- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.641
ramazanda diyet daha zor olmuyo mu kızlar nasıl dayanıyorsunuz. yani ister istemez süre kısa daha az yemek yeniyor ama insanın canı daha çok şey istiyor bence
Ben oldum olası kolay oruç tuttuğum için gün içerisinde rahatım
İftarda da az yiyorum
Ama o iftar sonrası yok mu her gün canım tatlı istiyor malesef
Bi de sahur uzun uzun yapamıyorum ceviz kayisi bol su içip yatiyorum hiç acikmıyorum :)
benim de hep tatlıya zaafım olmuştur.
Zaten o tatlılar yok mu bizi bu hale getiren :'(
Kuzum bugün benim bebek aşı oldu sorma çok huysuzdu hep kucakta hiç gelemedim ama kaçamak sıfır dün ki mevzulardan sonra eltimle çocukları dışarı çıkardık artık biraz sussunlar diye eltim dondurma yedi ben yemedim düşün lokurum şimdi uyudu şükür süpürge yaptım bide :))) 1 saatte yürümüşümdür :)esra yine kaybolduu merve de yookhiç gelmedi bugün papatya da kaçgündür yok neler yapıyo acaba
Kuzuum bebişim aşı oldu uf oldu ablası ondan gelemedim çok huysuzdu eltimle dışarı çıkardık akşam biraz öyle susstu yeni uyudu süpürge yaptım 1 saatte yürümüş oldum zaten süreklide ayaktaydım böyle bi gün geçirdim eltim dondurma yedi ben yemedim inat ettim aslım bu sefer hiç tatlı yemicem yemiyorum :)aynen oda olabılır bıde annem burda dıyordu belkı onla ılgılenıyordur.
merve cakdırma kesn zayflama formullerı arıyor :)MerveeTunaa
Kuzuum bebişim aşı oldu uf oldu ablası ondan gelemedim çok huysuzdu eltimle dışarı çıkardık akşam biraz öyle susstu yeni uyudu süpürge yaptım 1 saatte yürümüş oldum zaten süreklide ayaktaydım böyle bi gün geçirdim eltim dondurma yedi ben yemedim inat ettim aslım bu sefer hiç tatlı yemicem yemiyorum :)
Kuzum bugün benim bebek aşı oldu sorma çok huysuzdu hep kucakta hiç gelemedim ama kaçamak sıfır dün ki mevzulardan sonra eltimle çocukları dışarı çıkardık artık biraz sussunlar diye eltim dondurma yedi ben yemedim düşün lokurum şimdi uyudu şükür süpürge yaptım bide :))) 1 saatte yürümüşümdür :)
gunaydınlar
ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata
turk kahvesı 1 kurabıye abm baklava getrdı yemedım dıp not :):)
sahur
her zmankı gıbı tost kahvaltılık az kızartma :)
günaydın akşam yapamadım lesilemi
sabahta yürümedim bugün akşam gidince olmadı hem yrüme hem lesile yapayım..
hurma aldım dün markettten çok cezbedici duruyorlar yahu ..
birde dün ve önceki gün beni hamile sandı iki farklı kişi , çok sinir oldum yaa
gunaydınlar
ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata
sahur
günaydın kızçelerr
Dün erken çıktım by by demeyi unuttum sizeee
MerveeTunaa canm geçmiş olsunn geçer aşıcıkları olsunlar sağlıklı olsunlar da huysuzlukları çekiliyor ama iğneyi yaparken benim içim gidiyor o ağladıkça
gunaydınlar
ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata
sahur
Aferin kız azcık azcık yiyorsun maşaallah güzel böyle ama sahurdaki kızartma susuzluk yapabilir sanki
ah bebeğim o 3 kiloyu vermeden önce bana da yer felan veriyorlardı bu motiveyi arttırıyo insan da oh iyi yapıyorlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?