- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.761
Aynen kuzu cok haklisin temz hava oh ne guzel ☺ ben babama benzemisim 35 yasnda saclari bembeyazdi diorum butun kotu ozelliklerin bende ☺☺aynen benimde eşim şok oldu çabuk beyazlamasınaa :) emiyor şükür çok çırpındım başardım vallaaa: ) amin kuzum kaçimde kurtulayım artık bu şehir yaşanılacak gibi değil ev de alınamaz oldu yahu
Wuhuuuuu maşallah kuzum sanakızlaaaaaaar ben geldim ama bomba geldimbugünki sporumu yazıyorum
40 squat, kol lastiğiyle 2 set akşam 2 set sabah kol çalıştım, sonra 4 ayrı hareketin her birini 2 setten 20 tekrarla dambıl çalıştım ve 3 mil leslie yaptım tebrik bekliyorum herkesten
kuzum hasta oldum demiştin spordan sonra mı oldun spor adeti söktürüyor olabilir çünkü bazen ablamda filan oluyo bitiyo adeti ama çok hareket yaptıysa o gün bittiği halde biraz kanaması olabiliyor, yani anlamadım normal adet gibi değil miKızlar çok fena adet dancım var bugün kü spordan sonra kanama başladı düşük olabilir mi yardım ediiin mahvoldum ben saatlerdir kıvranıyorum
Canım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorumkuzum hasta oldum demiştin spordan sonra mı oldun spor adeti söktürüyor olabilir çünkü bazen ablamda filan oluyo bitiyo adeti ama çok hareket yaptıysa o gün bittiği halde biraz kanaması olabiliyor, yani anlamadım normal adet gibi değil mi
Canım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorumadet pespembe ilk günden daha değişik biraz sanırım hastaneye gitmeliyim
hay allah ya valla bilemedim kuzum hep böyle sancın olur muyduCanım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorumadet pespembe ilk günden daha değişik biraz sanırım hastaneye gitmeliyim
Mervecim çok ağır hoplamalı zıplamalı bi spor yaptın mı ki ip atladın ve bacak çalıştın diye biliyorum inşallah değildir o kadar spordan düşük olur mu ki yaa allah korusun belki adetin söktü spordan dolayı da sancın fazla olmuş olabilir bi gitsen acile de baktırsanCanım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorumadet pespembe ilk günden daha değişik biraz sanırım hastaneye gitmeliyim
Ah kuzum afedersin çok büyük bir tebrik koyuyorum sanalokur bu arada tebriğimi istiyorum :)
Mervecim iyi haberlerini bekliyoruz inşallahmerve kuzum doktora gittiysen gelince haber ver ya merak ettim
çok güzel ben de kocaman bi tebrik koyuyorumAh kuzum afedersin çok büyük bir tebrik koyuyorum sana
Ben de 80 squat yaptım iş yerinde sonra merdivende step yaptım 500 adımlık sonra da akşam eve yürüdüm 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?