Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yeminlen oruç tutmanıza özeniyorum hee. insan aç kaldıkca acıkmıyor ama yerse acıkıyor bu oruçlulara avantaj olacak tartıda bencee

Bana da öyle geliyo ama o kesinlikle doğru aç kaldıkça acıkmıyosun arada bi midede boşluk hissediliyo ama acıkmıyosun yani bak ben önceki gece sahurda 2 yumrutadan omlet yedim bir bardak süt içtim dün iftarda resmen acıkmamıştım ne yediğinde etkiliyo yumurta çok tok tutuyo işte tartıda inşallah avantaj olur balım yaa yania rada kaçamaklar da oluyo ama bütün aç olunca vücut leptin salgılıyo yağlar yanıyo bence

hoşgeldin kankii iyi olmuş yürümüşsün biraz
dün gece bende yemedim akşamki böreklerden sonra, sadece bir kaç çatal domates salatalıktan ve peynirden aldım 1 bardakta çay içip yattım bikaç gündür sahurda birşey yiyesim gelmiyo zaati

Yemek konuşulmayınca da kimse yazmıyo

azarı yedık konusamıyoz daha
yeminlen oruç tutmanıza özeniyorum hee. insan aç kaldıkca acıkmıyor ama yerse acıkıyor bu oruçlulara avantaj olacak tartıda bencee

kuzum yoksa bıseyler daha mı yedn sen bole dedıgıne gore :)
Yaa kızartmanın yanına ne yapılır kızlar fikri olan var mı :) aklıma bişey gelmedi

dun bzde tavuklu pılav vardı cızz ama :) bulgur da olur

yani çorba, kahvaltı işte kızartma yoğurt o bence bir öğün yani yanına da tekrar bişey olmaz belki bulgur olabilir
Hmmmm du bakalım belki kızartmayı yoğurtlu yaparım eşim daha çok seviyo öyle :) domates çorbası yapayım bi de o zman :)

bugün bende 73,2 geldim bi kurtulamadım şu 7 lerden yapışınca gitmiyor yaaa
ben 7 li rakamları görme peşindeyim
sen kurtulma peşinde hepimizin kilosu farklı ama amaç aynı
Allah yardımcımız olsun da biran evvel istediğimiz rakamları görelim şu tartıda artık

Hmmmm du bakalım belki kızartmayı yoğurtlu yaparım eşim daha çok seviyo öyle :) domates çorbası yapayım bi de o zman :)

Domates çorbası bend e yapıcam çorba 2 kepçe sonra kavun peynir 1 dilim de ekmek düşünüyorum sahurda ama yumurta eklerim bu menüye bir de normal yemek de var aslınd aköfteli patates var ama sade şeyler yemek istiyorum

yoğurtlu yap ama sarımsak koyma kuzu sarımsak çok susatır ki bens arımsaklı yoğurtla bayılırım kızartmaya

aynen sebzeye ağırlık vermem lazım du bakalım okullar tatıl olsunda yemek yapmaya daha çok zamanım olursa sebze de yaparım

20 dk hızlı yuruyus yaparm 30 a da cıkarırım onu karn smdı ındırdm bı kac vıdeo aynen 10 dk denemem lazm aksam ınsallah yaparm bıraz ısım var ama yaparm sokakda yurur sonra karn harıka olur.
aslıcım 20dk yürü de 30 u sonra yürürsün kız bi yürü önce bi başla hayaller 30dk, hayatlar koltuk tv 20dk yürü sonra 10dk karın çalış yeter bak ben az önce merdiven indim çıktım 500 adım yani ne yapsak kar arada kalk yerinde 5 dk adım say falan

Son düzenleme:
aynen sebzeye ağırlık vermem lazım du bakalım okullar tatıl olsunda yemek yapmaya daha çok zamanım olursa sebze de yaparım
yaparsıın sen sağlıklı besleniyosun evet ama miktarlar karbonhidrat falan çok geliyo belki b kabak yemeği yapsan mesela koca tencere kaç gün gider sana akşamları kabak yoğurt 1 dilim ekmek yesen kabağı da 2yk yağ ile yasan tamamdır yan bir kerede çok yap bi süre ye kuzum

kızlar bişi sorcam günlük karpuz yemenin sınırı ne acebaa??
içinde şeker var biliyorum 3-4 dilim yiyorum amaaaa normalde kışın dahi çok terleyen ve çok su içen biriyimdir ve serin birşeyler ararım hep, bütün bir kış karpuz hayal ettim yahu yemek yemesemde olur ama karpuzun bu 3 4 dilimlik sınırı beni zorluyo yaaa

Ama nıe ole dıyorsun yurumeye yeltensem zaten 30 dk yapıyorum ama ıste tv cazıp gelıyor :):) su dızıde ne olmus onda ne bıtmıs hergun fılm heergun :):) ne guzel oturuom smdı nıe kalk dıdınkı :)

Ama nıe ole dıyorsun yurumeye yeltensem zaten 30 dk yapıyorum ama ıste tv cazıp gelıyor :):) su dızıde ne olmus onda ne bıtmıs hergun fılm heergun :):) ne guzel oturuom smdı nıe kalk dıdınkı :)
ben de çok farklı değilim ama 2 ayım kaldı diyosun ya ben de seni harekete geçirmek istiyorum bak hazır kilo veriyoken bi de günde 15-20dk spora ayırsan incecik olursun gelin olcan diye diyoruz

ben de çok farklı değilim ama 2 ayım kaldı diyosun ya ben de seni harekete geçirmek istiyorum bak hazır kilo veriyoken bi de günde 15-20dk spora ayırsan incecik olursun gelin olcan diye diyoruz

dogru dıyorsun yavrum ıyıkıde varsın yanı yapmam lazm zaten tartıda dusuyorum bugunde bakdm mesela sabah tartıldm yemekden bı kac saat snra 62,9 gördüm hızlanmam lazm artk dıyet den cok spor lazm bana bgun yapıcam snra yazıcam sana yarn :):):):)

valla canım benim bildiğim karpuz çok kalorili değil lif ve su şekeri de pekçok meyveye göre az ha ben hiç sevmem o ayrı 2 senedir yemedim o derece yani ben kavuncuyum yani ama 100gr karpuz / kalınbir dilim yani 2-3 kk büyüklüğünde 30 kalori bence yemek üstü değil de karpuz peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeğiyle bir öğün yapabilirsin ama peynir de çok olmasın peynirden çok yağ alınıyo farkında olmadan

Tamam bekliyorummm sana güveniyorum başarabilirsin bak ramazan bitmesine 2 - 3 hafta var 2 kilo gitse bitene kadar 60 ı görüceksin

Tamam bekliyorummm sana güveniyorum başarabilirsin bak ramazan bitmesine 2 - 3 hafta var 2 kilo gitse bitene kadar 60 ı görüceksin

ınsallah kuzum gorurum ya ne bılım ıyı gıdıor aradakı kacamaklar olmasa ah ah
bende karpuz kavun yemıyordum seker dıe bılırım.

yaa peynir falan istemem yanında karpuz olsun yeter bana
mesela normal bi günde sabah 9 gibi salatalık domates 3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir 1 dlm tt ekmekle kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar girip çıkıp karpuz yiyesim geliyo ( hani şöyle diyeyim orta boy bir karpuzu 4 e bölüp 1 çeyreğini 1 günde yesem) akşama ekmekte yemem yaani böyle sıkıntı olmaz umarım. normalde akşam yemeğinden sonra karpuz ve meyve yiyemem zaten şişkinlik yapıyo, oyüzden akşam yemekten sonra gidilen ev gezmelerinde benden pek hazzetmezler :) çünkü kuruyemiş meyve tatlı vs vs gibi şeyleri yemek sonrası yiyemiyorum ben açken yerim meyveyi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…