- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.581
kayınvalidenle aynı apartmanda yaşıyosunuz kuzumAh bebeğim sorma sen ben böyle bi şey hayatımda ilk defa yaşıyorum benim teyzemlerde kaynana ama böyle bi şey duymadım hiç çocuk düştü annem vardı evde sen al çocuğu in aşağıya annem çocuğu görmeye gelmiş eve götürdü aradm iki kere getirmedi indm bi aşapıyya uyutmş çocuğu dedm ayıp yani kadn görmye gelmş sn uyutuyosun anne dedm ki iki kere aradm uyutma getir diye valla sinirlik sanki anneme çocuk bakamıyon der gibi
apartmanda mı? olacaktı yanlış yazdımkayınvalidenle aynı apartmanda yaşıyosunuz kuzum
Ah bebeğim sorma sen ben böyle bi şey hayatımda ilk defa yaşıyorum benim teyzemlerde kaynana ama böyle bi şey duymadım hiç çocuk düştü annem vardı evde sen al çocuğu in aşağıya annem çocuğu görmeye gelmiş eve götürdü aradm iki kere getirmedi indm bi aşapıyya uyutmş çocuğu dedm ayıp yani kadn görmye gelmş sn uyutuyosun anne dedm ki iki kere aradm uyutma getir diye valla sinirlik sanki anneme çocuk bakamıyon der gibi
Olsun ben yine de tebriğimi koyuyorum 2 mil de güzel kuzum ben de eve yürüdüm geldim yemek yedim daha diğer sporlarımı yapmadım biraz dinleniyim yapıcamKızlar benden 2 mil geliyor sadece çok sisim kabızlık da var :'(
lokur doğru söylüyor kuzum sakinleş sonra tatlıtatlı anlatırsın özellikle eşine, eşinin tepkisi seni daha çok sinirlendirdi sanırsamMervecim sıkma sen canını yani napıcaksın demişsin zaten diyceğini sakin bi zamanda da bence otur konuş ben sonuçta evli değilim akıl vermek bana düşmez ama üzülme yani
Olsun ben yine de tebriğimi koyuyorum 2 mil de güzel kuzum ben de eve yürüdüm geldim yemek yedim daha diğer sporlarımı yapmadım biraz dinleniyim yapıcam
Oyuy kuşum benim yirim seni benister istemez bozuluyo moralim ama dur bakalım. Evde kayısı vardı bi güzel kaynattım meyve suyu yaptım :) iftarda içeyim bari bol bol da işe yarasın :)
Bence ılık suya bi çorba kaşığı zeytinyağ karıştır iç canım ya da kayısıları z.yağında beklet sahurda yağıyla ye 1 kaşık yağdan bşşey olmaz ama öyle de güzel çalıştırıyoÇoook Teşekkürler canım
Sahurda 2 kayisi bol su inşallah ise yarar bakalım
olsun biz koyduk tebriğimiziKızlar benden 2 mil geliyor sadece çok sisim kabızlık da var :'(
Bence ılık suya bi çorba kaşığı zeytinyağ karıştır iç canım ya da kayısıları z.yağında beklet sahurda yağıyla ye 1 kaşık yağdan bşşey olmaz ama öyle de güzel çalıştırıyo
Canım sıkıntı degil ben direk icerim yeter ki iyi gelsin.. çok teşekkür ederim
Evet canım benim altlı üstlü maalesefkayınvalidenle aynı apartmanda yaşıyosunuz kuzum
Ah canım keşke konuşmaktan anlayan bir insan olsada saatlerce tatlı dille anlatsam maalesef ki anlamayan biri en güzeli Rabbime havale ettim ben napim üzüle üzüle bi hal oluyorumMervecim sıkma sen canını yani napıcaksın demişsin zaten diyceğini sakin bi zamanda da bence otur konuş ben sonuçta evli değilim akıl vermek bana düşmez ama üzülme yani
Evet canım eşim tamamiyle beni haksız buluyor her zaman böyle yapıyor ne olursa olsun o kadının evinde oturuyosun suscaksın diyor gel de sinirlenmelokur doğru söylüyor kuzum sakinleş sonra tatlıtatlı anlatırsın özellikle eşine, eşinin tepkisi seni daha çok sinirlendirdi sanırsam
Kuzum benim,ben neler yaşadım bi bilsen. İnan seninki hiçbir şey değil. Boşver üzme kendini,yüzyüze bakıyosunuz sonuçta yardımı da oluyodur sana. Yaptığı hoş olmamış tabi ama napıcaksın olmuş artık. Ben de kendimi yerim öyle durumlarda ama olan bana olur yine. Bu yaşta sinir hastası mı olalım ayol boşver. Sakince konuş eşinle,anlar elbet seni.Ah canım keşke konuşmaktan anlayan bir insan olsada saatlerce tatlı dille anlatsam maalesef ki anlamayan biri en güzeli Rabbime havale ettim ben napim üzüle üzüle bi hal oluyorum
Aaaa işte nefret ediyorum bundan. Kiraya evlenseymişsiniz diyesim geliyor ama maddi açıdan el mahkum canım napıcan işte. Bizim de sizin gibi kayınvalide çıktı evden biz yerleştikEvet canım eşim tamamiyle beni haksız buluyor her zaman böyle yapıyor ne olursa olsun o kadının evinde oturuyosun suscaksın diyor gel de sinirlenme
Beneğim ben elimden geleni yapıyorum kayımvalidem için bana hiç bişey yapmıyosun iki gün yemek koydun önümüze onuda yapma sende kalsın dedi bende ölünce hesaplaşırız anne sen bana bunu dedin ya dedim ya ben kendimi paralıyom yinede gözde görünmüyorKuzum benim,ben neler yaşadım bi bilsen. İnan seninki hiçbir şey değil. Boşver üzme kendini,yüzyüze bakıyosunuz sonuçta yardımı da oluyodur sana. Yaptığı hoş olmamış tabi ama napıcaksın olmuş artık. Ben de kendimi yerim öyle durumlarda ama olan bana olur yine. Bu yaşta sinir hastası mı olalım ayol boşver. Sakince konuş eşinle,anlar elbet seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?