Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

valla kızlar , tatilde bende tutamamm kendimi sanırım
napalım ya yılda bri kezde yemeyeceksek ama ben tatillerde çok kilo almıyorum
sabah 6 da kalkıp denize gidiyorum yzümeye , eritiyorum gün içindede bol bol hareket ile

ama ay kilo almayım diyede salata ile geçirmiyorum vallahi günü

kız o merdivende kamera yok mu ne yapıyor bu deli demediler miii bende burada giriş bölümünde bişeyler yapim diyorum ama yakalanırsam çok pis rezil olurum hepsi erkek buranın

kuzu benımde 13-18 agustos ınstagramda takıpde olalım resmlerımızı :):) 2 mızde forumdan uzakda olucaz desene
Aaaa vet kuşum çok yakın tarihler ama işte daha otel bulucam yaa çok var seçemiyorum

ama yaa valla artırdım ama daha yiyemiyorum su da içince şişiyorum yine de gelişme var iftarı da sahuru da artırdım yaneee saldırılaım kuzum yaa senede bir tatil valla

kız o merdivende kamera yok mu ne yapıyor bu deli demediler miii bende burada giriş bölümünde bişeyler yapim diyorum ama yakalanırsam çok pis rezil olurum hepsi erkek buranın
şuan şirkette çizdiğim imaja bak öğle arası arkada uyuyan öğleden sonra merdivenlerde hoplayıp zıplayan bir insanmerdivenlerde kamera yok kuzum çağrı merkezi bölüünde mutfakta terasta dış kapı önünd evar merdivenler sahipsiz

yok yok ben de yerim hiç kasmam tatilde yürüyüş denizle yakarız zaten

aynen kuzu yapıp yarın konusalım ınsallah sasmayızda kararımızdan :):)

ben spordayken onumuzde bı tahta olurdu ısmını unuttum ın cık ın cık yapardık bende demın yukarda merdıvenın bı basamagına sag ayak sol ayak ın cık yapdım yanı ınsallah anlatabılmısımdır sen 500 adım dıınce merdıvende aklıma o geldı :)
ah gozleme gecen sene uıftarda ne cok hamur kızartmaları gozlemelere kahvaltıya cosmusduk ben hafta sonu yemem de tek annemn pastadan az yerım.

tatil secmek cok zor gercekden bende cok kararsz kaldım sonra kuzenlerım cok önerdı burayı patronumda gıtmıs zaten balayı otelı yaznca da dırek cıkıyor ets de dedm bu olsun bıde yuzme bılmıyorumda :):) ama suda durmayı cok severm bakalım ıns nısanlım ogretcek.

antalya sueno golf hotele git belekte benim eski manita orda antrenör gitte bi suratına tükür benim adıma lokur beee

gayet ideal bi şefsin valla 2 elinde 10 maarfiet

yok yok şaşmayız sıkılaşmam lazım göbek berbat yaa

AYYYYY HİÇ GÜLECEGM YOKTUUU SEN ÇOK YAŞAA

lokurrrr alemsin kızzz :) boşver hareket olur
sen nerde çalışıyorsun lokur özel şirket m i

Aynen berbar yavru ya ah ah su kılolar dun kuzenm karnını attı dumduz dedm smdı bende atarm ama olamz :):)
ahahahah manita he enısteeee bak karn ne yazıyor tükür falan :)

AYYYYY HİÇ GÜLECEGM YOKTUUU SEN ÇOK YAŞAA

Aynen berbar yavru ya ah ah su kılolar dun kuzenm karnını attı dumduz dedm smdı bende atarm ama olamz :):)
ahahahah manita he enısteeee bak karn ne yazıyor tükür falan :)

Olur olur biz isteyelim helee sporsuz olmaz ama hişşt çaktırmaa lokur gene de beni dikkate alsın kadın dayanışması adınaa

size bir hediyem var diyip tüüüüü hatta sen bi kaba doldur ben gide atarım yüzüne orjinal senin tükürüğün olsun

Olur olur biz isteyelim helee sporsuz olmaz ama hişşt çaktırmaa lokur gene de beni dikkate alsın kadın dayanışması adınaa

aynen olmuyor kuzum sporsuz aksam yuruyek kendımıze gelelım ayol :)

aynen kadn dayanısması bende antalyadaym ugruyım barı dıım seyregın selamı var :)

Bebeğim bugün geçti ağrım adet normale döndü sanırım dün kendimi zorladm ters bişey yaptım adet birden söküldü gitmedim doktora İnşallah normaldir her şey

E esrAhsm kankam çok geçmiş olsun inşallah düşer ateşi bebişin biran önce acil şifalar diliyorum ben de merak ettim nerelerdesin diye
Sağ ol kankam yaa düştü ateşi bayağı çok şükür. 2 gündür ne uyku ne doğru dürüst yemek var bende :/ oruç da tutamadm sahur filan hak getire berbattım dün ya 3 saatlik uykuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…