- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.721
günaydınlarrrr
ıftar menum
corba
krep ıcıne tavuk kabak bıber koymus annem fırına vermıs 1 adet yedm
bırazda tavuk yedm fırında gene.
az domdurma
sahur
gene tostkahvaltılık
2 adet hurmalı cevızlı top kurabıyeden yedım
MerveeTunaa canım benım uzulme ya zor gercekden altlı ustlu oturmakda ole mesafenı korumaya calıs yoksa yuz goz olursan senın ıcın cok zor olur
E esrAhsm tatlım sanada kıyamam ya dusunme oldu bıttı keske bole olmasaydıda bır olunca gercekden zor oluyordur.
seyrekyagmur masallah kuzuma ne de az beslenmıs ole afıyet olsun
lokur tatlım sanada günaydınnn
günaydın kızlar kayınvaldelerin kulakları çınlamışşş
bende çok kırgınım gidip gelmiyorum bizim aramızı açan kv oldu
12 yıllık gelin olunca yapıştırıveriyorum lafımıda çekmiyrum.. kendisi düşünsün şimdi
takmayın kafanızaa ...
reglim başladı bu arada , akşam eve gidip heryeri kaldırıp temilik yaptım
leisle yapamadım tebrigide alamadımama sabah yürüdüm 1 saat
Hiç kıyamaz lokurum ya bol bol verir tebrikleriniGünaydın balımm afiyet olsun bence çok abartmamışsın normal yani sahurun zaten çok güzel akşam da krep ekmek niyetine içi zaten sebze tavuk güzel yani bence afiyetler olsun
Oooyy tabii ki tebrik koyuyorum o kadar temizlik az mıayrıca sabah da yürümüşsün canım benim
Günaydın balımm afiyet olsun bence çok abartmamışsın normal yani sahurun zaten çok güzel akşam da krep ekmek niyetine içi zaten sebze tavuk güzel yani bence afiyetler olsun
Oooyy tabii ki tebrik koyuyorum o kadar temizlik az mıayrıca sabah da yürümüşsün canım benim
Bu wasa nasıl birşey acabasabahta iki tane wasa yedim 1 dlm peynir 10 zeytin domates salatalık yumurta yemek istemedi cnm
öğlende karnıyarık var cacık , pilav pilav yemem zaten
Canım benim damarıma basması lazım onuda yapıyor sağ olsun bugün taramalı tüfek gibi saydırdım pişman oldum biraz ama o hiç olmamış eşimle aramı bozmak için demediği kalmadı yani boşansak sevincek
Ayy yavrum beenim kıyamam sana ya bende aynı durumdayım stresten hiç süt kalmadı bebeğime günah Allahtan reva mıdır bu mübarek günlerde
Ya yoktu ki o anda evde. Sonradan gelince etrafına doluşmuşlar akbaba gibi esra böyle esra şöyle die. Sinirden ağlamış eşim banyoya gidip. Ben de ağlıyodum bi yandan odaya kapadım kendimi çıkmadım. Babaannem bizde kaldı ona da söylenmişler. Ben onların lafına uymak zorundaymışım bilmem ne.
Kız eşim gittiii
Kızlar günaydınlar olsun canlarımben bugün oruç tutamıcam ya grip tarzı birşey oluyorum boğazım acıyo hapşırık burun akıntısı filan herşey var benim kızda da var iki gündür ama ilaç veriyorum öksürüğü için bitkisel şurup önermişti doktorumuz. Ben de kızıma bulaşır daha kötü olur diye ilaç kullanıcam o yüzden tutamıcam işte orucumu. Ihlamur içtim yarım saat önce filan,hemen toparlanabilirim inşallah daha ağırlaşmadan
Ooooo aysunuma bak seeen maşallaahhh işte buna tebrik koyuluuur
Hem sabahki nefis mücadeleni hem sporlarını hem de akşam yemeğini tebrik ediyorummm öldürüceksin onu bebişim hepbirlikte tüm yağları öldürücez
Zehir hafiye seni.. Valla anacım bi erkek anasına çok fazla düşkün olmucak ya süt kuzusu gibi ne o öyle dimi
Ah canım tipik klasik kaynana işte bende sinirimden asla öyle yapamıyom eşimle aram bozuluyo bu sefer gerçi bu sabah gayet normaldi sanki hiç bişey olmamış ay bu adamda varyaaa şimdi unutur her şeyi annesinin yptığını ...
Günaydın balımm afiyet olsun bence çok abartmamışsın normal yani sahurun zaten çok güzel akşam da krep ekmek niyetine içi zaten sebze tavuk güzel yani bence afiyetler olsun
Bu wasa nasıl birşey acaba
Hiç kıyamaz lokurum ya bol bol verir tebriklerini
Değişik şeyleri ben de severim ya. Wasa duydum da görmedim yemedim hiç :) benzinlikteki marketlere ben girmem eşim halleder ama shelle gitmiyoruz biz :)Ben çok seviyorum öyle tuhaf şeyleri arası peynirliler var bi de bikaç paket yerim diye hiç yemiyorum ama bak aklıma düşürdünüz şimdiaman duymıyım bişey öğlen gidip alıyım bari yanda shel var oranın marketi çok fena yaa girmek risk yani
Aaa iyiymiş bak :) sen bulmuşsun yolunu ne güzel. Akşam 5ten sonra yememe nasıl gidiyo cnm ilaç kullanıyodun işe yaradı mıwasa genelde büyük marketlerd eoluyor
2 tanesi 1 dlm ekmeğe eş değer çokta tok tutuyor , eti form büskivnin daha kalını ve büyüğü gibi düşün
akşamdan içine labne ,somates salatalık ceviz biraz çörek otu serpiyorum kırmızı biber domates salatalık
o tahta gibi şey sabaha yumuşacık oluyor doyurucu bir sandviç oluyor
Aaa iyiymiş bak :) sen bulmuşsun yolunu ne güzel. Akşam 5ten sonra yememe nasıl gidiyo cnm ilaç kullanıyodun işe yaradı mı
Bak şimdi kv yanında herzaman eşinle sevgi dolu ol niyeti fenalıksa biraz sinir ettiğinde daha apsürd şeyler yapar oğlu da görmüş olur. Ama senin ki çok fesat gelmedi bana anlattıklarınla sadece kıskançlığı var torunu konusunda.
Dikkatli ol hiç bir zaman gelin-lik yapma sadece bi insana nasıl davranmak gerekiyorsa o kadar ol. ilgiliyken bana da neler dedi şimdi bi söyler 10 duyar çekiniyor ama duyuorum ki şimdi benden iyisi yokmuş. E esrAhsm bebeğim aynı kelimeleri tel de bana da saydı 'onun istediği yerde çalışmıyorum diye 'bi süre sonra koz bana geçti ben de hakaret etmeden rencide ettim kendine geldii
Sütüne mukayet ol benim de azalıyordu sonr abebeğimin rızkını kesemem dedim yedim düşünmedim Allah tan zaten bulur ama sende çok göze sokmadan araya seviyeni koyarak dersini ver. En azından seni üzememiş olur.
İşte seninki çok fesat ama sende üstesindn geliyorsun canım iyi kocan yanındaysa çok iyi. artık sen laf sokmak değil de yüz göz olmayarak kurtulabilirisin.
Gelince nasıldı gece ? annesine gitmiş konuşmuş olabilir mi
Geçmiş olsun bebeğimm ıhlamur iç limon ye posasıylaa hop iyileşirsin
Teşekkürler kızz beybisii sayenizdeee
Sloganım hak edene hakketiği gibi.. her zaman benimsemişimdir kendisini. oysaki ben çok uysal mümkün olduğunca kavga etmeyen biriyim ama bu kadın içimdeki canavarı çıkardı
Sinirine yenilmeee taktik yap biraz kadınlığınıda kullann eşin olduğunda çok sesin çıkmasın konuşan hep o olsun. Sonra sende aynıı eltin gibi alttan alttan doldur. çünkü böyle insanlara hep öyle insanlar yaranır
saol kuzum dmı sahuru hafıf tutuyorum aksam da ole o krep bana cok geldı mgdemı bıraz ufalttım galıba bu aksamda ıftardayız demısdm kuzu ya az yıcem hep tadna bakıcam bıtırmıcem hepsını gerek yok sısırmeye kendımı aksam ustu tartıldm 63,3 geldım
Değişik şeyleri ben de severim ya. Wasa duydum da görmedim yemedim hiç :) benzinlikteki marketlere ben girmem eşim halleder ama shelle gitmiyoruz biz :)
Ah canım evde daha çok hastalık oluyo ya hava bian soğudu ya ondan gece serindiSağ ol kuzum ya nereden geldiyse şimdi bu hastalık ya anlamadım evdeyiz dışarı da çıkmıyoruz sık sık
Canım öyle mesafe koymaya karar verdim zaten hep çok samimi olmaktan kaynaklanıyor bunlargünaydınlarrrr
ıftar menum
corba
krep ıcıne tavuk kabak bıber koymus annem fırına vermıs 1 adet yedm
bırazda tavuk yedm fırında gene.
az domdurma
sahur
gene tostkahvaltılık
2 adet hurmalı cevızlı top kurabıyeden yedım
MerveeTunaa canım benım uzulme ya zor gercekden altlı ustlu oturmakda ole mesafenı korumaya calıs yoksa yuz goz olursan senın ıcın cok zor olur
E esrAhsm tatlım sanada kıyamam ya dusunme oldu bıttı keske bole olmasaydıda bır olunca gercekden zor oluyordur.
seyrekyagmur masallah kuzuma ne de az beslenmıs ole afıyet olsun
lokur tatlım sanada günaydınnn
Evet canım bak biz aynı kafadayız hee çok benziyozAynen yani ben de kendi ailemin hatası olunca söylerim bağırırım gerekirse.
Eşin bişey olmamş gibi davranıyosa sen de öyle davran. Unutmaz o merak etme yeri gelince söyler
Hosbulduk canim..dun iftarda yediklerimden dolayi midem cok bulaniyodu uyandigimda ..bastirsin diye yedim onlarda az oldu...ama acikmadim daha iyiyim yani..Günaydın hoşgeldin nerelerdesin yahu :) kız çok az değil mi yediklerin ?dayanabilicek misin
Ah canım nolucak bu kayınvalideler böylee amaaan en iyisi benden uzak dursungünaydın kızlar kayınvaldelerin kulakları çınlamışşş
bende çok kırgınım gidip gelmiyorum bizim aramızı açan kv oldu
12 yıllık gelin olunca yapıştırıveriyorum lafımıda çekmiyrum.. kendisi düşünsün şimdi
takmayın kafanızaa ...
reglim başladı bu arada , akşam eve gidip heryeri kaldırıp temilik yaptım
leisle yapamadım tebrigide alamadımama sabah yürüdüm 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?