- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.841
Bebisin hala gaz problemi var canim o yuzden baklagil yiyemiyorum
merdiven dedin ya ?? orayı anlamadımbulgur çok severim geçen sebzeli yapmıştım ama bitmiycek gibiydi buzluğa atmıştım ama işte canım istemedi ekmek daha cazip geldi ama haftasonu gözleme beni bekliyo kararlıyım
Aaaa vet kuşum çok yakın tarihler ama işte daha otel bulucam yaa çok var seçemiyorumkuzu benımde 13-18 agustos ınstagramda takıpde olalım resmlerımızı :):) 2 mızde forumdan uzakda olucaz desene
enfes ve çeşitli bir iftar tebrik koyuyorum hafif yiyebiliyorsun yaa iftar olmasına rağmen hatuncum sahurun az gene hiç bana göre dğeil
afiyet olsunn kuzum iyi yapmışın spor aynen beraber yapalım kız teşvik edelim haftanın 4 günü. ben de bugün yemekten sonra kızımı alıp sokağın başından bi başına yürüyüş yapim 40 dk sonra uyuduktan sonra leslie ve pilates yapayım yarın rapor vereyimm
yok tutmuyoz şekoş saldırcez hep beraber bencee
kız o merdivende kamera yok mu ne yapıyor bu deli demediler miiibende burada giriş bölümünde bişeyler yapim diyorum ama yakalanırsam çok pis rezil olurum hepsi erkek buranın
valla kızlar , tatilde bende tutamamm kendimi sanırım
napalım ya yılda bri kezde yemeyeceksek ama ben tatillerde çok kilo almıyorum
sabah 6 da kalkıp denize gidiyorum yzümeye , eritiyorum gün içindede bol bol hareket ile
ama ay kilo almayım diyede salata ile geçirmiyorum vallahi günü
enfes ve çeşitli bir iftar tebrik koyuyorum hafif yiyebiliyorsun yaa iftar olmasına rağmen hatuncum sahurun az gene hiç bana göre dğeil
afiyet olsunn kuzum iyi yapmışın spor aynen beraber yapalım kız teşvik edelim haftanın 4 günü. ben de bugün yemekten sonra kızımı alıp sokağın başından bi başına yürüyüş yapim 40 dk sonra uyuduktan sonra leslie ve pilates yapayım yarın rapor vereyimm
yok tutmuyoz şekoş saldırcez hep beraber bencee
merdiven dedin ya ?? orayı anlamadımbulgur çok severim geçen sebzeli yapmıştım ama bitmiycek gibiydi buzluğa atmıştım ama işte canım istemedi ekmek daha cazip geldi ama haftasonu gözleme beni bekliyo kararlıyım
Aaaa vet kuşum çok yakın tarihler ama işte daha otel bulucam yaa çok var seçemiyorum
ama yaa valla artırdım ama daha yiyemiyorum su da içince şişiyorum yine de gelişme var iftarı da sahuru da artırdım yaneeesaldırılaım kuzum yaa senede bir tatil valla
Aaaa vet kuşum çok yakın tarihler ama işte daha otel bulucam yaa çok var seçemiyorum
ama yaa valla artırdım ama daha yiyemiyorum su da içince şişiyorum yine de gelişme var iftarı da sahuru da artırdım yaneeesaldırılaım kuzum yaa senede bir tatil valla
şuan şirkette çizdiğim imaja bak öğle arası arkada uyuyan öğleden sonra merdivenlerde hoplayıp zıplayan bir insan merdivenlerde kamera yok kuzum çağrı merkezi bölüünde mutfakta terasta dış kapı önünd evar merdivenler sahipsiz
aynen kuzu yapıp yarın konusalım ınsallah sasmayızda kararımızdan :):)
ben spordayken onumuzde bı tahta olurdu ısmını unuttum ın cık ın cık yapardık bende demın yukarda merdıvenın bı basamagına sag ayak sol ayak ın cık yapdım yanı ınsallah anlatabılmısımdır sen 500 adım dıınce merdıvende aklıma o geldı :)
ah gozleme gecen sene uıftarda ne cok hamur kızartmaları gozlemelere kahvaltıya cosmusduk ben hafta sonu yemem de tek annemn pastadan az yerım.
antalya sueno golf hotele git belekte benim eski manita orda antrenör gitte bi suratına tükür benim adıma lokur beee
gayet ideal bi şefsin valla 2 elinde 10 maarfiet
yok yok şaşmayız sıkılaşmam lazım göbek berbat yaa
şuan şirkette çizdiğim imaja bak öğle arası arkada uyuyan öğleden sonra merdivenlerde hoplayıp zıplayan bir insan merdivenlerde kamera yok kuzum çağrı merkezi bölüünde mutfakta terasta dış kapı önünd evar merdivenler sahipsiz
antalya sueno golf hotele git belekte benim eski manita orda antrenör gitte bi suratına tükür benim adıma lokur beee
evet cnm yüksek aslında yememek gerekiyor amaa tamda zamanı iştah kesip birde kabızlıga iyi geliyor diye yiyorum ama yemesem iyi aslında
AYYYYY HİÇ GÜLECEGM YOKTUUU SEN ÇOK YAŞAA
Aynen berbar yavru ya ah ah su kılolar dun kuzenm karnını attı dumduz dedm smdı bende atarm ama olamz :):)
ahahahah manita he enısteeee bak karn ne yazıyor tükür falan :)
lokurrrr alemsin kızzz :) boşver hareket olur
sen nerde çalışıyorsun lokur özel şirket m i
Olur olur biz isteyelim helee sporsuz olmaz amahişşt çaktırmaa lokur gene de beni dikkate alsın kadın dayanışması adınaa
Bebeğim bugün geçti ağrım adet normale döndü sanırım dün kendimi zorladm ters bişey yaptım adet birden söküldü gitmedim doktora İnşallah normaldir her şeyMerveeTunaa canım her ihtimali düşün ve bugün doktora gitmeden bacaklarının altına yastık koyarak yat sakın bişey yapma çocuğu kv baktır nolur nolmaz ama düşük değil düşük öncesi sinyaller gibi geldi banaa yada apandisle ilgili bir durum var Allah korusun tabiii
Sağ ol kankam yaa düştü ateşi bayağı çok şükür. 2 gündür ne uyku ne doğru dürüst yemek var bende :/ oruç da tutamadm sahur filan hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?