- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.841
Evet bi yerlerde hata var ben bi yandan diyetisyeni de uyguluyorum aslında çok çeşit sayıyorum size ama hep az bende aşırı hareketli biriyim demekki çocuğa yetmiyor. Üzüldüğümde ayı artık büyük ama o çok seviyor sütünü kapıdan geçince atlıyor üstüme ben yokken de sağdıklarımı içiyor arttırmam lazım şimdi annemlerde kalıcam fasulye mantı çorba varmış fasulye yoğurt dondurma yemeyi düşünüyorum o süt yapar bir de dereotu katarım oh miss.. 2 gündür kızımın sabah huzursuzluklarından kahvaltı yapamadım işe geç kalıyorum diye artık bi hal çare bulucam
Oyy kuzum kıyamam ona. Çok geçmiş olsun canım benim. Evet insan çok üzülüyo nasıl fark edemedim diye. Benim kız da hafif nezle gibi iki gündür. Nasıl üzülüyorum dikkat edemedim diyeSelam kizlar nasilsiniz? Birkac gündür giremedim. Benim kizin huysuzluklari artti onunla ugrasiyoruz. Doktora götürdük yeniden orta kulakta sivi varmis yavrum ondan durmuyormusben nasil oldu da anlamadim diye kendi kendimi yiyip bitirdim bugünde kendim icin gittim hastaneye malum dogum iznim bitti rapor almak icin ugrasiyorum. Birkac gündür hastane hastane geziyorum o yüzden de hic dikkat edemedim yediklerime spor hic yapamadim. Bugünden sonra dikkat etmeye calisacam bakalim. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin insallah
Oyy kuzum kıyamam ona. Çok geçmiş olsun canım benim. Evet insan çok üzülüyo nasıl fark edemedim diye. Benim kız da hafif nezle gibi iki gündür. Nasıl üzülüyorum dikkat edemedim diyeAllahtan huysuzluğu yok yemesi de yerinde. Ara sıra öksürük hapşırık ve burun akıntısı oluyor,bitkisel şurup veriyorum öksürüğü için. Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah
Anaaaa eğer yediysem lop lop et olsun kanki yaaaKuzum senden niye gitmiyor merak ettim bak şimdi yoksaam gizli gizli lüpletiyomusun mamaları
lokurcum akşam yaparsın leslie dedin beni bitirdin vallabaktım izni koparamadım kalktım 2 mil patlattım yani anca 2 mil oldu yemek falan yetiştiriyorum şimdi
Selam kizlar nasilsiniz? Birkac gündür giremedim. Benim kizin huysuzluklari artti onunla ugrasiyoruz. Doktora götürdük yeniden orta kulakta sivi varmis yavrum ondan durmuyormusben nasil oldu da anlamadim diye kendi kendimi yiyip bitirdim bugünde kendim icin gittim hastaneye malum dogum iznim bitti rapor almak icin ugrasiyorum. Birkac gündür hastane hastane geziyorum o yüzden de hic dikkat edemedim yediklerime spor hic yapamadim. Bugünden sonra dikkat etmeye calisacam bakalim. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin insallah
Benimde az cikiyo sevinsemmi uzulsemmi bilemedim 68.5 69.5 cikiyoKızlar ramazanda dolayi benim az çıkıyor kilom tamam seviniyorum ama geçici bir şey gibi geliyor
Benimde az cikiyo sevinsemmi uzulsemmi bilemedim 68.5 69.5 cikiyo
Valla Geçen pazar 55.7 çıkmıştım demin tartıldim 54.4 neyse önemli olan pazar sabahi :)
Sevin sevin sonuçta gidiyoBenimde az cikiyo sevinsemmi uzulsemmi bilemedim 68.5 69.5 cikiyo
Sevin sevin sonuçta gidiyo
Ooo iyi işte sevinsene :) ama az çıkıyo diye de çok yemeBenimde az cikiyo sevinsemmi uzulsemmi bilemedim 68.5 69.5 cikiyo
Cnm şimdi beslendiğin gibi devam edersen artış olmaz merak etme :)Canım ramazan diye böyle diye korkuyorum açıkçası neyse zaman gösterecek artık :)
Çok geçmiş olsun tatlım sen de insanın yani inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuğun
Vayy bak bu lafa inanırım şimdi kanka valla bende oturup yemek istiyom bi gün ödül yapıcam kendime dondurma ödülüAnaaaa eğer yediysem lop lop et olsun kanki yaaa
Zaten şu havada dondurma yemeyerek yeterince eziyet ediyorum kendime, şeytan diyo al bi kutu dondurma otur hepsini ye zaaaten kilo verdiğin yok,ama ramazan ayındayız maalum dinlermiyim şeytanı, o kadar dikkat etmeme rağmen gitmiyo üstüme kaldı vallaaa
Dr a gitcem tekrardan başka bişeymi var diye düşünmeye başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?