- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.881
Tabiki şekerim yazıyorum hemencik;Canım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyo
Bence gayet güzel afiyet olsun canım menüye de leslie ye de tebrik koyuyorumkızlar valla şimdi oturdum ya yarın ablama gelinlik bakmaya gidicez evleniyo da, sonra kayınvalidesi gelicek bize oruç da tutamuyolar yaşlı insanlar annem de börek yaptı bişiler yaptı ee haliyle sebze filan bişi yapmadı ben de ben yemem bunlardan dedim tribimi attım girdim kabak pişirdim yarın içinbi de banyo yaptım ay bu saat oldu oturdum ev işi temizlik filan neyse menüm gelsin
sabah 4 zeytin peynir domates salatalık 1 adet tahıllı ekmek
öğlen : pul biberli naneli yoğurt bi de 10-15 kadar bir porsiyon kiraz
akşam: menemen bikaç kaşık, bi dilim ekmek tahıllı, salata
demin de 2 erik a 2 kiraz attım ağzıma bı de annem hurma almış iki tanecik yedimvalla iyiki lesliyi akşama bırakmamışım
sen olmasan ben koltukta yuvarlanıyodum lokurcum bugünki lesliyi sana borçluyumBence gayet güzel afiyet olsun canım menüye de leslie ye de tebrik koyuyorum
Canım yarın daha detaylı yazıcam ama öncelikle söyleyebileceğim az yemiyosun bence yani vücut kıtlık var diye tutmuyodur yani bu durumda metabolizman yavaş olabilir ve bu yediklerin çok geliyor olabilir yani normal yemekler yediğinden iş yerinde ve evde belki evdekiler öyle değildir ama belki iştekiler diyet için yağlı geliyor olabilir bşr de belki karbonhidrat sana yaramıyo belki karbonhidrat fazla geliyo bence uzun zamandır böyle besleniyosun bazı değişiklikler yapman gerekiyodur vücudun böyle beslenmene alışıp ona göre enerji harcayodur belki haa bu bana bukadar veriyo bari ben de ona göre yavaşlıyım gibi...kilo vermeni engelliyor olabilir bunlar genelde olan şeyler, aklıma ilk etapta gelen bunlar kahvaltın güzel mesela ama diğer öğünlere daha çok sebze ve daha az karbonhidrat gibi değişiklikler olabilir ama yarın yine yazıcam kuzum çünkü taktım kafayı ben de yavaş veriyodum 6 aydır düşün ilk aylar 4-3 sonra ayda 2 ama vazgeçmek yok yaniŞimdilik aklıma gelenler bunlar canımcııım
Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım cicim
Olsun içinden gelmiş demek yapasın da varmış Bana da tebrik koooy tabata yaptım 4dk sonra 70 squat sonra dambılla kol çalıştım 2 hareketim var arka kollar için 30 arlı 2 şer set yaptım eve de yürüdüm yine 35-40 dksen olmasan ben koltukta yuvarlanıyodum lokurcum bugünki lesliyi sana borçluyum
oooo koydum gitti lokurum bayağı güzel olmuş he, bu tabata nasıl bişey kiOlsun içinden gelmiş demek yapasın da varmış Bana da tebrik koooy tabata yaptım 4dk sonra 70 squat sonra dambılla kol çalıştım 2 hareketim var arka kollar için 30 arlı 2 şer set yaptım eve de yürüdüm yine 35-40 dk
Canım bak you tube da videolar var en güzeli bi kız açık havada yapıyo 20 sn egzersiz 10sn dinlenme toplam 4 dk sürüyo tüm çalışma ama sonrasında da yağ yakımı devam ediyo baya zorlayan bi egzersizoooo koydum gitti lokurum bayağı güzel olmuş he, bu tabata nasıl bişey ki
Esrayı nasıl bilirsiniz deseler hayatını yaşayarak kilo veriyor derim heraldeAy kızlar 2 saat yürüdük dışarda bebişi çıkardık. :) ama 1 bardak haşlanmış mısır yedim hani satılıyo ya her yerdeo kadardan bişey olmaz ki dimiii bütün gün hiç kaçamak yapmamıştım. Eşim şuan pasta yiyo ama benim canım çekmedi yemiyorum :)
Ama senin tuvalet sorunu biter kanka mısır baya etkili olurAy kızlar 2 saat yürüdük dışarda bebişi çıkardık. :) ama 1 bardak haşlanmış mısır yedim hani satılıyo ya her yerdeo kadardan bişey olmaz ki dimiii bütün gün hiç kaçamak yapmamıştım. Eşim şuan pasta yiyo ama benim canım çekmedi yemiyorum :)
Yaaa deme öyle kızzzEsrayı nasıl bilirsiniz deseler hayatını yaşayarak kilo veriyor derim heraldevalla pazar göriciiiz bişey oluyo mu ama iki saat de yürümüşsünüz bişey olmaz gibi duruyo
Ehh işte az da olsa rahatladım kanka sabah hallettim o işiAma senin tuvalet sorunu biter kanka mısır baya etkili olur
kızlaaaaar ben dayanamadım tartıldım aslında tartı günümü 15 haziran ve 1 temmuz seklinde belirlemiştim ama dayanamadım diyete başlayalı 12 gün oldu 78le başladım bugün tartıldım 75 geldim 3 kg gitmiş oleytoo
evet canım türk kahvesi baya etkiliTürk kahvesi içtim kızlar yanında 2 kuru kayısı yedim belki biraz daha iyi duruma gelirim tuvalete çıkma konusunda :)
Süper cnm maşallah aynen devam :)kızlaaaaar ben dayanamadım tartıldım aslında tartı günümü 15 haziran ve 1 temmuz seklinde belirlemiştim ama dayanamadım diyete başlayalı 12 gün oldu 78le başladım bugün tartıldım 75 geldim 3 kg gitmiş oleytoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?