Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın balımm afiyet olsun bence çok abartmamışsın normal yani sahurun zaten çok güzel akşam da krep ekmek niyetine içi zaten sebze tavuk güzel yani bence afiyetler olsun

Oooyy tabii ki tebrik koyuyorum o kadar temizlik az mı ayrıca sabah da yürümüşsün canım benim

Hiç kıyamaz lokurum ya bol bol verir tebriklerini

teşekkürler beybisi

Bak şimdi kv yanında herzaman eşinle sevgi dolu ol niyeti fenalıksa biraz sinir ettiğinde daha apsürd şeyler yapar oğlu da görmüş olur. Ama senin ki çok fesat gelmedi bana anlattıklarınla sadece kıskançlığı var torunu konusunda.
Dikkatli ol hiç bir zaman gelin-lik yapma sadece bi insana nasıl davranmak gerekiyorsa o kadar ol. ilgiliyken bana da neler dedi şimdi bi söyler 10 duyar çekiniyor ama duyuorum ki şimdi benden iyisi yokmuş. E esrAhsm bebeğim aynı kelimeleri tel de bana da saydı 'onun istediği yerde çalışmıyorum diye 'bi süre sonra koz bana geçti ben de hakaret etmeden rencide ettim kendine geldii

Ayy yavrum beenim kıyamam sana ya bende aynı durumdayım stresten hiç süt kalmadı bebeğime günah Allahtan reva mıdır bu mübarek günlerde

Sütüne mukayet ol benim de azalıyordu sonr abebeğimin rızkını kesemem dedim yedim düşünmedim Allah tan zaten bulur ama sende çok göze sokmadan araya seviyeni koyarak dersini ver. En azından seni üzememiş olur.

İşte seninki çok fesat ama sende üstesindn geliyorsun canım iyi kocan yanındaysa çok iyi. artık sen laf sokmak değil de yüz göz olmayarak kurtulabilirisin.

Kız eşim gittiii

Gelince nasıldı gece ? annesine gitmiş konuşmuş olabilir mi

Geçmiş olsun bebeğimm ıhlamur iç limon ye posasıylaa hop iyileşirsin

Teşekkürler kızz beybisii sayenizdeee

Zehir hafiye seni.. Valla anacım bi erkek anasına çok fazla düşkün olmucak ya süt kuzusu gibi ne o öyle dimi
Sloganım hak edene hakketiği gibi.. her zaman benimsemişimdir kendisini. oysaki ben çok uysal mümkün olduğunca kavga etmeyen biriyim ama bu kadın içimdeki canavarı çıkardı

Sinirine yenilmeee taktik yap biraz kadınlığınıda kullann eşin olduğunda çok sesin çıkmasın konuşan hep o olsun. Sonra sende aynıı eltin gibi alttan alttan doldur. çünkü böyle insanlara hep öyle insanlar yaranır

saol kuzum dmı sahuru hafıf tutuyorum aksam da ole o krep bana cok geldı mgdemı bıraz ufalttım galıba bu aksamda ıftardayız demısdm kuzu ya az yıcem hep tadna bakıcam bıtırmıcem hepsını gerek yok sısırmeye kendımı aksam ustu tartıldm 63,3 geldım

Bu wasa nasıl birşey acaba

Ben çok seviyorum öyle tuhaf şeyleri arası peynirliler var bi de bikaç paket yerim diye hiç yemiyorum ama bak aklıma düşürdünüz şimdi aman duymıyım bişey öğlen gidip alıyım bari yanda shel var oranın marketi çok fena yaa girmek risk yani

Hiç kıyamaz lokurum ya bol bol verir tebriklerini

Kıyamam yaa evli barklı çoluklu çocuklu insanlar bir de eve gidip temizlik spor uğraşıyo valla helal olsun çok büyük tebrik koyarım hepinize de önemli olan hareket be kuzum ne yapsak kar işte ben evde pek iş yapmadığımdan spor yapıyorum yoksa çok hareketsiz olurum

Değişik şeyleri ben de severim ya. Wasa duydum da görmedim yemedim hiç :) benzinlikteki marketlere ben girmem eşim halleder ama shelle gitmiyoruz biz :)

wasa genelde büyük marketlerd eoluyor

2 tanesi 1 dlm ekmeğe eş değer çokta tok tutuyor , eti form büskivnin daha kalını ve büyüğü gibi düşün

akşamdan içine labne ,somates salatalık ceviz biraz çörek otu serpiyorum kırmızı biber domates salatalık
o tahta gibi şey sabaha yumuşacık oluyor doyurucu bir sandviç oluyor

Aaa iyiymiş bak :) sen bulmuşsun yolunu ne güzel. Akşam 5ten sonra yememe nasıl gidiyo cnm ilaç kullanıyodun işe yaradı mı

Aaa iyiymiş bak :) sen bulmuşsun yolunu ne güzel. Akşam 5ten sonra yememe nasıl gidiyo cnm ilaç kullanıyodun işe yaradı mı

evet cnm hiç cnm bişiy istemiyor çıkmadan süt ve sayılı kuruyemiş yiyip çıkıyorum
dün bir iki leblebi yedim okadar reglim bitsin daha iyi hissederim ekndimi
gece yeme ataklarımda bitti şükür

Hmmm ben de bunları tutuyım aklımda ne olur ne olmaz Allah gerek etmesin de tecrübe işte önemli Balım sen azimli ve güzeller güzeli bir annesin emziriyosun da haftada 2 gün bile spor yapsan faydası olur sana öğünlerinde de çok gelişme var önceden neler yerdin fıstık gibi olacaksın

Tabii tadlarına bak çoks evdiğini tam ye sevmediklerinle boşa dolurma mideni

Değişik şeyleri ben de severim ya. Wasa duydum da görmedim yemedim hiç :) benzinlikteki marketlere ben girmem eşim halleder ama shelle gitmiyoruz biz :)

Bu shell bizim iş yerimizin yanı komuşumuz yani 5 yıldır sürekli girer çıkarız tanıdık çünkü artık kuzu, yoksa yoldakilere ben de pek girmem yani zaten arabam da yok şehir içi benzinlik olduğundan marketi de çok güzel kafe gibi bi de kahve sandviç v.s ve çılgın çikolatalar

Canım öyle mesafe koymaya karar verdim zaten hep çok samimi olmaktan kaynaklanıyor bunlar

Günaydın hoşgeldin nerelerdesin yahu :) kız çok az değil mi yediklerin ?dayanabilicek misin
Hosbulduk canim..dun iftarda yediklerimden dolayi midem cok bulaniyodu uyandigimda ..bastirsin diye yedim onlarda az oldu...ama acikmadim daha iyiyim yani..nerdeyim bi ara verdim dsha dogrusu toparlayamamistim bugun iyiyim ama

Ah canım nolucak bu kayınvalideler böylee amaaan en iyisi benden uzak dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…