Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Göze de gitmem lazım lens var ben de aslında baya bozuk gözlerim bi muayneye gitmem lazım dişe de gitmem lazııım oof offf neyse pazartesi şuan gidiyim de gerisine bakıciiiz endoskopi yaptırmıştım ben biraz gıcık bişey bğazın acıyo

ben d eişte bi türlü erken yatamıyorum 1 de yattım 3 te kalktım 3buçukta tekrar yattım 8 de kalktım karman çorman bişey oluyo sonra bütün gün uyukluyorum ama herkes uyukluyo yani şirkette

o bende de öyle hep diyorum da ben tadını alınca bırakamam o yüzden bulaşmamaya çalışyıorum bak dün 1 lokma pastane pidesi yedim valla çok zor tuttum kendimi ben onun hepsini yerim yani harika bişeymiş karbonhidrat ben de dayanamam o yüzden işte hiç bulaşmıyorum ama senin o ortamda bulaşmaman çok zor ben de bizimkilerin yanına gidince mecbur yiyorum ama biz 3-4 ayda bir görüşüyoruz ama sen hergün görüştüğünden işin zor valla

Ama çok normal uykusuz kalman kuzum aman dikkat et diyette yapıyorsun uykunu al bence. çalışırken zor oluyor bu hastane işleri bakam nolacak. ben 2.kez endoskopi olcm en son 10 yıl önce 17 yaşımda oldum helicobakteri ve ülser başlangıcı vardı kızartma kola gibi şeyler yasak kanser olursun demişti kola pek içmem zaten kızartmada 2 haftada bir yiyorum onu kesemedim bu aralar devamlı şişiyor şimdi adamın dediği geldi aklıma koşa koşa gidicem vallaa sıkıyorsa girme o alete

3 ayı kaldı galiba görücez o zaman

dılımıze duscek o zman

canım benım takılıyorum he alınmıyorsun dımı. yıceksn tabı önce bebek saglıgı onemlı sonrası olur zaten acelen yok benm ıcın smdı konusması kolay ılerde bende bu yollardan gecıcem ben cocuk dogurmadan 73 gormus ınsan olarak hıc konusmamam lazm asıl :)

bu huy çok kötü iştee. kendime ayrı bişey hazırlamaya vaktimde yok kızım kucağımda emiyor girer girmez saat 8: 30 oluyor hadi buyur cinnet sebebi bugün illa bana gelin dedim de iyi oldu gecenin 12 nde bulgurdan oluşan biber dolması yaptım yanına da çorba yapar annem ooh mis yeter ben evimdeyken böyleyim ama annem olunca yemek yapan kayış kopuyor şu çanakkaleye taşınma işim olursa kesin iğne ipliğe dönerim kv lerde hiç yemek kültürü yok kadın iştahsız arada yemek yapar az yapar evin erkekleri incecik eşimde öyleydi ona ben aldırdım bende orada fırsattan istifade öyle olurum oh misss

kuzum dıkkat et sen kendıne bu kdr sana zararlıysa yememeye calıs ıhmal etme tahlıllerını yaptır tabı bıde doktorlar hep kotusunu der oda var asıl stres de yapma.
canakkaleye neden gıdıyorsunuz.

bence dee sen bekar halinle nasıl 73 olursun kızzz şaka bi yana kızmadım ama diyebilirsiniz merve yapıyor sen neden yapmıyorsunuz diye düşünürseniz ayrıntılı bi şekilde sık emzirdiğimi ve ortam olmadığını belirtmek istedim şu hayırlısı ile eylüle gelsek artık öenmsemicem zaten bizim ailede çok kanser var risk altındayız diye sütü bol tutmaya çalışıyorum yavruşum sizde tabiki uyarcaksınız niye buradayım yoksa kız saçım kızıldı onu bile boyatamıyorum bu yüzden ya bu çok sıkıntı beyazlarım çıktı

kuzum dıkkat et sen kendıne bu kdr sana zararlıysa yememeye calıs ıhmal etme tahlıllerını yaptır tabı bıde doktorlar hep kotusunu der oda var asıl stres de yapma.
canakkaleye neden gıdıyorsunuz.

işte stres işimizinde hayatımında bi parçası maalesef kuşum. Gidicem çünkü yara çok vardı ihmal ettim. 10 yaşındayken kullandığım bi ton böbrek ilacı sanırım midemi erken mahvetti. bir de ailede bu meret çok olunca korkmuyo değilim geçende fazla gelmem midem yüzündenmiş indi karnım incecik kaldı ödemlerde gitti ama tedavimi olayım gidipte.
Çanakkaleye kasım gibi felan istiyoruz taşınmayı oralar çok güzel evler uygun ve büyük ve bu şehirde bazı şeyler beni çok yoruyor kuzum daha kesin değil iş olaylarımız olursa gidicz ama tabi kv ile aramızda 30 dakika olması kaydıyla

allah esirgesin kuzum ihmal etme o zaman kola ben de hiiç aklıma gelmez kızartma da nerdne baksan 5-6 aydır yemedim ama baharat acı çok yiyorum ben de ama bu ara iyi midem çokşükür

oo bu akşam yemeğin çok güzelmiş balım afiyet olsun kendi evinde kendi düzenin olunca başka olur tabii çanakkale de hayırlıysa olsun tabii sizin için nasıl iyi olucaksa aa bence de zayıflarsın durum böyleyse kesin zayıflarsın yani

aynen haklısın nasıl oldum bılsem ah ah su tatlılar hamurlar vucutta musaıt almaya kuzu :):)
hepımızın ne zman ne olcagmz bellı dııl yavru hakkımızda hayrlısı Allah kötü hastalık vermesın. mervenınkı farklı sennkı benım yengemnde cok sutu yoktu o cokda yemezdi bebekde pek emmezdı herkezn yapısı farklı emen bebek ne gl ıste masallah ona :) ay beyaz deme bende ne cok varr boyatcam gene hep kafamla ugrasmakdan

kuzum oncelıkle bebişe kım bakıcak orda. hastalıgın adı kötü olunca ınsan etkılenıyor ama kımn ne olucagını hıc bı zman bılemeyız Allah göstermesın kuzum sen gene gıt bıze de haber et.

geçmişi okuyamadım kızlar
iş çıkışı kuzenimle buluşucam dedim pasta tatlı filan yemem bi sütlü kahve içerim dedimmm
öglend eyemekte avgan pilavı vardı etli sebzeli bir pilav pirinçten aşçı et ayırmış sagolsunn, et salata ve 2 bardak ayran dı öglen yemegimm akşam hepsini yazarım menümün

bugün yürümeidmde eve giince leisle yapıcam

valla korkmuyorum artık benim başıma herşey gelebilir beklerim yani :) acı iyi gelir derler ama bilmiyorum valla lokurum evet ben yapınca böyle oluyor bir de spagetti bolones yapıcam annem bende iftar edip gidicekmiş çorbada yaparım ama pek iştahım yok bugün. orada kesin zayıflarım tarla işlerine de gidicez arada

bu kadar kolay alıp zor vermek hiç adil değil Amin kuzum hayırlısı yaa.. işte benim ilk 10 ay güzeldi geliyordu bi sıkıntı yaşadım azalttı şimdi yemedim mi gidiyor pamuk ipliğine bağlı benimde yengem iştahsız böyle çatal ucu yer yarım porsiyon yer 2 yaşına kadar doya doya emzirdi. seninde mi çok beyaaz benim bayağı var artık hızla arttı resmen ya bunalıma sokacaklar beni bebişin durumu ise şu şekilde olcak: benim iş üniversitenin rektörlükte olursa eğer oradada bahçesinde kreşi var oraya vericem eğer olmazsa o iş ben bakıcam kv bakamaz sorumsuzun teki gittiğimizde bile ne yedirim der ne altını alır ben ona güvenemem çocuk felan 1,5 yıl çalışmam 3,5 gibi özel kreşe veririm bu sefer ama orada maddi çok sorunumuz olmaz zaten ama kısmet işte

kız hatunn lensin ne renk bende lens düşünüyorumm gözlük çok yakışıyor var kırmızı çerçeveli ama başıma ağrı yapıyor yaa

aynen hıc diil tatlım. ıyı emmesıde ıyı bazı bebekler emmıyor alısdırmada onemlı tabı. kız sen benm beyazları gorsen gecen annemler sok oldu sacımı ayırıom ya bembeyaz aralar asagılar bole bır ıkı dııl fecı.
ınsallah hakknda hayrlısı olur canım o ıs olursa gercekden ıyı olur. aıleden uzak bıraz zor gelır banada ama ıstanbulda zor yasamak gercekden

aynen benimde eşim şok oldu çabuk beyazlamasınaa :) emiyor şükür çok çırpındım başardım vallaaa: ) amin kuzum kaçimde kurtulayım artık bu şehir yaşanılacak gibi değil ev de alınamaz oldu yahu

kız hatunn lensin ne renk bende lens düşünüyorumm gözlük çok yakışıyor var kırmızı çerçeveli ama başıma ağrı yapıyor yaa

kuzum benim şeffaf ben gözlük niyetine kullanıyorum ama çok memenunum yanir enklisi yok bunun sadece dereceli lens cooper vision biofinity markası

kızçelerim hepinizi öpüyorumm iyi iftarlar diliyorum orucu açmadan sofra başında edilen dualar geri dönmez derler bol bol dilek ve dualarınızı edin anacımm iyi iftarlarr
Canımm benimm ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum eskiden çok sağlıksız beslenrdm khvltı ypmzdm ble bnmki dyt dğl yaşmtarzı oldu her gn khvltımı ypyrm mesela :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…