- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.801
İnşallahh lokuruum yetişemem ki sana sen çünkü bu hafta 51.5 falan oldun bence
kızlar ben bugün çok yorgunum ya leslie yapamıcam tebrik koymayın bugün bana :)
Ay yok lokurum kahvaltıdan sonra bişey yemedim oruçlu gibi hissediyorum bazen :)
Ay yok lokurum kahvaltıdan sonra bişey yemedim oruçlu gibi hissediyorum bazen :)
Aynen kanka akşama yicem :) alışmışım bile 4 günde yememeye. Hiç aklıma gelmiyor ama iftardan sonra azıcık tatlı gümlettim birkaç kere. O da olsun ya napiyim canımm aaaaAyyy çok sevindim kankamm akşama yersin artık zaten saat kaç oldu
Oy bi gittim kaç sayfa ilerlemişsiniz ayol :) evi temizledim biraz toz aldım süpürdüm. :) azıcık iş olsun kalori yakayım didimm :)
MerveeTunaa kız maşallah süper o zaman ama saldırma tekrar yemeğe. Pazara kadar o yarım kilo da gider eğer dikkat edersen
Aynen kanka akşama yicem :) alışmışım bile 4 günde yememeye. Hiç aklıma gelmiyor ama iftardan sonra azıcık tatlı gümlettim birkaç kere. O da olsun ya napiyim canımm aaaa
Ay valla ben de sürekli yapamıyorum haftada bir bile olmuyo iki haftayı buluyo bebik olunca :) ee bi de canım istemiyo bazen filan off arkamdan kovalayan yok nasılsa yavaş yavaş yapıyorum işte.Ellerine sağlık canım ben bu hafta cumartesi çalışıyorum pazara artık ben de biraz ev işi yapıcam mecbur süpürmem toz almam falan lazım
Evet 3.mil yavaş gidiyo bazılarında ben eskiden 5 mil yapardım yaa valla kan ter içinde kalırdım nasıl da yapardım
Maşallah mervem pazara 55 olursun bence hadiii yetiş bana az kaldııama beklemem sen hızlı gel yetiş
tamam zaten sabah b fincan içiyodum da artık yok bitti içmiycem yeşil çay bol su devam
Dimi kankaaamm benim sağ ol :) ben şimdi pazara kdar bi sıkarsam gider o fazladan gelen kilocuklar :)Tabii canım hem zaten doğum günün de vardı olur okadar
Ay valla ben de sürekli yapamıyorum haftada bir bile olmuyo iki haftayı buluyo bebik olunca :) ee bi de canım istemiyo bazen filan off arkamdan kovalayan yok nasılsa yavaş yavaş yapıyorum işte.
içme aferim
Dimi kankaaamm benim sağ ol :) ben şimdi pazara kdar bi sıkarsam gider o fazladan gelen kilocuklar :)
Amiiin kuzum bal gibi konuştun fit kadınlar olcazzzz yeeeeessskeşkeee daha güzel nasıl olur daha çok verelim daha çok incelelim fit fit hatunlar olalım hepimiz de
İnşallahh kuzuummm gitsinde kurtulayım şu kilolardan artıkın sıkıldım ayolll xs olcaaaam hedefim 32 beden sıfır bedenOy bi gittim kaç sayfa ilerlemişsiniz ayol :) evi temizledim biraz toz aldım süpürdüm. :) azıcık iş olsun kalori yakayım didimm :)
MerveeTunaa kız maşallah süper o zaman ama saldırma tekrar yemeğe. Pazara kadar o yarım kilo da gider eğer dikkat edersen
Bende temizliğe vuruyorum kendimi bi kaçamak yaptım bi kase puding yedim adet olamadım maluum şimdi eritcem ama süpürge toz vs vs ne bulursam yapmayı düşünüyomDimi kankaaamm benim sağ ol :) ben şimdi pazara kdar bi sıkarsam gider o fazladan gelen kilocuklar :)
Yap cnm yap. Bebişle yapabiliyo musun ? Ben eğer kız durursa yapıyorum ama görsen acele acele. Acayip terletiyo bu kız beniBende temizliğe vuruyorum kendimi bi kaçamak yaptım bi kase puding yedim adet olamadım maluum şimdi eritcem ama süpürge toz vs vs ne bulursam yapmayı düşünüyom
Bende temizliğe vuruyorum kendimi bi kaçamak yaptım bi kase puding yedim adet olamadım maluum şimdi eritcem ama süpürge toz vs vs ne bulursam yapmayı düşünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?