- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.681
Amin canım İnşallah çabucak atlatırsınız aşılarıda zor anacım bebişlerin bi bitse rahatlıcaz birazcık sankiAynen canim bende calpol vercem gelir gelmez. Gecen asi da atesi olmadi huysuzluk yapti biraz agrisi vardi galiba calpol verdim rahatladi uyudu yavrum. KKK asisi agri yapmiyor o kadar diger asilara göre daha hafif. İnşaAllah biz de kolay atlatiriz.
İçiriyorum canım ama ağlayarak yapıyor kakasını 4 günde yapıyor ama çok ağlıyor daha kötüydü biraz düzeldi çok şükür oy kıyamam sana ben kuzum yaaa özlenmezmi özler tabi ama akşama ne kaldı kiiizeytinyağı çk içirebilirsin kuzum iyi gelir kabızlığaa.. ahh dayanır mı anne yüreği çok özledim bak kızımı gene
Kuzum sakin ol sen niye o kadar yedin bakimm noldu bi sorun mu vaaarBi an once oruç tutmaya başlasam iyi olucak bu pasta beni mahvetti
İnşallah balım hepimiz de verelim inşallah tez vakitte gitsin fazlalıklarrAfiyet olsun canim bu gidisle cok iyi kilo vereceksin tatlim
Günaydın kizlar dün yogun bi gündü kaynana elti falan iftara aldım yoruldum 3 gündür hastayım oruç yok dün ne yediğime gelince aksama kadar iki dilim brovni kek akşam 1.5 lahmacun biraz sarma 1 dilim brovni çok kötü beslendimbugunde 2 dilim brovni yedim kahvaltı niyetine
4 dilim kaldı iki dilim bebişler e vercem diğerini kocise sakliyacam hastayım diye tatlı krizi tutmuş tutamadim kendimiKuzum sakin ol sen niye o kadar yedin bakimm noldu bi sorun mu vaaartelafisi var kuzu üzülme şimdiden itibaren düzenlemeye başlamalasın sakın 1 dilim daha yiyim deme :))) sakin ol ve komşulara dağıt :))))
Hastayım derken regl oldumGecmis olsun canim. Kacamakli gecmis biraz. Evdekiler yiyip bitirsin o keki yoksa sen sürekli onu yersin at onu at
İnşallah balım hepimiz de verelim inşallah tez vakitte gitsin fazlalıklarrbir de haftasonu gözleme yapıcam kararlıyım ve dışarı çıkıcaz dondurma yemeği planlıyorum cumartesi akşam
Hastayım derken regl oldum
valla aslıcım iftardan sonra içtim öncesinde 1-2 saat içmedim bişey mesanem boştur heralde sonra sahurda içtim tabii su falan sabah biraz daha iyiydim en azından o şiddetli ağrı kalmadı çokşükür ama yine de pazartesi gidicem doktoralokur tatlım nasıl oldun ılac ıyı geldı mı
ıyı yapıyorsun cnm bıde ınsann canı kahvaltı ıstıyor aksama kdr bısey yemıyınce cayla kahvaltı gzl olur senı pek cay ıcerken gormedm ama
benımde pazar gunu anneme pasta alabılırım ah ah ne edıcem ben bakalım baska kacamak yapmazsam ıyı.
Sağol lokurum benim Amin bebişler iyi olsun dediğin gibibebeğimm spora başlıyorum bugünden itibaren merve usül spor yapıcam ama henüz leslie kıvamını göremiyom kendimde ip atlıcam bacak egzersizi yapıcam 500 500 böyle başlayım diyom nsıl olur ip kaç atlasam ki acaba ??
ben de çok severimara öğünde tarçınlı sütte öyle
Ye canim bu kadar diyet arasinda ödülün olsunnasil olsa dengelersin canim sen
Hastayım diye tartida 2 kılo fazla gorunuyomüstüme yapisacak diye korkuyorum
Squat yapayım kuzum tamam o zaman ip 200 le başlayabilirim canım ve 20 dakikada bacak egzersizi yapayım akşamda yarım saat 1 saat yürüyüş yapayım bebişle diyorum faydasını görürüm diymi az değil düşündüklerimvalla aslıcım iftardan sonra içtim öncesinde 1-2 saat içmedim bişey mesanem boştur heralde sonra sahurda içtim tabii su falan sabah biraz daha iyiydim en azından o şiddetli ağrı kalmadı çokşükür ama yine de pazartesi gidicem doktora
Aslında baya içiyorum çay akşam önce çorba sonra kahvaltı üstüne baya bi normal çay ve yeşi çay içiyorum ramazanda böyle oldu normalde sütlü kahve içerim bilirsin
yani bence squat de yap mervecim 30 squatle başla 100 de ip hergün 5 er artır başka birkaç hareket de ekleyebilirsin
ben de çok severim
işte en son antepte yedim geldim2 haftadır yapmadım sayılır kaçamak yani abartı bişey yapmadım bu hafta sonu bakalım biraz bişeyler olabilir
valla aslıcım iftardan sonra içtim öncesinde 1-2 saat içmedim bişey mesanem boştur heralde sonra sahurda içtim tabii su falan sabah biraz daha iyiydim en azından o şiddetli ağrı kalmadı çokşükür ama yine de pazartesi gidicem doktora
Aslında baya içiyorum çay akşam önce çorba sonra kahvaltı üstüne baya bi normal çay ve yeşi çay içiyorum ramazanda böyle oldu normalde sütlü kahve içerim bilirsin
yani bence squat de yap mervecim 30 squatle başla 100 de ip hergün 5 er artır başka birkaç hareket de ekleyebilirsin
ben de çok severim
işte en son antepte yedim geldim2 haftadır yapmadım sayılır kaçamak yani abartı bişey yapmadım bu hafta sonu bakalım biraz bişeyler olabilir
Lokurumun nesi var kııı haberim yokıyı tatlım ıyı olmana sevındım doktora gıt tabıkı gene snra tekrarı olmasın. bende gıtcemde hep ötelıyorum benmde ayaklar bazen buz oluyor snra karın agrısı anlamıyorum.
bılmem mı kahvecı senı. aksama kdr hararet yapıyor ınsan bıseler ıcmek ıstıyor gercekden ıcdıkden snra da lavobadan cıkamıyorsun o ayrı
lokur yavru üsütmüş sanırım ıdrar yollarını pazartesı doktora gıtcek dun ılac ıcdı bugun daha ıyı sancısı vardı cunkuLokurumun nesi var kııı haberim yokbende spora bugün başlıyom aslım karar verdim ip bacak egzersizi düşünüyodum lokurcum squat ta yap dedi onuda ekledm bde akşam yürüşe çıkabilirsem 1 saat yürümeyi düşünüyorum kuzum nasılll olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?