Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kayınvalidenle aynı apartmanda yaşıyosunuz kuzum

Mervecim sıkma sen canını yani napıcaksın demişsin zaten diyceğini sakin bi zamanda da bence otur konuş ben sonuçta evli değilim akıl vermek bana düşmez ama üzülme yani

Mervecim sıkma sen canını yani napıcaksın demişsin zaten diyceğini sakin bi zamanda da bence otur konuş ben sonuçta evli değilim akıl vermek bana düşmez ama üzülme yani
lokur doğru söylüyor kuzum sakinleş sonra tatlıtatlı anlatırsın özellikle eşine, eşinin tepkisi seni daha çok sinirlendirdi sanırsam

Oyuy kuşum benim yirim seni ben ister istemez bozuluyo moralim ama dur bakalım. Evde kayısı vardı bi güzel kaynattım meyve suyu yaptım :) iftarda içeyim bari bol bol da işe yarasın :)
iç canım bi su bi ondan bence söktürürama ben de öyleyim ki daha oruca da başlamadım bakalım başlayınca nasıl olucak

Çoook Teşekkürler canım

Sahurda 2 kayisi bol su inşallah ise yarar bakalım
Bence ılık suya bi çorba kaşığı zeytinyağ karıştır iç canım ya da kayısıları z.yağında beklet sahurda yağıyla ye 1 kaşık yağdan bşşey olmaz ama öyle de güzel çalıştırıyo

Ah canım keşke konuşmaktan anlayan bir insan olsada saatlerce tatlı dille anlatsam maalesef ki anlamayan biri en güzeli Rabbime havale ettim ben napim üzüle üzüle bi hal oluyorum

lokur doğru söylüyor kuzum sakinleş sonra tatlıtatlı anlatırsın özellikle eşine, eşinin tepkisi seni daha çok sinirlendirdi sanırsam
Evet canım eşim tamamiyle beni haksız buluyor her zaman böyle yapıyor ne olursa olsun o kadının evinde oturuyosun suscaksın diyor gel de sinirlenme

Ah canım keşke konuşmaktan anlayan bir insan olsada saatlerce tatlı dille anlatsam maalesef ki anlamayan biri en güzeli Rabbime havale ettim ben napim üzüle üzüle bi hal oluyorum
Kuzum benim,ben neler yaşadım bi bilsen. İnan seninki hiçbir şey değil. Boşver üzme kendini,yüzyüze bakıyosunuz sonuçta yardımı da oluyodur sana. Yaptığı hoş olmamış tabi ama napıcaksın olmuş artık. Ben de kendimi yerim öyle durumlarda ama olan bana olur yine. Bu yaşta sinir hastası mı olalım ayol boşver. Sakince konuş eşinle,anlar elbet seni.

Lokurum esrama noldu ya onu kaçırmışım

Evet canım eşim tamamiyle beni haksız buluyor her zaman böyle yapıyor ne olursa olsun o kadının evinde oturuyosun suscaksın diyor gel de sinirlenme
Aaaa işte nefret ediyorum bundan. Kiraya evlenseymişsiniz diyesim geliyor ama maddi açıdan el mahkum canım napıcan işte. Bizim de sizin gibi kayınvalide çıktı evden biz yerleştik

Beneğim ben elimden geleni yapıyorum kayımvalidem için bana hiç bişey yapmıyosun iki gün yemek koydun önümüze onuda yapma sende kalsın dedi bende ölünce hesaplaşırız anne sen bana bunu dedin ya dedim ya ben kendimi paralıyom yinede gözde görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…