Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın Aslıcannn afiyet olsun her şeyden az az yemişsin işte ne güzel :)

Ben bugün de oruçlu değilim malesef akşam çok kötü oldum koku ve tat alamıyodum burnum tıkalıydı vs. Bugün de var aynıları ama daha iyi sayılırım kızlar. Kahvaltım : 1 dl ekmek, 1 yumurtadan omlet (içine azıcık sucuk,peynir,kaşar,maydanoz ekledim ikiye katladım),5 zeytin,domates salatalık ve çay :)
Bu akşam kayınvalidemle görümcem gelicekmiş iftara. Biraz emrivaki yaptılar ama Esra yemek yapmasın ben getiricem bişeyler demiş. Hay sağ ol yani. Akşam ona sinir oldum

afıyet olsun sanada tatlım. gecmıs olsun tekrardan

olsun bak yemekde gelcekmıs kotu dusunme canım kocanın aılesı sonucda

afıyet olsun sanada tatlım. gecmıs olsun tekrardan

olsun bak yemekde gelcekmıs kotu dusunme canım kocanın aılesı sonucda
Ya kocamı arayıp ona söylüyo insan beni arar diye düşündüm ama onu aramışken ona söyledi tabi beni niye arasın tekrar dimi :) neyse gelsinler tabi sonuçta ailedir

Ya kocamı arayıp ona söylüyo insan beni arar diye düşündüm ama onu aramışken ona söyledi tabi beni niye arasın tekrar dimi :) neyse gelsinler tabi sonuçta ailedir

he sen ona kırıldın tbı sana da soleyebılırdı bosver takma o zamn gozune daha cok batcaklar cnku yaptıklarındna dolayı bolesın farkındaym canım.

Oyy kıyamam yaa tamam tamam şaka yaptım zaten 1 bardak mısırdan bişey olmaz hem yürümüşsünüz de evet dün hiç kaçamağın yoktu öğlen de yememiştin

Tebrikler canım benim ilk başlarda normal su kaybeı falan derken bir de spor da yapıyosun ve kaçamak yaptığını da hiç görmüyorum maşallah yani çok kısa zamanda hedefine ulaşıcaksın eminim ama leslie bu konuda çok etkili bence ve tekrar tartıldığında 1-2 hafta sonra falan bukadar gitmezse moralini bozma

benim de uykum var yeaaaa sana çok büyük tebrik koyuyorum çok güzel atlatmışsın tatlım afiyet olsun

ayrıca pantolonuna bayıldım

Yani evin hanımı sensin kızım biz akşam size gelicez ama sen bişey yapma diybilirdi bence amaaaa sen hiçbir sorun yokmuş gibi davran bence ve bence yine de birşeyler yapsan mı ki yani hiçbişey de yapmadı olmasa sanki

evet canım hepsını yıyıpde kalorı almaya deymez dedm

Çok akıllı bizim gelin yaaa

Kızlar kahvaltım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 yumurta ile yapılmış omlet domates salatalık 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği bir adet soğan her zaaman ki gibi

Mikemmel bir kahvaltııı afiyet olsun mervem

ah su cumartesılerı olmasa hıc canım
aynen ılk gozum korktu cok yıcem dıe snra dur dedm zaten cok da ıyı dııl baya az yedm kendıme sasırdm tesekkur ederım pantol ıcınde bende sevdım ben hep sıyah gıyerm baya renklı olunca degısık geldı :)

Günaydın kizlar bugün tekrardan düzene girmeye calisiyorum. Kac gündür dengesiz beslendim.
Kahvaltim= 2has.yumurta,5zeytin, 2dilim k.ekmegi, 1kk peynir, 2 t.kasigi kaymak, 1c.kasigi recel, salatalik, marul, dereotu, 1c.bardagi süt

Sağoll lokurummm onayı aldıysam sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…