Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet iyilikler unutuluyo en ufak şeylerde. Ben de hayvan mı olmadım salak mı olmadım of neler neler. Hem de bebeğin mevlüdünde yani. 1 ayı aşkın süre konuşmamıştım kayınvalideyle

kız iyi bari laf sokuyomusun arada :) yavrum zor hep mi böyle kayınvaliden

Aaaa işte nefret ediyorum bundan. Kiraya evlenseymişsiniz diyesim geliyor ama maddi açıdan el mahkum canım napıcan işte. Bizim de sizin gibi kayınvalide çıktı evden biz yerleştik
Ah bebeğm bide diyor baban alsın ev orda oturalım o zaman diyor terbiyesiz işte ne laftan anlar ne haksızlık bilir benim kalbimi kırıyorlar bugünde ben üzüldüm oruçlu oruçlu üzdüm diye boşa üzülmüşüm kadın diyor ki temizliğimimi yapıyosun napıyosun bana diyor benden iyi ya eve bi giriyor her yerw cam banyo tuvalet mutfak dolapları falan yani bi günde hemde ben yapamıyom hem benim çocuğum var nasıl yapaym iki tane daha var gelin onlarda yapmıyomş ne istiyo bizden anlamadm

Evet iyilikler unutuluyo en ufak şeylerde. Ben de hayvan mı olmadım salak mı olmadım of neler neler. Hem de bebeğin mevlüdünde yani. 1 ayı aşkın süre konuşmamıştım kayınvalideyle
ayyy inanmıyorum ya valla üzüldüm esra

kız iyi bari laf sokuyomusun arada :) yavrum zor hep mi böyle kayınvaliden
Canım benim damarıma basması lazım onuda yapıyor sağ olsun bugün taramalı tüfek gibi saydırdım pişman oldum biraz ama o hiç olmamış eşimle aramı bozmak için demediği kalmadı yani boşansak sevincek

Hehh işte çocukla nasıl yapıcaz anlamıyolar mı bunlar ya. Benim kayınvalidem de ben lohusayken bi yemek getirmedi yani düşün. Bi kere gelip yapmıştı yemeğimi o kadar. Sözde benim yüzümden gelememişler laf sokuyomuşum bilmem ne. Madem büyüksün alttan alıcaksın biz cahiliz daha hayatta ne gördük ki

Aaaa tövbe yarabbim ne kadar terbiyesiz bi konuşma tarzı bu kayınvalideler niye böyle anlamıyorum ya

ayyy inanmıyorum ya valla üzüldüm esra
Yaa işte oluyo yani bunlar sülalece bana bi yüklendiler var ya anlatamam zaten lohusaydım yani stres filan derken süt müt kalmadı. Aklıma geldikçe var ya hepsine saydırasım geliyo

Lohusayken annem 50 gün kalmıştı sağ olsun oda yemek getirdi şimdi hakkını yemeyim çok emeği vardır üstümde inkar edemem ama benim yaptıklarm gözle görünmeyince ona kızıyorum hayatım

aman kuzum haklıyken haksız duruma düşme kayınvalidenin haksız olduğunu anlaması gerekirken seni haksız gösteriyo hay allah kızlar olmayan kayınvalideme sinirlendim :)

Yaa işte oluyo yani bunlar sülalece bana bi yüklendiler var ya anlatamam zaten lohusaydım yani stres filan derken süt müt kalmadı. Aklıma geldikçe var ya hepsine saydırasım geliyo
Ayy yavrum beenim kıyamam sana ya bende aynı durumdayım stresten hiç süt kalmadı bebeğime günah Allahtan reva mıdır bu mübarek günlerde

Lohusayken annem 50 gün kalmıştı sağ olsun oda yemek getirdi şimdi hakkını yemeyim çok emeği vardır üstümde inkar edemem ama benim yaptıklarm gözle görünmeyince ona kızıyorum hayatım
İyi bari o kadar yardım ettiyse. Millet ne fedakarlıklar yapıyo bee boşversene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…