Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aynen kuzu cok haklisin temz hava oh ne guzel ☺ ben babama benzemisim 35 yasnda saclari bembeyazdi diorum butun kotu ozelliklerin bende ☺☺

kızlaaaaaaar ben geldim ama bomba geldim bugünki sporumu yazıyorum
40 squat, kol lastiğiyle 2 set akşam 2 set sabah kol çalıştım, sonra 4 ayrı hareketin her birini 2 setten 20 tekrarla dambıl çalıştım ve 3 mil leslie yaptım tebrik bekliyorum herkesten

Wuhuuuuu maşallah kuzum sana

Kızlar çok fena adet dancım var bugün kü spordan sonra kanama başladı düşük olabilir mi yardım ediiin mahvoldum ben saatlerdir kıvranıyorum

Kızlar çok fena adet dancım var bugün kü spordan sonra kanama başladı düşük olabilir mi yardım ediiin mahvoldum ben saatlerdir kıvranıyorum
kuzum hasta oldum demiştin spordan sonra mı oldun spor adeti söktürüyor olabilir çünkü bazen ablamda filan oluyo bitiyo adeti ama çok hareket yaptıysa o gün bittiği halde biraz kanaması olabiliyor, yani anlamadım normal adet gibi değil mi

Canım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorum adet pespembe ilk günden daha değişik biraz sanırım hastaneye gitmeliyim

Canım evet spordan sonra oldu ya çok ağrım var aşırı yerimden kalkamıyorum adet pespembe ilk günden daha değişik biraz sanırım hastaneye gitmeliyim

Canim kanaman kirmizi renkte ve pihti seklindeyse düşük olabilir. Allah korusun İnşaAllah degildir tatlim. Cok gecmis olsun. Bence hemen acile git test yaptir.

Mervecim çok ağır hoplamalı zıplamalı bi spor yaptın mı ki ip atladın ve bacak çalıştın diye biliyorum inşallah değildir o kadar spordan düşük olur mu ki yaa allah korusun belki adetin söktü spordan dolayı da sancın fazla olmuş olabilir bi gitsen acile de baktırsan

kızlar menüm gelsin sabah: peynir domates salatalık 2 zeytin 1 tt ekmek
öğle: bezelye yemeği, iki,üç kaşık yoğurt
türk kahvesi iki hurma yedim ara öğün
akşam: 3 köfte, 4 çb kaşığı taze fasulye

İyi geceler kızlar, kuzenimle buluştuk akşam o ıslak kek ve kumpir yedi ben capicino ve ,bir çatal ıslak kek yedim

Eve geldim 3 mil lesile yaptım;,))

Merve dusuk değildir o cnm insallah

Sabah
4 hurma büyük bardak su

Kahvaltı
Bir yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık

Öğlen
4 ymk kadar kavurma
Salata 2 bardak ayran

Ara
8 tane çubuk kraker

Akşam
2 capicino
1 ctl ıslak kek

3 mil lesile,2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…