- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.741
Canım bu küçük bi olydı bununla kalsa iyi yani sen bütün yaptıklarını bilsenn .. ben konuşmucam yani o kadar çok saat 1 de geldi eve konuşmadık bi süre bebek uyanıktı onla oynadı 1buçuk saat bana şebeklik yapmaya başladı bu sefer sabah hiç bişey olmamış gibi iyidi. Yok canım kayınvalideme değil arkadaşı ile dışarı çıktıBak şimdi kv yanında herzaman eşinle sevgi dolu ol niyeti fenalıksa biraz sinir ettiğinde daha apsürd şeyler yapar oğlu da görmüş olur. Ama senin ki çok fesat gelmedi bana anlattıklarınla sadece kıskançlığı var torunu konusunda.
Dikkatli ol hiç bir zaman gelin-lik yapma sadece bi insana nasıl davranmak gerekiyorsa o kadar ol. ilgiliyken bana da neler dedi şimdi bi söyler 10 duyar çekiniyor ama duyuorum ki şimdi benden iyisi yokmuş. E esrAhsm bebeğim aynı kelimeleri tel de bana da saydı 'onun istediği yerde çalışmıyorum diye 'bi süre sonra koz bana geçti ben de hakaret etmeden rencide ettim kendine geldii
Sütüne mukayet ol benim de azalıyordu sonr abebeğimin rızkını kesemem dedim yedim düşünmedim Allah tan zaten bulur ama sende çok göze sokmadan araya seviyeni koyarak dersini ver. En azından seni üzememiş olur.
İşte seninki çok fesat ama sende üstesindn geliyorsun canım iyi kocan yanındaysa çok iyi. artık sen laf sokmak değil de yüz göz olmayarak kurtulabilirisin.
Gelince nasıldı gece ? annesine gitmiş konuşmuş olabilir mi
Geçmiş olsun bebeğimm ıhlamur iç limon ye posasıylaa hop iyileşirsin
Teşekkürler kızz beybisii sayenizdeee
Sloganım hak edene hakketiği gibi.. her zaman benimsemişimdir kendisini. oysaki ben çok uysal mümkün olduğunca kavga etmeyen biriyim ama bu kadın içimdeki canavarı çıkardı
Sinirine yenilmeee taktik yap biraz kadınlığınıda kullann eşin olduğunda çok sesin çıkmasın konuşan hep o olsun. Sonra sende aynıı eltin gibi alttan alttan doldur. çünkü böyle insanlara hep öyle insanlar yaranır
canım geçmiş olsun benim de burnumda bi gıdıklanmalar var hayırlı olsunKızlar günaydınlar olsun canlarımben bugün oruç tutamıcam ya grip tarzı birşey oluyorum boğazım acıyo hapşırık burun akıntısı filan herşey var benim kızda da var iki gündür ama ilaç veriyorum öksürüğü için bitkisel şurup önermişti doktorumuz. Ben de kızıma bulaşır daha kötü olur diye ilaç kullanıcam o yüzden tutamıcam işte orucumu. Ihlamur içtim yarım saat önce filan,hemen toparlanabilirim inşallah daha ağırlaşmadan
Ya dün pat diye oldum zaten ne lanet bişeymiş. İlaç içmiştim gece yatmadan önce. İyi gelmiş boğazımın acıması geçmiş çok şükür. Burnum tıkanıyo arada, bi de hapşırık var işte :) inşallah olmazsın sen de ya ıhlamur filan iç tam şifayı kapmadancanım geçmiş olsun benim de burnumda bi gıdıklanmalar var hayırlı olsun
Aynen yavru ya hava birden serinledi fark etti demek ki benim kuzum daAh canım evde daha çok hastalık oluyo ya hava bian soğudu ya ondan gece serindi
Hmmm ben de bunları tutuyım aklımda ne olur ne olmaz Allah gerek etmesin de tecrübe işte önemliBalım sen azimli ve güzeller güzeli bir annesin emziriyosun da haftada 2 gün bile spor yapsan faydası olur sana öğünlerinde de çok gelişme var önceden neler yerdin fıstık gibi olacaksın
Tabii tadlarına bak çoks evdiğini tam ye sevmediklerinle boşa dolurma mideni
Bu shell bizim iş yerimizin yanı komuşumuz yani 5 yıldır sürekli girer çıkarız tanıdık çünkü artık kuzu, yoksa yoldakilere ben de pek girmem yani zaten arabam da yokşehir içi benzinlik olduğundan marketi de çok güzel kafe gibi bi de kahve sandviç v.s ve çılgın çikolatalar
Ya dün pat diye oldum zaten ne lanet bişeymiş. İlaç içmiştim gece yatmadan önce. İyi gelmiş boğazımın acıması geçmiş çok şükür. Burnum tıkanıyo arada, bi de hapşırık var işte :) inşallah olmazsın sen de ya ıhlamur filan iç tam şifayı kapmadan
kuzum ben olurssam 2 hafta sürüyo ışın 3kez olurum yaklaşık 1.5 ayım çöpYa dün pat diye oldum zaten ne lanet bişeymiş. İlaç içmiştim gece yatmadan önce. İyi gelmiş boğazımın acıması geçmiş çok şükür. Burnum tıkanıyo arada, bi de hapşırık var işte :) inşallah olmazsın sen de ya ıhlamur filan iç tam şifayı kapmadan
Hmmm ben de bunları tutuyım aklımda ne olur ne olmaz Allah gerek etmesin de tecrübe işte önemliBalım sen azimli ve güzeller güzeli bir annesin emziriyosun da haftada 2 gün bile spor yapsan faydası olur sana öğünlerinde de çok gelişme var önceden neler yerdin fıstık gibi olacaksın
Tabii tadlarına bak çoks evdiğini tam ye sevmediklerinle boşa dolurma mideni
Bu shell bizim iş yerimizin yanı komuşumuz yani 5 yıldır sürekli girer çıkarız tanıdık çünkü artık kuzu, yoksa yoldakilere ben de pek girmem yani zaten arabam da yokşehir içi benzinlik olduğundan marketi de çok güzel kafe gibi bi de kahve sandviç v.s ve çılgın çikolatalar
Canım bu küçük bi olydı bununla kalsa iyi yani sen bütün yaptıklarını bilsenn .. ben konuşmucam yani o kadar çok saat 1 de geldi eve konuşmadık bi süre bebek uyanıktı onla oynadı 1buçuk saat bana şebeklik yapmaya başladı bu sefer sabah hiç bişey olmamış gibi iyidi. Yok canım kayınvalideme değil arkadaşı ile dışarı çıktı
merhaba tatlımazcık pilav mı yesem ki bulgur yada yemesem mi
merhaba tatlım
bulgursa 2 kasık ekmek nıyetıne yıyebılırsın tabıkı.
Canım 2 yıllık evliyiz 24 yaşında yaptı askerliğini sevgiliyken inşallah canım benm sağolaman olmasın lokurum seni zaten ezebileceklerini sanmıyorum ki siz daha olgunsunuz bence böyle sorunlar olmaz sende. Ay inşaallah ya hedefim 4 gün sporda bakalım inşaallah yapabilirim.kız bende önceden iyi yiyordum şimdi azıttım diye düşünüyorum hee
allah huzurunuzu arttırsın kuzum zamanı gelince eşinde olgunlaşır. bu arada kaç yıllık evlisiniz bir de yaşı nedir askere gitti mi ?
aynen kuzu en cok aklm ıclı koftede en cok kalorısı olandıgerlerı hafıf zatenaz az koycaklar bakalım bıde artk doyuyorum aman aksam olsunda bakıcam artkın verdm ya dun mutlu oldum o yuzden belkım yemem
Kızlaaar sizce kaç kilo olmuşumdur :)
aynen kuzu en cok aklm ıclı koftede en cok kalorısı olandıgerlerı hafıf zatenaz az koycaklar bakalım bıde artk doyuyorum aman aksam olsunda bakıcam artkın verdm ya dun mutlu oldum o yuzden belkım yemem
EVET CNM BULGURRR AY AŞÇI ORU GELD EBİ TADI BAK DEDİ BAKMAZ OLAYDIM NORMALDE PEK YEMEM
Di mi verince insan bi gaza geliyo yiyeceği varsa da yemiyo bence 1 içli köfte ye ekmek pilav yeme ızgara yersin zaten tavuk köfte v.s ne varsa ayran falan bi d ebelki biraz tatlı
kuzum benım cok saol ya bole moral verdn snra pısmanlık cekerdm bakKuzum 1 içli köfte 200 kalori falan ayrıca et ve bulgur çok da zaarlı değil ekmek yemezsin olur biter
kızlar misafirlik denilen şey olmasa ne güzel gidicek kilolar ama bi ortama girdiğinde yememeği beceriyorum da insanlara laf anlatmak Allahım nasıl bir illet diyetteyim evet diyetteyim diye kaç kişiye anlatmaya çalışıyosun savaş veriyorum kalori yakıyorum yeminle
Kızlaaar sizce kaç kilo olmuşumdur :)
Vaooov büyük beklenti varmış lokurum sendeHoooooppp bomba geliyooooo bence 55 olduun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?