Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben şuana kadar 1200 cal yedim akşama sebzeyle ekmek yemeden kapatırım zaten iştahım yok öğlenide acıkmadan yedim amaan toplarız sende dikkat et öyle yerlede gözümüz dönüyor herkes yiyor diye bu hafta kaçamak yok bundan sonra hatunn

oy kuzum ya motıven bu sebepden mı yok baska sebepler mı takma ama aynen ara ogun yap yogurtta tuket sevmıyorsan ayran ıc bazen bende zorlanıyorum hep yogurttan ama mecbur.
Sebepleri hep değişiyor ama belli bariz bişey yok kuzum ya en son kızım sabah peşimden ağladı beni memeyi bırakmak istemedi balkondan da el salladı ama benden sonra zor uyumuş buna çok üzüldüm neşem kaçıyor ama çalışmam da gerek. Yoğurt zoru zoruna tüketicem bebeğim o karnımı bayağı içeri almıştı geri çıktı ya

Maşallah kuzum benimki 9 buçuk aylık hala emekleme çalışma aşamasında geç yürücek heralde

Daha erken kuzum yürür bol bol elinden tut yürüt bigün ansızın kilidi açılır yürür annesi bizimki öyle oldu

Uykuyu ben düşünemiyorum zor lokurum Allah sabır versin direnin bana nasip olmadı bu yıl da..

lokur eskiden yapıyodum benim kollar güçsüz o hareketler çok yoruyodu 10 dakika ama yoruyor bayağı biraz alıyım olmadı arttırırım

oy kuzum üzülme ama smdı calısan anneler de malesef bu skıntı oluyor o ufak unutr sen bozma moralını bak aksama ne kaldı bol bol vakıt gecırırsnız ne guzel sen cumartesıde calısmıyrsun dmı

Var da aşağı inip oturup muhabbet etmeyi tercih ettimyoksa burda her departmandan mutlaka birileri kuytu bi yer bulup uyuyo öğlen rejidekiler stüdyoda muhasebe içte küçük oda var orda

ıyı yaptın muhabbet daha ıyı kuzu vakıt öldürür. bende bankaya cıkcam dıyorum hem vakıt gecsn bıraz da lak lak yaparım herkez bayıldı desenee

Moral bozmak yok balım moral bozunca yemek anlık işte sonra yine mutsuz oluyoruz bu saate kadar 1200 aldıysan dengelersin zaten akşama bizimki tamamen sıkıntıdan yemek benim oturup bi poşet abur cuburu yediğim çok olmuştur canım sıkılır 3-5 paket çikolata cips bilmem ne...bi de tekim ya eve gelirken al börekleri söyle hamburgerleri eve işte bak kaç ay oldu hala baksan fit bir vücudum da yok onca dikkate nasıl sağlıksız beslendiysem artık...bi de üstüne mutsuzluğu cabası...senin de çok güzel bi yüzün var o gün kzınla fotoğrafın avrdı bayıldım orda size allah esirgesin maşallah yani o güzel yüzüne biraz da kilo versen daha iyi hissediceksin eminim tatilde falan

Üzülme kuzum artık mecbur herkes yavrusunu evde bırakıp gidiyo, yengem de abim de gece geliyolar eve ikinci öğretimlerin derlesine girdiklerinden haftada 3 gün yengem 2 gün abim uyutuyo yiğenimi sabah çıkıyolar taa 11de geliyolar eve 3 gün biri 2 gün biri... ama tabii yineğim de sıkılıyo ve özlüyo benim de içim parçalanıyo ama işte önemli olan beraberken en verimli zamanları geçirmek çoğu insan bütün gün işte yorulup eve gelince de açıyo tv yi veriyo telefonu ellerine çocukların aman ben uğraşmıyım diye, bizimkilerin evinde tv hep kapalı telefonlar ortada yok ve evdeyken biri bi işi yapıyo öteki yiğeniml oynuyo sonra görev değişikliği yani verimli zaman geçirmek onun aklında mutlaka kalır tabii ki evin işleri falan da vardır ama dlu dolu 1 saat ble onların bilinçaltına yerleşiyodur mutlaka

İnşallah canım benim bekliyorum o günü :)))

Kankalar size yeni bi sır vericeeeem çörekotu pul biber limon yoğurt yeni kürüm acayip işe yarıyormuş bide bunu deniyelimm
yoğurt kürünü çok duydum canım kürü uygulamasam da bol yoğurt tüketiyorum zaten bi de pul biber nane koyuyorum tadı da güzel oluyo

oy kuzum üzülme ama smdı calısan anneler de malesef bu skıntı oluyor o ufak unutr sen bozma moralını bak aksama ne kaldı bol bol vakıt gecırırsnız ne guzel sen cumartesıde calısmıyrsun dmı
Yok çalışmıyorum canım ama yine de yetmiyor tabi ev işi şu bu bir sürü şey %100 onunla olmaıyorum inan ki çokk zor

az önce mutluluk hormonu salgılasın diye malum şeyden yedim ama bugün gene pek mecalim yok snaırım çok boş vaktimde var ondan. ben pek abur cuburcu değilim ayda 2-3 geçmez yediğim ama hamurişi yemek ve tatlı gerçi tatlı da çok yemem o yüzden dikkat edince benim hemen belli oluyor kilonun gittiği.. Teşekkür ederim hatun gördüm yorumunuu evet kesinlikle vermem lazım inşaallah vericem ne kadar sürerse sürsün.

Çook çok zor lokur al ciğerini çıkar aynı acı.memeyi ağzından çekmeye çalışıyorum ağlıyor ama nasıl içli ama geç kalıyorum mecburum çok zorlandık babasından bana gelmeye felan çalışıyor sonra arkadamdan babası yaptırmadan ilk kez kendi yaptı baybayı. onların daha zor. evet haklısın verimli vakit konusunda ama ben işleride yetiştiremiyorum eşim de yardım ediyor ama kız çok yaramaz heryeri devamlı batırıyor halılar 2 ayda bir yıkamada onlar oynarken bu sefer ev öyleyken kafayı yiyorum sonra ona bağırıyorum peşinden üzülüyorum felan bi sürü şey işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…