Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum mesela mantı yeme ama fasulye bol ye bol su iç yoğyrt ye dereotu dondurma da ye evet yani sağlıklı şeylerin miktarını artır bence hata süt olmuyo diye karbonhidrata yönelmek olur öyle yapmak yerine yumurta süt yourt sebze yemekleri baklgil ve eti miktar olarak daha çok tüket kuzum sen

Selam kizlar nasilsiniz? Birkac gündür giremedim. Benim kizin huysuzluklari artti onunla ugrasiyoruz. Doktora götürdük yeniden orta kulakta sivi varmis yavrum ondan durmuyormus ben nasil oldu da anlamadim diye kendi kendimi yiyip bitirdim bugünde kendim icin gittim hastaneye malum dogum iznim bitti rapor almak icin ugrasiyorum. Birkac gündür hastane hastane geziyorum o yüzden de hic dikkat edemedim yediklerime spor hic yapamadim. Bugünden sonra dikkat etmeye calisacam bakalim. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin insallah

Oyy kuzum kıyamam ona. Çok geçmiş olsun canım benim. Evet insan çok üzülüyo nasıl fark edemedim diye. Benim kız da hafif nezle gibi iki gündür. Nasıl üzülüyorum dikkat edemedim diye Allahtan huysuzluğu yok yemesi de yerinde. Ara sıra öksürük hapşırık ve burun akıntısı oluyor,bitkisel şurup veriyorum öksürüğü için. Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah

Teşekkür ederim canim. Size de cok gecmis olsun. Havalar bir sicak bir soguk yetiskinler bile hasta oluyor bebislerin bünyesi daha hassas tabi. İnşAllah hemencecik iyilesir kuzucuk. Amin canim Amin.

Kuzum senden niye gitmiyor merak ettim bak şimdi yoksaam gizli gizli lüpletiyomusun mamaları
Anaaaa eğer yediysem lop lop et olsun kanki yaaa
Zaten şu havada dondurma yemeyerek yeterince eziyet ediyorum kendime, şeytan diyo al bi kutu dondurma otur hepsini ye zaaaten kilo verdiğin yok, ama ramazan ayındayız maalum dinlermiyim şeytanı, o kadar dikkat etmeme rağmen gitmiyo üstüme kaldı vallaaa
Dr a gitcem tekrardan başka bişeymi var diye düşünmeye başladım artık

lokurcum akşam yaparsın leslie dedin beni bitirdin valla baktım izni koparamadım kalktım 2 mil patlattım yani anca 2 mil oldu yemek falan yetiştiriyorum şimdi

aslansın kuzum çook büyük bir tebrik koyuyorum

seni yalnız bırakmıycam ben de yapıcamakşam 2 ya da 3 mil sööz

Çok geçmiş olsun tatlım sen de insanın yani inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuğun

Kizlar bugün kırmızı kartı gördüm orucum gitti malesef1 dilim bisküvili pasta yedim 3 kaşık pilav yedim

Vayy bak bu lafa inanırım şimdi kanka valla bende oturup yemek istiyom bi gün ödül yapıcam kendime dondurma ödülü bebeğim bende merak etmeye başladım bak şimdi niye veremiyorsun sen bu pis kiloları yemediğin halde Allahım Yarabbi çok şaşırıyom kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…