıma donuk dıe gobegım cıkmamıs yoksa fenaydı bu vuxcutla bu kdr dar elbıse gydgme ınanamıyorum
Knkişş nerdeydn sennGeceleri zaten imsak saatine kadar bekleyemiyoruz cnm ya 1 den sonra yiyoruz azıcık oyalanıp yatıyoruz malesef başka şansım yok..Çok yoruluyorum çünkü gündüzleri erken kalkınca. Zaten geç kalkmak dediğim de haftada 1 en fazla 2 dir yani
ovvv eyvah eyvah kuzum sakin ol ya olur öyle şeyler eşler arasındaKankalar benden hayır yok iştah sıfır moral sıfır kaynanam ve kocamla kavga ettik büyük benim ki anne kuzusu beni öldürüyo sinirimden bişey yiyemedm
Ah bebeğim sorma sen ben böyle bi şey hayatımda ilk defa yaşıyorum benim teyzemlerde kaynana ama böyle bi şey duymadım hiç çocuk düştü annem vardı evde sen al çocuğu in aşağıya annem çocuğu görmeye gelmiş eve götürdü aradm iki kere getirmedi indm bi aşapıyya uyutmş çocuğu dedm ayıp yani kadn görmye gelmş sn uyutuyosun anne dedm ki iki kere aradm uyutma getir diye valla sinirlik sanki anneme çocuk bakamıyon der gibiovvv eyvah eyvah kuzum sakin ol ya olur öyle şeyler eşler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?