- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.581
yeminlen oruç tutmanıza özeniyorum hee. insan aç kaldıkca acıkmıyor ama yerse acıkıyor bu oruçlulara avantaj olacak tartıda bencee
hoşgeldin kankii iyi olmuş yürümüşsün birazHuu huu ben geldim şekoşlarrr
Sabahtan kalktım kızı doyurdum vs derken annem geldi 10 gibi. Sonra onunla muhabbetti filandıokula gitme zamanım geldi 1i çeyrek geçe filan okuldaydım. Giderken 15 dk civarı yürüdüm,gelirken biraz daha arttı yürüyüş süresi. Markete uğradım falan fişman evimdeyim şimdi. 1 saat durup çıktım okuldan
Bugün oruçluyum hatunlar; akşam yemeğiyle tutuyorum bugün sahur yapmadım iştahım yoktu. Akşam yemeğimi de 7.30-8.00 gibi yemiştim sadece su içtim yatmadan önce o kadar.
Yürüdüm ya halsizlik oldu artık son noktada ama oturdum dinleniyorum iyiyim şimdi.
Yazdıklarınızı okudum da araya girip yazmadım
Yemek konuşulmayınca da kimse yazmıyo
yeminlen oruç tutmanıza özeniyorum hee. insan aç kaldıkca acıkmıyor ama yerse acıkıyor bu oruçlulara avantaj olacak tartıda bencee
Yaa kızartmanın yanına ne yapılır kızlar fikri olan var mı :) aklıma bişey gelmedi
yani çorba, kahvaltı işte kızartma yoğurt o bence bir öğün yani yanına da tekrar bişey olmaz belki bulgur olabilirYaa kızartmanın yanına ne yapılır kızlar fikri olan var mı :) aklıma bişey gelmedi
Hmmmm du bakalım belki kızartmayı yoğurtlu yaparım eşim daha çok seviyo öyle :) domates çorbası yapayım bi de o zman :)yani çorba, kahvaltı işte kızartma yoğurt o bence bir öğün yani yanına da tekrar bişey olmaz belki bulgur olabilir
ben 7 li rakamları görme peşindeyimbugün bende 73,2 geldim bi kurtulamadım şu 7 lerden yapışınca gitmiyor yaaa
aahaaaa yemek dedin geldi hatuuuunbana mı diyon hatunn sen
Hmmmm du bakalım belki kızartmayı yoğurtlu yaparım eşim daha çok seviyo öyle :) domates çorbası yapayım bi de o zman :)
balsurat sen neden alındın ki üstüne acababana mı diyon hatunn sen
aynen sebzeye ağırlık vermem lazım du bakalım okullar tatıl olsunda yemek yapmaya daha çok zamanım olursa sebze de yaparımohh bak kaçamak da yaradı demek ama aslında dn demiştin sen öğünleri biraz azaltsan sanki iyi olucak, haftada bir de kaçamağını yaparsın dünkü gibi abartı olmadan ki o gayet iyiydi bencesebze ağırlıklı beslen balım sen biraz sebzeyi artır
Aslıcanım faydası olur mutlaka yürüyüş en etkili spor ama tempolu yürümen lazım sonuçta yağ yakıcaksın ve nerd edepolanmış yağlar varsa inceldikçe oradan gidiyo ama mesela yürüyüş üstüne 10dk karın egzersizi yapsan 20dk yürüyüş 10dk karın egzersizi mesela o da süper olur
Hoşgeldin kankammm allahkabul etsin akşam menüsü degüzelmiş bu akşam kavun yiycem en büyük hayalim o şuan
aslıcım 20dk yürü de 30 u sonra yürürsün kız bi yürü önce bi başla hayaller 30dk, hayatlar koltuk tv20 dk hızlı yuruyus yaparm 30 a da cıkarırım onu karn smdı ındırdm bı kac vıdeo aynen 10 dk denemem lazm aksam ınsallah yaparm bıraz ısım var ama yaparm sokakda yurur sonra karn harıka olur.
yaparsıın sen sağlıklı besleniyosun evet ama miktarlar karbonhidrat falan çok geliyo belki b kabak yemeği yapsan mesela koca tencere kaç gün gider sana akşamları kabak yoğurt 1 dilim ekmek yesen kabağı da 2yk yağ ile yasan tamamdır yan bir kerede çok yap bi süre ye kuzumaynen sebzeye ağırlık vermem lazım du bakalım okullar tatıl olsunda yemek yapmaya daha çok zamanım olursa sebze de yaparım
aslıcım 20dk yürü de 30 u sonra yürürsün kız bi yürü önce bi başla hayaller 30dk, hayatlar koltuk tv20dk yürü sonra 10dk karın çalış yeter bak ben az önce merdiven indim çıktım 50 adım yani ne yapsak kar arada kalk yerinde 5 dk adım say falan
Ama nıe ole dıyorsun yurumeye yeltensem zaten 30 dk yapıyorum ama ıste tv cazıp gelıyor :):) su dızıde ne olmus onda ne bıtmıs hergun fılm heergun :):) ne guzel oturuom smdı nıe kalk dıdınkı :)
ben de çok farklı değilim ama 2 ayım kaldı diyosun ya ben de seni harekete geçirmek istiyorum bak hazır kilo veriyoken bi de günde 15-20dk spora ayırsan incecik olursun gelin olcan diye diyoruz
valla canım benim bildiğim karpuz çok kalorili değil lif ve su şekeri de pekçok meyveye göre az ha ben hiç sevmem o ayrı 2 senedir yemedim o derece yanikızlar bişi sorcam günlük karpuz yemenin sınırı ne acebaa??
içinde şeker var biliyorum 3-4 dilim yiyorum amaaaa normalde kışın dahi çok terleyen ve çok su içen biriyimdir ve serin birşeyler ararım hep, bütün bir kış karpuz hayal ettim yahu yemek yemesemde olur ama karpuzun bu 3 4 dilimlik sınırı beni zorluyo yaaa
dogru dıyorsun yavrum ıyıkıde varsın yanı yapmam lazm zaten tartıda dusuyorum bugunde bakdm mesela sabah tartıldm yemekden bı kac saat snra 62,9 gördüm hızlanmam lazm artk dıyet den cok spor lazm bana bgun yapıcam snra yazıcam sana yarn :):):):)
Tamam bekliyorummmsana güveniyorum başarabilirsin bak ramazan bitmesine 2 - 3 hafta var 2 kilo gitse bitene kadar 60 ı görüceksin
yaa peynir falan istemem yanında karpuz olsun yeter banavalla canım benim bildiğim karpuz çok kalorili değil lif ve su şekeri de pekçok meyveye göre az ha ben hiç sevmem o ayrı 2 senedir yemedim o derece yaniben kavuncuyum yani ama 100gr karpuz / kalınbir dilim yani 2-3 kk büyüklüğünde 30 kalori bence yemek üstü değil de karpuz peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeğiyle bir öğün yapabilirsin ama peynir de çok olmasın peynirden çok yağ alınıyo farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?