Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kanka valla ben de gidip gidip sigara içiyom ya can sıkıntısı :) kociş de yok evde,kızı uyusun diye yatırdım ama hiç uyucak gibi değil çok işin var desene yarın

Kanka valla ben de gidip gidip sigara içiyom ya can sıkıntısı :) kociş de yok evde,kızı uyusun diye yatırdım ama hiç uyucak gibi değil çok işin var desene yarın

Ben onu yerim maşallah geceleri uyuyo mu bari gündüz uyumadığına göre cumartesi pazar izinli olunca çok sıkıntı yok da sadece pazar olunca sıkışıyo kanka biraz

Ben onu yerim maşallah geceleri uyuyo mu bari gündüz uyumadığına göre cumartesi pazar izinli olunca çok sıkıntı yok da sadece pazar olunca sıkışıyo kanka biraz
Ayy herkes soruyo geceleri uyuyo mu diye. Uyuyo maşallah diyorum. Sonra da her yerde söyleme diyorlar aklıma bu geldi şimdi. Hep aynı laflar uyuyo kanka geceleri çok şükür uyanmıyo kolay kolay. Gündüz de uyuyo aslında azar azar. Beşikte yatıyo şimdi belki içi geçer de uyur diye ellemiyom. Çünkü az önce uyurken ağlayarak uyandı susturamadım 10dk filan. Rüya filan mı gördü bilemedim karnını doyurdum tekrar yatırdım işte. Yuh amma yazdım heee
Evet ya haftada bir güne neyi sığdırcan ki kanka valla ben de işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum nasıl yetişicem hepsine eylülde başlıcak ama beni şimdiden tasası tuttu

Slm kızlaaaaar n'aabersiniz?
Yavrum siz nasıl yazıyonuz sürekli yaa
Benim tel.i elime almaya vaktim olmuyo valla yazdıklarınızı bile zor okuyorum heee
Çilek temizliyorum şimdik reçel yapcem sonrada kayınvalidelere yemeğe gitciiiiiz
Yarında bi ton iş beni bekler çamaşır var çocukların banyosu var halıları yıkamaya vercem yemek yapılcak alışverişr gidilecek üüüüüüf üf hiç oturamıyorum ben yaaaa

İyiyiz şekerim senden naber :) valla biz de sürekli yazamıyoruz vakit buldukça boş kaldıkça yazıyoruz :) ohhh çilek reçeli mi ne güzeeeel. Kaç kilo aldın da temizliyon bakayım
Bu ev işleri ömrümü yedi şimdiden ya. Aslında belli günlere belli işleri ayırmak lazım plan yapmak lazım valla çok zorlanıyorum ben böyle. Çamaşırlar ütülenicekler filan yığılıyor resmen

Eevet eminim sıkça sorulan sorular kısmında vardır bu gece uyuyo mumaşallah maşallah rüya görmüştür kuzum benim yaa neler görüyo ki acaba allahım korusun valla bi gün zor kanka ki ben tekim çocuk yok yine de zor geliyo allah yardımcınız olsun

ben evde tekim ve iş yerinde bizden başka kimse yok çağrı merkezi ekibi ve ben 3 tane bebikim olsa snaırım benimd e çok zor olurdu canım haklısın

Yahu hiçmi bitmez anlamıyorum yaaa hergün yapıyorum hergün yeniden dağılıyo heryer
5 kilo aldım şekerim çileği, çocuklar yoğurta katıp yemeyi çok seviyolar market ürünleri almadığım için danone diye yoğurtlu reçel yiyolar iyide oluyo içinde ne olduğunu bilmediğim şeyleri yemektense, eşimde seviyo çok yenir bizde reçel, ben bir iki kez aldıktan sonra kesiyo hemen yiyemem fazla, bakalım vakit olursa kayısı falanda alıp yapmayı düşünüyorum

Ben d e bugün bezelye alıcam temizliycem atıcam buzluğa hem de hafta içine yemeğini yapıcam, bir de günlük süt alıcam bizim yufkacıda varmış mayası da evde yoğurt yapıcam daha da ne yapsam ki barbunya alabilirim mesela atıyım bari buzluğa

Ben de meyve suyu yapmaya çalışıyorum benim kıza. Meyve dayanmıyo yaa valla işler bitmiyo ki. Yoğurdu yemeği meyve suyu bilmem nesi hepsi ayrı ona özel olunca zorlanıyorum geceden yapıyorum genelde yemeklerini. 1-2 günlük idare ediyo ama zor be kuşum valla sana daha çok sabır lazım

Hee kanka taze fasulye,barbunya,belki enginar olabilir alıp hemen yaparsın tabi enginar buzluğa biraz haşlanıp koyuluyo sanırım emin olamadım.

Dolmalık biber de koyabilirsin bak. Varsa eğer bamya olur. Tam bilmiyorum hangi aylarda oluyodu bamya ben valla yeşil mercimek haşlayıp koyuyorum mesela. Kabak sandal için kabakları hazırlayıp koyuyorum. Bakla koymuştum vs.

Hee kanka taze fasulye,barbunya,belki enginar olabilir alıp hemen yaparsın tabi enginar buzluğa biraz haşlanıp koyuluyo sanırım emin olamadım.

Enginar çok pahalı burda kanka yaa geçens eneler koymştum evet biraz limonlu suda haşlanıp konuyo yani ben öyle yaptım ama almadım bu sene valla şimdi en uygun gördüğüm bezele barbunya var bamya da vardır sanırım şuan mevsimi bezelye ve taze fasulye annem domates soğanla kavurup koyuyo öyle de yapabiirim bakıyım bugün bezelye ve barbunya alıyım haftaya cumartesi pazar izinliyim haftaya da fasulye alırım bol miktarda bi de işt ebugün yoğurt yapıcam ilk kez

Ya şu yeşil mercimeği ben hiç kararında haşlayamıyorum düdüklüde haşlıyorum hep çok haşlamış oluyorum

Burada da pahalı enginar yaa
Yoğurt mayalamakta ne var kanka yardıma ihtiyacın olursa burdan müdahale ederim barbunya çok severim yaa pazara da çıkmıyoz pek ama alıp dondurucuya koymak lazım

Ya şu yeşil mercimeği ben hiç kararında haşlayamıyorum düdüklüde haşlıyorum hep çok haşlamış oluyorum
Hahha onu çok haşlamıcan kanka. Ya da geceden ıslat sen onları. Sabah da suyunu süzüp buzluğa koyarsın. Fazla haşlandığında yemek yaparken parçalanıyo :)

Burada da pahalı enginar yaa
Yoğurt mayalamakta ne var kanka yardıma ihtiyacın olursa burdan müdahale ederim barbunya çok severim yaa pazara da çıkmıyoz pek ama alıp dondurucuya koymak lazım
işte ben ilk kez mayalıcam ana hatlarıyla biliyorum ama bi püf noktası var mı sütün sıcaklığı falan

Hahha onu çok haşlamıcan kanka. Ya da geceden ıslat sen onları. Sabah da suyunu süzüp buzluğa koyarsın. Fazla haşlandığında yemek yaparken parçalanıyo :)
Geceden ıslatsam yeterli mi buzluğa atmak için yumuşuyo mu sonra direk çorbaya falan atabilir miyim pişer mi hemen geceden ıslıyım normal tencerede biraz pişriyim bari olur mu öyle

Tv olmaması çok güzel. Bol bol sohbet etmek de bal..

Gercekten öyle canim. Ikimizde tv izleyemiyoruz cok sıkılıyoruz zaten öyle sacma sapan programlar, diziler var ki insanin midesi bulaniyor. Hicbiri de kültürümüze uygun degil artik. En iyisi evde tv olmamasi hem bebis de küçük gelisimini etkiler diye de düşündük birkac sene daha almayiz.

Aynen öyle canim. Bizde film izlemek istedigimizde esim indirip getiriyor. Böylesi daha güzel

Kiz ben cok yoruluyom yalnis mi yapiorum acaba bugun denerm aksam bakim baya da yurudum yoruldm sicakda susadmda of of ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…