Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kız sorulması çok kötü olmuş o zaman senin bölgesel kilolar kuzum bana direk soran olmadı ama yer verilince hamile değilim diyemiyorum utancımdan oturuyorum

Günaydın hu huuuu

İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı

Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

yine hafif mi hafif naif mi naif bir menü güzel ama sahur az gene sanki hatunn sen böyle gidersen ciddi kilo vericeksin he

kuzu normalde yememde cnm cekdı bırazcık yedm sabah kalkdıgımda agzm kuruydu smdı ıyı ama
MaşAllah canim sende kacamaksiz güzel bir gün gecirmissin tebrik ederim

tesekkur ederım tatlım
Günaydın hu huuuu

İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı

Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

kuzu sennde ıftarla sahur yerı degısebılır bence ama guzel menun masallah dengelıyorsun.
Afiyet olsun aslıcanım çok güzel bence baklava için d etebrik koyuyorum ben de kaçamaksız atlattım dünü haftasonu büyük bir kaçamak planım var da

evde vıdeoda ındırmısdım ya harekette yaptım 20 dk eve gıtmeden alısverıse gıttım bırazda yurudum hafta sonu ne varmıs bakım bakalım bende bugun davette napcam

masumcum ben bekarım bankaya gıttım bı kızda bana hamılemısın dedı o kdr da abartı dııldım ama dedm bekarm ne dıorsun arkıdıs

gunaydın kuzum cok gecmıs olsun kıyamam ona ya. olsun sız ıyı olunda ıyı kacamaksz gecdı he bzde de baklava getrdı abm bende yemedım.
Ah canım bütün bebekler iyi olsun :) günaydın kuzum evet bugünden sonra böyle Rabbimin izniyle kuzum azmettim yemicem vermem lazım :))) sanada koca bi tebriiik aferim bize

Canımm günaydınnn evet 9 aylık aşısı bebeğim ya ama kakuşu varmış ondan da pek huysuzmuş biraz kabızlık problemimiz var bizim ama geçti ç8k şükür :) canım 4 aylık aşısında eve gidrr gitmez calpol içir biraz ateş yapabilir ben hep calpol içiriyorum aşıdan sonra bitek bunda içirmedim bitaneydi çünkü canım Aynen kuzum ya bebeklerimiz iyi olsun insanın canı gidiyo

Günaydın hu huuuu

İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı

Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

Afiyet olsun canim bu gidisle cok iyi kilo vereceksin tatlim

yine hafif mi hafif naif mi naif bir menü güzel ama sahur az gene sanki hatunn sen böyle gidersen ciddi kilo vericeksin he
Ama doyuyorum ki ben napıcam bilemedim orucu açınca normal yemek yiyemiyorum ferah ferah kahvaltı edesim geliyo çorbayı da içince tıkanıyorum o yüzden sahurda daha çok yiyim dedim 4 köfte 2 dilim ekmek yoğurt da az değil ki yaa çorba da mı içseydim mesela

işte aslında sahurum iftar gibi kuzum evet ama hem orucu açınca yemek ağır geliyo bana hem de sahuru daha sağlam yapıyım dedim sahurda daha çok yemeye çalışıyrum bi de epey kavun yedim iftarda yani

ohh biri spro yapmış vay vay tebrik koyayım baari
Haftasonu gözleme ve dondurma planım var

Günaydın kuzummm bitaneydi Allahtan kuzum zor ya onların canı yandımı benimde içim gidiyo ben bakamıyom zten kabızlık sorunuda var biraz ondanda ağlamış huysuzlanmış canım şuan iyi çok şükür

Ah canım bütün bebekler iyi olsun :) günaydın kuzum evet bugünden sonra böyle Rabbimin izniyle kuzum azmettim yemicem vermem lazım :))) sanada koca bi tebriiik aferim bize

Mervecim çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir huysuzluğu kuzum yaa ben de hiç kıyamıyorum içli içli ağlamalarına allahım korusun hepsini de

Sen zaten hep azimliydin arada kaçamaklar oldu ama bak yine de gitti kalanlar daböyle gidecek inşallah ne kaldı ki şurda

zeytinyağı çk içirebilirsin kuzum iyi gelir kabızlığaa.. ahh dayanır mı anne yüreği çok özledim bak kızımı gene

ıyı yapıyorsun cnm bıde ınsann canı kahvaltı ıstıyor aksama kdr bısey yemıyınce cayla kahvaltı gzl olur senı pek cay ıcerken gormedm ama

benımde pazar gunu anneme pasta alabılırım ah ah ne edıcem ben bakalım baska kacamak yapmazsam ıyı.

Aynen canim bende calpol vercem gelir gelmez. Gecen asi da atesi olmadi huysuzluk yapti biraz agrisi vardi galiba calpol verdim rahatladi uyudu yavrum. KKK asisi agri yapmiyor o kadar diger asilara göre daha hafif. İnşaAllah biz de kolay atlatiriz.

Sağol lokurum benim Amin bebişler iyi olsun dediğin gibi bebeğimm spora başlıyorum bugünden itibaren merve usül spor yapıcam ama henüz leslie kıvamını göremiyom kendimde ip atlıcam bacak egzersizi yapıcam 500 500 böyle başlayım diyom nsıl olur ip kaç atlasam ki acaba ??

Günaydın kizlar dün yogun bi gündü kaynana elti falan iftara aldım yoruldum 3 gündür hastayım oruç yok dün ne yediğime gelince aksama kadar iki dilim brovni kek akşam 1.5 lahmacun biraz sarma 1 dilim brovni çok kötü beslendimbugunde 2 dilim brovni yedim kahvaltı niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…