Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

hamur ısı sevıyorsun sende ekmek yemez dengelersn zaten baya az yıyorsun tıkar senı
iyi ne guzel degısıklık olur bayramda uzun olunca. smdıden ıyı tatıller sana :):)
ankaradayım cicimmm , valla senin bir ay daha zamanın varmış benim kalamdı napcam bilmiyorumm
bende alıcam elbise şortt ama keke zayıf gitseydimm
enamm herkez ankarada :):) olsun canım sende alırsın sankı tatıldekı herkez mankende sen onu bunu bırakda bz tatılde yıyıp gelnce verdıklerımızı almayalım :):)

ondan acıkmadın kuzum kremalı yemekler porsiyonda 500 cal civarıdır aklında olsun ben bayılırım hele mantarlı tavuksa ama gel gör ki onu kesin kes kestim kv olunca da yemeyeyim diyemessin o zaman bugün spor yapıyoruz sende bendee

özel hesaplamadım ama tahmini olarak böyle olduğu aşikar geç yemek bizi mahvediyor ah ki ne ahh benimde öyle iş sebebiyle kuzum bence baklagillerden de ye yarım porsiyon olsa da güzel süt yapıyor ve zayıflama protein etkisi var

geçmiş olsunnn canım sen,nki demi ateşli ay demek salgın var gene ya nedir bu yavrucakların çektiği snde 3 tane bir de işin zor büyüselerde rahat etsek ama daha bizim 2. ler olacak nasipse hop sil baştan

Huu huuu ben geldim neşe dolu bir haftasonu diliyorum herkese daha hafif daha fit olduğumuz bir haftasonu olsunn

Eveet

iftar:
3 kepçe kaşarlı domates çorbası ( 2kk kaşar vardı)
2 dilim tb ekmeği
10 tane zeytin
2 üçgen peynir
bol miktarda domates biber salatalık
2 taze kayısı 3 ceviz

Sahur:
2 yumurtadan 1tk tereyağ ile omlet
1 su bardağı süt 4 yk yulaf 2 kayısı 3 ceviz hepsini karıştırdım yumurtadan sonra da bunu yedim

dogrudur kuzu ama tadı cok guzeldı nısanlım hep dıordu annem yapıyor begendım ama yıdım gıttı. Sabah hemen 60 squat yptım ay bıde cok sıcak cok terledım aksamda yuruyus ve karın calıscam sende yap yarın soralım bırbırımıze.

Ben de Ağustosta gidicem tatile orda deniz yürüme bence almayız ama valla hiiç tatilde kasamam hala karar vermedik ama bus ene Antalya düşünüyoruz açık büfe falan olur muhtemelen valla yerim tutmayın beni

Gosgeldin lokurum..
afıyet olsun kuzum ne guzel menülerin hafif darısı benım başıma :)

Arayı çok açmadan doğurun şekerim☺ böyle hepsi biranda büyüyüveriyo :)
Şaka bi yana her anları ve her yaşları ayrı bir zor canım, ee annelik bu yüzden bambaşka birşey, biz alıştık artık hangi hastalık nasıl belirti verir, çok hastaneye gitmem zaten ciddi bişey olmadığı sürece, ziraa ordada yaptıkları bişey yok ben cocuklara toplasan 5 kez antibiyotik vermemişimdir zaten ikizlerden birinin antibiyotiģe alerjisi var, geri kalan ilaçlarıda zorda kalmayınca vermiyorum, bide hastanede herkes hasta. birini götürürken diğerleride yanımda gelirse ordan bi enfeksiyon bulaşıyo, yaani evde atlatmak eniyisi

Afiyet olsun aslıcanım şimdi oraya gidip de yememek olmaz kremalı ben de bayılırım hele de makarna falansa daha fenaaa neyse sporlarla telafi edersin bugün gece de az yemişsin zaten ben de dün yürüdüm eve 40 dk sonra da 80 squat yaptım gündüz de 500 adım step yapmıştım iş yerinde merdivende

Ben de Ağustosta gidicem tatile orda deniz yürüme bence almayız ama valla hiiç tatilde kasamam hala karar vermedik ama bus ene Antalya düşünüyoruz açık büfe falan olur muhtemelen valla yerim tutmayın beni

hangı tarıh karar verdın mı kuzum bende antalyaya gıdıyorum aynen benımde acık büfe bıde ılk otelde tatılım olcak yıcem yanı her zman tatıle mı gıdıyoruz yiyelim gari :):)

Gosgeldin lokurum..
afıyet olsun kuzum ne guzel menülerin hafif darısı benım başıma :)

Sağol kuşumm valla işte tek olunca birine uymak gerekmiyo onun avantajı aslında haftasonu arkadaşlar gelicek iftara sen gör o zaman evde tavuklu bezelye bulgur pilavı falan da vardı ama benimcanım normal yemek istemiyo yaa

Bebisin hala gaz problemi var canim o yuzden baklagil yiyemiyorum

hangı tarıh karar verdın mı kuzum bende antalyaya gıdıyorum aynen benımde acık büfe bıde ılk otelde tatılım olcak yıcem yanı her zman tatıle mı gıdıyoruz yiyelim gari :):)

yani 15-22 ağustos haftası büyük ihtimalle kuşum ama otel seçemedim henüz yaa

Hoşgeldin zuzuuuu
Maaşaallah diyeyim nazar etmeyeyim
Afiyet olsun menü güzel
Banada dua et şu 3 günü hafif atlatayım kanki

doğru söylüyorsun kuzum ama insan çok korkuyo hele ilk aolunca bir de ailede havale hikayesi varsa ihtimaller yüksek oluyor bende hemen götürüyorum biz rahat 5 kez kullandık antibiyotik karşı olmama rağmen dr verdi ama artık doktr değiştrmeye karar verdim ezberden veriyor sanırım sen diğerlerini götürme bence bir de ellerine alkol sür ben hep sürüp sürüp duruyorum bi yere de dokundurtmuyorum bir tek dr masasına yatıyor

aynen kuzum zaten ana yemekdı daha da bısey yemedım kadayıf aldım n parmak kdr yedm kaynanamda tatlı yemısdı serbetlıydı dıe yemedım ıcecekde gozum kaldı ama ıcmedm bol su içtim.
merdıven dedn ya yukarda ınerken

bulgur yıyormusun sende cnm hıc porsıyonlarında görmedımde en gzlı hafıf kapatmak bzm ev kalabalık halıyle bısey yapılıyor ama bende yemıcem artık. bı pazar anneme pasta alım dıyorum bırazcık onun tadına baksam olur dmı ödül :):)

Hoşgeldin zuzuuuu
Maaşaallah diyeyim nazar etmeyeyim
Afiyet olsun menü güzel
Banada dua et şu 3 günü hafif atlatayım kanki

Hoşbulduk balımm teşekkür ederim
atlatırsın tatlı derdin olmadıktan sonra valla ekmek yerine de belirli miktarda börek falan yersen geçer gider sana güveniyorum

enfes ve çeşitli bir iftar tebrik koyuyorum hafif yiyebiliyorsun yaa iftar olmasına rağmen hatuncum sahurun az gene hiç bana göre dğeil

afiyet olsunn kuzum iyi yapmışın spor aynen beraber yapalım kız teşvik edelim haftanın 4 günü. ben de bugün yemekten sonra kızımı alıp sokağın başından bi başına yürüyüş yapim 40 dk sonra uyuduktan sonra leslie ve pilates yapayım yarın rapor vereyimm

yok tutmuyoz şekoş saldırcez hep beraber bencee

merdiven dedin ya ?? orayı anlamadım bulgur çok severim geçen sebzeli yapmıştım ama bitmiycek gibiydi buzluğa atmıştım ama işte canım istemedi ekmek daha cazip geldi ama haftasonu gözleme beni bekliyo kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…