- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.541
yok anacım ne gezeeerr çalışıyoz son gazgunaydnn tatlım evdeyken erkenden napcan tabı yat dınlen
canım hakkında hayrlısı olur moral bozma sakın. yap bakalım sporunu ne zmandır da yazmıyorsun.Kızlar hamile olmadığımı öğrendim bugun o yüzden tekrar mekik falan başlayacağım bu pazara da daha düşük görürüm inşallah
yok anacım ne gezeeerr çalışıyoz son gaz
geçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba,Kızlar ya benim sabah uyandım çok sancım vardı biraz azaldı ama hala da devam ediyo idrarımı yaparken yanma ve kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken bile bıçak saplanıyo sanki ovulasyon döneminde olur bende yumurtalıklarda sancı onun gibi bi ağrı ama daha erken onun için fakat idrar yaparken yanma falan idrar yolu iltihabı gibi bi durum sanki de çok arım var yani doktordan randevuz aldım ama pazartesine o zaman kadarbi ilaç mı içsem ne yapsam böyle ağrıyla nasıl dolanıcam
gözünden kaçmıyor hiçbir şey yahu hepimiz kontrol altındayızMervecim bence abartmamışsın çok da yürümüşsün bence bi titreyip kendine gelmen yiyi olmuş bence kocişin de kimseye bakmıyodur sen de biraz kıskançsın galiba ama olsun garantiye almak lazım işi tam gaz devam kuzum
Bence çokdeğil bi günlük ekmek hakkın yani afiyet olsun kuşum
arkadaş ne ara telafi edicez ben anlamadım ki dünkü güllacı telafi etmeden kızratma pilav bari bi gün ara verin da
ohh maşallaahhsporun da yoktu görmedim sanma ama yine de tebrik koyuyorum bence böyle şeyleri yazalım da bi toparlanalım valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum
Tamam bak bugün 1 tık artırıcam beğeniceksin
hakkında hayırlısı olsun canımKızlar hamile olmadığımı öğrendim bugun o yüzden tekrar mekik falan başlayacağım bu pazara da daha düşük görürüm inşallah
sağol bebeeeeem hepimize gelsin o kolaylıklarenamm sanada kolay gelsın yavru :):)
sağol bebeeeeem hepimize gelsin o kolaylıklar
cuma günü okullar kapanıyo ya öğrenci az, pek bi sakin ortalık uyku bastı yaahu
Enfeksiyon kapmışın ya da üşütmüşün canımcım sıcak su şeysini koy bir de maydonoz haşla iç suyunu maydonoz bel altı olan herşeye iyi geliyor özellikle iltihaplarda
canım cok gecmıs olsun ayaklarını falan usttun kesın bende cok oluyorda ılac ne ıcebılırsın kı bılemedm smdı ıstıyorsan bı eczaneye sor
yok kuzum cok abartmam merk etme
hmm işte yani idareten bişey olsa pazartesiye kadar böyle sancıyla gezemem yanigeçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba,
bunun için "Monurol" adında bir ilaç önerebilirim yanlış hatırlamıyorsam adı öyleydi
tek kullanımlık 1 paket toz halinde satılıyo, gece yatmadan tuvalet sonrası içiyosun tek kullanımda etkili
ama yinede bir eczacıya sor kafana göre almada sıkıntı olmasın canım
gözünden kaçmıyor hiçbir yahu hepimiz kontrol altındayız
bızmde ramazan bayram ısler cok durgun vakıt gecmıyor be canım senı cok ıyı anlıyorum
bende smdı tele bı kac egzersız ındırıorum baka baka yapım barı evde :)
Akşam iftardan sonra içiyim bari daha doktorada çok var yani böyleağrıya ağrıya da zor oluyo sağol kuşum
üşüttüm heralde yaa hiç çorapsız falan da gezmem ama yanma vardı zaten bugünd e sabah baya sancıyla uyandım
yani abartma derken çok da kısma demek istedim hee bütün gün açsın zaten onun telafisi bugün kaçamak yapmamak bence zaten diğer yediklerimiz anca tutar bizi azaltmamak lazım ben de önceki gün ekmek yemedim işte ama gece 2 yumurta yedim mesela süt içtim falan...
hmm işte yani idareten bişey olsa pazartesiye kadar böyle sancıyla gezemem yanibiraz kesicek bişey bulmam lazım
tabii ki sizi düşünüyorum her an
Hakkaten merve de yok esra daesracım nerde yahu ? bi yerlerde kaçamak yapıyor olmasın
Ah ah ne güzel güzelll yap tabiiben de dün akşam 100 squat yaptım başka bişey yapamadım şimdi de bu ağrıdan bugün yürüyemem sanırım ama en kötü günde 6-7 bin adım atıyorum mecbur işe git eve git en kötü 7000 oluyo
İftardan sonra haklısın kuzum ben de işte anca squati yaptım ki dambıl çalışıyodum leslie falan yapıyodum ama anca squat oldu hiç yoktan iyi ama belin ağrıyosa zorlama kuzum sen olduğun yerd eyapılacak şeyleri yap yerinde hızlı adım atsan bile faydakuzu sen ıyısın masallah ben squat dun yapmadm bu ara bel agrm var dıe ama bugun bıseler yapmak ıstıyorum skılasmam lazm bılıoyrum cok tembellık yapıorum ama ıftardan snra cok agırlık cokuyor ya
spor konusunda ben de bu ara tembellik yaptım yakuzu sen ıyısın masallah ben squat dun yapmadm bu ara bel agrm var dıe ama bugun bıseler yapmak ıstıyorum skılasmam lazm bılıoyrum cok tembellık yapıorum ama ıftardan snra cok agırlık cokuyor ya
dun ole 10 dkka bıseler yapmaya calısdm ama bugun ındırdm vıdeolara bakarak calıscam yarm saat kzum ayakda kolay hareketlerİftardan sonra haklısın kuzum ben de işte anca squati yaptım ki dambıl çalışıyodum leslie falan yapıyodum ama anca squat oldu hiç yoktan iyi ama belin ağrıyosa zorlama kuzum sen olduğun yerd eyapılacak şeyleri yap yerinde hızlı adım atsan bile fayda
spor konusunda ben de bu ara tembellik yaptım ya
Kızlar ya benim sabah uyandım çok sancım vardı biraz azaldı ama hala da devam ediyo idrarımı yaparken yanma ve kasıklarımda ağrı var oturup kalkarken bile bıçak saplanıyo sanki ovulasyon döneminde olur bende yumurtalıklarda sancı onun gibi bi ağrı ama daha erken onun için fakat idrar yaparken yanma falan idrar yolu iltihabı gibi bi durum sanki de çok arım var yani doktordan randevuz aldım ama pazartesine o zaman kadarbi ilaç mı içsem ne yapsam böyle ağrıyla nasıl dolanıcam
yok bugün yapıcam tekrardan ya bırakınca az kilo veriyorum hiçbiyerim de küçülmüyordun ole 10 dkka bıseler yapmaya calısdm ama bugun ındırdm vıdeolara bakarak calıscam yarm saat kzum ayakda kolay hareketler
sende yapıordun sankı leslıe falan bırakma az da olsa yap benım gıbı olma ya ben basdan berı boleydm malesef.
Canım haftada 3 gün yapsan yeter çok abartma bıkarsın işte hergün yapmaya kalkarsanspor konusunda ben de bu ara tembellik yaptım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?