Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sabah 1 elma 1 saat yürüyüş

kahvaltı :1 yumurta, peynir,7 zeytin,yeşillik
öğlen :3 minik dolma (çorba kaşığı kadar),mericmek çorba , yoğurt
akşam az önce) 200 ml lıgyt süt ile kahve,12 badem 3 fındık

eve gidince 3 mil lesile abla ,2 lt su suyu az içiyorum bu ara (

Güzel beslenmişsin bence zaten akşam da yemezsin afiyet olsun canım

Boşve rbence canını sıktığına deymez iki günlük dünyada he de geç

E esrAhsm esram yok yaa morali bozuk bugün kuzum bozm amoralini bende de var aynı sorun tuvalettendir o bi de vücut şaşırdı ödem yapmıştır belki bozma sen moralini ama pasta tatlı falan da yeme bence biraz sık dişini

Oyuy kuşum benim yirim seni ben ister istemez bozuluyo moralim ama dur bakalım. Evde kayısı vardı bi güzel kaynattım meyve suyu yaptım :) iftarda içeyim bari bol bol da işe yarasın :)

Oyuy kuşum benim yirim seni ben ister istemez bozuluyo moralim ama dur bakalım. Evde kayısı vardı bi güzel kaynattım meyve suyu yaptım :) iftarda içeyim bari bol bol da işe yarasın :)
kuzum sıkma canını aynı şey bende de var iki gündür,diyet yapınca az yemeden mi kaynaklı bilemiyorum ama çok çıkamyorum wcye

gündüz biraz uyumaya gece oturmaya çalış bari canım
Geceleri zaten imsak saatine kadar bekleyemiyoruz cnm ya 1 den sonra yiyoruz azıcık oyalanıp yatıyoruz malesef başka şansım yok..Çok yoruluyorum çünkü gündüzleri erken kalkınca. Zaten geç kalkmak dediğim de haftada 1 en fazla 2 dir yani

oo kuzum ya kıyamam haklısın

Knkişş nerdeydn senn

Kankalar benden hayır yok iştah sıfır moral sıfır kaynanam ve kocamla kavga ettik büyük benim ki anne kuzusu beni öldürüyo sinirimden bişey yiyemedm

ovvv eyvah eyvah kuzum sakin ol ya olur öyle şeyler eşler arasında
Ah bebeğim sorma sen ben böyle bi şey hayatımda ilk defa yaşıyorum benim teyzemlerde kaynana ama böyle bi şey duymadım hiç çocuk düştü annem vardı evde sen al çocuğu in aşağıya annem çocuğu görmeye gelmiş eve götürdü aradm iki kere getirmedi indm bi aşapıyya uyutmş çocuğu dedm ayıp yani kadn görmye gelmş sn uyutuyosun anne dedm ki iki kere aradm uyutma getir diye valla sinirlik sanki anneme çocuk bakamıyon der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…