- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.661
ya birde hani birbirleirni tanısalar gıcıklık diycemde farklı zamanda iş yerine gelen insanlar dedi
aaaaa masumm hanım hamilemisiniz diyeee ben tabnii yok bebek degil göbek dedim ama içim acıdı üzüldüm vallaa
Günaydın hu huuuu
İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı
Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
kuzu normalde yememde cnm cekdı bırazcık yedm sabah kalkdıgımda agzm kuruydu smdı ıyı amaAferin kız azcık azcık yiyorsun maşaallah güzel böyle ama sahurdaki kızartma susuzluk yapabilir sanki
ah bebeğim o 3 kiloyu vermeden önce bana da yer felan veriyorlardı bu motiveyi arttırıyo insan da oh iyi yapıyorlar bize
MaşAllah canim sende kacamaksiz güzel bir gün gecirmissin tebrik ederim
Günaydın hu huuuu
İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı
Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Afiyet olsun aslıcanım çok güzel bence baklava için d etebrik koyuyorum ben de kaçamaksız atlattım dünü haftasonu büyük bir kaçamak planım var da
ya birde hani birbirleirni tanısalar gıcıklık diycemde farklı zamanda iş yerine gelen insanlar dedi
aaaaa masumm hanım hamilemisiniz diyeee ben tabnii yok bebek degil göbek dedim ama içim acıdı üzüldüm vallaa
kız sorulması çok kötü olmuş o zaman senin bölgesel kilolar kuzum bana direk soran olmadı ama yer verilince hamile değilim diyemiyorum utancımdan oturuyorum
Ah canım bütün bebekler iyi olsun :) günaydın kuzum evet bugünden sonra böyle Rabbimin izniyle kuzum azmettim yemicem vermem lazım :))) sanada koca bi tebriiik aferim bizegunaydın kuzum cok gecmıs olsun kıyamam ona ya. olsun sız ıyı olunda ıyı kacamaksz gecdı he bzde de baklava getrdı abm bende yemedım.
Canımm günaydınnn evet 9 aylık aşısı bebeğim ya ama kakuşu varmış ondan da pek huysuzmuş biraz kabızlık problemimiz var bizim ama geçti ç8k şükür :) canım 4 aylık aşısında eve gidrr gitmez calpol içir biraz ateş yapabilir ben hep calpol içiriyorum aşıdan sonra bitek bunda içirmedim bitaneydi çünkü canım Aynen kuzum ya bebeklerimiz iyi olsun insanın canı gidiyoGecmis olsun canim bebis 9 aylik asisini mi oldu? Asilardan sonra huysuzluk oluyor bizim de ayin sonunda 4aylik asisi var simdiden tasasini cekiyorumtebrik ederim canim iyi tutmussun kendini bir de yürüyüşün var senin icin güzel gecmis gün bebisin de duzelmistir InşaAllah tatlim. Kiyamam yaa onlara birsey olmasin
Günaydın hu huuuu
İftar:
domates çorbası 2 kepçe
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
biraz kavun 2 kayısı
Sahur:
4 ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Ama doyuyorum ki ben napıcam bilemedimyine hafif mi hafif naif mi naif bir menü güzel ama sahur az gene sanki hatunn sen böyle gidersen ciddi kilo vericeksin he
kuzu normalde yememde cnm cekdı bırazcık yedm sabah kalkdıgımda agzm kuruydu smdı ıyı ama
tesekkur ederım tatlım
kuzu sennde ıftarla sahur yerı degısebılır benceama guzel menun masallah dengelıyorsun.
evde vıdeoda ındırmısdım ya harekette yaptım 20 dk eve gıtmeden alısverıse gıttım bırazda yurudumhafta sonu ne varmıs bakım bakalım bende bugun davette napcam
Günaydın kuzummm bitaneydi Allahtan kuzum zor ya onların canı yandımı benimde içim gidiyo ben bakamıyom ztengünaydın kızçelerr
Dün erken çıktım by by demeyi unuttum sizeee
MerveeTunaa canm geçmiş olsunn geçer aşıcıkları olsunlar sağlıklı olsunlar da huysuzlukları çekiliyor ama iğneyi yaparken benim içim gidiyor o ağladıkça
Ah canım bütün bebekler iyi olsun :) günaydın kuzum evet bugünden sonra böyle Rabbimin izniyle kuzum azmettim yemicem vermem lazım :))) sanada koca bi tebriiik aferim bize
Günaydın kuzummm bitaneydi Allahtan kuzum zor ya onların canı yandımı benimde içim gidiyo ben bakamıyom ztenkabızlık sorunuda var biraz ondanda ağlamış huysuzlanmış canım şuan iyi çok şükür
Ama doyuyorum ki ben napıcam bilemedimorucu açınca normal yemek yiyemiyorum ferah ferah kahvaltı edesim geliyo çorbayı da içince tıkanıyorum o yüzden sahurda daha çok yiyim dedim 4 köfte 2 dilim ekmek yoğurt da az değil ki yaa çorba da mı içseydim mesela
işte aslında sahurum iftar gibi kuzum evet ama hem orucu açınca yemek ağır geliyo bana hem de sahuru daha sağlam yapıyım dedim sahurda daha çok yemeye çalışıyrum bi de epey kavun yedim iftarda yani
ohh biri spro yapmış vay vay tebrik koyayım baari
Haftasonu gözleme ve dondurma planım var
Canımm günaydınnn evet 9 aylık aşısı bebeğim ya ama kakuşu varmış ondan da pek huysuzmuş biraz kabızlık problemimiz var bizim ama geçti ç8k şükür :) canım 4 aylık aşısında eve gidrr gitmez calpol içir biraz ateş yapabilir ben hep calpol içiriyorum aşıdan sonra bitek bunda içirmedim bitaneydi çünkü canım Aynen kuzum ya bebeklerimiz iyi olsun insanın canı gidiyo
kızlaar sabah sıcağa yakın suya elma sirkesi ve limon on numara yağ yakıyormuşş
Sağol lokurum benim Amin bebişler iyi olsun dediğin gibiMervecim çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir huysuzluğu kuzum yaa ben de hiç kıyamıyorum içli içli ağlamalarına allahım korusun hepsini de
Sen zaten hep azimliydin arada kaçamaklar oldu ama bak yine de gitti kalanlar daböyle gidecek inşallah ne kaldı ki şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?