Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Amin canım İnşallah çabucak atlatırsınız aşılarıda zor anacım bebişlerin bi bitse rahatlıcaz birazcık sanki

zeytinyağı çk içirebilirsin kuzum iyi gelir kabızlığaa.. ahh dayanır mı anne yüreği çok özledim bak kızımı gene
İçiriyorum canım ama ağlayarak yapıyor kakasını 4 günde yapıyor ama çok ağlıyor daha kötüydü biraz düzeldi çok şükür oy kıyamam sana ben kuzum yaaa özlenmezmi özler tabi ama akşama ne kaldı kiii

Bi an once oruç tutmaya başlasam iyi olucak bu pasta beni mahvetti
Kuzum sakin ol sen niye o kadar yedin bakimm noldu bi sorun mu vaaar telafisi var kuzu üzülme şimdiden itibaren düzenlemeye başlamalasın sakın 1 dilim daha yiyim deme :))) sakin ol ve komşulara dağıt :))))

Afiyet olsun canim bu gidisle cok iyi kilo vereceksin tatlim
İnşallah balım hepimiz de verelim inşallah tez vakitte gitsin fazlalıklarr bir de haftasonu gözleme yapıcam kararlıyım ve dışarı çıkıcaz dondurma yemeği planlıyorum cumartesi akşam

Gecmis olsun canim. Kacamakli gecmis biraz. Evdekiler yiyip bitirsin o keki yoksa sen sürekli onu yersin at onu at

Kuzum sakin ol sen niye o kadar yedin bakimm noldu bi sorun mu vaaar telafisi var kuzu üzülme şimdiden itibaren düzenlemeye başlamalasın sakın 1 dilim daha yiyim deme :))) sakin ol ve komşulara dağıt :))))
4 dilim kaldı iki dilim bebişler e vercem diğerini kocise sakliyacam hastayım diye tatlı krizi tutmuş tutamadim kendimi

İnşallah balım hepimiz de verelim inşallah tez vakitte gitsin fazlalıklarr bir de haftasonu gözleme yapıcam kararlıyım ve dışarı çıkıcaz dondurma yemeği planlıyorum cumartesi akşam

Ye canim bu kadar diyet arasinda ödülün olsun nasil olsa dengelersin canim sen

lokur tatlım nasıl oldun ılac ıyı geldı mı
valla aslıcım iftardan sonra içtim öncesinde 1-2 saat içmedim bişey mesanem boştur heralde sonra sahurda içtim tabii su falan sabah biraz daha iyiydim en azından o şiddetli ağrı kalmadı çokşükür ama yine de pazartesi gidicem doktora

Aslında baya içiyorum çay akşam önce çorba sonra kahvaltı üstüne baya bi normal çay ve yeşi çay içiyorum ramazanda böyle oldu normalde sütlü kahve içerim bilirsin

yani bence squat de yap mervecim 30 squatle başla 100 de ip hergün 5 er artır başka birkaç hareket de ekleyebilirsin

ara öğünde tarçınlı sütte öyle
ben de çok severim
Ye canim bu kadar diyet arasinda ödülün olsun nasil olsa dengelersin canim sen

işte en son antepte yedim geldim2 haftadır yapmadım sayılır kaçamak yani abartı bişey yapmadım bu hafta sonu bakalım biraz bişeyler olabilir

Squat yapayım kuzum tamam o zaman ip 200 le başlayabilirim canım ve 20 dakikada bacak egzersizi yapayım akşamda yarım saat 1 saat yürüyüş yapayım bebişle diyorum faydasını görürüm diymi az değil düşündüklerim

ıyı tatlım ıyı olmana sevındım doktora gıt tabıkı gene snra tekrarı olmasın. bende gıtcemde hep ötelıyorum benmde ayaklar bazen buz oluyor snra karın agrısı anlamıyorum.

bılmem mı kahvecı senı. aksama kdr hararet yapıyor ınsan bıseler ıcmek ıstıyor gercekden ıcdıkden snra da lavobadan cıkamıyorsun o ayrı

Lokurumun nesi var kııı haberim yok bende spora bugün başlıyom aslım karar verdim ip bacak egzersizi düşünüyodum lokurcum squat ta yap dedi onuda ekledm bde akşam yürüşe çıkabilirsem 1 saat yürümeyi düşünüyorum kuzum nasılll olur

lokur yavru üsütmüş sanırım ıdrar yollarını pazartesı doktora gıtcek dun ılac ıcdı bugun daha ıyı sancısı vardı cunku

süper olur tatlım yuruyusu haftada 3 gun yap lokurda ole der kesn cnku hergun skılırsn bırakınca da kılo veremessn az az yap yanı.

lokur bebeğim geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonumu yoksa Allah korusun ben olmuştum 1 hafta sırf su içiyordum bol bol su iç bebeğim çok iyi geliyor ben ağlıyordum sancıdan her gece hastaneye taşınıyorduk serum yapıyorlardı öyle fenaydım hastanede ağlıyodum bişi ypın diye 1 haftada dedim ay ben hep böyle kalcam heralde susuzluktan oluyor lokurum suyu ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…