Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

evlilik meselesi zor canım aynı evin içinde insanı gerçekten tanıyosun işte

Leslie leslie dediniz ben de bari bugün leslie yapıyım dedim 2 mil burn fat yaptım dambıllı bi video buldum 2 mil yaptım çünkü eve de yürümüştüm e yeter da
oo lokur tebriği koyduk, bende de 3 mil olanın 2. milinde lastikle kol çalışıyo bu videolar da çeşit çeşit bi sürü 3 mil var ama kolla çalışması iyi oluyor

Aferin kankama yaahepimizi sollucan bu gidişle sen
Ya işte haftasonu çok kaçamaktı ya benim bari dedim biraz spora yükleniyim son kilolar zor gidiyo ama gidecekler hepimizi de göndericez kankam
Ooo lokurum maşalaaah valla sen 51 olmuşsundur

Ay mervem kusura bakma ben araları okumadan direk yazdım sizin konuşmaları sonrada gördüm zırt diye girmişim araya lütfen üzme kendini bak kimse niye sinirlendiye bakmaz saygısızlık etti olur diyene değil dedirtene bakmak lazım o yüzden sen sakin ol haklıyken haksız dueuma düşme kuzum olan sana size olur bak aranız bozuluyo halbu ki haklısın51 kiloya gelince şuan çok zor ay sonu inşallah biliyosun yedim ben kaç gün oruca başlamadan bi toparlanıyım diyorum

oo lokur tebriği koyduk, bende de 3 mil olanın 2. milinde lastikle kol çalışıyo bu videolar da çeşit çeşit bi sürü 3 mil var ama kolla çalışması iyi oluyor

Evet lastikli de güzel bugün onu bulamadım ama dambıllı da fena değildi çok var kuzum yaa çeşit çeşit yapabiliriz

Bebeğim görmemişsindir olsun aşkolsun doğru söylüyorsun bana olsa yapılan koymazda anneme yapılan terbiyesizlik olunca bana geliyorlar işte zaafım ailem napim kuzumm bence şok olabilirsin gibi bende pek ümitli değilim halimden ama inşallah 56 olmuşumdur

Aynen balım direk yazdım sonra geçmişe baktım sen sakın üzülme bebişini düşün biz herzaman burdayız ayrıca bence olmuşsundur bugün bişey yememişsin zaten dün de dengelenmiş oldu olumlu düşün kuzum iyi gecelerr

kızlar finaller dolayısı ile dikkat etmiyorum ama sahurda kalkıp yarım saatt yürüyüş yapıyorum
gün içinde de biraz yürüyüş yapıyorum
bu gün tartıldım 63.0 kilo alma ya da verme durumu yok sabit ki kilo almadan atlatırsam şu 1 ayı sonrası süper olcak

Kızlar günaydınlar olsun canlarımben bugün oruç tutamıcam ya grip tarzı birşey oluyorum boğazım acıyo hapşırık burun akıntısı filan herşey var benim kızda da var iki gündür ama ilaç veriyorum öksürüğü için bitkisel şurup önermişti doktorumuz. Ben de kızıma bulaşır daha kötü olur diye ilaç kullanıcam o yüzden tutamıcam işte orucumu. Ihlamur içtim yarım saat önce filan,hemen toparlanabilirim inşallah daha ağırlaşmadan

Günaydınnn kızçelerim bugün bana da tebrik koyunn güzel gelişmelerim var

Az önce 2 poğaça aldım nefsime yenildim. İşe gelene kadar o poğaçalarla vicdan muharebesi yaptım. Patrona ve yanındakilere yermisiniz dedim ve patrona kaşarlı olanı sattım sonracığıma patatesli olanın yarısını yedim baktım çok mükemmel bi tadı yok bunun için mi bu kaadr kalori dedim yarısınıda çöpe attım böylelikle nefis mücadelemi ilk kez kazandım yarım poğaça + yarım kase nesfit yemiş oldum kahvaltıda . dün akşamda lokur umun dediği gibi ama sadece patates salatası ile beslendim.1 pat. 1 yumurta ve dereotu şeklinde.

Yemekten sonra 1 saat egzersiz yaptım önce Lesliecimle 1 mil express ( Sanırım 20 dakikaydı ) sonrasında da ebrucumla görüşüp pilates yaptım ( 20 dakika ) sonra da serbest mekik - kelebek hareketi felan yaptım Nefret ediyorum löp göbüşten öldürücem onu kararlıyım

Kankamm çok geçmiş olsunn iyi etmişsin inşallah çabucak geçer ikiniz de hafif atlatırsınız

Ooooo aysunuma bak seeen maşallaahhh işte buna tebrik koyuluuur

Hem sabahki nefis mücadeleni hem sporlarını hem de akşam yemeğini tebrik ediyorummm öldürüceksin onu bebişim hepbirlikte tüm yağları öldürücez

Kankamm çok geçmiş olsunn iyi etmişsin inşallah çabucak geçer ikiniz de hafif atlatırsınız
İnşallah kanka. Daha kahvaltımı yapamadım,hem de alıştım kaç gündür oruçlu olup yememeye :) ama acıktım valla midemden sesler geliyo

İnşallah kanka. Daha kahvaltımı yapamadım,hem de alıştım kaç gündür oruçlu olup yememeye :) ama acıktım valla midemden sesler geliyo

Ben de yoldayım kuzum daha bi yarım saatlik yolum var ben de acıktım yaa gidip yiycem hemen iş yerinde de herkes oruç köşe bucak kaçıp gizli gizli yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…