Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bendeki fazlalık da gitmiş biraz ya :) bana iftardan sonra sahurda yemek yaramıyo anlaşılan. Ne yapıciğim yahu bugün oruçlu değilim akşam erken yiyeym diyorum yarın oruca niyetlenirim belki diyorum ama. Erken yiyince sahura kadar erir gider herhalde dimi :)

Hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı bolluk bereket dolu yuvaları olsun balım inşallah 4 gün yapmasan da çünkü sonra bıkabilirsin uzun süre ve 4 gün yaparsan ama 2 gün bile yapsan çok faydası olur kuzum insan hevesle çok yapmaya başlayınca bıkıp bırakıyo bu defa vücut da sporla vermeye alışıyo kilo verme yavaşlıyo başlayınca bırakmamak lazım o yüzden az yap ama hep yap mutlaka etkisi olur. Tabii ki azalttın şuan iyi gidiyosun bence maşallah az da yeme zaten sen de ama böyle iyi bence sabah ne yedin ki

tatlı yememeyi göze aldıysan hiç bulaşma bence kuzum döner ayran salata falan işte 1 içli köfte tatlı yemiyceksen biraz börek tamamdır o zaman

Söylesene kız kaç olmuşsun merak ettimmm

ben deee

Benim de pantolonda bu ara baya bi bollaşma var ama yıkanıp da esneme değil zaten esnese de dardı baya bacakları falan bollaştı bu hafta acaba antepte falan 3-4 gün yedim şimdi diyet düzenine döndüm yeniden diyete başlamış gibi mi hissetti vücut bi şaşırdı sanki verdim gibime geliyo ayy inşallah vermişimdir yaaa

aynen tatlım goze aldm tatlı yerıne kalorıyı zaten borek ve ıclı kofteden alcam barı ona bulasma aslı dıyorum kendıme

evet merve naza cekıyor kendını kız gel suraya söle hadi

kuzum ınsallah vermıssındır sende de masallah ben hergun tartılıom nerdeyse ıyı dayanabılıorsun tartılmadan

Canım 2 yıllık evliyiz 24 yaşında yaptı askerliğini sevgiliyken inşallah canım benm sağol

Askerlik erkeği olgunlaştırır genelde ama bakalım eniştenin ne zaman. cuma bugün bol bol dua et herşey düzelir :) bence 55.6 sın :)

ya bilemiyorum ki şuraya göbeğimin resmini koysam anında yat kalk spor yap dersiniz böyle pantolonun üstünden düşüyo çuval gibi hee bizim kızlar benden sonra doğum yapmışlar onların bile yoktur bu kadar.
sabah didim ya bebeğim poğaça yarısı + yarım kase nesfit diye

asıl sen ne yediinn

Bu arada lesslie yapıyorum ama o kadının o poposu ve kolları kocaman kendisine işlememişmikii inandırıcılığını kaybediyor sanki Bir de debbie varmış onun hakkında fikrin varmı hatun

Kankam ya akşam çok ye sahursuz yat zaten erken yiyomuşsun sahuru yeme o zaman.
yemeğini parça parça ye ama çok ye tekrar da sahur yapma o zaman.

Yani bugün erken yesen yarın yine geç yiyceksin oruç açınca bence 12de bitir yeme işini

kuzum ınsallah vermıssındır sende de masallah ben hergun tartılıom nerdeyse ıyı dayanabılıorsun tartılmadan
Valla tartılıp da veremeyince benim dengem bozuluyo ben daha eskiden ayda bir tartılırdım sizinle 1 haftaya çektim hiç olmazsa mutlaka vermiş oluyorum moralim düzeliyo

Valla tartılıp da veremeyince benim dengem bozuluyo ben daha eskiden ayda bir tartılırdım sizinle 1 haftaya çektim hiç olmazsa mutlaka vermiş oluyorum moralim düzeliyo

cok haklısın canım benmde bı huyum var mesela kılo alıon goruyon hala yemeye devam etmek gıbı o yuzden tartıyı hıc takmıyorum demek ama verncede ayrı mutluluk ya

Eşim de yemeyince kızıyo bana yaa anlamıyo ki almıyo mide işte ya da iftarda çok az yicem sahurda doyurcam karnımı kanka bulcaz yolunu bu yola baş koyduk

ben 3 lıght üçgen peynir 2 dilim tb ekmeği 1 domates 1 biber yarım kupa sütle sütlü neskafe

Öğlen de yemek getitmedim hindi füme ekmek peynir domates falan avr kahvaltı yapıcam yine

Leslie bacakları evet kalın ama o kadın 50 küsür yaşında ve sıkı yani zaten sporcuların çok ince olmuyo ki yani ebrunun fiziği farklı o aynı zamanda çok da zayıf debbie yi bilmeym bacım ama leslie de 3 mil falan yaparsan acayip terletiyo ya ben dün akşam 2 mil burn fat diye bi video vardı onu yaptım dambıllı falan öldümm terden

Eşim de yemeyince kızıyo bana yaa anlamıyo ki almıyo mide işte ya da iftarda çok az yicem sahurda doyurcam karnımı kanka bulcaz yolunu bu yola baş koyduk

kanka bence ıftarda az sahurda cok ye aksama kdr yakma ımkanın var yada yapamıyorsan lokurum gbı aksam yıcen ıftara yemıcen ama esnde kalkıyrosa ole zor yanı

cok haklısın canım benmde bı huyum var mesela kılo alıon goruyon hala yemeye devam etmek gıbı o yuzden tartıyı hıc takmıyorum demek ama verncede ayrı mutluluk ya

ben takarım işte hevesim kaçar diye tartılmaya korkuyorum bekliycem pazarı yaa napiim

bu da mantıklı iftarda az sahurda çok, ölmek var dönmek yok kanka

sorun işte bu ben iri görünmek istemiyorum artık ya şöyle çok olmasa da biraz çıtı pıtı olmak istiyorum

Oy sütlü nescafesiz kalasıca selülit olacak az iç biraz Afiyet olsun kuuzum bence her öğün kahvaltı yenebilir süt derdim olmasa bende öyle yapabilirm.
Evet ya o kadınlar çok itici oluyor o hatunun 50 olduğunu bilmiyordum bak hiç göstermiyor he. ben dün daha 1 mil express de bacakalrım zıngıldadıı düşünemiyorum 3 mili dur masabaşında da nasıl karın egzersizi nasıl yapılır ona bakayımm

Anladım yani aslında yüzün çıtı pıtı bebik gibisin maşallah o bi resim vardı onda da hiç iri durmuyosun eşinle ve kızınla olan, ama sonuçta nekadar zayıf olursan okadar çıtı pıtı durucan kuzum bence leslie baya etkili ben önceki diyette de yaptım bi de senin şuan yağ yakman lazım platesten ziyade 2-3 mil leslie yapsan burn calories videolarını mesela daha iyi olabilir aslında 2 mil yap mesela üstüne yarım mekik ve squat yap 20 şer mesela sonra artırırsın

Express i bilmiyorum o nasıl acaba belki o azzamanda çok kalori ve yağ yaktırıyodur ben de ona bakıyım

Sütlü nescafe he yaa içmiycem artık kahve çok içiyorum doğru diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…