Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

lokurum leslie dedikçe leslie yapasım geldi kalkayım da bi 3 mil patlatayım ama bugün ev işi yaptım biraz yoruldum ama neyse yaparım ben ben de ilk 2 mil yapıyodum çünkü 2. mil çok yoruyodu beni ama 3e çıktım artık 3. mil daha hafif geçiyo

Bebeğim 55.5 olmuşum daha 2 günüm vr 55 olurum belki

bende bakdım su leslıe ye guzelmıs hem ayakda yapılıyıor cokda yormaz ama bzde pc yok evde o zor ıste yoksa tv karsısında bıle dur yap

kız bebetom telefondan açıp tv ye aktar eğer özelliği varsa öyle tv nin

hem tvnın ozellıgı yok bebem hem bzm ora ole bıyerkı tel cekmıyor baz ıstasyonunu yıkmıslar bz alt katta oturuyoz anca yukarda cekıyor net bende evlenıcem dıe ınternette almadm ah ah yoksa tele bakar gene oynarm ama bu hareketlerı bılıyorum spor salonunda yapardk hep

Evet 3.mil yavaş gidiyo bazılarında ben eskiden 5 mil yapardım yaa valla kan ter içinde kalırdım nasıl da yapardım

Bebeğim 55.5 olmuşum daha 2 günüm vr 55 olurum belki

Maşallah mervem pazara 55 olursun bence hadiii yetiş bana az kaldıı ama beklemem sen hızlı gel yetiş

yaniii lokurum deniz kum güneş bikini sen hala kahve içiyorsun

tamam zaten sabah b fincan içiyodum da artık yok bitti içmiycem yeşil çay bol su devam

İnşallahh lokuruum yetişemem ki sana sen çünkü bu hafta 51.5 falan oldun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…