Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Lokurum bnde şimcük 200 bacak egzersizi yaptım squatla devam etcem

aynen yavru o bende smdı lavbaya cıkınca yapıcam gene ıyı oluyor barı oturuyoz cıkdıkca yapsam bnm ıcınde ıyı olur. aksamda yuruyus varrr :)

evet hep bence de aslıı

aynen kuzu bu gelın ıolmak ne zor ısmıs yeaaa :) ben belkı sısko geln olmak ıstıyom olma mı ya
napdı bu adam sana böle tatıl askı mı neydı anlat hele

şişko gelin mi aman allahım 2 yılımı çaldı kankiş hemde sanal aldattı muhtemelen ordada yapmıştır çok kendine güveniyordu mankenliğide vardı ama bana boynuz takmaya çalışınca haddini bildirdim bıraktım onu, o da hep peşimde oldu bi süre sonra kocişim arkadaşımdı sevgilim oldu ve mutlu son

yaaaaaa aslı aslı hep onun bebusı varsa benım de göbişim var belkı ben göbüşlü gelın olcam havuzda guneslenırken göbüşümle oynucam :):)

Göbüşünü eliyle tutarak havuza atlamak istiyor belki bizim kız lokur niye baskı yapıyorsnn

Kııııız o kadar büyük göbüşmü
Büyüklüğü değilde boş poşet gibi duruyor kuzum sarkıyor aşağı vıcık vıcık vallaa oturunca ama çıkıyr

kız sen dayaklıksn he daha du bugun ıyısn dıe hemen baslama bıraz dınlen doktora da gıtmedn zaten.
Kızma kankam iyiyimm şükür dün çok zorladm bugn daha sakinim :) 35 squat 100 ip atladım 30 kurbağa hareketi yaptım :) az ama daha akşama devam etcem bacağım 55 cm di ya bi hfta sonra bda ölççem bakalım kaç olmş kuzum

Aynenn kuzu o bebişten dolayı ya gerildi ya aynı benimde vıcık vıcık çok iğrenç adam göbeğimi görmüyo 9 aydır utanıyom

ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee

abartıyosun bence

yaaaaaa aslı aslı hep onun bebusı varsa benım de göbişim var belkı ben göbüşlü gelın olcam havuzda guneslenırken göbüşümle oynucam :):)

recep ivedik misin kızım sennn madme öyle ne bunca ay uğraştın delirdin mi acaba düğün yaklaştıkça

bık bık haa bık bık öyle miii yerim göbüşünü ayrıca benim de var yaa sıkınc abaya ele geliyo öyle sıfır değilim sıkı değilim çünkü

Lokurum bnde şimcük 200 bacak egzersizi yaptım squatla devam etcem

mervecim sen bugün bi dinlenseydin balım yaa ne olduğu da belli değil yani bence de söküldü ama yine de bi gün dinlense myidin ki

aynen yavru o bende smdı lavbaya cıkınca yapıcam gene ıyı oluyor barı oturuyoz cıkdıkca yapsam bnm ıcınde ıyı olur. aksamda yuruyus varrr :)

ohh maşallaah göbüşlü gelin olmıycaksınd emek ki havuz başında da göbüşünü kaşıyamazsın bu durumundaay pardon oynayamazsın

var bole i... neler canım kendıne göre bulur sen merk etme hepımızın basndan gecmısdır merk etme sonra bınpısmanlık
en yakın arkdas he ne guzel sonra büyük ask oldu dıyorsun.

yavru smdı atlayıp zıplama dıger hareketlerı yap sorun dııl zorlama ıyı dııl cnm adetsn sncda dınlen.

ahahahhaahah havuz kenarında göbüşümü kasıcam ayy cok ıgrencımm ben ya :):) noluyor bana aclık yaramadı recep ıvedık aslı olup cıkdım bı an recepın dans shovu geldı aklıma onuda yaparım hem :):)

Vallaa abartmıyorumm ayy nasıl sıkılaşcaz biz ya bacaklarda sorun yok az var yada.. ama kalça göbek kol fecii

he ya öyle oldu ya da hep öyleymişte ben görememişim recep ivedik ya hala aklıma gelince 1 ve 2.si gülüyorum

Aynenn kuzu o bebişten dolayı ya gerildi ya aynı benimde vıcık vıcık çok iğrenç adam göbeğimi görmüyo 9 aydır utanıyom

işte o hiç gitmiyo kuzum yaa benimkinden hiç saklayamıyorum ki ben ama artık alıştım napim onun çocuğunu doğururken oldu

ahahaaa hayal ettimde birden göbegimi tutup atladıgımı havuz taşar yeminle

bence yok yakınken spor yapalım nekadar sıkılaşsak kar kuzum yoksa recep ivediğe bağlıycaz belli potansiyel var

nasıl sıkılaşıcaz bilmiyorum yani biliyorum da düzenli yapmak lazım işte düzenli yapsak da 1 seneyi bulur benim de işte kollar fena bacaklar yine squatle baya toparlandı göbeği de hadi idare ederim ama kollar kabak dolması gibi

ahahaaa hayal ettimde birden göbegimi tutup atladıgımı havuz taşar yeminle

deneyelım bunu masumcum bu sene havuz tasmazsa aynen devam

evet ya ılklerı guzeldı epey

bence yok yakınken spor yapalım nekadar sıkılaşsak kar kuzum yoksa recep ivediğe bağlıycaz belli potansiyel var

aynen fan potansıyel oldu bende bana noluyorrr böle :):)
kızlar bugün tartı alıcam sabah 68 i gösteren tartım bozuldu daaa

68 gosterıcek hemde aksama o zman bol bol

deneyelım bunu masumcum bu sene havuz tasmazsa aynen devam

evet ya ılklerı guzeldı epey

aynen fan potansıyel oldu bende bana noluyorrr böle :):)

68 gosterıcek hemde aksama o zman bol bol

Aslıcanım kaç kilo oldun acaba tartıldın mı bu hafta kaçamak ben yine verdim gibi geliyo ama şu idrar yolu iltihabı yüzünden de karnım da şişlik var gibi bi de wc problemim var hergün de kayısı yiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…