Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aman kuzum haklıyken haksız duruma düşme kayınvalidenin haksız olduğunu anlaması gerekirken seni haksız gösteriyo hay allah kızlar olmayan kayınvalideme sinirlendim :)
Kız güldürdün beni :))) canım böyle bi zeytinyağı tavır yok anlamsız hareketler fesatlık her şey var

kuzum bişi sorcam kayınvaliden sana böyle hakeret ettiğinde eşin ne diyor
Ya yoktu ki o anda evde. Sonradan gelince etrafına doluşmuşlar akbaba gibi esra böyle esra şöyle die. Sinirden ağlamış eşim banyoya gidip. Ben de ağlıyodum bi yandan odaya kapadım kendimi çıkmadım. Babaannem bizde kaldı ona da söylenmişler. Ben onların lafına uymak zorundaymışım bilmem ne.

Canım eşin seni mi annesini mi haklı buluyor önemli olan nokta o aslında

kız küçük müssün ya sana annelik yapması lazım hatan olsa bile görmemesi lazım 19 yaş ne ya gencecik gelinleri var bi de beceremiyosun diye laf ediyolar
Canım benim ben elimden geleni yapmaya çalışıyom dönüp bana iki kere yemek koydun onu mu söylüyosun dyo

Eşim beni haklı bulur çoğu konuda sağ olsun ama illaki sabrı taşıyo onun da kimseye bişey diyip kırmak istemiyo
Ah bak bu süper canım zaten seni haklı bulsun yeter emin ol bak eğer bulmasa boşanmaya kadar gider o kadar vahim durum yani bırak kimseyi kırmasın yeter ki senin yanında dursuun kuzum bi öpücük seni sakinleştirir ya seni daha çok üzse bide böyle düşün

ee seni haklı bulması da bişi,çok naif biri sanırım babam da böyle benim bişi diyemez üzmek istemez insanları
Naif filan mı bilmiyorum ama kişilik olarak öyle. Sabrının son noktasına kadar susar. En sonunda da fena patlar yani helal olsun ben onun gibi değilim anında cevabımı veririm kim kırılırsa kırılsın

ee seni haklı bulması da bişi,çok naif biri sanırım babam da böyle benim bişi diyemez üzmek istemez insanları
Canım benim kayınbiraderimde kesinlikşe karısını haklı bulur kayınvalidemin kapısını bile çalmaz kızdıysa o da fena anneyi sormamak ama yinede karısı ailesi yani doğru olano yapıyor abisine benzememiş hiç

Ben ona diyorum zaten benim yanımda dur ne olursa olsun diye. Sonra ben suçlu oluyorum diyorum. Haklısın diyo sağ olsun canımın içi bazen tartışıyoruz aileler yüzünden illaki ama bn daha agresif oluyorum

kız eltinden biraz ders al bari, eşin de abisiyle takılsın azcık :)

Yaa annendir tamam ama annen nereye kadar seninle olucak ki dimi. Senin karın var çocuğun var. Asıl aile onlar yani

Ben ona diyorum zaten benim yanımda dur ne olursa olsun diye. Sonra ben suçlu oluyorum diyorum. Haklısın diyo sağ olsun canımın içi bazen tartışıyoruz aileler yüzünden illaki ama bn daha agresif oluyorum
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bu çok güzel bir şey :) o illa ki olur canım büyük kavgalar olmasında bizimkiler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…