Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar hamile olmadığımı öğrendim bugun o yüzden tekrar mekik falan başlayacağım bu pazara da daha düşük görürüm inşallah

Hakkinda hayırlısı olsun canim üzülme bu isler hic belli olmuyor en ummadigin zamanda cift cizgiyi goruyorsun

aynen kuzu yıllarn bırıkmıslıgı hemen gıtmıyor malesef.
Eh yani yılların birikimi neler yedik bugüne kadar bi düşünsene kuzum onca yağlı tatlı şey... işte sabırla olucak spor da bu aşamadan sonra şart toparlanmak için

Eh yani yılların birikimi neler yedik bugüne kadar bi düşünsene kuzum onca yağlı tatlı şey... işte sabırla olucak spor da bu aşamadan sonra şart toparlanmak için

aynen kuzum cok haklısın normalde tek yuruyus yapsam da bu karn duzelır mı ılla karn hareketıde sart dmı
bu sabah bi tartıliiiim dedim 81.2 çıktı hayret
kilo veriyorum galiba bu gidişle 80 i görebilecekmiyim ne
bayrama kadar 79 falan olsam iyi olur heee

kuzum cok sevındım ınsallah goruceksın tabıkı.

Huu huu ben geldim şekoşlarrr
Sabahtan kalktım kızı doyurdum vs derken annem geldi 10 gibi. Sonra onunla muhabbetti filandı okula gitme zamanım geldi 1i çeyrek geçe filan okuldaydım. Giderken 15 dk civarı yürüdüm,gelirken biraz daha arttı yürüyüş süresi. Markete uğradım falan fişman evimdeyim şimdi. 1 saat durup çıktım okuldan
Bugün oruçluyum hatunlar; akşam yemeğiyle tutuyorum bugün sahur yapmadım iştahım yoktu. Akşam yemeğimi de 7.30-8.00 gibi yemiştim sadece su içtim yatmadan önce o kadar.
Yürüdüm ya halsizlik oldu artık son noktada ama oturdum dinleniyorum iyiyim şimdi.
Yazdıklarınızı okudum da araya girip yazmadım

hosgeldın tatlım

Allah kabul etsın sokakda gercekden zor ınsanı halsız bırakıyor. ama evdesn smdı bı dınlenırsın gecer

aksama ne var menude o zman :))

hosgeldın tatlım

Allah kabul etsın sokakda gercekden zor ınsanı halsız bırakıyor. ama evdesn smdı bı dınlenırsın gecer

aksama ne var menude o zman :))
Hoş buldum canım :)
Evet sıcakta zorluyo insanı valla.
Akşama kızartma yapıcam domates soslu. Başka ne yaparım bilmiyorum şimcükk

bu sabah bi tartıliiiim dedim 81.2 çıktı hayret
kilo veriyorum galiba bu gidişle 80 i görebilecekmiyim ne
bayrama kadar 79 falan olsam iyi olur heee
ohh bak kaçamak da yaradı demek ama aslında dn demiştin sen öğünleri biraz azaltsan sanki iyi olucak, haftada bir de kaçamağını yaparsın dünkü gibi abartı olmadan ki o gayet iyiydi bence sebze ağırlıklı beslen balım sen biraz sebzeyi artır
aynen kuzum cok haklısın normalde tek yuruyus yapsam da bu karn duzelır mı ılla karn hareketıde sart dmı

kuzum cok sevındım ınsallah goruceksın tabıkı.
Aslıcanım faydası olur mutlaka yürüyüş en etkili spor ama tempolu yürümen lazım sonuçta yağ yakıcaksın ve nerd edepolanmış yağlar varsa inceldikçe oradan gidiyo ama mesela yürüyüş üstüne 10dk karın egzersizi yapsan 20dk yürüyüş 10dk karın egzersizi mesela o da süper olur

Hoşgeldin kankammm allahkabul etsin akşam menüsü degüzelmiş bu akşam kavun yiycem en büyük hayalim o şuan

20 dk hızlı yuruyus yaparm 30 a da cıkarırım onu karn smdı ındırdm bı kac vıdeo aynen 10 dk denemem lazm aksam ınsallah yaparm bıraz ısım var ama yaparm sokakda yurur sonra karn harıka olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…