- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.961
Kuzum oda odul oldu 7 ay diyorsun bzm gbi arada kacamaklarin yok vucutta sasiri versin az bi yedn die almicaksn tabiki. Pazari sabirsizlikla bekliyorum bak ne oldu die sende ☺Ahh evet aslıcım çokşükürama gel de bana sor 7.ayımdayım yani olsun buna da şükürler olsun hem böyle beslenmeye alışmış oldum bir de, garip bi şekilde geçen cuma tartıldığımda 53.2 ydim sonra 3 gün antepte yedim pazartesi akşam baklava yedim çarşamba dondurma yedim ama sanki verdim yani nasıl oldu anlamadım bence akşam sporlarım sayesinde ve squat..neyse maşallah diyim çok kurcalamıyım
Aslıbalım leslie yi 2 mil bile yapsan büyük faydası var çok yapıp da kendini bıktırma 2 mil burn calories falan diye videoları var sadece hareket ve çok terletiyo her mil genelde 15dk zaten 2 mil 30dk sürer ama çok etkili haftada 3 gün 2 mil yapsan bile çok faydasını görürsün onun 5 milleri falan da var da gerek yok bıkarsın
Ya emzirdikçe acıkırsın tabi tatlım. Ama sen yine de yemeğini ye tabiki. Ekmeğe fazla yüklenmesen yeter. Bi de bol su tabi sen içiyosundr zaten. Rezene de olur bak
Evet canım bu konuda katılıyorum sana İnşallah 52 de yakışıyor sen şuan zaten mis gibisin keşke senin gibi olsaaam
Evet ya eşlere eşlik edelim derken şişiyoruz valla :) sen öyle yap en iyisi canım daha iyi olurSabah 2dilim kepek ekmegi yiyorum canim öğlen ve aksam ekmek yemiyorum zaten. 3lt suyumu da iciyorum. Rezeneyi sabah aksam iciyorum. Aksam yemegini gec yemeye basladim iftarda esime eşlik ettigim icin. Bugün erken yemeye calisacam iftarda da sadece yogurt yiyerek eslik ederim artik.
Uleynnn ben var ya 52 olsam vuhhhhuuuu
He kankaa yaa Allahtan boyum var yani. İlk hedef 60 ama 58 bile olsam süper olur off. İnşallah eylüle kadar gidicek bu fazlalıklarKanka olursuuun senin boyun var maşallah sen 56 olsan mesela süper olursun
Böyle gidersen Eylül'e 60-58 olursun zaten balım bi 60 ol da belki de iyiy durur iri kemikliyim diyodun daha fit duruyo iri kemikli olanlar ben işte etli duruyorum ondan 50 istiyorumHe kankaa yaa Allahtan boyum var yani. İlk hedef 60 ama 58 bile olsam süper olur off. İnşallah eylüle kadar gidicek bu fazlalıklar
Canım biraz düzenlemeye çalış yavaş yavaş azaltt inşallah almamışsındır
Kuzum oda odul oldu 7 ay diyorsun bzm gbi arada kacamaklarin yok vucutta sasiri versin az bi yedn die almicaksn tabiki. Pazari sabirsizlikla bekliyorum bak ne oldu die sende ☺
Evet spor yapcam ya evde de olsa o hareketler gzl onlari telime kaydetcem aksam ole yapcam cnku sporsuz ben biraz zor bolegesel veririm evde internete yok telde cekmeynce cok skinti oluyor yoksa bende isterm gercekden ama bi cozum bulcam bakalim. Bu aksam da nisanlimla disari cikcam gene yuruyus olur bana
Valla iri kemikliyim diyorum ama sözde bütün insanların kemik yapısı aynıymış. İri kemiklilik diye bişey yokmuş birkaç yerde denk gelmiştim o yazıyaBöyle gidersen Eylül'e 60-58 olursun zaten balım bi 60 ol da belki de iyiy durur iri kemikliyim diyodun daha fit duruyo iri kemikli olanlar ben işte etli duruyorum ondan 50 istiyorum
Evet ya eşlere eşlik edelim derken şişiyoruz valla :) sen öyle yap en iyisi canım daha iyi olur
Aynen cnm ben de eşimle yemesem de yanında duruyorum çoğunlukla masada. Ben de kıyamıyorum hiçÖyle oluyor napalim :) kiyamiyorum yalniz yemek yemesine hele bi de oruc olunca hic kiyamiyorumyine de yalniz birakmis olmucam sadece taktik degistiriyorum
Aynen cnm ben de eşimle yemesem de yanında duruyorum çoğunlukla masada. Ben de kıyamıyorum hiç
Valla iri kemikliyim diyorum ama sözde bütün insanların kemik yapısı aynıymış. İri kemiklilik diye bişey yokmuş birkaç yerde denk gelmiştim o yazıyaneyse bakalım 60iyi olmazsa azıcık daha veririm ne olcak.
Tv olmaması çok güzel. Bol bol sohbet etmek de bal..Ama normalde de dogru olan buymus mutlu bir ailenin temelinde sofraya beraber oturmak cok önemliymis.
Bizim evde tv yok bütün günümüzü yemek yerken, cay icerken konusuyoruz sofradan kalkinca esim zaten ders calisiyor kpss ye hazirlaniyor bende ev isleriyle bebisle ugrasiyorum. Tek sohbet yerimiz yemek saatleri oluyor
Ne bileyim kanka ya herkes birşeyler konuşuyo işte. Önemli olan hangi kiloda güzel göründüğümüzAma nasıl farklı oluyoruz o zaman bence belki kemik ağırlığı aynıdır ama bazı insnaın daha geniştir falan çünkü bilek kalınlıkları falan da farklı oluyo bilemedim ben kanka
Ne bileyim kanka ya herkes birşeyler konuşuyo işte. Önemli olan hangi kiloda güzel göründüğümüz
Ama normalde de dogru olan buymus mutlu bir ailenin temelinde sofraya beraber oturmak cok önemliymis.
Bizim evde tv yok bütün günümüzü yemek yerken, cay icerken konusuyoruz sofradan kalkinca esim zaten ders calisiyor kpss ye hazirlaniyor bende ev isleriyle bebisle ugrasiyorum. Tek sohbet yerimiz yemek saatleri oluyor
Yes baby :)Kesinlikle katılıyorum kuşum herkes görünce de bişey söylüyo en iyisi aynaya baktığımızda kendimizden memnun olduğumuz görüntü o zaman kaç kiloysak o iyidir bence
Sıkıldım yahu gidip gidip sigara içiyorumYes baby :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?