- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.861
Oy bitanen geçmiş olsun bebişine petidus içir hemen geçiriyor doktorların ilk verdiği ilaç ince giydir kalın giydirme inşallah çabucak atlatırGeldim lokurum. Dün annemdeydik sabahtan gittik öğlen ben okula gittim. Okul dönüşü de annemlere geçtik. Bugün okula gelmesen olur dedi müdür bey sağ olsun. Yoksa annemlerde kalacaktık akşam. Benim kız ateşlendi ya hiçbir şeyi yoktu dün. Akşam birden bire ateşi yükseldi. Apar topar kalktık eve geldik38 i biraz geçmişti. İlaçtı ıslak bezdi derken biraz düştü 37 oldu sayılır. Dün resmen 3-4 saat bile olmayan uykuyla yetindim. Sahurdan sonra yatmıştık. Tüm gün leyla gibi dolaştık annem de eşim de :) akşam bi de kızın ateşi olunca biraz duralım dedik ama yok en sonunda kendimizden geçmişiz. İyi ki kız ağlamadı huzursuz olmadı
Yaa eşime kızdım dün kardeşine msj yazmış napıyonuz die. Ervayı sormamış bile :/ ya sen niye yazıyosun dedim akşam eve gelince. Kızını merak edip sormuyorlar bile sen salak gibi git ara konuş yine dedim. Madem tlf parçaladın değsin yani.. Suratım asıl biraz dünden beri. Bana kızıyo laf söylüyom diye ama haklıyım ki bennnn.
Canımmm sağol dün fazla yüklendim kendime adet birden söktü ağrı yaptı şuan normale döndü şükür gece biraz ağrım vardı kalmadı geçti çok şükürMerveciim geçmiş olsun canım inşaallah kötü bi durum yoktur, iyi düşün iyi olsun canım, dikkat et kendine
Bebeğim bugün geçti ağrım adet normale döndü sanırım dün kendimi zorladm ters bişey yaptım adet birden söküldü gitmedim doktora İnşallah normaldir her şey
size bir hediyem var diyip tüüüüü hatta sen bi kaba doldur ben gide atarım yüzüne orjinal senin tükürüğün olsun
Sağ ol kankam yaa düştü ateşi bayağı çok şükür. 2 gündür ne uyku ne doğru dürüst yemek var bende :/ oruç da tutamadm sahur filan hak getireberbattım dün ya 3 saatlik uykuyla
olurr olurr delii iyice pisleştik ama 6 yıldır birikti faiziyle yapalım yani hatta kovayla su döksen de olur golf soğpasını alıp saldırabilirsin beni taciz etti deyipp oh içimin yağları işte o zaman erirr
Yaaa ay canım ne bilim çok kararsızım boşu boşuna gitmek istemiyomda şimdikuzum git bak ne olur ne olmaz sağlık ocağı varsa yakın araya git kan ver ben regl ken spor yapsam bile öyle sancı tutmaz bence bi baktır
Şimdi daha iyi kuzum sağ olasın. Calpol verdim ıslak bezler koydum vücuduna düştü sonunda. İnşallah yükselmez tekrar.Oy bitanen geçmiş olsun bebişine petidus içir hemen geçiriyor doktorların ilk verdiği ilaç ince giydir kalın giydirme inşallah çabucak atlatırsende sinirlenme kuzum insan stresli olunc daha çok kızıyo biliyorum eşinle aran bozulmasın boşver Allaha havale et
aynen olmuyor kuzum sporsuz aksam yuruyek kendımıze gelelım ayol :)
aynen kadn dayanısması bende antalyadaym ugruyım barı dıım seyregın selamı var :)
Ay canım kıyamam İnşallah yükselmez kuzum incecik giydir üstüne çarşaf beline kadar ört kuzum . Ay bu adamlar zaten böyle torununu nasıl sormazlar ya onlarda bi tuhafmş bebeğimmŞimdi daha iyi kuzum sağ olasın. Calpol verdim ıslak bezler koydum vücuduna düştü sonunda. İnşallah yükselmez tekrar.
Diğer konuyu hiç sorma sinir oldum dün daha geçmedi ya kırgınlığım. Kendi kızını merak edip sormuyolar gidiyo onların halini hatrını soruyo.
ama ben erkek arkadaşım falan bir grup arkadaşla gidicem beni taciz etti dersem zaten erkek arkadşaım onu napar bilmem abartabilir yani
Ya spor ya spor başka şansımız yok birimiz gelin olcek tatile gitcek birimiz sadce tatile gidecek ama böyle gidemes .. evet git kanki ya zamanında çok düşünmüştüm adam tutup dövdürtmeyi hazır siz yapın gitmişken sonra kaçın bulamasın
bak bu çok güzel bana laf attı elle taciz etti de sal adamı üstünee güzel temizlik olurama o zaman katil olur enişte elini kirlettiğine değmez neyse, bırak oo ş... o.. nu daha da bişi demem
ben sze diyorum işte iyiliğiniz için diyorum tatil vaar düğün vaar spor da spor diyee hadi senin bebikin var ama aslıı ahh aslı ahhh dün neyse baya squat falan yaptı inşallah bugün de yapar merdivende step yapın
evet işte o tehlikeli bir yolen iyisi allaha havale etmek yaa kimsenin yaptığı yanına kalmıyor elbet çeker
Ya spor ya spor başka şansımız yok birimiz gelin olcek tatile gitcek birimiz sadce tatile gidecek ama böyle gidemes .. evet git kanki ya zamanında çok düşünmüştüm adam tutup dövdürtmeyi hazır siz yapın gitmişken sonra kaçın bulamasın
ben sze diyorum işte iyiliğiniz için diyorum tatil vaar düğün vaar spor da spor diyee hadi senin bebikin var ama aslıı ahh aslı ahhh dün neyse baya squat falan yaptı inşallah bugün de yapar merdivende step yapın
çektii çektii ben evlenirken çektii ama 2 yılımı çaldı i. herif
ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee
ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee
aynen kuzu yapıp yarın konusalım ınsallah sasmayızda kararımızdan :):)
ben spordayken onumuzde bı tahta olurdu ısmını unuttum ın cık ın cık yapardık bende demın yukarda merdıvenın bı basamagına sag ayak sol ayak ın cık yapdım yanı ınsallah anlatabılmısımdır sen 500 adım dıınce merdıvende aklıma o geldı :)
ah gozleme gecen sene uıftarda ne cok hamur kızartmaları gozlemelere kahvaltıya cosmusduk ben hafta sonu yemem de tek annemn pastadan az yerım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?