Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ramazanda diyet daha zor olmuyo mu kızlar nasıl dayanıyorsunuz. yani ister istemez süre kısa daha az yemek yeniyor ama insanın canı daha çok şey istiyor bence

ramazanda diyet daha zor olmuyo mu kızlar nasıl dayanıyorsunuz. yani ister istemez süre kısa daha az yemek yeniyor ama insanın canı daha çok şey istiyor bence

Ben oldum olası kolay oruç tuttuğum için gün içerisinde rahatım

İftarda da az yiyorum

Ama o iftar sonrası yok mu her gün canım tatlı istiyor malesef

Bi de sahur uzun uzun yapamıyorum ceviz kayisi bol su içip yatiyorum hiç acikmıyorum :)

benim de hep tatlıya zaafım olmuştur.

esra yine kaybolduu merve de yookhiç gelmedi bugün papatya da kaçgündür yok neler yapıyo acaba
Kuzum bugün benim bebek aşı oldu sorma çok huysuzdu hep kucakta hiç gelemedim ama kaçamak sıfır dün ki mevzulardan sonra eltimle çocukları dışarı çıkardık artık biraz sussunlar diye eltim dondurma yedi ben yemedim düşün lokurum şimdi uyudu şükür süpürge yaptım bide :))) 1 saatte yürümüşümdür :)

aynen oda olabılır bıde annem burda dıyordu belkı onla ılgılenıyordur.
merve cakdırma kesn zayflama formullerı arıyor :) MerveeTunaa
Kuzuum bebişim aşı oldu uf oldu ablası ondan gelemedim çok huysuzdu eltimle dışarı çıkardık akşam biraz öyle susstu yeni uyudu süpürge yaptım 1 saatte yürümüş oldum zaten süreklide ayaktaydım böyle bi gün geçirdim eltim dondurma yedi ben yemedim inat ettim aslım bu sefer hiç tatlı yemicem yemiyorum :)

gunaydın kuzum cok gecmıs olsun kıyamam ona ya. olsun sız ıyı olunda ıyı kacamaksz gecdı he bzde de baklava getrdı abm bende yemedım.

Gecmis olsun canim bebis 9 aylik asisini mi oldu? Asilardan sonra huysuzluk oluyor bizim de ayin sonunda 4aylik asisi var simdiden tasasini cekiyorum tebrik ederim canim iyi tutmussun kendini bir de yürüyüşün var senin icin güzel gecmis gün bebisin de duzelmistir InşaAllah tatlim. Kiyamam yaa onlara birsey olmasin

Günaydın kizceler :) kahvalti her zamanki gibi 2has.yumurta, peynir, 5zeytin, yesillik, 1c.b süt, 1dilim tb ekmegi
Dun gece yatmadan 50 ip daha atladim toplamda 100 ip atlamis oldum. Bugün daha iyi spor yapmak istiyorum İnşaAllah yapabilirim

günaydın akşam yapamadım lesilemi

sabahta yürümedim bugün akşam gidince olmadı hem yrüme hem lesile yapayım..

hurma aldım dün markettten çok cezbedici duruyorlar yahu ..

birde dün ve önceki gün beni hamile sandı iki farklı kişi , çok sinir oldum yaa

gunaydınlar

ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata

turk kahvesı 1 kurabıye abm baklava getrdı yemedım dıp not :):)

sahur

her zmankı gıbı tost kahvaltılık az kızartma :)

Aferin kız azcık azcık yiyorsun maşaallah güzel böyle ama sahurdaki kızartma susuzluk yapabilir sanki

ah bebeğim o 3 kiloyu vermeden önce bana da yer felan veriyorlardı bu motiveyi arttırıyo insan da oh iyi yapıyorlar bize

gunaydınlar

ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata

sahur

MaşAllah canim sende kacamaksiz güzel bir gün gecirmissin tebrik ederim

Bende ayniyim. Kizim agladikca benim de aglayasim geliyor. Baskasina yapilirken onemsemiyor insan ama kendi evladin olunca farkli oluyor

Günaydın hu huuuu

İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı

Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

gunaydınlar

ıftar menum
tavuk corbası
kuru fasulye salata

sahur

Afiyet olsun aslıcanım çok güzel bence baklava için d etebrik koyuyorum ben de kaçamaksız atlattım dünü haftasonu büyük bir kaçamak planım var da

ya birde hani birbirleirni tanısalar gıcıklık diycemde farklı zamanda iş yerine gelen insanlar dedi
aaaaa masumm hanım hamilemisiniz diyeee ben tabnii yok bebek degil göbek dedim ama içim acıdı üzüldüm vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…