Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım sen bir gününü tam yazabilir misin litfen yani belki hepberaber yardımcı oluruz belki bişeyler fazla geliyo
Tabiki şekerim yazıyorum hemencik;
Sahurda 1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar beyaz peynir
5-6 zeytin
2 dlm tam tahıllı ekmek (normal günde kahvaltıda 1 dlm yiyorum)
Bu klasik kahvaltım zaten arada az yağda bol domates biber ve 1 yumurtayla menemen yaparım ama genelde kahvaltım budur ara çok yapamıyorum aslında, öğlende okula gelen yemeklerden azar azar yedim evdeyken öğle yemeği herzaman yemedim bizim evde sebze çok pişmez. Çocuklarda yesin diye arada kabak ıspanak karnıbahar vb.şeylerden yaparım uzun zamandır patates ve makarna yemedim akşam yemeğim 7 buçuk 8 gibidir pilav veya pirinç olan bi yemek varsa akşam yemeğinde ekmek yemem sabah kahvaltıya yoğurtla başlarım gece yatmadan öncede pulbiberli yoğurt yerim sütü severim ama sık içmem aklıma gelmiyo pek,
Mesela dünkü menü sahurda klasik kahvaltı, iftarda da 1 porsiyon kuru fasulye ve az pirinç pilavı, salata yedim karpuzu da 3-4 dilimi geçirmemeye çalışıyorum
Ramazana kadar 3 lt su içiyodum artık içemiyorum bitki çayı da içemiyorum bana sıkıntı veriyo

Bence gayet güzel afiyet olsun canım menüye de leslie ye de tebrik koyuyorum

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canımcııım
Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım cicim

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canımcııım
Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım cicim
Canım yarın daha detaylı yazıcam ama öncelikle söyleyebileceğim az yemiyosun bence yani vücut kıtlık var diye tutmuyodur yani bu durumda metabolizman yavaş olabilir ve bu yediklerin çok geliyor olabilir yani normal yemekler yediğinden iş yerinde ve evde belki evdekiler öyle değildir ama belki iştekiler diyet için yağlı geliyor olabilir bşr de belki karbonhidrat sana yaramıyo belki karbonhidrat fazla geliyo bence uzun zamandır böyle besleniyosun bazı değişiklikler yapman gerekiyodur vücudun böyle beslenmene alışıp ona göre enerji harcayodur belki haa bu bana bukadar veriyo bari ben de ona göre yavaşlıyım gibi...kilo vermeni engelliyor olabilir bunlar genelde olan şeyler, aklıma ilk etapta gelen bunlar kahvaltın güzel mesela ama diğer öğünlere daha çok sebze ve daha az karbonhidrat gibi değişiklikler olabilir ama yarın yine yazıcam kuzum çünkü taktım kafayı ben de yavaş veriyodum 6 aydır düşün ilk aylar 4-3 sonra ayda 2 ama vazgeçmek yok yani

sen olmasan ben koltukta yuvarlanıyodum lokurcum bugünki lesliyi sana borçluyum
Olsun içinden gelmiş demek yapasın da varmış Bana da tebrik koooy tabata yaptım 4dk sonra 70 squat sonra dambılla kol çalıştım 2 hareketim var arka kollar için 30 arlı 2 şer set yaptım eve de yürüdüm yine 35-40 dk

oooo koydum gitti lokurum bayağı güzel olmuş he, bu tabata nasıl bişey ki

Ay kızlar 2 saat yürüdük dışarda bebişi çıkardık. :) ama 1 bardak haşlanmış mısır yedim hani satılıyo ya her yerde o kadardan bişey olmaz ki dimiii bütün gün hiç kaçamak yapmamıştım. Eşim şuan pasta yiyo ama benim canım çekmedi yemiyorum :)

oooo koydum gitti lokurum bayağı güzel olmuş he, bu tabata nasıl bişey ki
Canım bak you tube da videolar var en güzeli bi kız açık havada yapıyo 20 sn egzersiz 10sn dinlenme toplam 4 dk sürüyo tüm çalışma ama sonrasında da yağ yakımı devam ediyo baya zorlayan bi egzersiz

Esrayı nasıl bilirsiniz deseler hayatını yaşayarak kilo veriyor derim heralde valla pazar göriciiiz bişey oluyo mu ama iki saat de yürümüşsünüz bişey olmaz gibi duruyo

Ama senin tuvalet sorunu biter kanka mısır baya etkili olur

Esrayı nasıl bilirsiniz deseler hayatını yaşayarak kilo veriyor derim heralde valla pazar göriciiiz bişey oluyo mu ama iki saat de yürümüşsünüz bişey olmaz gibi duruyo
Yaaa deme öyle kızzz bütün gün ne yedim ki ben kaçamak da yapmamıştım amaaa. Eşim alayım mı deyince bi düşündüm ama sonra al yaa yeriz dedim :) genelde sorunca yok ben yemicem diyorum laf söylüyo ,o zaman da ben kızıyorum şekerimm :) ne var yani küçük bir bardak mısırın ne zararı varrr

kızlaaaaar ben dayanamadım tartıldım aslında tartı günümü 15 haziran ve 1 temmuz seklinde belirlemiştim ama dayanamadım diyete başlayalı 12 gün oldu 78le başladım bugün tartıldım 75 geldim 3 kg gitmiş oleytoo

günaydınllaaarrrrr

gene cok uykum var

dün demısdım ıftarımız var yıcem dıe ama cok yemedm yazım hepsınden azar azar yedım
corba
1 pacanga böregı
ıclı koftenn tadna bakdm sevmedm yemedm
2 cıgkofte
1 dolma mınnak
döner ama 1 kasık gıbı dusunun yemeklerden az az geldı cunku yanına pure dıger gelenlerı yemedım
1 sütlac

sahur

herzamnkı gıbı tost 1 hurma

gunaydınn masallah cok ıyımıs

Süper cnm maşallah aynen devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…