Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar ben akşam yemeğimi yedim.
1 kepçe çorba
Tahminen 4 kaşık taze bakla yemeği üzerine yoğurt
1 avuç kadar pide
Yarım litre de su içtim yanında :)

Oy bebeğim çok geçmiş oksun benim bebişte kulak iltihabı olmştu sürekli kulak çekiyodu bende anlamamıştım çok üzülmüştüm korkma antibiyotik tedavisiyle bir haftaya kalmaz iyileşir İnşallah canım

Çok teşekkür ederim canim. Aynen tatlim sürekli eli kulagina gidiyor. Antibiyotik kullaniyoruz bizde.

Akşam yemeği gelsiiin;
1 kase şehriye çorbası,
Yaprak sarması(az yedim ama inceydi sarmalar)
4 tane acı arnavut biber 1 porsiyon salata ve yoğurt
1 lt su
Ekmek yemedim cicişler acaba bu tt ekmek kilo mu aldırıyo bana diye düşünmeden edemiyorum
Yılmak yok yola devam

Canım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyo

Akşam yemeğim iki kemiksiz tavuk pirzola bol miktarda salata ve 2 bardak ayran

Sabah yazmıştım öğlen de 5-6 dilim hindi füme 2 yeşil biber 1 dilim ekmek 2 lıght üçgen peynir yemiştim

Canım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyo
Canım belkide az besleniyo sebze yok mesela çorbada bi kepçesi bi porsiyon aslında belki ölçülerde yanlışlık yapıyordur ondan gitmiyordur olabilir mi

Akşam yemeğim iki kemiksiz tavuk pirzola bol miktarda salata ve 2 bardak ayran

Sabah yazmıştım öğlen de 5-6 dilim hindi füme 2 yeşil biber 1 dilim ekmek 2 lıght üçgen peynir yemiştim
Afiyet olsun süper menü yine her zaman ki gibi lokurumdan :)

Sabah domates salatalık biber soğan peynir yumurta bi dilim ekmek öğlen semiozutu yoğurtlu pul biberli bi dilim ekmek soğan Akşam bir paket eti form domatesli naneli 4 kaşık yoğurt 3 kaşık yoğurt suyu isot karısıçımı bir adet soğan akşamı 10 da yemek zorunda kaldım bebekten dolayı hafif yapayım dedim kraker fazla kaçtı emme olsun artıkın heee bide arada puding :)))

Canım belkide az besleniyo sebze yok mesela çorbada bi kepçesi bi porsiyon aslında belki ölçülerde yanlışlık yapıyordur ondan gitmiyordur olabilir mi

İşte bi gariplik var yani belki sebze az mervecim dediğin gibi belki karbonhidrat çok bi tam gün görsek belki daha sağlıklı yorum yapabiliriz

Mervecim senin de çok güzel bence afiyetler olsun akşamı az yemekle iyi etmişsin geç olunca ama sabahla öğlene bayıldım

kızlar valla şimdi oturdum ya yarın ablama gelinlik bakmaya gidicez evleniyo da, sonra kayınvalidesi gelicek bize oruç da tutamuyolar yaşlı insanlar annem de börek yaptı bişiler yaptı ee haliyle sebze filan bişi yapmadı ben de ben yemem bunlardan dedim tribimi attım girdim kabak pişirdim yarın için bi de banyo yaptım ay bu saat oldu oturdum ev işi temizlik filan neyse menüm gelsin
sabah 4 zeytin peynir domates salatalık 1 adet tahıllı ekmek
öğlen : pul biberli naneli yoğurt bi de 10-15 kadar bir porsiyon kiraz
akşam: menemen bikaç kaşık, bi dilim ekmek tahıllı, salata
demin de 2 erik a 2 kiraz attım ağzıma bı de annem hurma almış iki tanecik yedim valla iyiki lesliyi akşama bırakmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…