- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.681
Aferin kankama yaaLeslie leslie dediniz ben de bari bugün leslie yapıyım dedim2 mil burn fat yaptım dambıllı bi video buldum 2 mil yaptım çünkü eve de yürümüştüm e yeter da
evlilik meselesi zor canım aynı evin içinde insanı gerçekten tanıyosun işteolur mu öyle şey kuzum benim ya her ailede oluyo inan ben size anlatsam halamı filan kriz geçiririz beraber neyse allah rahmet eylesin rahmetli oldu kadın, kuzum bi sakinleşin eşin gelicektir. ama bundan sonraki dönemde sakin ol aleyhinde kullanılacak bişi yapmamaya çalış allam ya ben de bi alemim savaşta sanki kız
Ooo lokurum maşalaaah valla sen 51 olmuşsundurLeslie leslie dediniz ben de bari bugün leslie yapıyım dedim2 mil burn fat yaptım dambıllı bi video buldum 2 mil yaptım çünkü eve de yürümüştüm e yeter da
Sağ ol kuzucumm benimm aYnen öyle aileme anlatamıyom hemen kızarlar çünküsüLafı mı olur canım dertleşicez tabi insan birilerine anlatma ihtiyacı duyuyo
Ee kızıyolarsa anlatamasın tabi cnm. Biz burdayız her zamanSağ ol kuzucumm benimm aYnen öyle aileme anlatamıyom hemen kızarlar çünküsü
oo lokur tebriği koyduk, bende de 3 mil olanın 2. milinde lastikle kol çalışıyo bu videolar da çeşit çeşit bi sürü 3 mil var ama kolla çalışması iyi oluyorLeslie leslie dediniz ben de bari bugün leslie yapıyım dedim2 mil burn fat yaptım dambıllı bi video buldum 2 mil yaptım çünkü eve de yürümüştüm e yeter da
Ya işte haftasonu çok kaçamaktı ya benim bari dedim biraz spora yükleniyim son kilolar zor gidiyo ama gidecekler hepimizi de göndericez kankamAferin kankama yaahepimizi sollucan bu gidişle sen
Ooo lokurum maşalaaah valla sen 51 olmuşsundur
oo lokur tebriği koyduk, bende de 3 mil olanın 2. milinde lastikle kol çalışıyo bu videolar da çeşit çeşit bi sürü 3 mil var ama kolla çalışması iyi oluyor
Bebeğim görmemişsindir olsun aşkolsun doğru söylüyorsun bana olsa yapılan koymazda anneme yapılan terbiyesizlik olunca bana geliyorlar işte zaafım ailem napim kuzumm bence şok olabilirsin gibi bende pek ümitli değilim halimden ama inşallah 56 olmuşumdurYa işte haftasonu çok kaçamaktı ya benim bari dedim biraz spora yükleniyim son kilolar zor gidiyo ama gidecekler hepimizi de göndericez kankam
Ay mervem kusura bakma ben araları okumadan direk yazdım sizin konuşmaları sonrada gördüm zırt diye girmişim arayalütfen üzme kendini bak kimse niye sinirlendiye bakmaz saygısızlık etti olur diyene değil dedirtene bakmak lazım o yüzden sen sakin ol haklıyken haksız dueuma düşme kuzum olan sana size olur bak aranız bozuluyo halbu ki haklısın 51 kiloya gelince şuan çok zor ay sonu inşallah biliyosun yedim ben kaç gün oruca başlamadan bi toparlanıyım diyorum
Evet lastikli de güzel bugün onu bulamadım ama dambıllı da fena değildi çok var kuzum yaa çeşit çeşit yapabiliriz
Ee kızıyolarsa anlatamasın tabi cnm. Biz burdayız her zaman
Aynen balım direk yazdım sonra geçmişe baktım sen sakın üzülme bebişini düşün biz herzaman burdayız ayrıca bence olmuşsundur bugün bişey yememişsin zaten dün de dengelenmiş oldu olumlu düşün kuzum iyi gecelerrBebeğim görmemişsindir olsun aşkolsun doğru söylüyorsun bana olsa yapılan koymazda anneme yapılan terbiyesizlik olunca bana geliyorlar işte zaafım ailem napim kuzumm bence şok olabilirsin gibi bende pek ümitli değilim halimden ama inşallah 56 olmuşumdur
Kankamm çok geçmiş olsunn iyi etmişsin inşallah çabucak geçer ikiniz de hafif atlatırsınızKızlar günaydınlar olsun canlarımben bugün oruç tutamıcam ya grip tarzı birşey oluyorum boğazım acıyo hapşırık burun akıntısı filan herşey var benim kızda da var iki gündür ama ilaç veriyorum öksürüğü için bitkisel şurup önermişti doktorumuz. Ben de kızıma bulaşır daha kötü olur diye ilaç kullanıcam o yüzden tutamıcam işte orucumu. Ihlamur içtim yarım saat önce filan,hemen toparlanabilirim inşallah daha ağırlaşmadan
Ooooo aysunuma bak seeen maşallaahhh işte buna tebrik koyuluuurGünaydınnn kızçelerim bugün bana da tebrik koyunn güzel gelişmelerim var
Az önce 2 poğaça aldım nefsime yenildim. İşe gelene kadar o poğaçalarla vicdan muharebesi yaptım. Patrona ve yanındakilere yermisiniz dedim ve patrona kaşarlı olanı sattımsonracığıma patatesli olanın yarısını yedim baktım çok mükemmel bi tadı yok bunun için mi bu kaadr kalori dedim yarısınıda çöpe attım böylelikle nefis mücadelemi ilk kez kazandım yarım poğaça + yarım kase nesfit yemiş oldum kahvaltıda . dün akşamda lokur umun dediği gibi ama sadece patates salatası ile beslendim.1 pat. 1 yumurta ve dereotu şeklinde.
Yemekten sonra 1 saat egzersiz yaptım önce Lesliecimle 1 mil express ( Sanırım 20 dakikaydı ) sonrasında da ebrucumla görüşüp pilates yaptım ( 20 dakika ) sonra da serbest mekik - kelebek hareketi felan yaptım Nefret ediyorum löp göbüşten öldürücem onu kararlıyım
İnşallah kanka. Daha kahvaltımı yapamadım,hem de alıştım kaç gündür oruçlu olup yememeye :) ama acıktım valla midemden sesler geliyoKankamm çok geçmiş olsunn iyi etmişsin inşallah çabucak geçer ikiniz de hafif atlatırsınız
İnşallah kanka. Daha kahvaltımı yapamadım,hem de alıştım kaç gündür oruçlu olup yememeye :) ama acıktım valla midemden sesler geliyo
Ya valla öyle de zor kuzum gizli saklı kötü hissediyo insan kendini :)Ben de yoldayım kuzum daha bi yarım saatlik yolum var ben de acıktım yaa gidip yiycem hemen iş yerinde de herkes oruç köşe bucak kaçıp gizli gizli yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?