- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.941
Ya ekmek de çok faydalı bişey değil zati lokurum boşver yimeeTişikkirler balımm öğlen de tavuk pirzola 3 tane (dün evde yapmıştım getirdim) yoğurt yiycem yine ekmek yiyesim yok yaa tavuk yiyince hiç ekmek yiyesim gelmiyo
İyi tabi ki kızz daha ne olsun :)Ah canım ben yarına 55 olamıcam gibi ama bi haftada 1 kilo iyidir yine dimi
Ah canım ben yarına 55 olamıcam gibi ama bi haftada 1 kilo iyidir yine dimi
Ah canım ben yarına 55 olamıcam gibi ama bi haftada 1 kilo iyidir yine dimi
Ya emzirdikçe acıkırsın tabi tatlım. Ama sen yine de yemeğini ye tabiki. Ekmeğe fazla yüklenmesen yeter. Bi de bol su tabi sen içiyosundr zaten. Rezene de olur bakHaklısın canim. Bu ara ne oldu bilmiyorum istahim acildi yine. Benim kiz daha sık emiyor artik o yüzden mi cok acikiyorum bilemedim. Aksam yemegi ile dengelemeye calisayim artik. Bu hafta tartiya cikmaya korkuyorum kesin kilo aldim
Ya ekmek de çok faydalı bişey değil zati lokurum boşver yimee
Ben de et tavuk yemeklerinde aramam pek ekmeği. Onların tadını almak istiyorum sadece mmmmHe yaa di mi sabah yedim zaten bi dilim dün de 3 dilim yemiştim bugün de böyle olsun
Ben de et tavuk yemeklerinde aramam pek ekmeği. Onların tadını almak istiyorum sadece mmmmama sulu yemeklerde aranıyo işte
Şimdi 1 kupa yeşil çay içiciğimmmm
Canim.benim aynen baya yuruyus olcak squat hic yapmazdm smdi hep yapiorjm aksam o leslielerede bakdm onlarida yapicam 35 dk falan suruyor tamamni yapmam lazim dmi.Ohh epey yürüyüş olur ama aslıcanım bence squat de çok etkili ben ne zaman onu yapsam o hafta daha güzel gidiyo hiçbişey yapmasak bile günde 50-60 onu yapsak farkeder ben de ne giysem hep üstüne uzun giyerdim artık daha rahatız ama inşallah hedeflerimize ulaşınca çok daha rahat olucaz
Evet bence de sabah ve öğlen güzel zengin beslenip akşamı çok hafif geçirmek lazım bu hafta ben de öyle yaptım bakalım yarın neler olacak
Ahhhh kahvaltı evet yaa en sevdiğim öğündür,peynir çok seviyorum mesela.domates peynir ekmek olsun tamam banaEvet ben de çorba,sulu yemek ve kahvaltıda arıyorum ekmek ama et salata falansa hiç aramam öğleden önce kahvaltıdan sonra ben de içtim yeşil çayımı öğlen de sade türk kahvesi içtim bugün neskafe içmedim afferin banaa
Canım biraz düzenlemeye çalış yavaş yavaş azaltt inşallah almamışsındırHaklısın canim. Bu ara ne oldu bilmiyorum istahim acildi yine. Benim kiz daha sık emiyor artik o yüzden mi cok acikiyorum bilemedim. Aksam yemegi ile dengelemeye calisayim artik. Bu hafta tartiya cikmaya korkuyorum kesin kilo aldim
Canim.benim aynen baya yuruyus olcak squat hic yapmazdm smdi hep yapiorjm aksam o leslielerede bakdm onlarida yapicam 35 dk falan suruyor tamamni yapmam lazim dmi.
Yavru sen baya oldum 2 kilon kaldi nerdeyse onda da harika seyler gymene bisey kalmadi yani.
Olsun yemesende olur protein yiyosun zati akşam yersin kuzuTişikkirler balımm öğlen de tavuk pirzola 3 tane (dün evde yapmıştım getirdim) yoğurt yiycem yine ekmek yiyesim yok yaa tavuk yiyince hiç ekmek yiyesim gelmiyo
Evet ben de kahvaltıcıyım normal öğünde bile zevkle yerim yani hiç sıkılmam aman eç gelsinler yaaaAhhhh kahvaltı evet yaa en sevdiğim öğündür,peynir çok seviyorum mesela.domates peynir ekmek olsun tamam banaohhh ben daha Türk kahvemi içmedim ya eşim dışarı çıktı az önce. O gelince içeriz artık kayınvalideler gelmemiş olursa
Demi canım diğrr haftalar yarım kilo gidiyodu buda bişidir diyorumİyi tabi ki kızz daha ne olsun :)
Ayy balım sağol ya yok daha en azından 5 kilo fazlalık var bu 3 haftada 3 kilo gitse süper olucak bayrama daha fit oluruz en azındanİyi olmaz mı kuzum ilk haftalar değil ki artık şuan haftada 1 de süper nolucak her hafta 1 gitse 2-2,5 aya tamamdır bu iş ki 50 den itibaren zaten çok güzel bir fıstık gibi görünüceksin ki bence şimdi de öylesindir
Ayy balım sağol ya yok daha en azından 5 kilo fazlalık var bu 3 haftada 3 kilo gitse süper olucak bayrama daha fit oluruz en azından
Demi canım bak onu unuttum doğru söylüyosunnAyrıca kumpir ve wafıl yedin yani öyle bi kaçamakla haftada 1 süper
Evet canım bu konuda katılıyorum sana İnşallah 52 de yakışıyor sen şuan zaten mis gibisin keşke senin gibi olsaaamGider bence işte 52 den itibaren zaten gayet güzel görünürsün canım benim
Uleynnn ben var ya 52 olsam vuhhhhuuuuEvet canım bu konuda katılıyorum sana İnşallah 52 de yakışıyor sen şuan zaten mis gibisin keşke senin gibi olsaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?