Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canim kanaman kirmizi renkte ve pihti seklindeyse düşük olabilir. Allah korusun İnşaAllah degildir tatlim. Cok gecmis olsun. Bence hemen acile git test yaptir.
Canım dış gebelik yada düşükten şüphelendiler ağrın çok yoksa yarın gel dediler kanama kesildi buarada ay bilmiyorum ne düşünceğimi şaşırdım canım ya

hay allah ya valla bilemedim kuzum hep böyle sancın olur muydu
Bebeğim sancı olurdu ama bu aşırıydı kıvrandırdı resmen dış gebelik yada düşükten şüphelendiler kanama durdu çok ilginç yarın gel dediler ağrın çok yoksa o an geçmişti şimdi yine başladı

İyi geceler kızlar, kuzenimle buluştuk akşam o ıslak kek ve kumpir yedi ben capicino ve ,bir çatal ıslak kek yedim

Eve geldim 3 mil lesile yaptım;,))

Merve dusuk değildir o cnm insallah
Canım şüphelendiler olabilir dediler ama baktırmadım yarın gel dediler kan ultrason bakılsın dedilrr kanama durdu ağrı başladı hayırdır İnşallah

Hurma aşırı kalorili değil mi ? 4 tane bayaa çok olmamış mi ama emin değilim tabii ki :)

Onun disinda güzel :)

MerveeTunaa canım her ihtimali düşün ve bugün doktora gitmeden bacaklarının altına yastık koyarak yat sakın bişey yapma çocuğu kv baktır nolur nolmaz ama düşük değil düşük öncesi sinyaller gibi geldi banaa yada apandisle ilgili bir durum var Allah korusun tabiii

Aynen kuzu cok haklisin temz hava oh ne guzel ☺ ben babama benzemisim 35 yasnda saclari bembeyazdi diorum butun kotu ozelliklerin bende ☺☺

al benden de o kadar ya baba tarafım bembeyaz ve 3 amcam 4 halam obez.. bütün genleri yollamış sağolsun ne gerek var ki yanii boyatınca da artacağından korkuyorum şimdii

tebriklerin büyüğü sende canımm

Kızlaar günaydınnnnnn bombamsı bigünden merhaba

Dün akşam : 2 dolma biber - 1 yk patates yemeği - 1 çatal tavuk sote - yarım porsiyon marul salatası yedim

Sonra da anneme alınca kendime de aldığım cornetto classico dan yedim 200 cal idi.

bütün günü : 1600 cal ile kapattım

sabah : 1 omlet ( 1tk tereyağ ile yapıldı) - 1 kk peynir - 1 salatalık - 2 zeytin - 2 dl tb ekmeği -1yk pekmez ve 1 su bardağı süt 500 cal cukkaa

E esrAhsm nerde ki hiç gelmedi bugün
Geldim lokurum. Dün annemdeydik sabahtan gittik öğlen ben okula gittim. Okul dönüşü de annemlere geçtik. Bugün okula gelmesen olur dedi müdür bey sağ olsun. Yoksa annemlerde kalacaktık akşam. Benim kız ateşlendi ya hiçbir şeyi yoktu dün. Akşam birden bire ateşi yükseldi. Apar topar kalktık eve geldik 38 i biraz geçmişti. İlaçtı ıslak bezdi derken biraz düştü 37 oldu sayılır. Dün resmen 3-4 saat bile olmayan uykuyla yetindim. Sahurdan sonra yatmıştık. Tüm gün leyla gibi dolaştık annem de eşim de :) akşam bi de kızın ateşi olunca biraz duralım dedik ama yok en sonunda kendimizden geçmişiz. İyi ki kız ağlamadı huzursuz olmadı
Yaa eşime kızdım dün kardeşine msj yazmış napıyonuz die. Ervayı sormamış bile :/ ya sen niye yazıyosun dedim akşam eve gelince. Kızını merak edip sormuyorlar bile sen salak gibi git ara konuş yine dedim. Madem tlf parçaladın değsin yani.. Suratım asıl biraz dünden beri. Bana kızıyo laf söylüyom diye ama haklıyım ki bennnn.

MerveeTunaa canım cok gecmıs olsun. Hamilelik gıbı bı plann varmıydı acaba ıp atlaynca falan kanaman geldı bugun ıhmal etme gıt doktora haber et bizede.

benım anne tarafıda kılolu kız halaya benzer derler ama bırı kılolu bırı zayf :):)

canım cok gecmıs olsun bebişe smdı nasıl oldu. yavrum moralını bozma o da abi işte dayanamıyor demek.

iftar menüm
az corba
fırında kremalı tavuk
az patates fırında
1 dolma
1 parmak kadar börek ıspanaklı
salata
1 parmak kadar gene burma kadayıf

sahur menum
tost yarım yumurta ıstahım yoktu gece pek

Gecmis olsun canim. Simdi nasil kuzucuk? Bu havalarda bebekler hemen atesleniyor ya da üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor dikkat etmek lazim. Insan ne yapacagini nasil giydirecegini sasiriyor.

Sağ olun kızlar biraz daha iyi şimdi yavrum. Ateş düşürücü verdm tekrar karnını doyurup. Ateşten çok korkarım Allah muhafaza. Zaten hasta gibiydi 1 haftadır,üstüne bu kötü oldu kısa kollu çıtçıtlı badisiyle duruyo giydiremiyorum,bi yandan da üşücek diye korkuyorum bacaklarını karnını örtüyorum işte sadece.

Gunaydin kizlar dün sabah 2has.yumurta peynir 5 zeytin 1dilim tb ekmegi 1 c.b süt salatalik yesillik
Ara rezene cayi 1 kayisi
Öğle 3 hurma 1 kase yogurt
Aksam 4 kasik z.yagli kamak yemegi cacik yesillik
Rezene cayi su 40 dk pilates 80 ip atlama

Aynen canim karninin üstünü ört midelerini cabuk usutuyorlar.

Canım şüphelendiler olabilir dediler ama baktırmadım yarın gel dediler kan ultrason bakılsın dedilrr kanama durdu ağrı başladı hayırdır İnşallah

geçmiş olsun tekrardan

Hurma aşırı kalorili değil mi ? 4 tane bayaa çok olmamış mi ama emin değilim tabii ki :)

Onun disinda güzel :)

bir tanesi 40 kalori ama iri olurs abenim aldıklarım minik minik
sabah yedigim için ve abartmadıgım için sanmıyorum sıkıntı olacagını
diyetisyenimde verir di önceden

cornettonun canı sagolsun eritirsinn cnmm

geçmiş olsun esracım

canım ınsulun dırencın yuksekmıydı yuksekse hurma muz vermıyor ben ılk gıttım bana arada 4 dane verdı snra bakdı tahlıllerıme muz hurma kayısı hepsını kestı. bılgın olsun.

canım ınsulun dırencın yuksekmıydı yuksekse hurma muz vermıyor ben ılk gıttım bana arada 4 dane verdı snra bakdı tahlıllerıme muz hurma kayısı hepsını kestı. bılgın olsun.

evet cnm yüksek aslında yememek gerekiyor amaa tamda zamanı iştah kesip birde kabızlıga iyi geliyor diye yiyorum ama yemesem iyi aslında

canım geçmiş olsun duş alırken su yutturmamaya bak oradan çok kapıyorlarmış o da enfeksiyon yapıp ateş yapıyor. bizim kzıda geçenlerde böeyledydi 39 u gördü ama diş çıkardı diş geliyo olmasın

bebeğim maşaallah iftar dolu dolu ama çok değil benim en sevdiğim çeşitlilik mümkün olduğunca kremalıyı az ye onlar gitmiyor ben 2 kere yedim kremalı buradayken 1 hafta karnım şişti

Sahur un az olmuş ferah ferah geçsin orucun inşaallah

canım sen emzirmiyormuydunn çok az beslenmişsin 1000 cal lik eğer emzirmiyorsan çok iyiii

cornetto candır saat 11 e kadar mutfak topladım kuzum umarım erimiştirr

bende dün kuzenle buluşunca ıslak kek yediii ay hiç cnm çekmedi ya iyiiki başladım ilaca haa kilom olmasa yerdim ama
içim gitmedi yani eve geldim birde 3 mil patladım ama acaip migdem bulandı sonrasında boş olunca migde

salatalık yedim azcık tuz atp

evet cnm yüksek aslında yememek gerekiyor amaa tamda zamanı iştah kesip birde kabızlıga iyi geliyor diye yiyorum ama yemesem iyi aslında

ben bıde tadını cok sevıyorum suan yıyorum sende ye ama 2 ye düşür bence canım. daha ıyı olur ınsulunun dusunce zaten daha rahat yıceksn benm kılo vermemle düştü.

kuzum bız kremalı yapmatyız pek dun kaynanamda ıftardaydık orda yedm ama baya guzeldı tabı yag ondan mı acaba mıgdemde cıok sıslık vardı eve geldm sahurdada zor yedım normalde buyuk tost ekmeklerındendı yarısını yedm bırakdım yumurtamı bıle bıtıremedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…