- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.901
Gelicek demek ki belirti olabilir cnm.Günaydın kizlar dün hastayım sandim olmamışim boşuna bozdum orucumu dunbugün yine niyet ettim bakalım ne olcak
Günaydın Aslıcannn afiyet olsun her şeyden az az yemişsin işte ne güzel :)günaydınllaaarrrrr
gene cok uykum var
dün demısdım ıftarımız var yıcem dıe ama cok yemedm yazım hepsınden azar azar yedım
corba
1 pacanga böregı
ıclı koftenn tadna bakdm sevmedm yemedm
2 cıgkofte
1 dolma mınnak
döner ama 1 kasık gıbı dusunun yemeklerden az az geldı cunku yanına pure dıger gelenlerı yemedım
1 sütlac
sahur
herzamnkı gıbı tost1 hurma
Günaydın Aslıcannn afiyet olsun her şeyden az az yemişsin işte ne güzel :)
İyi olmuş tatlım :)evet canım hepsını yıyıpde kalorı almaya deymez dedm
Ben bugün de oruçlu değilim malesef akşam çok kötü oldum koku ve tat alamıyodum burnum tıkalıydı vs. Bugün de var aynıları ama daha iyi sayılırım kızlar. Kahvaltım : 1 dl ekmek, 1 yumurtadan omlet (içine azıcık sucuk,peynir,kaşar,maydanoz ekledim ikiye katladım),5 zeytin,domates salatalık ve çay :)
Bu akşam kayınvalidemle görümcem gelicekmiş iftara. Biraz emrivaki yaptılar ama Esra yemek yapmasın ben getiricem bişeyler demiş. Hay sağ ol yani. Akşam ona sinir oldum
Ya kocamı arayıp ona söylüyo insan beni arar diye düşündüm ama onu aramışken ona söyledi tabi beni niye arasın tekrar dimi :) neyse gelsinler tabi sonuçta ailedirafıyet olsun sanada tatlım. gecmıs olsun tekrardan
olsun bak yemekde gelcekmıs kotu dusunme canım kocanın aılesı sonucda
Canım her gün gelmiyorlar en azından :)))Ya kocamı arayıp ona söylüyo insan beni arar diye düşündüm ama onu aramışken ona söyledi tabi beni niye arasın tekrar dimi :) neyse gelsinler tabi sonuçta ailedir
Ahh cnm aynen :)Canım her gün gelmiyorlar en azından :)))
Ya kocamı arayıp ona söylüyo insan beni arar diye düşündüm ama onu aramışken ona söyledi tabi beni niye arasın tekrar dimi :) neyse gelsinler tabi sonuçta ailedir
Kızlar kahvaltım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 yumurta ile yapılmış omlet domates salatalık 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği bir adet soğan her zaaman ki gibi
Yaaa deme öyle kızzzbütün gün ne yedim ki ben kaçamak da yapmamıştım amaaa. Eşim alayım mı deyince bi düşündüm ama sonra al yaa yeriz dedim :) genelde sorunca yok ben yemicem diyorum laf söylüyo ,o zaman da ben kızıyorum şekerimm :) ne var yani küçük bir bardak mısırın ne zararı varrr
kızlaaaaar ben dayanamadım tartıldım aslında tartı günümü 15 haziran ve 1 temmuz seklinde belirlemiştim ama dayanamadım diyete başlayalı 12 gün oldu 78le başladım bugün tartıldım 75 geldim 3 kg gitmiş oleytoo
günaydınllaaarrrrr
gene cok uykum var
dün demısdım ıftarımız var yıcem dıe ama cok yemedm yazım hepsınden azar azar yedım
corba
1 pacanga böregı
ıclı koftenn tadna bakdm sevmedm yemedm
2 cıgkofte
1 dolma mınnak
döner ama 1 kasık gıbı dusunun yemeklerden az az geldı cunku yanına pure dıger gelenlerı yemedım
1 sütlac
sahur
herzamnkı gıbı tost1 hurma
Ben bugün de oruçlu değilim malesef akşam çok kötü oldum koku ve tat alamıyodum burnum tıkalıydı vs. Bugün de var aynıları ama daha iyi sayılırım kızlar. Kahvaltım : 1 dl ekmek, 1 yumurtadan omlet (içine azıcık sucuk,peynir,kaşar,maydanoz ekledim ikiye katladım),5 zeytin,domates salatalık ve çay :)
Bu akşam kayınvalidemle görümcem gelicekmiş iftara. Biraz emrivaki yaptılar ama Esra yemek yapmasın ben getiricem bişeyler demiş. Hay sağ ol yani. Akşam ona sinir oldum
evet canım hepsını yıyıpde kalorı almaya deymez dedm
Kızlar kahvaltım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 yumurta ile yapılmış omlet domates salatalık 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği bir adet soğan her zaaman ki gibi
Oyy kıyamam yaatamam tamam şaka yaptım zaten 1 bardak mısırdan bişey olmaz hem yürümüşsünüz de evet dün hiç kaçamağın yoktu öğlen de yememiştin
Tebrikler canımbenim ilk başlarda normal su kaybeı falan derken bir de spor da yapıyosun ve kaçamak yaptığını da hiç görmüyorum maşallah yani çok kısa zamanda hedefine ulaşıcaksın eminim ama leslie bu konuda çok etkili bence ve tekrar tartıldığında 1-2 hafta sonra falan bukadar gitmezse moralini bozma
benim de uykum var yeaaaasana çok büyük tebrik koyuyorum çok güzel atlatmışsın tatlım afiyet olsun
ayrıca pantolonuna bayıldım
Yani evin hanımı sensin kızım biz akşam size gelicez ama sen bişey yapma diybilirdi bence amaaaa sen hiçbir sorun yokmuş gibi davran bence ve bence yine de birşeyler yapsan mı ki yani hiçbişey de yapmadı olmasa sanki
Çok akıllı bizim gelin yaaa
Mikemmel bir kahvaltııı afiyet olsun mervem
peynır hane peynırSabah kahvaltım 1 kase yoğurt 1 paket hindi füme 1 dilim tb ekmeği üstüne d eyeşil çay
Sağol aslımm :)afiyet olsun mervecım.
Sağoll lokurummm onayı aldıysam sorun yokOyy kıyamam yaatamam tamam şaka yaptım zaten 1 bardak mısırdan bişey olmaz hem yürümüşsünüz de evet dün hiç kaçamağın yoktu öğlen de yememiştin
Tebrikler canımbenim ilk başlarda normal su kaybeı falan derken bir de spor da yapıyosun ve kaçamak yaptığını da hiç görmüyorum maşallah yani çok kısa zamanda hedefine ulaşıcaksın eminim ama leslie bu konuda çok etkili bence ve tekrar tartıldığında 1-2 hafta sonra falan bukadar gitmezse moralini bozma
benim de uykum var yeaaaasana çok büyük tebrik koyuyorum çok güzel atlatmışsın tatlım afiyet olsun
ayrıca pantolonuna bayıldım
Yani evin hanımı sensin kızım biz akşam size gelicez ama sen bişey yapma diybilirdi bence amaaaa sen hiçbir sorun yokmuş gibi davran bence ve bence yine de birşeyler yapsan mı ki yani hiçbişey de yapmadı olmasa sanki
Çok akıllı bizim gelin yaaa
Mikemmel bir kahvaltııı afiyet olsun mervem
Sabah kahvaltım 1 kase yoğurt 1 paket hindi füme 1 dilim tb ekmeği üstüne d eyeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?