- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.701
Tamam canım 3 gün 4 gün çıkarım her akşam zaten bebekten dolayı çıkamayabilirim öyle yapayım iyi olur hava alır biraz bebişte havalar çok sıcaklokur yavru üsütmüş sanırım ıdrar yollarını pazartesı doktora gıtcek dun ılac ıcdı bugun daha ıyı sancısı vardı cunku
süper olur tatlım yuruyusu haftada 3 gun yap lokurda ole der kesn cnku hergun skılırsn bırakınca da kılo veremessn az az yap yanı.
Tamam canım 3 gün 4 gün çıkarım her akşam zaten bebekten dolayı çıkamayabilirim öyle yapayım iyi olur hava alır biraz bebişte havalar çok sıcak
Evet kuzum anca akşam çıkarım güneş bebeği yakmasın diye zaten bende pişerim tempolu hızlı hızlı yürürüm iyi olur hem gezerimaynen kuzu cok ıyı olur oglen aksam ayarla bı saat kndıne evde olunca vaktınde var
Evet kuzum anca akşam çıkarım güneş bebeği yakmasın diye zaten bende pişerim tempolu hızlı hızlı yürürüm iyi olur hem gezerim
Nasıl kayınvaliden iyi mi canım anlaşıyor musunuz :)) evet miiis olur valla :)) şimdi 100 adet dış bacak basen hareketi yaptım iki bacağa kurbağa hareketi yaptım iç bacaklar için 30 adet 30 adette squat yaptım oh rahatladım ipte atlıcam şimcük 100 adet :))tabı cnm guzel gezme olur bende yurucem bugun mesela kaynanaa gıtcem besıktasda oturuyorlar otobusden ıncem tepede evlerı yuruye yuruye hem havada alırım :):)
Squat yapayım kuzum tamam o zaman ip 200 le başlayabilirim canım ve 20 dakikada bacak egzersizi yapayım akşamda yarım saat 1 saat yürüyüş yapayım bebişle diyorum faydasını görürüm diymi az değil düşündüklerim
ıyı tatlım ıyı olmana sevındım doktora gıt tabıkı gene snra tekrarı olmasın. bende gıtcemde hep ötelıyorum benmde ayaklar bazen buz oluyor snra karın agrısı anlamıyorum.
bılmem mı kahvecı senı. aksama kdr hararet yapıyor ınsan bıseler ıcmek ıstıyor gercekden ıcdıkden snra da lavobadan cıkamıyorsun o ayrı
lokur bebeğim geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonumu yoksa Allah korusun ben olmuştum 1 hafta sırf su içiyordum bol bol su iç bebeğim çok iyi geliyor ben ağlıyordum sancıdan her gece hastaneye taşınıyorduk serum yapıyorlardı öyle fenaydım hastanede ağlıyodum bişi ypın diye 1 haftada dedim ay ben hep böyle kalcam heralde susuzluktan oluyor lokurum suyu ihmal etme
Nasıl kayınvaliden iyi mi canım anlaşıyor musunuz :)) evet miiis olur valla :)) şimdi 100 adet dış bacak basen hareketi yaptım iki bacağa kurbağa hareketi yaptım iç bacaklar için 30 adet 30 adette squat yaptım oh rahatladım ipte atlıcam şimcük 100 adet :))
Dinlene dinlene yapıyorum kuzum ama kalbim dehşet hızlandı hamlaşmışımBence gayet yeterli olur mervecim aralarda 1er dakika dinlen ama çok yavaş yapma hareketleri ki kalp atışın hzlansın yağ yakımı olsun haftada aslıcanımın da dediği gibi 3-4 ün yürüsen 3 günde bu egzersizleri yapsan çok faydasını görürsün kuşum
valla dün kavun sayıklıyodum bütün akşam kavun yedim durup durup neyse tatlı pasta börek yemekten iyidir ve serinletiyo suyun yeri ayrı da kavun falan da iyi geliyo
Oyy mervem seninki de fenaymış ben dün sabah çok sancılandım resmen bıçak saplanıyodu işe zor geldim akşam da orucu açar açmaz bol bol su içtim dün aralarda hep güneşte oturdum ısınsın ayaklarım belim diye akşamd a yatmadan ilacı içtim ağrı kesici de aldım çokşükür daha iyiyim şimdi kuzum sağol
ohh mervem hızlı bir giriş yaptı maşallah harikasın balımm
Ohh menüye gel yavru afiyet olsun süpermiş acıkmışsın amahatunlar başka yediklerini yazan yokmuu
Ben dün akşam bir çeşit yaptım o biçim
- 1 küçük karnıyarık (kızartılmadan yağsız)
- 4 yk makarna
- 2 yk patates kavurma
-2 yk kaşığı fasulye
- 3 yk çoban salat
- yarım krep
-1 dilim beyaz ekmek
o biçimdi yan,i çok halsizleştim ve de kriz gibiydi böyle ama çok kalorili değildi miktarlar azdı. başka bişey yemedim yemeyeyim de artık
Bu sabah : 2 poğaçadan kaçamadım onlar beni gümletti
Bunun bedelini ödedim ton balıklı marullu yarım domatesli salata yedim az önce içine bezelye garnitürde koydum 1 porsiyon + yarım dilim tb ekmeği doydum ama
Dinlene dinlene yapıyorum kuzum ama kalbim dehşet hızlandı hamlaşmışımevet kuzum inşallah bi hafta sonra değişimi söylücem 1 haftada etki ediyordu bu bacak egzersizini yapıyodum sadece nasl incelmişti eskiden :))) kuzu benim hiç bişiyim yoktu durduk yere bi sancı saplandı valla 1 hafta geçmedi çok şükür seninki geçmiş ben ağrı kesici bile fayda etmiyodu hızlı bi giriş yaptım pes etmemem için sen yardım et lokurum kız bana yapmayınca
Nasıl kayınvaliden iyi mi canım anlaşıyor musunuz :)) evet miiis olur valla :)) şimdi 100 adet dış bacak basen hareketi yaptım iki bacağa kurbağa hareketi yaptım iç bacaklar için 30 adet 30 adette squat yaptım oh rahatladım ipte atlıcam şimcük 100 adet :))
elma sırkesı zayflatır dıe bılıyorum bende bı ara ıcıordm ama smdı yok yacokda sırke sevmem
Ben çok zengin kahvaltı yaptım daha doğrusu öğle kahvaltısı oldu dün kayınvalidemler ve kaynım sahura geldi 5 yaptım 3 te bebek uyandı 5 e kadar ay nasıl yorucuydu sabahta 10 buçuğa kadar yatmışız bebişle onu doyurdum 12 buçukta yemek zorunda kaldm 2 salam bir soğan 5 zeytin bi tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı acılı salça sos 2 domates 1 salatalık 2 uno tam buğday ekmek 2 dilim peynir bir yumurta yedim yuuuh bana acıkmışımama sporumu yaptım ondan sonra
hatunlar başka yediklerini yazan yokmuu
- 4 yk makarna
- 2 yk patates kavurma
-2 yk kaşığı fasulye
- 3 yk çoban salat
- yarım krep
-1 dilim beyaz ekmek
o biçimdi yan,i çok halsizleştim ve de kriz gibiydi böyle ama çok kalorili değildi miktarlar azdı. başka bişey yemedim yemeyeyim de artık
Bunun bedelini ödedim ton balıklı marullu yarım domatesli salata yedim az önce içine bezelye garnitürde koydum 1 porsiyon + yarım dilim tb ekmeği doydum ama
Bence gayet yeterli olur mervecim aralarda 1er dakika dinlen ama çok yavaş yapma hareketleri ki kalp atışın hzlansın yağ yakımı olsun haftada aslıcanımın da dediği gibi 3-4 ün yürüsen 3 günde bu egzersizleri yapsan çok faydasını görürsün kuşum
valla dün kavun sayıklıyodum bütün akşam kavun yedim durup durup neyse tatlı pasta börek yemekten iyidir ve serinletiyo suyun yeri ayrı da kavun falan da iyi geliyo
Oyy mervem seninki de fenaymış ben dün sabah çok sancılandım resmen bıçak saplanıyodu işe zor geldim akşam da orucu açar açmaz bol bol su içtim dün aralarda hep güneşte oturdum ısınsın ayaklarım belim diye akşamd a yatmadan ilacı içtim ağrı kesici de aldım çokşükür daha iyiyim şimdi kuzum sağol
ohh mervem hızlı bir giriş yaptı maşallah harikasın balımm
hatunlar başka yediklerini yazan yokmuu
- 4 yk makarna
- 2 yk patates kavurma
-2 yk kaşığı fasulye
- 3 yk çoban salat
- yarım krep
-1 dilim beyaz ekmek
aynen yavru tatlı borekden daha ıyı bende alıcam ya sekeerlıdır dıe dusunmuyordum ama onun sekerınden nolur.
afıyet olsun kuzum aksamkı menude harıka krep yedn barı ekmek yımeyeydn eyydı
bana neden az dediğini anlıyorumdur ben de bu akşam biraz daha artırıcam söz şuan senin menü iştahımı kabarttı 3 ondan 2 ondan derken hoşuma gitti
ay sorma yaa biz de öğle arası aşağıda kafede oturuyoruz, pastane gibi bi yer bugün de cama börekleri poğaçaları yığmışlar yarım saat erken çıktım yukarı kaçtım resmengeldim bizim arka odada uyudum
Kız yağları yaksında içerim normalde kokusuna bile dayanamam ama olsun fitliğe giden y olda çekilen çileler kutsaldır
o soğan nereden çıktı gene kız gaz yapmıyor mu. iyi yemişsin bence az az çeşit benim en sevdiğim şeyemziriyorsun bence bu zaten idealin. sporu yapğtıysan çok daha iyi tabi
valla dengeledim ama poğaçalar cidden hiç acıktırmıyo acıkmadan yedim bugün daha acıkmam gibi geliyo
Yani bi de normalde ara öğünlerde muz elma falan yiyodum ben ara niyetine kavun yedim valla bi de hergün yemem zatenzaten menülerim çok değil böyle kavun ceviz falanla destekliyorum aslında
bana neden az dediğini anlıyorumdur ben de bu akşam biraz daha artırıcam söz şuan senin menü iştahımı kabarttı 3 ondan 2 ondan derken hoşuma gitti
ay sorma yaa biz de öğle arası aşağıda kafede oturuyoruz, pastane gibi bi yer bugün de cama börekleri poğaçaları yığmışlar yarım saat erken çıktım yukarı kaçtım resmengeldim bizim arka odada uyudum
aynen yavru tatlı borekden daha ıyı bende alıcam ya sekeerlıdır dıe dusunmuyordum ama onun sekerınden nolur.
afıyet olsun kuzum aksamkı menude harıka krep yedn barı ekmek yımeyeydn eyydı
ah kuzu su ramazanda ınsann canı neler ıstıyor dmı bende kafayı kreple bozdum ya sureklı yap yermbarı esmer un alımde ole yaptırım anneme degısık olur hem ben oastaneden gecnce burnumu tıkıom kı koku gelmesn :):)
yagları yakmak ıcın yedgmze dıkkat etsek ah ah su pıs bogazlılıgımz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?