Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet canm amaaan hepsi aynı valla ileride bende olursam Allah nasip ederse hiç üzmek istemiyorum gelini valla çok zor

Evet canm amaaan hepsi aynı valla ileride bende olursam Allah nasip ederse hiç üzmek istemiyorum gelini valla çok zor
Mervecim tek istediğim şey umarım işleriniz yoluna girer bi mesleğin var mı bilemeiyorum ama karı koca çalışıp ayrı eve çıksanız bütçenize uygun çok iyi olur inşallah olur zamanla

Aa ben kaynanan sandım kız. Surat yapıyo aklınca boşver bişey deme. Bu akşam hiç üstüne gitme
Gitti evden bakar mısın nasıl anneci ben bu kadını bu yüzden sevmiyorum içten içe yapıyor her şeyi dakikası dakikasına uymuyor bi saat çok iyi ertesi saat senden kötüsü yok ay bide 3 gündür dan dan dan çalıyo kapıyı gecenin 3 ünde çocuk var yani evde sahura çağırcakmış oğlunu sonra kızmş bşy demiş dün gitmedi ben hazırladm ya bunları görmez benm salak kocam beni haksız bulur evden gider aman gitsin çokta tın yahu

Dönüp geleceği yer kürkçü dükkanı. Seve seve gelicek kızım boşveer

Aynen daha fazla sinirlerimizi bozmayalım bence. Nasıl olsa düzelicek aranız öyle düşün bi de. Üzülme kuzum
Kuzum valla bu sefer fena bi kavgaydı bilmiyorum nolur stresten başıma ağrılar girdi yani buarada adetimde geçti Allahım her ay hamilelik korkusu yaşıyorum bide bunun üstüne

Dönüp geleceği yer kürkçü dükkanı. Seve seve gelicek kızım boşveer
Anahtarını aldı geç gelicek belli ama gitmesi iyi oldu ikimizde patlamaya hazır bomba gibiydik çünkü biri çıt dese film yine kopucaktı bende biraz kafa dinlerim en azından

Kuzum valla bu sefer fena bi kavgaydı bilmiyorum nolur stresten başıma ağrılar girdi yani buarada adetimde geçti Allahım her ay hamilelik korkusu yaşıyorum bide bunun üstüne
Ağrı kesici iç dicem ama emziriyosun. Biraz masaj yap başına alnına filan. Eee korunmuyo musunuz kuzum ya özel oluyo ama

Mervecim tek istediğim şey umarım işleriniz yoluna girer bi mesleğin var mı bilemeiyorum ama karı koca çalışıp ayrı eve çıksanız bütçenize uygun çok iyi olur inşallah olur zamanla
Canım benim mesleğim yok maalesef çok pişmanım bu konuda onun için okumadığıma okuyup bişeyler olsaymışım en azından tribini çekmezdim çalışırdım yapardık bişiler maalesef şimdi tek maaşla zor kuzum ya kira

İçiyim içiyim en güzel sizinde kafanızı şişirdim kuzuum ya sağolun valla derdime ortak oldunuz
olur mu öyle şey kuzum benim ya her ailede oluyo inan ben size anlatsam halamı filan kriz geçiririz beraber neyse allah rahmet eylesin rahmetli oldu kadın, kuzum bi sakinleşin eşin gelicektir. ama bundan sonraki dönemde sakin ol aleyhinde kullanılacak bişi yapmamaya çalış allam ya ben de bi alemim savaşta sanki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…