Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım üzülme bende bundan önce hem muhasebe hem 3 patronun yön.asistanlığını yaptım bu işler hep böyle başka şeye kızar sana çatar herşeye para verir senden herşeyi en ucuzunu ister vs.. takmamak gerek bu işin lugatında var bu.

Kankalar benden hayır yok iştah sıfır moral sıfır kaynanam ve kocamla kavga ettik büyük benim ki anne kuzusu beni öldürüyo sinirimden bişey yiyemedm

Sinir bozucu tipik kayınvalide. Kuzum üzülme ama sessiz kalma da.. Ben iyi anlıyorum seni kaynanamın bana etmediği kalmadı düğün dönemi ve hamilelikte lohusayken akşam onu uyardım diye sabah erkenden çıkıp gitmiş çanakkaleye ağlayarak oğlunu aramış vb neler var. Benzerini anneme yaptı hatun bende ona beterini. anlatsam roman olur.adam etmek senin elinde. ama kavga etmeden alttan alttan. Eşine şikayet eder gibi değil de senin nasıl zor durumlara soktuğundan kırıldığından felan bahsederek anlat. Benim ki de anasına çok düşkün 3 erkeği de kukla gbi oynatmış hep ama bizimki yavaştan adam oldu. sessiz sessiz alttan alttan hallet işini böylece kocanı karşına almamış olrusun.

Zehir hafiye seni.. Valla anacım bi erkek anasına çok fazla düşkün olmucak ya süt kuzusu gibi ne o öyle dimi

Günaydın kizlar ben yine sahurda bişey yiyemedim biraz karpuz yedim iftardan sonra çok şişkinlik oluyo bendepatlayacak bomba gibi oluyorum ya
Günaydınnnn :) ben iftarda yiyince şişmiyorum hiç ya önceden ben de şişerdim ama suyu çok içmiyorum o yüzden herhalde. Oruç açarken suya fazla yüklenme az iç,şişkinlik olmaz

İnşallah kuzum benim sağol

Ay canım çok geçmiş olsun kıyamam sana bol bol ıhlamur bol bol su iç canım meyve tüket limon tület kuzum İnşallah çabucak iyileşirsiniz

Vaooov aferim kuzum sana ben yerdim heralde sporda yanına artı olmuş nasıl güzel nasıl güzell

Ah canım tipik klasik kaynana işte bende sinirimden asla öyle yapamıyom eşimle aram bozuluyo bu sefer gerçi bu sabah gayet normaldi sanki hiç bişey olmamış ay bu adamda varyaaa şimdi unutur her şeyi annesinin yptığını ...

Ay canım çok geçmiş olsun kıyamam sana bol bol ıhlamur bol bol su iç canım meyve tüket limon tület kuzum İnşallah çabucak iyileşirsiniz
Sağ ol kuzum ya nereden geldiyse şimdi bu hastalık ya anlamadım evdeyiz dışarı da çıkmıyoruz sık sık

günaydınlarrrr

ıftar menum
corba
krep ıcıne tavuk kabak bıber koymus annem fırına vermıs 1 adet yedm
bırazda tavuk yedm fırında gene.

az domdurma

sahur

gene tost kahvaltılık
2 adet hurmalı cevızlı top kurabıyeden yedım

MerveeTunaa canım benım uzulme ya zor gercekden altlı ustlu oturmakda ole mesafenı korumaya calıs yoksa yuz goz olursan senın ıcın cok zor olur

E esrAhsm tatlım sanada kıyamam ya dusunme oldu bıttı keske bole olmasaydıda bır olunca gercekden zor oluyordur.

seyrekyagmur masallah kuzuma ne de az beslenmıs ole afıyet olsun

lokur tatlım sanada günaydınnn

Aaaynen kuzucum sevsin amaa her dediğini kabul etmesin ben annemn hatası olduğunda söylerim yani ne var bunda
Aynen yani ben de kendi ailemin hatası olunca söylerim bağırırım gerekirse.
Eşin bişey olmamş gibi davranıyosa sen de öyle davran. Unutmaz o merak etme yeri gelince söyler

günaydın kızlar kayınvaldelerin kulakları çınlamışşş

bende çok kırgınım gidip gelmiyorum bizim aramızı açan kv oldu
12 yıllık gelin olunca yapıştırıveriyorum lafımıda çekmiyrum.. kendisi düşünsün şimdi
takmayın kafanızaa ...

reglim başladı bu arada , akşam eve gidip heryeri kaldırıp temilik yaptım
leisle yapamadım tebrigide alamadım ama sabah yürüdüm 1 saat

Çınlattık valla cnm :) insan bi kere kırıldı mı düzelmiyo ya..
İyi hadi başlamış reglin,biraz rhatlarsın bitince. Yürümüşsün işte ne güzel ben koyarım tebriği :) lokur da verir bi tebrik

aynen öyleeee vallaaa bundan sonra sloganım beni kaybeden üzülsün diyip geçiyorum , evi iki sokak ötede gidip bri bardak çayını içmemm oglu gider gelir karışmam ben gitmeyince onunda ayağı gitmiyor açıkçası yeri ve zamnı geliyor herşeyin yaptıklarını unutucagımı sandı.

aman neyse sallayın sinirleri bozmayalımm valla kendimi kaptırmışım temizlige kaldı lesile teyzem

tebrigide kaptım hemenn

Salla gitsin insan hatırladıkça nefreti yeniden doğuyo resmen temizlik yapıyon işte leslie de kalsın boşveerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…