Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ıyı yptın cok da ac bırakma kendını ama hafıfde olsa bı yulaf bı yogurt salata dograyıp ye bencede. tatlı yememek gzl bu ara bz masallah raamzanda ıyı yedık.

seyrekyagmur cnm altta ve üstte dişler çıktı ama gelmeye devam ediyo 2 tane daha. Birden bire olmasına şaşırdık yani dün gündüz bişeyi yoktu akşam oldu böyle. Hala 37 küsürlerde yani ne yapsam bilemedim. Alnına filan bez koyuyorum bazen ama pek tutmuyo bezleri de

Canım dış gebelik yada düşükten şüphelendiler ağrın çok yoksa yarın gel dediler kanama kesildi buarada ay bilmiyorum ne düşünceğimi şaşırdım canım ya
Merveciim geçmiş olsun canım inşaallah kötü bi durum yoktur, iyi düşün iyi olsun canım, dikkat et kendine

Günaydın kızlaarr
Çok yorgun ve uykusuzum bugün
Küçük kızım gece 12 de çok ateşlendi
Saat 4 e kadar hiç uyumadım
Sabahta 8 de kalktım, gece yumurta salatalık domates yiyebildim sadece ekmek yemeden akşamda 1 lt su 1 kase corba ve salata sonrada meyve yedim çok susayınca meyveyle bastırmaya calisiyorum ya degilse aşırı su içesim geliyo

gunaydın tatlım

cok gecmıs olsun havalar bebıslerı carptı demek ya
afıyet olsun baya az yemıssn tutar umarım senı.

bende çok seviyorum cnm hurmayı valla bir paketi yerimm
bende büyüklerden almıyorum zaten 2,5-3 tl ye satııyorya küçükleri ondan alıyorum

ıyı yptın cok da ac bırakma kendını ama hafıfde olsa bı yulaf bı yogurt salata dograyıp ye bencede. tatlı yememek gzl bu ara bz masallah raamzanda ıyı yedık.

valla tatile gidicem bride 70 lerden kurtulayım diye çok sıkıyorum
ilaç sayesindede baya yemem düene girdi akşam eve gidince açlık krizleri çekmiyoum
aslında tarçın süt vs içebilirdim üşendimm

dişler çıkarken hep hasta olurdu benim miniklerde cnm bi çıksa hepsi çok rahatlarsın

geçmiş olsunnn , çocukalr hasta olunca zor oluyor vallahi ya
tam hastalık zamanı terleyip üşütüyorlar

Oyyy esracııım çok geçmiş olsun tatlım yaa Allah şifa versin minik kuzumuza, aynı şeyi dün gece bende yaşadım kızımın ateşi 39 oldu gece hemen kaldırdım boynundan aşaği bi duş aldırdım ateş düşürücü verdim kolonya döktüm el ve ayak bileklerine, sonra elimde bez 3 e kadar oturduk ikimizde, bide"anne çok mu uykun var sen yat ben beklerim burda oturup" diyo yazik ben onu bekliyorum oda bana kıyamadı. eşime sen saati kur da yat belki çocuğun yanında uyur kalırım sahura kalkamazsın dedim ama 4 e kadar uyumadım
Sizin dişler çıkıyomuş onun ateşidir mutlaka ama bizde ne var bilemedim kuzum yaa halaa 37-37,5 arası gidip geliyo ateşi, muhtemelen enfeksiyon var vücudunda, bikaç güne çıkar ortaya artık

Emziriyorum canim. Dereotu ve rezeneyi cok tuketiyorum o yuzden bir sıkıntı olmuyor. Bir de benim kiz durmadigi icin aksam dokuz da anca yedim yemegimi. Kizin huysuzlugu oldugu zamanlar ne yedigime dikkat edemiyorum. Gercekten heaspladin mi 1000 cal mi

gunaydın tatlım

cok gecmıs olsun havalar bebıslerı carptı demek ya
afıyet olsun baya az yemıssn tutar umarım senı.
Sagol canım, neden oldu anlamadim bekleyip görcez artık
2-3 gündür ne iftarda ne sahurda çok yiyemiyorum aslıcanım sıcaktanmıdır nedir bol su içesim var yaaa☺

2-3 lıralık nasıl oluyor kız cok mu kucuk ben gecen marketten aldm 15 20 vardır ıcınde 12 lıra verdm cok gzldı annem emnonunden almıs buyuk hurma onu cok sevmedm orucu hurmayla acıyorm yemegı yıyom sonunda hurmayla kapatıyorum :) hem tatlı ıstegınıde kesıyor masumcum.

ne zman tatıl canım bayramda mı senın. benımde tatıl var agustosda ah ah su kılolar bı gıtse gercekden ne ıyı olcak görürsn ama ıyı gıdıyorsun. tarcınlı sütte guzel oluyor.

geçmiş olsunnn , çocukalr hasta olunca zor oluyor vallahi ya
tam hastalık zamanı terleyip üşütüyorlar
Sağol tatlım, evet küçüklüklerinden beri alıştım ben artık uykusuz gecelere, hastalık zor iş ama daha kötü tarafı biri hasta olunca 3'ü birden hasta oluyo ya 3 kat daha zor oluyo umarım diğerlerine geçmeden atlatırız

Sagol canım, neden oldu anlamadim bekleyip görcez artık
2-3 gündür ne iftarda ne sahurda çok yiyemiyorum aslıcanım sıcaktanmıdır nedir bol su içesim var yaaa☺

sıcakdandır yavru. olsun dengelıyorsun sen.

ınsallah hemen atlatır masallah anneyıde düşünüyor sen yat he yerım onu ya

sıcakdandır yavru. olsun dengelıyorsun sen.

ınsallah hemen atlatır masallah anneyıde düşünüyor sen yat he yerım onu ya
Inşallah canım yaa,
Bu aksam, yarın ve pazar yemeğe davetliyiz üst üste 3 gün inşaallah fazla kaçırmam korkuyoruuumm☺ ondan sonrada ben misafir alcam yemeğe 3-4 defa, oralarıda atlatırsam rahatlıcam fakaaat bi sorunum daha var 1 temmuzda istanbula gitcez 1 hafta kalıp bayramı orda geçircez kilo almadan dönmek istiyorum hayırlısıyla bakalım o nasıl olacaksa☺

canım mısafırlıkde az ve öz yersın bısey olmaz sen tatlıyla aran yok tatlı yeme cok ıyı olur haff bısey varsa anca yersın dengelersın. Sana geldıklerınde sen döktürürsün kesın :)
suan nerde yasıyorsun canım. ıstanbulda ailen mı var gezmeye mı

kız valla bizim marketlerde var 3 tl ye aldım içinde var bi 15-20 tane
irileirde varda almıyorum ben benim yedikleirm küçük o yzüden 4 yiyorumm

ahhh tatil dedinnnnn beni bitirdinn dün bi kot şort giyyim dedim ayy feciiii
o bacaklarımı görmen lazım selülitleri filannnn napcam bilmiyorum

bayramda benim tatil işte

kız sen nerde yasıyon o zman kucukse 4 iyidir götürr :):)

benım bacaklarda kalın ya daha tatıl alısverısıne de baslamadım elbıse falanda ıstıomda nasıl durru var ya sole dar elbıseler tam bendekı vucuda uygun

Tatlı aramiyorumda börek falan oluyo ya tutamıyorum kendimii, ben şuan ankaradayım canım annemlerde burda, istanbulda kızkardeşim ve abim var onlar iş nedeniyle gelemedikleri için annemleride alıp biz gidelim dedik bu bayramda böyle geçecek bakalım

ankaradayım cicimmm , valla senin bir ay daha zamanın varmış benim kalamdı napcam bilmiyorumm
bende alıcam elbise şortt ama keke zayıf gitseydimm

Kuzum günde 2 kere ılık suyla yıka 37 normal bir de ölçü yerine göre değişiyor makattan ölçüyorsan 38,5 sonrası ateş kabul ediliyor kol altındansa 38 sonrası ateş oluyor. 37 iyi sadece zıbınla gezse yeter diş çıkıyor o zaman hemen geçmez 2 gün felan vücut ısısı yüksek olabilir ben az götürmedim acillere gece yarısı ama boşa panikmiş bizimkide 11 aylıkkn birden çıktı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…