- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.721
Evet kuzum hedefimiz için zaten hep fit vücut hayal ediyorum bikini hiç giyemicem çatlaklardan amaKızarım kızmam mısonuçte hedefin hedefimiz için yapmamız lazım bikinileri mayoları tatilleri düşünelim aynaya bakınca kendini beğenmek nasıl olur onu düşünelim mervem bu arada bacak egzersizi dediğin ne ki inceltti dediğin
benim de ne zamandır hafif bir yanma vardı ama çok önemsemedim tuvalete çıkınca yanma oluyodu ama işte dün çok sancı yaptı yine belimde ve kasıklarda sancı var ama düne göre daha iyiym
İnşallah kuzum :)) sağ ol bebeğim şimdi bidaha ip atlıcam 100 tane daha :)anlaşıyoruz tatlım daha yenıyım ama bole devam eder. oy masallah kuzum harıkasın
Kuzum soğan süt yapıyor gaz geçti artık bebiş 9 aylık ne gazı kuşum :))) süt yapıyo diye yemekten mahvoldum hep yiyorum azalmasın diye canım :) biraz fazla kaçtı bugün ama olsun en azından maximum sağlıksız şeyler yok :))) yaa ben poğoça yesem hemen acıkıyomKız yağları yaksında içerim normalde kokusuna bile dayanamam ama olsun fitliğe giden y olda çekilen çileler kutsaldır
o soğan nereden çıktı gene kız gaz yapmıyor mu. iyi yemişsin bence az az çeşit benim en sevdiğim şeyemziriyorsun bence bu zaten idealin. sporu yapğtıysan çok daha iyi tabi
valla dengeledim ama poğaçalar cidden hiç acıktırmıyo acıkmadan yedim bugün daha acıkmam gibi geliyo
Kız yağları yaksında içerim normalde kokusuna bile dayanamam ama olsun fitliğe giden y olda çekilen çileler kutsaldır
o soğan nereden çıktı gene kız gaz yapmıyor mu. iyi yemişsin bence az az çeşit benim en sevdiğim şeyemziriyorsun bence bu zaten idealin. sporu yapğtıysan çok daha iyi tabi
valla dengeledim ama poğaçalar cidden hiç acıktırmıyo acıkmadan yedim bugün daha acıkmam gibi geliyo
Anladım anladımmmEvet kuzum hedefimiz için zaten hep fit vücut hayal ediyorum bikini hiç giyemicem çatlaklardan amaolsun mayo da olsa bacakları inceltmeli lokurum ay nasıl anlatsam sana böyle sırt üstü yatıyosun lokurum bacağını kendine doğru çekip uzatıyosun diğeri bükük duruyo ama uzatmıyosun anlayabilirsin inşallah baya faydasını görmüştüm popoda inceltiyo :) ah kuzum hemencicik geçer inşallaah
Kuzum soğan süt yapıyor gaz geçti artık bebiş 9 aylık ne gazı kuşum :))) süt yapıyo diye yemekten mahvoldum hep yiyorum azalmasın diye canım :) biraz fazla kaçtı bugün ama olsun en azından maximum sağlıksız şeyler yok :))) yaa ben poğoça yesem hemen acıkıyom
Ben de hiç sevmem elma sirkesinin kokusunu bir ara başlamıştım ama dayanamadım bıraktım midem almıyo benim
anladın değil mi sanırım annemlerde olduğumda belli oluyordur 1500 çeşit geldi sofraya hepsi gözümün önünde bende öyle az az aldım valla duramadım bence de sen çoğalt ama seninki ciddi az 4 köfte ne yahuu bütün gün enerjini ondan bekleyemessin ki bide kıtlık alarmı vericek metebolizmayı yavaşlatma yanii yoksa zayıflıyorsun diye kıskandığımdan değil
o şincik şöyle oldu patroncuğum gene erken yolladı normalde kocamla gitcektik anneme neyse ben ondan 1,5 saat erken gittim çok açtım halsizdim yarım krep yedim o gelene kadar sonra o geldi iftarı beklemeden yiyip çıktık arada 1,5 saat olunca dayanamadım aferin bana
o bitmiyor hacı hele ben ya kesicem ya yicem kesiyorum süt gidiyor şimdi bugün yeni bir postta emziren annenin diyet günlüğü var resimli paylaşmış aylardır bende onu idol yaptım aynı mantıkta gidiciğim
ben geçtim burnumu tıkamaktan bi de gittim oturdum kafamı çeviriyorum poğaça börekah kuzu su ramazanda ınsann canı neler ıstıyor dmı bende kafayı kreple bozdum ya sureklı yap yermbarı esmer un alımde ole yaptırım anneme degısık olur hem ben oastaneden gecnce burnumu tıkıom kı koku gelmesn :):)
yagları yakmak ıcın yedgmze dıkkat etsek ah ah su pıs bogazlılıgımz :):)
aynen kuzum senın menuler gayet ıyı sen dengelersn zaten bızde 1 kavun alsak kalabalıgız anca 1 gun de yerık :)
tamam o zman ara olmus krep effern sana
kuzu smdı süt süt dıyon ya cocuk buyuyup sut vermeynce o zman ne dıcen merk edıyorum smdlık bısey demıyoruzlokur dogru dmı :):)
ya aslınd aiyi geldi balım da tam geçirmedi hala bir ağrı ve yanma var pazartesi gidicem bakalım doktora belki sürekli bi antibiyotik falan verirbakalım ben deniyeceğm artık. o monurol çok iyi bu arada ben hamileyken olmuştum iyi gelmişti şekoş. bu arada uyumayı nasıl hallettin ya bende istiyorummm
bakalım ben deniyeceğm artık. o monurol çok iyi bu arada ben hamileyken olmuştum iyi gelmişti şekoş. bu arada uyumayı nasıl hallettin ya bende istiyorummm
Anladım anladımmmsağol mervem anlatma çaban yeter şimdi ben de merdivendestep yaptım 500 adım attım hem de uykum açıldı ya oturunca uyukluyorum bu ne
Yok bebeğim yapmıyor çok şükür :) yaaa aa çok değişik ben çok çabuk acıkırım bide daha çok yerims
canım bebeğe değil sana yapmıyor mu beni mahvediyor yaa. Poğaçanın bana avantajı direk tuvalete koşturur hemde gün boyu tok tutar az yerim bütün günn
ay kuzum benimm güldüm bende ooooh miiiis bende leslie yapsammı acep
tamam o zman ara olmus krep effern sana
kuzu smdı süt süt dıyon ya cocuk buyuyup sut vermeynce o zman ne dıcen merk edıyorum smdlık bısey demıyoruzlokur dogru dmı :):)
o zaman bahanem olmayacak bebeğim valla çünkü böyle arada kalıyorum ya sert olacak ya yicem ben 2.sini yapıyorum diyet felan hep bi gelgit bir de benim acıkmam da sizin gibi değil daha şiddetli şirkette 1 saat sagım + sabah emzir + akşam git yarım saat emzir + uyuturken 20 dk emzir toplamda 600 cal ben emzirmek için harcıyorum böylelikle. çünkü dakika da 8 cal harcarsın emzirirsen.vücut eksiklik çekiyor ee bir de evde durmuyorum pire gibiyim iş yapanım yok böyle oldukça diyet için kalori ihtiyacım 1700 civarı oluyor. bakma bu hafta kilo veremedim kaçamaklarım fazla. ee iş çıkışıda 25 dakika yürüyorum. süt olmasa kaçamaklarım olmaz aslında bahanem oldu o da. sen bakma mervenin sert yaptığına ben onun gibi yapsam 2 güne sütüm bitiyor ama o gece emziriyormuş benim gündüz sütüm çıkmaz az yesem.
ee bigün süt kesilir vicdan ortadan kalkarsa ayda 4 kilo veririm eminim zamanında senin gibiyken ben 2 ayda 68 den 63e düştüm hergün 50 dk yürü streç sarıp bir de diyet ve öyle evlendim yani şartlar müsait olduğunda gayet hırslı biriyim aslında
Ben de hiç sevmem elma sirkesinin kokusunu bir ara başlamıştım ama dayanamadım bıraktım midem almıyo benim
ya aslınd aiyi geldi balım da tam geçirmedi hala bir ağrı ve yanma var pazartesi gidicem bakalım doktora belki sürekli bi antibiyotik falan verir
Bizim arkada bi oda var aslında heryerde kamere var da o oda karanlık orda masaya kafamı koydum işte bi yarım saat ama iyi geldi
Eevet işte sütün kesilmesinden korkuyosun sen biz de takılıyoruz tabii ki biliyoruzama şuan en önemlisi süt ama işte bu dönem bitince bence de verirsin ki şuan bile veriyosun zaten geçen hafta biraz kaçamak vardı aslında süt yapan da o kaçamaklar değil de işte insan acıkınca dayanamıyor aslında sağlıklı şeylerden daha çok yesen belki daha çok verirsin hem sütün de zarar görmez bi deanacım sizin de ev de fena habire yemek çeşit yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?