Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oy bi gittim kaç sayfa ilerlemişsiniz ayol :) evi temizledim biraz toz aldım süpürdüm. :) azıcık iş olsun kalori yakayım didimm :)
MerveeTunaa kız maşallah süper o zaman ama saldırma tekrar yemeğe. Pazara kadar o yarım kilo da gider eğer dikkat edersen

Ellerine sağlık canım ben bu hafta cumartesi çalışıyorum pazara artık ben de biraz ev işi yapıcam mecbur süpürmem toz almam falan lazım

Ellerine sağlık canım ben bu hafta cumartesi çalışıyorum pazara artık ben de biraz ev işi yapıcam mecbur süpürmem toz almam falan lazım
Ay valla ben de sürekli yapamıyorum haftada bir bile olmuyo iki haftayı buluyo bebik olunca :) ee bi de canım istemiyo bazen filan off arkamdan kovalayan yok nasılsa yavaş yavaş yapıyorum işte.

içme aferim

Ay valla ben de sürekli yapamıyorum haftada bir bile olmuyo iki haftayı buluyo bebik olunca :) ee bi de canım istemiyo bazen filan off arkamdan kovalayan yok nasılsa yavaş yavaş yapıyorum işte.

Ben yani düzenliyim ama temizlik haftada bir anca benim detekken zaten dağılmıyo ama kedi var camlar açık toz oluyo işte süpürüyorum toz alyorum

timam sööz, insan bazen kaptırıp gidiyo yaa sonra böyle söylenince dank ediyo hakkaten yani ben önceden hiç kahve içmezdim taktım bak bir aydır kahve kahve nç nç nç deli miyim ne

Dimi kankaaamm benim sağ ol :) ben şimdi pazara kdar bi sıkarsam gider o fazladan gelen kilocuklar :)

gideeer ama sık sen de bu hafta yedin zaten tatlı biraz pazara kadar yeme

İnşallahh kuzuummm gitsinde kurtulayım şu kilolardan artıkın sıkıldım ayolll xs olcaaaam hedefim 32 beden sıfır beden

Dimi kankaaamm benim sağ ol :) ben şimdi pazara kdar bi sıkarsam gider o fazladan gelen kilocuklar :)
Bende temizliğe vuruyorum kendimi bi kaçamak yaptım bi kase puding yedim adet olamadım maluum şimdi eritcem ama süpürge toz vs vs ne bulursam yapmayı düşünüyom

Bende temizliğe vuruyorum kendimi bi kaçamak yaptım bi kase puding yedim adet olamadım maluum şimdi eritcem ama süpürge toz vs vs ne bulursam yapmayı düşünüyom
Yap cnm yap. Bebişle yapabiliyo musun ? Ben eğer kız durursa yapıyorum ama görsen acele acele. Acayip terletiyo bu kız beni

Bak hemen gömmüş pudingi neyse ki en hafif tatlı şimdi üstüne temizlik de olunca kalmaz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…