Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canımmm bu kahvaltı azıcık fazla olmuş sankimm düzenlemeye çalışıyorum diyosan yarın daha az olacağını ümit ederek afiyet olsun tatlım :)

Çok yakışmış ama bayıldım ben de

peynır hane peynır afıyet olsun kuzu

Ama yoğurt vaar olma mı

Sağoll lokurummm onayı aldıysam sorun yok

Estağfurullah balım sen zaten baştan beri güzel öğünler yersin hep bi ara bi az yiyodun ama düzeldi bak gidiyo kilolar da

Ama yoğurt vaar olma mı

Estağfurullah balım sen zaten baştan beri güzel öğünler yersin hep bi ara bi az yiyodun ama düzeldi bak gidiyo kilolar da

olur olma mı sen cok seversn ya peynırı ondan dedım kuzum

kuzum benım sanada cok yakısır vucut harika oldu senın

Kuzum değişik bir kahvaltı yapmışsın ayol afiyet olsun

İşteyim mervecim domates biber v.s kalmamış bi baktım dolaba yok gitmiş hepsi hindi füme yoğurt ekmek vardı mecbur böyle oldu ama yoğurt peynir sayılır di mi bi işte yeşillik olamadı

olur olma mı sen cok seversn ya peynırı ondan dedım kuzum

kuzum benım sanada cok yakısır vucut harika oldu senın
ama kalmamış domates biber peynir bitmiş ekmek yoğurt hindi füme vardı böyle bir kahvaltı çıktı ortaya evet yaaa ben de bu sene böyle bişeyler düşünüyorum ben d ehep siyah kahve ya da normal kot giyerim bu sene bir değişiklik yapayım

lokur kuşum ya bişeyler yapayım desem ne getiriceklerini bilmiyorum ki. Şimdi sorulmaz da ne getirceksinz diye dimi evde pasta var ya iftardan sonra çay faslı olursa pasta koyarım artık napiyim. Zaten işim başımdan aşkın anlayış göstersinler anacım

harıka kahvaltın canım ben begendım.
aynen bı degısıklık lazm sıyah sıyah bazen ıcım daralıyor bugunde sıyah gıyındım o ayrıda yaza gelsn beyaz kotlar bıraz daha verelımde ınsallah. sennde arada resmlerını beklıoz anca arkıdıslerını röntgenlıyerek dııl

corba olabılır canım her turlu yenır ertesı gunde belkı onu tasıyamazlar oruclardır sanırım. bıde salata dıgerlerını onlar ayarlar

Tamam ama buraya eklerim oraya olmuyo bi önce sonra eklerim en kısa zamanda kuzum hayatımda hiç beyaz pantolon giymedim bu sene ben de alıcam temmuz sonu alırım ama hedefime ulaşıyım da

Evet oruçlular cnm. Erken gelirler zaten yaparım çorba gerek olursa salata filan :)
Tamam o zaman yaa duruma göre bakarsın arayıp sana söyleseydi çok dertse

olur oncesı sonrası yapmak lazm zaten bı hedefe ulasalımda. beyaz pantol bende gıydm ama ustune uzun seyler bacaklar kalndı hıc rahat edemezdm ıns daha cok verırımde sekıl alır bugun bakalım yuryus planm var bıde fathe gıtcem geln ayakkabısı bakm dıyorum.

Ama yoğurt vaar olma mı

Evet kuzuumm gidiyo çok şükür yiyorum akşam hafif yemeye başladım onunda etkisi sanırım

Ohh epey yürüyüş olur ama aslıcanım bence squat de çok etkili ben ne zaman onu yapsam o hafta daha güzel gidiyo hiçbişey yapmasak bile günde 50-60 onu yapsak farkeder ben de ne giysem hep üstüne uzun giyerdim artık daha rahatız ama inşallah hedeflerimize ulaşınca çok daha rahat olucaz

Evet kuzuumm gidiyo çok şükür yiyorum akşam hafif yemeye başladım onunda etkisi sanırım

Evet bence de sabah ve öğlen güzel zengin beslenip akşamı çok hafif geçirmek lazım bu hafta ben de öyle yaptım bakalım yarın neler olacak

İşteyim mervecim domates biber v.s kalmamış bi baktım dolaba yok gitmiş hepsi hindi füme yoğurt ekmek vardı mecbur böyle oldu ama yoğurt peynir sayılır di mi bi işte yeşillik olamadı
Tabi canım yoğurt yemen süper olmuş yeşillik her zaman olmuyo amaan süper yapmışsın balım

Canımmm bu kahvaltı azıcık fazla olmuş sankimm düzenlemeye çalışıyorum diyosan yarın daha az olacağını ümit ederek afiyet olsun tatlım :)

Haklısın canim. Bu ara ne oldu bilmiyorum istahim acildi yine. Benim kiz daha sık emiyor artik o yüzden mi cok acikiyorum bilemedim. Aksam yemegi ile dengelemeye calisayim artik. Bu hafta tartiya cikmaya korkuyorum kesin kilo aldim

Ah canım ben yarına 55 olamıcam gibi ama bi haftada 1 kilo iyidir yine dimi

Tabi canım yoğurt yemen süper olmuş yeşillik her zaman olmuyo amaan süper yapmışsın balım
Tişikkirler balımm öğlen de tavuk pirzola 3 tane (dün evde yapmıştım getirdim) yoğurt yiycem yine ekmek yiyesim yok yaa tavuk yiyince hiç ekmek yiyesim gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…