Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ah canım ben yarına 55 olamıcam gibi ama bi haftada 1 kilo iyidir yine dimi

İyi olmaz mı kuzum ilk haftalar değil ki artık şuan haftada 1 de süper nolucak her hafta 1 gitse 2-2,5 aya tamamdır bu iş ki 50 den itibaren zaten çok güzel bir fıstık gibi görünüceksin ki bence şimdi de öylesindir

Haklısın canim. Bu ara ne oldu bilmiyorum istahim acildi yine. Benim kiz daha sık emiyor artik o yüzden mi cok acikiyorum bilemedim. Aksam yemegi ile dengelemeye calisayim artik. Bu hafta tartiya cikmaya korkuyorum kesin kilo aldim
Ya emzirdikçe acıkırsın tabi tatlım. Ama sen yine de yemeğini ye tabiki. Ekmeğe fazla yüklenmesen yeter. Bi de bol su tabi sen içiyosundr zaten. Rezene de olur bak

He yaa di mi sabah yedim zaten bi dilim dün de 3 dilim yemiştim bugün de böyle olsun
Ben de et tavuk yemeklerinde aramam pek ekmeği. Onların tadını almak istiyorum sadece mmmm ama sulu yemeklerde aranıyo işte
Şimdi 1 kupa yeşil çay içiciğimmmm

Ben de et tavuk yemeklerinde aramam pek ekmeği. Onların tadını almak istiyorum sadece mmmm ama sulu yemeklerde aranıyo işte
Şimdi 1 kupa yeşil çay içiciğimmmm

Evet ben de çorba,sulu yemek ve kahvaltıda arıyorum ekmek ama et salata falansa hiç aramam öğleden önce kahvaltıdan sonra ben de içtim yeşil çayımı öğlen de sade türk kahvesi içtim bugün neskafe içmedim afferin banaa

Canim.benim aynen baya yuruyus olcak squat hic yapmazdm smdi hep yapiorjm aksam o leslielerede bakdm onlarida yapicam 35 dk falan suruyor tamamni yapmam lazim dmi.
Yavru sen baya oldum 2 kilon kaldi nerdeyse onda da harika seyler gymene bisey kalmadi yani.

Ahhhh kahvaltı evet yaa en sevdiğim öğündür,peynir çok seviyorum mesela.domates peynir ekmek olsun tamam banaohhh ben daha Türk kahvemi içmedim ya eşim dışarı çıktı az önce. O gelince içeriz artık kayınvalideler gelmemiş olursa

Haklısın canim. Bu ara ne oldu bilmiyorum istahim acildi yine. Benim kiz daha sık emiyor artik o yüzden mi cok acikiyorum bilemedim. Aksam yemegi ile dengelemeye calisayim artik. Bu hafta tartiya cikmaya korkuyorum kesin kilo aldim
Canım biraz düzenlemeye çalış yavaş yavaş azaltt inşallah almamışsındır

Ahh evet aslıcım çokşükür ama gel de bana sor 7.ayımdayım yani olsun buna da şükürler olsun hem böyle beslenmeye alışmış oldum bir de, garip bi şekilde geçen cuma tartıldığımda 53.2 ydim sonra 3 gün antepte yedim pazartesi akşam baklava yedim çarşamba dondurma yedim ama sanki verdim yani nasıl oldu anlamadım bence akşam sporlarım sayesinde ve squat..neyse maşallah diyim çok kurcalamıyım

Aslıbalım leslie yi 2 mil bile yapsan büyük faydası var çok yapıp da kendini bıktırma 2 mil burn calories falan diye videoları var sadece hareket ve çok terletiyo her mil genelde 15dk zaten 2 mil 30dk sürer ama çok etkili haftada 3 gün 2 mil yapsan bile çok faydasını görürsün onun 5 milleri falan da var da gerek yok bıkarsın

Evet ben de kahvaltıcıyım normal öğünde bile zevkle yerim yani hiç sıkılmam aman eç gelsinler yaaa

Ayy balım sağol ya yok daha en azından 5 kilo fazlalık var bu 3 haftada 3 kilo gitse süper olucak bayrama daha fit oluruz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…