- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.861
Oy bebeğim çok geçmiş oksun benim bebişte kulak iltihabı olmştu sürekli kulak çekiyodu bende anlamamıştım çok üzülmüştüm korkma antibiyotik tedavisiyle bir haftaya kalmaz iyileşir İnşallah canımSelam kizlar nasilsiniz? Birkac gündür giremedim. Benim kizin huysuzluklari artti onunla ugrasiyoruz. Doktora götürdük yeniden orta kulakta sivi varmis yavrum ondan durmuyormusben nasil oldu da anlamadim diye kendi kendimi yiyip bitirdim bugünde kendim icin gittim hastaneye malum dogum iznim bitti rapor almak icin ugrasiyorum. Birkac gündür hastane hastane geziyorum o yüzden de hic dikkat edemedim yediklerime spor hic yapamadim. Bugünden sonra dikkat etmeye calisacam bakalim. Rabbim yavrularimiza saglik sihhat versin insallah
Yaaa bak hatuna beni geçmiş yine maşallah sana :))))Valla Geçen pazar 55.7 çıkmıştım demin tartıldim 54.4 neyse önemli olan pazar sabahi :)
Afiyet bal şeker olsun kuzuu mis gibi olmuş kaptın bu işi vallaKızlar ben akşam yemeğimi yedim.
1 kepçe çorba
Tahminen 4 kaşık taze bakla yemeği üzerine yoğurt
1 avuç kadar pide
Yarım litre de su içtim yanında :)
Sağ ol kuzum. Oruçlu olunca böyle olmuyo ama yaa daha çok yiyorumAfiyet bal şeker olsun kuzuu mis gibi olmuş kaptın bu işi valla
Oy bebeğim çok geçmiş oksun benim bebişte kulak iltihabı olmştu sürekli kulak çekiyodu bende anlamamıştım çok üzülmüştüm korkma antibiyotik tedavisiyle bir haftaya kalmaz iyileşir İnşallah canım
Yaaa bak hatuna beni geçmiş yine maşallah sana :))))
Olsun kuzu bütün gün aç kalıyosun kolay mı ana temayı biliyosun ölçüleri kaptın önemli olan buuSağ ol kuzum. Oruçlu olunca böyle olmuyo ama yaa daha çok yiyorum
Evet bebeğim öyle yaptılar mı anlamak lazım bnmki uzun süre yptı şimdi huy edindi yine kulak çekiyoÇok teşekkür ederim canim. Aynen tatlim sürekli eli kulagina gidiyor. Antibiyotik kullaniyoruz bizde.
Neden ki canm aynen devm edersen hç bşy olmazCanım ramazan sonrası patlamaz inşallah pazar sabahi tekrar Tartilirim:)
Canım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyoAkşam yemeği gelsiiin;
1 kase şehriye çorbası,
Yaprak sarması(az yedim ama inceydi sarmalar)
4 tane acı arnavut biber 1 porsiyon salata ve yoğurt
1 lt su
Ekmek yemedim cicişler acaba bu tt ekmek kilo mu aldırıyo bana diye düşünmeden edemiyorum
Yılmak yok yola devam
Canım belkide az besleniyo sebze yok mesela çorbada bi kepçesi bi porsiyon aslında belki ölçülerde yanlışlık yapıyordur ondan gitmiyordur olabilir miCanım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyo
Afiyet olsun süper menü yine her zaman ki gibi lokurumdan :)Akşam yemeğim iki kemiksiz tavuk pirzola bol miktarda salata ve 2 bardak ayran
Sabah yazmıştım öğlen de 5-6 dilim hindi füme 2 yeşil biber 1 dilim ekmek 2 lıght üçgen peynir yemiştim
Canım belkide az besleniyo sebze yok mesela çorbada bi kepçesi bi porsiyon aslında belki ölçülerde yanlışlık yapıyordur ondan gitmiyordur olabilir mi
Mervecim senin de çok güzel bence afiyetler olsun akşamı az yemekle iyi etmişsin geç olunca ama sabahla öğlene bayıldımSabah domates salatalık biber soğan peynir yumurta bi dilim ekmek öğlen semiozutu yoğurtlu pul biberli bi dilim ekmek soğan Akşam bir paket eti form domatesli naneli 4 kaşık yoğurt 3 kaşık yoğurt suyu isot karısıçımı bir adet soğan akşamı 10 da yemek zorunda kaldım bebekten dolayı hafif yapayım dedim kraker fazla kaçtı emme olsun artıkın heee bide arada puding :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?