- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.621
sabah
5 erik 5 kiraz
350 ml su içip bir saat yürdüm
kahvaltı
tb ekmegi ile tost
1 yumurta
6 zeytin
200 ml süt
öglen
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık
akşam (az nce)
3 minik salatalık
2 bardak ayran
3 çeri domates
tatile kadar böyl sıkıcamm biraz
akşamda 3 ml leisle yaparım
ohhh spor yapmaa bi de uyu üstüne koyduğum tebrikleri de alıcamkızlarrr napıyosunuz ben biraz uyudum da kalktım yemek yedim işte ablamla uğraşıyorum gitmiş nişanlık almış beğenmemiş ağlıyo onla uğraşıyorum :) ay kızlar spor yapamıyorum ya uyuşukluğum çok kötü
Kankii o ilacı içtikten sonra 3 saat falan tuvalete çıkmazsan etki ediyo zaten yatarken içersen sahur sonrasına kadar etkili olur merak etme senkuzum iftardan sonra yatmadan 11 gibi içicem iftarda içerim su sonra içmem yatana kadar yatarken de ilacı içerim ama 3te tekrar kalkıp yiyip içicem etkisi olur mu acaba sabaha kadar durmuş olmıycak çünkü
hah ben de merak ediyodum yaaa sağol canım benim o zaman iftarda bol su içerim sonra sahura kadar içmem sahurdan önceki ilk yatmadada içer yatarımKankii o ilacı içtikten sonra 3 saat falan tuvalete çıkmazsan etki ediyo zaten yatarken içersen sahur sonrasına kadar etkili olur merak etme sen
ya koyduklarını alamazsınohhh spor yapmaa bi de uyu üstüne koyduğum tebrikleri de alıcam
kızcelerım saat 6 gelıyor bende cıkıcam smdı
herkeze hayrlı ıftarlar yarın gorusmek üzere..
sen bi spor yap bence kaldır totoyu sonra da acıkırsın yersin 8 gibiya koyduklarını alamazsınya yemeğim de şaştı 4te yedim öğle yemeğini bi dolma bi kase de yoğurt akşam 7de yiyoyurum normalde ama şimdi tokum da şu da içtim şiştim, akşam yemesem de olmaz kafamda deli sorular
Valla tebrik koyuyorum akşam yemeksiz iyi gidiyosun canım ilaç etki ediyo demek ama senind e azmin takdir edilir tatile kadar toparlıycaksın bence epey
ya koyduklarını alamazsınya yemeğim de şaştı 4te yedim öğle yemeğini bi dolma bi kase de yoğurt akşam 7de yiyoyurum normalde ama şimdi tokum da şu da içtim şiştim, akşam yemesem de olmaz kafamda deli sorular
tabii ki sayılı yemek iyi yaa ben işte ona dayanamıyorum hep bitirene kadar yiyesim geliyo o yüzden yanımda getirsem de normal zamanda 10 tane falan getiriyorum paket olsa dayanamamaz önce arkadaş kuruyemiş ikram etti 6-7 fındık
5 badem yedimm daha saat erken ritirim lesilede yapıcam
Aslında evet sonra geç saatte acıkmıycaksa yemeye de bilirniye olmasın sütlü kahve içç bencee
yedim bileAslında evet sonra geç saatte acıkmıycaksa yemeye de bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?