- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.981
Kanka valla ben de gidip gidip sigara içiyom ya can sıkıntısı :) kociş de yok evde,kızı uyusun diye yatırdım ama hiç uyucak gibi değilSıkıldım yahu gidip gidip sigara içiyorumişteyim ya ben 7de çıkıcam bi de eve giderken alışveriş yapıcam eve gidicem çamaşır atıcam makineye yarın evi süpürürüm sonra hafta içi için yemek yaparım bikaç tane pazartesi başlıycam oruca sağlıklı bişeyler olsun ki orucu açınca delirmiyim
Kanka valla ben de gidip gidip sigara içiyom ya can sıkıntısı :) kociş de yok evde,kızı uyusun diye yatırdım ama hiç uyucak gibi değilçok işin var desene yarın
Ayy herkes soruyo geceleri uyuyo mu diye. Uyuyo maşallah diyorum. Sonra da her yerde söyleme diyorlar aklıma bu geldi şimdi. Hep aynı laflarBen onu yerim maşallah geceleri uyuyo mu bari gündüz uyumadığına görecumartesi pazar izinli olunca çok sıkıntı yok da sadece pazar olunca sıkışıyo kanka biraz
İyiyiz şekerim senden naber :) valla biz de sürekli yazamıyoruz vakit buldukça boş kaldıkça yazıyoruz :) ohhh çilek reçeli mi ne güzeeeel. Kaç kilo aldın da temizliyon bakayımSlm kızlaaaaar n'aabersiniz?
Yavrum siz nasıl yazıyonuz sürekli yaa
Benim tel.i elime almaya vaktim olmuyo valla yazdıklarınızı bile zor okuyorum heee
Çilek temizliyorum şimdik reçel yapcem sonrada kayınvalidelere yemeğe gitciiiiiz
Yarında bi ton iş beni bekler çamaşır var çocukların banyosu var halıları yıkamaya vercem yemek yapılcak alışverişr gidilecek üüüüüüf üf hiç oturamıyorum ben yaaaa
Ayy herkes soruyo geceleri uyuyo mu diye. Uyuyo maşallah diyorum. Sonra da her yerde söyleme diyorlar aklıma bu geldi şimdi. Hep aynı laflaruyuyo kanka geceleri çok şükür uyanmıyo kolay kolay. Gündüz de uyuyo aslında azar azar. Beşikte yatıyo şimdi belki içi geçer de uyur diye ellemiyom. Çünkü az önce uyurken ağlayarak uyandı susturamadım 10dk filan. Rüya filan mı gördü bilemedim karnını doyurdum tekrar yatırdım işte. Yuh amma yazdım heee
Evet ya haftada bir güne neyi sığdırcan ki kanka valla ben de işe başlayınca nasıl olcak bilmiyorum nasıl yetişicem hepsineeylülde başlıcak ama beni şimdiden tasası tuttu
Slm kızlaaaaar n'aabersiniz?
Yavrum siz nasıl yazıyonuz sürekli yaa
Benim tel.i elime almaya vaktim olmuyo valla yazdıklarınızı bile zor okuyorum heee
Çilek temizliyorum şimdik reçel yapcem sonrada kayınvalidelere yemeğe gitciiiiiz
Yarında bi ton iş beni bekler çamaşır var çocukların banyosu var halıları yıkamaya vercem yemek yapılcak alışverişr gidilecek üüüüüüf üf hiç oturamıyorum ben yaaaa
Yahu hiçmi bitmez anlamıyorum yaaa hergün yapıyorum hergün yeniden dağılıyo heryerİyiyiz şekerim senden naber :) valla biz de sürekli yazamıyoruz vakit buldukça boş kaldıkça yazıyoruz :) ohhh çilek reçeli mi ne güzeeeel. Kaç kilo aldın da temizliyon bakayım
Bu ev işleri ömrümü yedi şimdiden ya. Aslında belli günlere belli işleri ayırmak lazım plan yapmak lazım valla çok zorlanıyorum ben böyle. Çamaşırlar ütülenicekler filan yığılıyor resmen
Ben de meyve suyu yapmaya çalışıyorum benim kıza. Meyve dayanmıyo yaa valla işler bitmiyo ki. Yoğurdu yemeği meyve suyu bilmem nesi hepsi ayrı ona özel olunca zorlanıyorumYahu hiçmi bitmez anlamıyorum yaaa hergün yapıyorum hergün yeniden dağılıyo heryer
5 kilo aldım şekerim çileği, çocuklar yoğurta katıp yemeyi çok seviyolar market ürünleri almadığım için danone diye yoğurtlu reçel yiyolar iyide oluyo içinde ne olduğunu bilmediğim şeyleri yemektense, eşimde seviyo çok yenir bizde reçel, ben bir iki kez aldıktan sonra kesiyo hemen yiyemem fazla, bakalım vakit olursa kayısı falanda alıp yapmayı düşünüyorum
Hee kanka taze fasulye,barbunya,belki enginar olabilir alıp hemen yaparsın tabi enginar buzluğa biraz haşlanıp koyuluyo sanırım emin olamadım.Ben d e bugün bezelye alıcam temizliycem atıcam buzluğa hem de hafta içine yemeğini yapıcam, bir de günlük süt alıcam bizim yufkacıda varmış mayası da evde yoğurt yapıcam daha da ne yapsam ki barbunya alabilirim mesela atıyım bari buzluğa
Dolmalık biber de koyabilirsin bak. Varsa eğer bamya olur. Tam bilmiyorum hangi aylarda oluyodu bamyaBen d e bugün bezelye alıcam temizliycem atıcam buzluğa hem de hafta içine yemeğini yapıcam, bir de günlük süt alıcam bizim yufkacıda varmış mayası da evde yoğurt yapıcam daha da ne yapsam ki barbunya alabilirim mesela atıyım bari buzluğa
Hee kanka taze fasulye,barbunya,belki enginar olabilir alıp hemen yaparsın tabi enginar buzluğa biraz haşlanıp koyuluyo sanırım emin olamadım.
Dolmalık biber de koyabilirsin bak. Varsa eğer bamya olur. Tam bilmiyorum hangi aylarda oluyodu bamyaben valla yeşil mercimek haşlayıp koyuyorum mesela. Kabak sandal için kabakları hazırlayıp koyuyorum. Bakla koymuştum vs.
Burada da pahalı enginar yaaEnginar çok pahalı burda kanka yaa geçens eneler koymştum evet biraz limonlu suda haşlanıp konuyo yani ben öyle yaptım ama almadım bu sene valla şimdi en uygun gördüğüm bezele barbunya var bamya da vardır sanırım şuan mevsimi bezelye ve taze fasulye annem domates soğanla kavurup koyuyo öyle de yapabiirim bakıyım bugün bezelye ve barbunya alıyım haftaya cumartesi pazar izinliyim haftaya da fasulye alırım bol miktarda bi de işt ebugün yoğurt yapıcam ilk kez
Hahha onu çok haşlamıcan kanka. Ya da geceden ıslat sen onları. Sabah da suyunu süzüp buzluğa koyarsın. Fazla haşlandığında yemek yaparken parçalanıyo :)Ya şu yeşil mercimeği ben hiç kararında haşlayamıyorum düdüklüde haşlıyorum hep çok haşlamış oluyorum
işte ben ilk kez mayalıcam ana hatlarıyla biliyorum ama bi püf noktası var mı sütün sıcaklığı falanBurada da pahalı enginar yaa
Yoğurt mayalamakta ne var kanka yardıma ihtiyacın olursa burdan müdahale ederimbarbunya çok severim yaa pazara da çıkmıyoz pek ama alıp dondurucuya koymak lazım
Geceden ıslatsam yeterli mi buzluğa atmak için yumuşuyo mu sonra direk çorbaya falan atabilir miyim pişer mi hemen geceden ıslıyım normal tencerede biraz pişriyim bari olur mu öyleHahha onu çok haşlamıcan kanka. Ya da geceden ıslat sen onları. Sabah da suyunu süzüp buzluğa koyarsın. Fazla haşlandığında yemek yaparken parçalanıyo :)
Tv olmaması çok güzel. Bol bol sohbet etmek de bal..
TV olmamasına bayıldım, ben tek yaşıyorum ama tv çok nadir izlerim o da normal program değil film kanalları sadece film için açıyorum tv yi akşamları ama erkek arkadaşımla da film indirip izleriz hiçbi faydası yok tv nin
Kiz ben cok yoruluyom yalnis mi yapiorum acaba bugun denerm aksam bakim baya da yurudum yoruldm sicakda susadmda of of ☺☺Yani 53.2 ydim geçen cuma öyle abartı bişey olmamıştır da 52 yi görücem inanıyorumaslında telefona kaydetmek mantıklı telefona indir iş yerindeyken evde de yap yani en kötü işte squati bırakma biraz artır mesela bu hafta 70 yap aralıksız nolucak 3dk falan sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?