Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

sabah
5 erik 5 kiraz
350 ml su içip bir saat yürdüm

kahvaltı
tb ekmegi ile tost
1 yumurta
6 zeytin
200 ml süt

öglen
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık

akşam (az nce)
3 minik salatalık
2 bardak ayran
3 çeri domates

tatile kadar böyl sıkıcamm biraz

akşamda 3 ml leisle yaparım

kızlarrr napıyosunuz ben biraz uyudum da kalktım yemek yedim işte ablamla uğraşıyorum gitmiş nişanlık almış beğenmemiş ağlıyo onla uğraşıyorum :) ay kızlar spor yapamıyorum ya uyuşukluğum çok kötü

Valla tebrik koyuyorum akşam yemeksiz iyi gidiyosun canım ilaç etki ediyo demek ama senind e azmin takdir edilir tatile kadar toparlıycaksın bence epey

ohhh spor yapmaa bi de uyu üstüne koyduğum tebrikleri de alıcam

kuzum iftardan sonra yatmadan 11 gibi içicem iftarda içerim su sonra içmem yatana kadar yatarken de ilacı içerim ama 3te tekrar kalkıp yiyip içicem etkisi olur mu acaba sabaha kadar durmuş olmıycak çünkü
Kankii o ilacı içtikten sonra 3 saat falan tuvalete çıkmazsan etki ediyo zaten yatarken içersen sahur sonrasına kadar etkili olur merak etme sen

Kankii o ilacı içtikten sonra 3 saat falan tuvalete çıkmazsan etki ediyo zaten yatarken içersen sahur sonrasına kadar etkili olur merak etme sen
hah ben de merak ediyodum yaaa sağol canım benim o zaman iftarda bol su içerim sonra sahura kadar içmem sahurdan önceki ilk yatmadada içer yatarım

ohhh spor yapmaa bi de uyu üstüne koyduğum tebrikleri de alıcam
ya koyduklarını alamazsın ya yemeğim de şaştı 4te yedim öğle yemeğini bi dolma bi kase de yoğurt akşam 7de yiyoyurum normalde ama şimdi tokum da şu da içtim şiştim, akşam yemesem de olmaz kafamda deli sorular

sen bi spor yap bence kaldır totoyu sonra da acıkırsın yersin 8 gibi

az önce arkadaş kuruyemiş ikram etti 6-7 fındık
5 badem yedimm daha saat erken ritirim lesilede yapıcam
tabii ki sayılı yemek iyi yaa ben işte ona dayanamıyorum hep bitirene kadar yiyesim geliyo o yüzden yanımda getirsem de normal zamanda 10 tane falan getiriyorum paket olsa dayanamam

Sabah kahvaltimi yazmistim zaten
Öğle 2kasik b.pilavi, 3 kasik z.yagli kabak, cacik,dereotu
Rezene cayi
Aksam 2kasik z.yagli patlican, 2kasik z.yagli kabak, 2 kasiktan biraz fazla b.pilavi, s.otlu cacik, yesillik
Bugun sadece 50 ip atlayabildim benim kiz durmadi bugun cok yordu beni hicbirsey yapacak halim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…