- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.621
Ah işte o konuda sıfır bebeğim napıcan böyle bi hayat yaşıyoruzyavrum çok zor ya atlı üstlü eşinin dengeyi iyi kurması gerekiyor maalesef
sen benle yaşıt mısın kuzum 19 musun sen deAh işte o konuda sıfır bebeğim napıcan böyle bi hayat yaşıyoruz
Kız güldürdün beni :))) canım böyle bi zeytinyağı tavır yok anlamsız hareketler fesatlık her şey varaman kuzum haklıyken haksız duruma düşme kayınvalidenin haksız olduğunu anlaması gerekirken seni haksız gösteriyo hay allah kızlar olmayan kayınvalideme sinirlendim :)
Evet kuzum 19 um :)sen benle yaşıt mısın kuzum 19 musun sen de
Ya yoktu ki o anda evde. Sonradan gelince etrafına doluşmuşlar akbaba gibi esra böyle esra şöyle die. Sinirden ağlamış eşim banyoya gidip. Ben de ağlıyodum bi yandan odaya kapadım kendimi çıkmadım. Babaannem bizde kaldı ona da söylenmişler. Ben onların lafına uymak zorundaymışım bilmem ne.kuzum bişi sorcam kayınvaliden sana böyle hakeret ettiğinde eşin ne diyor
Evet valla kuzum teyzem gözümde şahit bal gibiler gelinle maşallaah biz boşa gitmişiz yaİyi bari o kadar yardım ettiyse. Millet ne fedakarlıklar yapıyo bee boşversene
kız küçük müssün ya sana annelik yapması lazım hatan olsa bile görmemesi lazım 19 yaş ne ya gencecik gelinleri var bi de beceremiyosun diye laf ediyolarEvet kuzum 19 um :)
Canım eşin seni mi annesini mi haklı buluyor önemli olan nokta o aslındaYa yoktu ki o anda evde. Sonradan gelince etrafına doluşmuşlar akbaba gibi esra böyle esra şöyle die. Sinirden ağlamış eşim banyoya gidip. Ben de ağlıyodum bi yandan odaya kapadım kendimi çıkmadım. Babaannem bizde kaldı ona da söylenmişler. Ben onların lafına uymak zorundaymışım bilmem ne.
Canım benim ben elimden geleni yapmaya çalışıyom dönüp bana iki kere yemek koydun onu mu söylüyosun dyokız küçük müssün ya sana annelik yapması lazım hatan olsa bile görmemesi lazım 19 yaş ne ya gencecik gelinleri var bi de beceremiyosun diye laf ediyolar
gözümde semra kaynana canlanıyor merveCanım benim ben elimden geleni yapmaya çalışıyom dönüp bana iki kere yemek koydun onu mu söylüyosun dyo
Ah yavruu ah valla beni de süpürgeli cadı haline getirdiler sormagözümde semra kaynana canlanıyor merve
Eşim beni haklı bulur çoğu konuda sağ olsun ama illaki sabrı taşıyo onun da kimseye bişey diyip kırmak istemiyoCanım eşin seni mi annesini mi haklı buluyor önemli olan nokta o aslında
ee seni haklı bulması da bişi,çok naif biri sanırım babam da böyle benim bişi diyemez üzmek istemez insanlarıEşim beni haklı bulur çoğu konuda sağ olsun ama illaki sabrı taşıyo onun da kimseye bişey diyip kırmak istemiyo
Ah bak bu süper canım zaten seni haklı bulsun yeter emin ol bak eğer bulmasa boşanmaya kadar gider o kadar vahim durum yani bırak kimseyi kırmasın yeter ki senin yanında dursuun kuzum bi öpücük seni sakinleştirir ya seni daha çok üzse bide böyle düşünEşim beni haklı bulur çoğu konuda sağ olsun ama illaki sabrı taşıyo onun da kimseye bişey diyip kırmak istemiyo
Naif filan mı bilmiyorum ama kişilik olarak öyle. Sabrının son noktasına kadar susar. En sonunda da fena patlar yani helal olsun ben onun gibi değilim anında cevabımı veririm kim kırılırsa kırılsınee seni haklı bulması da bişi,çok naif biri sanırım babam da böyle benim bişi diyemez üzmek istemez insanları
Canım benim kayınbiraderimde kesinlikşe karısını haklı bulur kayınvalidemin kapısını bile çalmaz kızdıysa o da fena anneyi sormamak ama yinede karısı ailesi yani doğru olano yapıyor abisine benzememiş hiçee seni haklı bulması da bişi,çok naif biri sanırım babam da böyle benim bişi diyemez üzmek istemez insanları
Ah bak bu süper canım zaten seni haklı bulsun yeter emin ol bak eğer bulmasa boşanmaya kadar gider o kadar vahim durum yani bırak kimseyi kırmasın yeter ki senin yanında dursuun kuzum bi öpücük seni sakinleştirir ya seni daha çok üzse bide böyle düşün
kız eltinden biraz ders al bari, eşin de abisiyle takılsın azcık :)Canım benim kayınbiraderimde kesinlikşe karısını haklı bulur kayınvalidemin kapısını bile çalmaz kızdıysa o da fena anneyi sormamak ama yinede karısı ailesi yani doğru olano yapıyor abisine benzememiş hiç
Yaa annendir tamam ama annen nereye kadar seninle olucak ki dimi. Senin karın var çocuğun var. Asıl aile onlar yaniCanım benim kayınbiraderimde kesinlikşe karısını haklı bulur kayınvalidemin kapısını bile çalmaz kızdıysa o da fena anneyi sormamak ama yinede karısı ailesi yani doğru olano yapıyor abisine benzememiş hiç
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bu çok güzel bir şey :) o illa ki olur canım büyük kavgalar olmasında bizimkiler gibiBen ona diyorum zaten benim yanımda dur ne olursa olsun diye. Sonra ben suçlu oluyorum diyorum. Haklısın diyo sağ olsun canımın içibazen tartışıyoruz aileler yüzünden illaki ama bn daha agresif oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?