Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yap cnm yap. Bebişle yapabiliyo musun ? Ben eğer kız durursa yapıyorum ama görsen acele acele. Acayip terletiyo bu kız beni
Canımm mama sandalyesine oturttum onu salonu süpürdüm ağladı karnını doyurdum şimdi uyutup devam etceö böyle yarıda kalıyo o zaman sinir oluyom hemen yapıp bitsin istiyom ama izin vermiyo velet işe gir çık gir çık öyle yapıyom uyuduuğunda tuvalet banyo balkon yıkıyom süpürgede örümceğede koyuyom bazen ama zor yavru ya kaynana bakıyodu diğ temel 2 saati bulmuyodu tüh şimdi bigünde anca işte napak çocumuza bakcaaz artıkın kaynanayla bozulduysak böyle olcak eşim benim titizlik hastassı bide yapmak zorundayım maalesef

Offf erkeklerin de öylelerine sinir oluyom haa Allah kolaylık versin kuzum

Bak hemen gömmüş pudingi neyse ki en hafif tatlı şimdi üstüne temizlik de olunca kalmaz o
Kuzuuum ama nasıl yaptım kakao kalmamış yulaf lapası yapcaktım canım acayip istedi yulafı koydum biraz pudingten koydum biraz süt öyle yaptım doydumda hem bu tartılmam hiç iyi olmadı kanka ben şimdi gaza gelip yemeyim ama waffleda yemiştim demek ki daha fazla gitcekmiş bu su çok etkiliiiiiii

o su ne ki

aynenn bende çok seviyorum ama hafta 1 kere içerim selülit zaten var fazlasına gerek yok :)

Bi salatalık bi limon kabuklarıyla doğryıp 1 ltre suya atıyom gece sabah içiyom kuzum sassy su aslında içinde zencefil ve nanede var ama koymadm ben 5 gündür içiyorum 1 kilo gitmiş işte haftada 2 verdiriyomş bnm kumpir ve waffle da sayarsak doğru olsa gerek kuzum

Hmmm bunu da deniyim bakiiim sağol kuşum

Kızlar gene moralim bozuldu haftasonu kaçamaklarımla 150 ml gelen sütüm 2 gündür dikkat ediyorum diye 60 ml geliyor düşüşe bakın. Oruç tutmuyorum sütü olsun diye ama yetmiyor kızlar sanırım ben sporla devam edicem ama biraz daha çoğaltarak ekmeği azaltarak beslenicem sadece 2 ay dahaa. sonra kesilse bile olabilir 1700 lük beslenicem hanımlar gerçi haftanın 3 günü kesin öyle oluyo ama ıvırla zıvırla değil de süt yapan neyse onunla artık. Ayda 2 verebilirim sporu düzenli yaparsam sanırım

Canım benim zaten azaltma ama faydalı şeyler ye yani sabahları iki yumurta ye mesela öğlen barbunya yoğurt falan akşam da yani güzel ye bence de azaltma ama zaten sağlıklı faydalı şeylerden bol yesen sorun olmaz ki hem haftasonu da çok kaçamak yapmamıştın bi yarım gözleme ymiştin önceki gün d eona bakarsan el kadar makarna falan yedin bence yediklerinle ilgisi yok verimli şeyler ye kuzum sen et köftesi yoğurt baklagil yumurta bol dereotu falan yeşillik

Evet bi yerlerde hata var ben bi yandan diyetisyeni de uyguluyorum aslında çok çeşit sayıyorum size ama hep az bende aşırı hareketli biriyim demekki çocuğa yetmiyor. Üzüldüğümde ayı artık büyük ama o çok seviyor sütünü kapıdan geçince atlıyor üstüme ben yokken de sağdıklarımı içiyor arttırmam lazım şimdi annemlerde kalıcam fasulye mantı çorba varmış fasulye yoğurt dondurma yemeyi düşünüyorum o süt yapar bir de dereotu katarım oh miss.. 2 gündür kızımın sabah huzursuzluklarından kahvaltı yapamadım işe geç kalıyorum diye artık bi hal çare bulucam

Rezene içiyomusun cnm

Allahııııım benim kiloda 82 de kaldı ödemde var, bayrama göremiceeem 7 li rakamları kızlar yaaaaaa

Canım her öğün 2dilim tam buğday ekmek soğan rezene normal çay sıcak şeyler iç su iç bol bol meyve ye etkisini görüesün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…