- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.641
Eltim çok fenaaa her zmaan talip bak annen bana bunu dedi şunu dedi ama o senin annen talip ben bişey demedim sustum bak nolursa olsun ailen sonuçta diyor hem fişfikliyo hemde sakinleştiriyo adam gidiyo annesine çatıyo bu sefer tabikız eltinden biraz ders al bari, eşin de abisiyle takılsın azcık :)
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bu çok güzel bir şey :) o illa ki olur canım büyük kavgalar olmasında bizimkiler gibi
Evet canım orası öyle tabiiYaa annendir tamam ama annen nereye kadar seninle olucak ki dimi. Senin karın var çocuğun var. Asıl aile onlar yani
Kız niye o kadar da yapmaz yahu :)))Bende de paranoyaklık var biraz galiba. Kendi kafamda kurup surat yapabilicek bi kişiliğe sahibim. Çok güzel moral bozarım yani :) kayınvalide söz konusu olunca aralarında gizli saklı bişey olcak diye içim içimi yiyo. İstemiyorum her şeye karışmasını filan
Boşver hepsi gelir geçer. Sen surat yapma eşine. Ben biraz yapıyorum ama sonra diyorum boşver esra kocan senin o. Herşeyde berabersiniz ne zorluklara katlandınız diye.Evet canım orası öyle tabii
Eltim çok fenaaa her zmaan talip bak annen bana bunu dedi şunu dedi ama o senin annen talip ben bişey demedim sustum bak nolursa olsun ailen sonuçta diyor hem fişfikliyo hemde sakinleştiriyo adam gidiyo annesine çatıyo bu sefer tabi
Ya o mevlüt olayından sonra bitti benim için kuzum anlatamam sana ne hissettiğimi. Bir sürü insanın içinde olmaması lazımdı. Bi türlü atamıyorum onu içimden bak kaç ay olduKız niye o kadar da yapmaz yahu :)))
ben anlamadım sen lohusayken nasıl öyle bi tartıma çıktı, kendi annen falan yok muydu o da mı bişi demediYa o mevlüt olayından sonra bitti benim için kuzum anlatamam sana ne hissettiğimi. Bir sürü insanın içinde olmaması lazımdı. Bi türlü atamıyorum onu içimden bak kaç ay oldu
Ya bebek mevlüdünde oldu her şey. Benim kız ağlamaya başlayınca odada olanları dışarı çıkardım ben. Kocamın halası görümcem kendi annem vs birkaç kişi vardı. Annemin üstünden laf attım anne çıksanıza diye. Kimse çıkmayınca biraz sesimi yükseltip dışarı çıkar mısınız dedim arkadan da kapıyı kapadım kızın sesi rahatsız etmesin diye.ben anlamadım sen lohusayken nasıl öyle bi tartıma çıktı, kendi annen falan yok muydu o da mı bişi demedi
Valla canım öyle değil işte kıymet bilmiyor bu nasıl böyle gitcek bilmiyorum yani olmuyor ya yapamıyoruz sankiBoşver hepsi gelir geçer. Sen surat yapma eşine. Ben biraz yapıyorum ama sonra diyorum boşver esra kocan senin o. Herşeyde berabersiniz ne zorluklara katlandınız diye.
Ah canım neler neler var vallaiyiymiş ya çeşit çeşit insanlarla yaşamak zor kuzum biz de annemler babanemlerle karşılıklı yaşadık babanem iyi kadındı da annemin 3 tane görümcesi vardı anladınız siz neler çekti :)
anladım yavrum ya tühh talihsiz bi olay olmuşYa bebek mevlüdünde oldu her şey. Benim kız ağlamaya başlayınca odada olanları dışarı çıkardım ben. Kocamın halası görümcem kendi annem vs birkaç kişi vardı. Annemin üstünden laf attım anne çıksanıza diye. Kimse çıkmayınca biraz sesimi yükseltip dışarı çıkar mısınız dedim arkadan da kapıyı kapadım kızın sesi rahatsız etmesin diye.
Sonra kocamın halası gitmiş kaynanama esra bizi odadan kovdu filan diye fişfiklemiş. Ondan snra kaynanam saymış yani ağzına ne gelirse. Annemi çekmiş elinden tutup bir sürü laf söylemiş ona.
Ay sen lohusa kadınsın gayet normal lohusa kadın her zaman alttan alınması lazım ben anneme bile nelrr yaptım valla Allah affetsin ama oluyor böyle şeyler kuzum benimYa bebek mevlüdünde oldu her şey. Benim kız ağlamaya başlayınca odada olanları dışarı çıkardım ben. Kocamın halası görümcem kendi annem vs birkaç kişi vardı. Annemin üstünden laf attım anne çıksanıza diye. Kimse çıkmayınca biraz sesimi yükseltip dışarı çıkar mısınız dedim arkadan da kapıyı kapadım kızın sesi rahatsız etmesin diye.
Sonra kocamın halası gitmiş kaynanama esra bizi odadan kovdu filan diye fişfiklemiş. Ondan snra kaynanam saymış yani ağzına ne gelirse. Annemi çekmiş elinden tutup bir sürü laf söylemiş ona.
Öyle düşünme sen bakayım. Daha neler görücez bu hayatta. Sen güçlü dur kimse yıkamaz seniValla canım öyle değil işte kıymet bilmiyor bu nasıl böyle gitcek bilmiyorum yani olmuyor ya yapamıyoruz sanki
hay allahım ya ne kadar anlayışsız insanlar varBenim kızım önemliydi orada,çatlıcak gibi ağlıyodu çocuk susmadı kaç dakika. Zor sakinleştirdim. Bi de misafir gibi oturmuşlar kenara insan yardım eder birşeylere. Kaynanam kuaföre gitmiş haberim yok. Ben de tam tersine ne saç baş yapılı ne bişey. Gerizekalı ya bak yine nefret ettim
A aaaa senin gitmen lazım aslında şuraya bak bide kuaföre gdiiyoooBenim kızım önemliydi orada,çatlıcak gibi ağlıyodu çocuk susmadı kaç dakika. Zor sakinleştirdim. Bi de misafir gibi oturmuşlar kenara insan yardım eder birşeylere. Kaynanam kuaföre gitmiş haberim yok. Ben de tam tersine ne saç baş yapılı ne bişey. Gerizekalı ya bak yine nefret ettim
Evden gidiyor hiç konuşmadı benimle ben nasıl şimdi seveyim bu kadınıÖyle düşünme sen bakayım. Daha neler görücez bu hayatta. Sen güçlü dur kimse yıkamaz seni
Bi de giyinmiş düğüne gider gibi kasılıyo orada gösteriş meraklıları. Zaten kuaföre gittğini duyunca kafamdan kaynat sular döküldü sanki. Eşime bi ton laf dedim nasıl ağladım. Eşim de kızdı tabi ama napıcan olan olmuşA aaaa senin gitmen lazım aslında şuraya bak bide kuaföre gdiiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?