Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oy bitanen geçmiş olsun bebişine petidus içir hemen geçiriyor doktorların ilk verdiği ilaç ince giydir kalın giydirme inşallah çabucak atlatır sende sinirlenme kuzum insan stresli olunc daha çok kızıyo biliyorum eşinle aran bozulmasın boşver Allaha havale et

Merveciim geçmiş olsun canım inşaallah kötü bi durum yoktur, iyi düşün iyi olsun canım, dikkat et kendine
Canımmm sağol dün fazla yüklendim kendime adet birden söktü ağrı yaptı şuan normale döndü şükür gece biraz ağrım vardı kalmadı geçti çok şükür

Bebeğim bugün geçti ağrım adet normale döndü sanırım dün kendimi zorladm ters bişey yaptım adet birden söküldü gitmedim doktora İnşallah normaldir her şey

kuzum git bak ne olur ne olmaz sağlık ocağı varsa yakın araya git kan ver ben regl ken spor yapsam bile öyle sancı tutmaz bence bi baktır

size bir hediyem var diyip tüüüüü hatta sen bi kaba doldur ben gide atarım yüzüne orjinal senin tükürüğün olsun

olurr olurr delii iyice pisleştik ama 6 yıldır birikti faiziyle yapalım yani hatta kovayla su döksen de olur golf soğpasını alıp saldırabilirsin beni taciz etti deyipp oh içimin yağları işte o zaman erirr

Sağ ol kankam yaa düştü ateşi bayağı çok şükür. 2 gündür ne uyku ne doğru dürüst yemek var bende :/ oruç da tutamadm sahur filan hak getire berbattım dün ya 3 saatlik uykuyla

Aman canım benim çokşükür düşsün de ateşi sen de biraz dinlenirsin belki buarada zaten nasıl tutucaksın uyku yok yemek yok çok zor olurdu

olurr olurr delii iyice pisleştik ama 6 yıldır birikti faiziyle yapalım yani hatta kovayla su döksen de olur golf soğpasını alıp saldırabilirsin beni taciz etti deyipp oh içimin yağları işte o zaman erirr
ama ben erkek arkadaşım falan bir grup arkadaşla gidicem beni taciz etti dersem zaten erkek arkadşaım onu napar bilmem abartabilir yani

Şimdi daha iyi kuzum sağ olasın. Calpol verdim ıslak bezler koydum vücuduna düştü sonunda. İnşallah yükselmez tekrar.
Diğer konuyu hiç sorma sinir oldum dün daha geçmedi ya kırgınlığım. Kendi kızını merak edip sormuyolar gidiyo onların halini hatrını soruyo.

aynen olmuyor kuzum sporsuz aksam yuruyek kendımıze gelelım ayol :)

aynen kadn dayanısması bende antalyadaym ugruyım barı dıım seyregın selamı var :)

Ya spor ya spor başka şansımız yok birimiz gelin olcek tatile gitcek birimiz sadce tatile gidecek ama böyle gidemes .. evet git kanki ya zamanında çok düşünmüştüm adam tutup dövdürtmeyi hazır siz yapın gitmişken sonra kaçın bulamasın

Ay canım kıyamam İnşallah yükselmez kuzum incecik giydir üstüne çarşaf beline kadar ört kuzum . Ay bu adamlar zaten böyle torununu nasıl sormazlar ya onlarda bi tuhafmş bebeğimm

ama ben erkek arkadaşım falan bir grup arkadaşla gidicem beni taciz etti dersem zaten erkek arkadşaım onu napar bilmem abartabilir yani

bak bu çok güzel bana laf attı elle taciz etti de sal adamı üstünee güzel temizlik olur ama o zaman katil olur enişte elini kirlettiğine değmez neyse, bırak oo ş... o.. nu daha da bişi demem

ben sze diyorum işte iyiliğiniz için diyorum tatil vaar düğün vaar spor da spor diyee hadi senin bebikin var ama aslıı ahh aslı ahhh dün neyse baya squat falan yaptı inşallah bugün de yapar merdivende step yapın

bak bu çok güzel bana laf attı elle taciz etti de sal adamı üstünee güzel temizlik olur ama o zaman katil olur enişte elini kirlettiğine değmez neyse, bırak oo ş... o.. nu daha da bişi demem

evet işte o tehlikeli bir yol en iyisi allaha havale etmek yaa kimsenin yaptığı yanına kalmıyor elbet çeker

ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee

aynen kuzu bu gelın ıolmak ne zor ısmıs yeaaa :) ben belkı sısko geln olmak ıstıyom olma mı ya
napdı bu adam sana böle tatıl askı mı neydı anlat hele

yaaaaaa aslı aslı hep onun bebusı varsa benım de göbişim var belkı ben göbüşlü gelın olcam havuzda guneslenırken göbüşümle oynucam :):)

çektii çektii ben evlenirken çektii ama 2 yılımı çaldı i. herif

bosver kuzum herseyde hayr vardır ne kdr erken gorursen o kdr ıyı olmus senın ıcın.
ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee

kız göbüş deme smdı lokur dıcek aslı ceksn sonra bık bık konuscak takdı benım göbüşüme zaten kıskanıyor herhal onun yok dıe :)

hah işte o tatlım step dediğim tahtası oluyo evet ama ben de merdivende in çık yapıyorum aynı basamağa dediğin gibi sağ çık in sol çık in 500 yaptım onu bugün de birazdan yapıcam arada hızlanıyorum yavaşlaıyorumf alan5 dk sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…