- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.761
Sölemeeem pazara kadar 3 gün var daha eksilirim belkimm tahminin ne kuzum beklentini merak ettimahahahaha haklısın canım zaten bıyere gıtmesen daha ıyı uyuyorsun bıde
söle hele bakalım
Sölemeeem pazara kadar 3 gün var daha eksilirim belkimm tahminin ne kuzum beklentini merak ettim
Söylesene kız kaç olmuşsun merak ettimmmSölemeeem pazara kadar 3 gün var daha eksilirim belkimm tahminin ne kuzum beklentini merak ettim
aman olmasın lokurum seni zaten ezebileceklerini sanmıyorum ki siz daha olgunsunuz bence böyle sorunlar olmaz sende. Ay inşaallah ya hedefim 4 gün sporda bakalım inşaallah yapabilirim.kız bende önceden iyi yiyordum şimdi azıttım diye düşünüyorum hee
allah huzurunuzu arttırsın kuzum zamanı gelince eşinde olgunlaşır. bu arada kaç yıllık evlisiniz bir de yaşı nedir askere gitti mi ?
kızlar misafirlik denilen şey olmasa ne güzel gidicek kilolar ama bi ortama girdiğinde yememeği beceriyorum da insanlara laf anlatmak Allahım nasıl bir illet diyetteyim evet diyetteyim diye kaç kişiye anlatmaya çalışıyosun savaş veriyorum kalori yakıyorum yeminle
canın mı cekdı tadına bakınca ben bulgur yıyorum dıyetsyenm de verıyordu
tatlım ızgara varda tavuk gelcek doner ama hepsınden az aynen tatlıda yemıyım dıorum ya o kdr kalorı almasam mı yada tadna bakarm sutlu bıde borek var ona belkı dayanamamsu kılolar gtsn de ah ah baska bısey ıstemıyorum.
kuzum benım cok saol ya bole moral verdn snra pısmanlık cekerdm bak
Söylesene kız kaç olmuşsun merak ettimmm
Hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı bolluk bereket dolu yuvaları olsun balım inşallah4 gün yapmasan da çünkü sonra bıkabilirsin uzun süre ve 4 gün yaparsan ama 2 gün bile yapsan çok faydası olur kuzum insan hevesle çok yapmaya başlayınca bıkıp bırakıyo bu defa vücut da sporla vermeye alışıyo kilo verme yavaşlıyo başlayınca bırakmamak lazım o yüzden az yap ama hep yap mutlaka etkisi olur. Tabii ki azalttın şuan iyi gidiyosun bence maşallah az da yeme zaten sen de ama böyle iyi bence sabah ne yedin ki
tatlı yememeyi göze aldıysan hiç bulaşma bence kuzum döner ayran salata falan işte 1 içli köfte tatlı yemiyceksen biraz börek tamamdır o zaman
ben deee
Benim de pantolonda bu ara baya bi bollaşma var ama yıkanıp da esneme değil zaten esnese de dardı baya bacakları falan bollaştı bu hafta acaba antepte falan 3-4 gün yedim şimdi diyet düzenine döndüm yeniden diyete başlamış gibi mi hissetti vücut bi şaşırdı sanki verdim gibime geliyo ayy inşallah vermişimdir yaaa
Canım 2 yıllık evliyiz 24 yaşında yaptı askerliğini sevgiliyken inşallah canım benm sağol
Hepimizin huzurlu mutlu sağlıklı bolluk bereket dolu yuvaları olsun balım inşallah4 gün yapmasan da çünkü sonra bıkabilirsin uzun süre ve 4 gün yaparsan ama 2 gün bile yapsan çok faydası olur kuzum insan hevesle çok yapmaya başlayınca bıkıp bırakıyo bu defa vücut da sporla vermeye alışıyo kilo verme yavaşlıyo başlayınca bırakmamak lazım o yüzden az yap ama hep yap mutlaka etkisi olur. Tabii ki azalttın şuan iyi gidiyosun bence maşallah az da yeme zaten sen de ama böyle iyi bence sabah ne yedin ki
tatlı yememeyi göze aldıysan hiç bulaşma bence kuzum döner ayran salata falan işte 1 içli köfte tatlı yemiyceksen biraz börek tamamdır o zaman
ben deee
Bendeki fazlalık da gitmiş biraz ya :) bana iftardan sonra sahurda yemek yaramıyo anlaşılan. Ne yapıciğim yahubugün oruçlu değilim akşam erken yiyeym diyorum yarın oruca niyetlenirim belki diyorum ama. Erken yiyince sahura kadar erir gider herhalde dimi :)
Valla tartılıp da veremeyince benim dengem bozuluyo ben daha eskiden ayda bir tartılırdım sizinle 1 haftaya çektim hiç olmazsa mutlaka vermiş oluyorum moralim düzeliyokuzum ınsallah vermıssındır sende de masallah ben hergun tartılıom nerdeyse ıyı dayanabılıorsun tartılmadan
Valla tartılıp da veremeyince benim dengem bozuluyo ben daha eskiden ayda bir tartılırdım sizinle 1 haftaya çektim hiç olmazsa mutlaka vermiş oluyorum moralim düzeliyo
Eşim de yemeyince kızıyo bana yaa anlamıyo ki almıyo mide işteKankam ya akşam çok ye sahursuz yat zaten erken yiyomuşsun sahuru yeme o zaman.
yemeğini parça parça ye ama çok ye tekrar da sahur yapma o zaman.
Yani bugün erken yesen yarın yine geç yiyceksin oruç açınca bence 12de bitir yeme işini
Askerlik erkeği olgunlaştırır genelde ama bakalım eniştenin ne zaman. cuma bugün bol bol dua et herşey düzelir :) bence 55.6 sın :)
ya bilemiyorum ki şuraya göbeğimin resmini koysam anında yat kalk spor yap dersiniz böyle pantolonun üstünden düşüyo çuval gibi hee bizim kızlar benden sonra doğum yapmışlar onların bile yoktur bu kadar.
sabah didim ya bebeğim poğaça yarısı + yarım kase nesfit diye
asıl sen ne yediinn
Bu arada lesslie yapıyorum ama o kadının o poposu ve kolları kocaman kendisine işlememişmikii inandırıcılığını kaybediyor sankiBir de debbie varmış onun hakkında fikrin varmı hatun
Eşim de yemeyince kızıyo bana yaa anlamıyo ki almıyo mide işteya da iftarda çok az yicem sahurda doyurcam karnımı kanka bulcaz yolunu bu yola baş koyduk
cok haklısın canım benmde bı huyum var mesela kılo alıon goruyon hala yemeye devam etmek gıbıo yuzden tartıyı hıc takmıyorum demek ama verncede ayrı mutluluk ya
Eşim de yemeyince kızıyo bana yaa anlamıyo ki almıyo mide işteya da iftarda çok az yicem sahurda doyurcam karnımı kanka bulcaz yolunu bu yola baş koyduk
ben 3 lıght üçgen peynir 2 dilim tb ekmeği 1 domates 1 biber yarım kupa sütle sütlü neskafe
Öğlen de yemek getitmedim hindi füme ekmek peynir domates falan avr kahvaltı yapıcam yine
Leslie bacakları evet kalın ama o kadın 50 küsür yaşında ve sıkı yani zaten sporcuların çok ince olmuyo kiyani ebrunun fiziği farklı o aynı zamanda çok da zayıf debbie yi bilmeym bacım ama leslie de 3 mil falan yaparsan acayip terletiyo ya ben dün akşam 2 mil burn fat diye bi video vardı onu yaptım dambıllı falan öldümm terden
sorun işte bu ben iri görünmek istemiyorum artık ya şöyle çok olmasa da biraz çıtı pıtı olmak istiyorum
Oy sütlü nescafesiz kalasıca selülit olacak az iç birazAfiyet olsun kuuzum bence her öğün kahvaltı yenebilir süt derdim olmasa bende öyle yapabilirm.
Evet ya o kadınlar çok itici oluyor o hatunun 50 olduğunu bilmiyordum bak hiç göstermiyor he. ben dün daha 1 mil express de bacakalrım zıngıldadıı düşünemiyorum 3 milidur masabaşında da nasıl karın egzersizi nasıl yapılır ona bakayımm
sorun işte bu ben iri görünmek istemiyorum artık ya şöyle çok olmasa da biraz çıtı pıtı olmak istiyorum
Oy sütlü nescafesiz kalasıca selülit olacak az iç birazAfiyet olsun kuuzum bence her öğün kahvaltı yenebilir süt derdim olmasa bende öyle yapabilirm.
Evet ya o kadınlar çok itici oluyor o hatunun 50 olduğunu bilmiyordum bak hiç göstermiyor he. ben dün daha 1 mil express de bacakalrım zıngıldadıı düşünemiyorum 3 milidur masabaşında da nasıl karın egzersizi nasıl yapılır ona bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?