- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.601
Bana da öyle geliyo ama o kesinlikle doğru aç kaldıkça acıkmıyosun arada bi midede boşluk hissediliyo ama acıkmıyosun yani bak ben önceki gece sahurda 2 yumrutadan omlet yedim bir bardak süt içtim dün iftarda resmen acıkmamıştım ne yediğinde etkiliyo yumurta çok tok tutuyo işte tartıda inşallah avantaj olur balım yaayania rada kaçamaklar da oluyo ama bütün aç olunca vücut leptin salgılıyo yağlar yanıyo bence
azarı yedık konusamıyoz daha
kuzum yoksa bıseyler daha mı yedn sen bole dedıgıne gore :)
dun bzde tavuklu pılav vardı cızz ama :) bulgur da olur
aahaaaa yemek dedin geldi hatuuuun
hep bana diyornuzda ondan şekoş ama yemek konuşmamam lazım çok acıktım ve annemlere gideceğimizi düşünürsek korkuyorum yani 2 gündür kriz gibi bişey varbalsurat sen neden alındın ki üstüne acaba
aslıcım aynen katılıyorum sana tv alışkanlığım pek yok ama ramazanda yemek sonrası bulaşığı zor topluyorum hee acayip bir ağırlık çöküyo hele o içtiğim sular kanepeden kalkmama izin vermiyorrrAma nıe ole dıyorsun yurumeye yeltensem zaten 30 dk yapıyorum ama ıste tv cazıp gelıyor :):) su dızıde ne olmus onda ne bıtmıs hergun fılm heergun :):) ne guzel oturuom smdı nıe kalk dıdınkı :)
takılıyoruz kuzuuuu :)Evet bende oruç tuttuğumda yumurtam ve karpuzum eksik olmaz biri tok tutuyor biri susuzluk yaptırmıyor iyi oluyor yanii vericeeniiz kiloları merak etmeyin hiç unutmam satışcıykene oruç tuttuğumda 4 kilo vermiştim diyet yapmadan
Yok kuşum yaa avuç yarısı kuruyemiş yedim sadece haa sabah bir de 200 ml süt ile ara öğün yaptım o kadar ama gene acıktım hemde çok. bu aralar iştahım tavan yaptı suyuda içiyorum ki doldursun iyicee
aaa beni günah keçisi ilan ettiniz hee yok yemek konuşmamam lazım acıtkım çünkü
hep bana diyornuzda ondan şekoş ama yemek konuşmamam lazım çok acıktım ve annemlere gideceğimizi düşünürsek korkuyorum yani 2 gündür kriz gibi bişey var
takılıyoruz kuzuuuu :)
ama ramazanda yemek konuşmayınca da vakit geçmiyo yaaa
yaa peynir falan istemem yanında karpuz olsun yeter bana
mesela normal bi günde sabah 9 gibi salatalık domates 3-4 zeytin, 1 kk beyaz peynir 1 dlm tt ekmekle kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar girip çıkıp karpuz yiyesim geliyo ( hani şöyle diyeyim orta boy bir karpuzu 4 e bölüp 1 çeyreğini 1 günde yesem) akşama ekmekte yemem yaani böyle sıkıntı olmaz umarım. normalde akşam yemeğinden sonra karpuz ve meyve yiyemem zaten şişkinlik yapıyo, oyüzden akşam yemekten sonra gidilen ev gezmelerinde benden pek hazzetmezler :) çünkü kuruyemiş meyve tatlı vs vs gibi şeyleri yemek sonrası yiyemiyorum ben açken yerim meyveyi falan
Evet bende oruç tuttuğumda yumurtam ve karpuzum eksik olmaz biri tok tutuyor biri susuzluk yaptırmıyor iyi oluyor yanii vericeeniiz kiloları merak etmeyin hiç unutmam satışcıykene oruç tuttuğumda 4 kilo vermiştim diyet yapmadan
Yok kuşum yaa avuç yarısı kuruyemiş yedim sadece haa sabah bir de 200 ml süt ile ara öğün yaptım o kadar ama gene acıktım hemde çok. bu aralar iştahım tavan yaptı suyuda içiyorum ki doldursun iyicee
hep bana diyornuzda ondan şekoş ama yemek konuşmamam lazım çok acıktım ve annemlere gideceğimizi düşünürsek korkuyorum yani 2 gündür kriz gibi bişey var
aslıcım aynen katılıyorum sana tv alışkanlığım pek yok ama ramazanda yemek sonrası bulaşığı zor topluyorum hee acayip bir ağırlık çöküyo hele o içtiğim sular kanepeden kalkmama izin vermiyorrr
gündüz ne spor hayalleri kuruyorum akşam "neyse yarın yaparım" havasındayım yahu
kuzum buğday unu beyaz un tam buğday unu yazanı alman lazım kepekli un demir eksikliği yapıyo bi d ekek kurabiye tam buğday unuyla güzel oluyokızlar bişey sorucam ya buğday unu yazıyor bazı unların üstünde o tam buğday demek değil mi bir de tam buğday un mu daha iyi kepekli un mu
aslıcım aynen katılıyorum sana tv alışkanlığım pek yok ama ramazanda yemek sonrası bulaşığı zor topluyorum hee acayip bir ağırlık çöküyo hele o içtiğim sular kanepeden kalkmama izin vermiyorrr
gündüz ne spor hayalleri kuruyorum akşam "neyse yarın yaparım" havasındayım yahu
takılıyoruz kuzuuuu :)
ama ramazanda yemek konuşmayınca da vakit geçmiyo yaaa
Evet bende oruç tuttuğumda yumurtam ve karpuzum eksik olmaz biri tok tutuyor biri susuzluk yaptırmıyor iyi oluyor yanii vericeeniiz kiloları merak etmeyin hiç unutmam satışcıykene oruç tuttuğumda 4 kilo vermiştim diyet yapmadan
Yani o miktar normal bence sabah kahvaltı sonra mesela ara öğünd ekarpuz öğlen yemek sonra yine arada karpuz akşam da ekmek yemezsin mesela sebze yoğurt yersin
Ben de diyet yapmadan da genelde ramazanda kilo veririm o yüzden vericeğimi düşüyorum ama şu ağrı kötü oldu hareket edemiyorum rahatkokulusabun nun dediği ilaçtan getirttim eczacı da onu önerdi içicem ama mesaneyi boşaltıp içip yatın diyo mesanem hiçboş kalmıyoki habire su içiyorum
e işte ramazanda herzamani kadar zor ama her fırsatta hareket etmek lazım işte iftardan sonra olmuyosa gündüz ara ara
esra yine kaybolduu merve de yookhiç gelmedi bugün papatya da kaçgündür yok neler yapıyo acaba
ramazanda tabı kılo verırsn bu ka az yemeye ben hıc vermezdm cnku yerdm ah ah :):)
lokurum bugunluk suyunu daha az ıcersn kuzu sahurda daha cok ıcersn ılacını ıc onemlı olan o
valla yaa esra yemek hazırlıklarına başlamıştır belki de merve de yine geziyodurforum ramazanda sessızledı kızlar sureklı arazı
kuzum iftardan sonra yatmadan 11 gibi içicem iftarda içerim su sonra içmem yatana kadar yatarken de ilacı içerim ama 3te tekrar kalkıp yiyip içicem etkisi olur mu acaba sabaha kadar durmuş olmıycak çünkü
valla yaa esra yemek hazırlıklarına başlamıştır belki de merve de yine geziyodur
aynen oda olabılır bıde annem burda dıyordu belkı onla ılgılenıyordur.
merve cakdırma kesn zayflama formullerı arıyor :)MerveeTunaa
işte 1 kullanımlık toz suya atılıyo gece yatmadan için diyo da biz sahura da kalkıp su içicez sabaha kadar tedavi edemiycekolur kuzum olmaz mı sonucta orucuz olcak o kdr merk etme kac gun kullanıcaksın
yoğurt çileğe başlıycaktı ama du bakalım yazar akşama
sizde ne yemek vaaar
işte 1 kullanımlık toz suya atılıyo gece yatmadan için diyo da biz sahura da kalkıp su içicez sabaha kadar tedavi edemiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?