- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.781
Yaaa maşallah benim kuzuma tahmin doğru kuzum 55 .5 :)))sen bole dedııgne göre sankı 1 kılo dıım bende ben soledm ama 700 gram eksı gordum dun :)
Bebeğim 55.5 olmuşum daha 2 günüm vr 55 olurum belkiHepimizin huzurlu mutlu sağlıklı bolluk bereket dolu yuvaları olsun balım inşallah4 gün yapmasan da çünkü sonra bıkabilirsin uzun süre ve 4 gün yaparsan ama 2 gün bile yapsan çok faydası olur kuzum insan hevesle çok yapmaya başlayınca bıkıp bırakıyo bu defa vücut da sporla vermeye alışıyo kilo verme yavaşlıyo başlayınca bırakmamak lazım o yüzden az yap ama hep yap mutlaka etkisi olur. Tabii ki azalttın şuan iyi gidiyosun bence maşallah az da yeme zaten sen de ama böyle iyi bence sabah ne yedin ki
tatlı yememeyi göze aldıysan hiç bulaşma bence kuzum döner ayran salata falan işte 1 içli köfte tatlı yemiyceksen biraz börek tamamdır o zaman
ben deee
ya kuzum tebrikederim allah hepimize göstersin 55i maşallahYaaa maşallah benim kuzuma tahmin doğru kuzum 55 .5 :)))
55.5 canım :))55.8 mi merve
Sağoll bebeğimmm 55 .5 daha :)) Amiiin inşallaj kuzumya kuzum tebrikederim allah hepimize göstersin 55i maşallah
oy masallah canm ama verdm dıe yemege saldırma sendeYaaa maşallah benim kuzuma tahmin doğru kuzum 55 .5 :)))
lokurum leslie dedikçe leslie yapasım geldi kalkayım da bi 3 mil patlatayım ama bugün ev işi yaptım biraz yoruldum ama neyse yaparım benben de ilk 2 mil yapıyodum çünkü 2. mil çok yoruyodu beni ama 3e çıktım artık 3. mil daha hafif geçiyo
Express i bilmiyorum o nasıl acaba belki o azzamanda çok kalori ve yağ yaktırıyodur ben de ona bakıyım
Sütlü nescafe he yaa içmiycem artık kahve çok içiyorum doğru diyosun
bende bakdım su leslıe ye guzelmıs hem ayakda yapılıyıor cokda yormaz ama bzde pc yok evde o zor ıste yoksa tv karsısında bıle dur yap
Sağoll bebeğimmm 55 .5 daha :)) Amiiin inşallaj kuzum
kız bebetom telefondan açıp tv ye aktar eğer özelliği varsa öyle tv nin
Yok bebeğim saldırmıyom az yiyom inan ki akşam erken yiyom iyi oluyor :)oy masallah canm ama verdm dıe yemege saldırma sende
Valla kuzum çok sevindim 8.5 kilo gitmiş toplamda bi 3 4 ayda veririm inşallah 10 kiloyudaal ana yüz güldüren güzel haber. tebrikler canım çok iyi kaldı mı hedefe 10 kilo
Kuzum sen eltimle aynı kiloda başlamşsn şuan oda 64.8oy masallah canm ama verdm dıe yemege saldırma sende
eltınle aynı gıdıyoruz desene tatlım ama lıtfen ben suan 63,3 gordum bıkerenKuzum sen eltimle aynı kiloda başlamşsn şuan oda 64.8
lokurum leslie dedikçe leslie yapasım geldi kalkayım da bi 3 mil patlatayım ama bugün ev işi yaptım biraz yoruldum ama neyse yaparım benben de ilk 2 mil yapıyodum çünkü 2. mil çok yoruyodu beni ama 3e çıktım artık 3. mil daha hafif geçiyo
Bebeğim 55.5 olmuşum daha 2 günüm vr 55 olurum belki
yaniii lokurum deniz kum güneş bikini sen hala kahve içiyorsun
Vaoov sen daha hızlısn kuzuumeltınle aynı gıdıyoruz desene tatlım ama lıtfen ben suan 63,3 gordum bıkeren
İnşallahh lokuruum yetişemem ki sana sen çünkü bu hafta 51.5 falan oldun benceEvet 3.mil yavaş gidiyo bazılarında ben eskiden 5 mil yapardım yaa valla kan ter içinde kalırdım nasıl da yapardım
Maşallah mervem pazara 55 olursun bence hadiii yetiş bana az kaldııama beklemem sen hızlı gel yetiş
tamam zaten sabah b fincan içiyodum da artık yok bitti içmiycem yeşil çay bol su devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?