- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.881
Lokurum bnde şimcük 200 bacak egzersizi yaptım squatla devam etcemhah işte o tatlım step dediğim tahtası oluyo evet ama ben de merdivende in çık yapıyorum aynı basamağa dediğin gibi sağ çık in sol çık in 500 yaptım onu bugün de birazdan yapıcamarada hızlanıyorum yavaşlaıyorumf alan5 dk sürüyo
hah işte o tatlım step dediğim tahtası oluyo evet ama ben de merdivende in çık yapıyorum aynı basamağa dediğin gibi sağ çık in sol çık in 500 yaptım onu bugün de birazdan yapıcamarada hızlanıyorum yavaşlaıyorumf alan5 dk sürüyo
Lokurum bnde şimcük 200 bacak egzersizi yaptım squatla devam etcem
ben sze diyorum işte iyiliğiniz için diyorum tatil vaar düğün vaar spor da spor diyee hadi senin bebikin var ama aslıı ahh aslı ahhh dün neyse baya squat falan yaptı inşallah bugün de yapar merdivende step yapın
aynen kuzu bu gelın ıolmak ne zor ısmıs yeaaa :) ben belkı sısko geln olmak ıstıyom olma mı ya
napdı bu adam sana böle tatıl askı mı neydı anlat hele
yaaaaaa aslı aslı hep onun bebusı varsa benım de göbişim var belkı ben göbüşlü gelın olcam havuzda guneslenırken göbüşümle oynucam :):)
bosver kuzum herseyde hayr vardır ne kdr erken gorursen o kdr ıyı olmus senın ıcın.
kız göbüş deme smdı lokur dıcek aslı ceksn sonra bık bık konuscak takdı benım göbüşüme zaten kıskanıyor herhal onun yok dıe :)
Kııııız o kadar büyük göbüşmü
Kızma kankam iyiyimm şükür dün çok zorladm bugn daha sakinim :) 35 squat 100 ip atladım 30 kurbağa hareketi yaptım :) az ama daha akşama devam etcem bacağım 55 cm di ya bi hfta sonra bda ölççem bakalım kaç olmş kuzumkız sen dayaklıksn he daha du bugun ıyısn dıe hemen baslama bıraz dınlen doktora da gıtmedn zaten.
Aynenn kuzu o bebişten dolayı ya gerildi ya aynı benimde vıcık vıcık çok iğrenç adam göbeğimi görmüyo 9 aydırevet hep bence de aslıı
şişko gelin mi aman allahım2 yılımı çaldı kankiş hemde sanal aldattı muhtemelen ordada yapmıştır çok kendine güveniyordu mankenliğide vardı ama bana boynuz takmaya çalışınca haddini bildirdim bıraktım onu, o da hep peşimde oldu bi süre sonra kocişim arkadaşımdı sevgilim oldu ve mutlu son
Göbüşünü eliyle tutarak havuza atlamak istiyor belki bizim kızlokur niye baskı yapıyorsnn
Büyüklüğü değilde boş poşet gibi duruyor kuzum sarkıyor aşağı vıcık vıcık vallaa oturunca ama çıkıyr
ya özelden birgün göbüşleri çekelim mi napalım inanın yatığ kalkıp spor yaptırırsınız bana hatta uyumayı felan yasaklarsınız o derecee
yaaaaaa aslı aslı hep onun bebusı varsa benım de göbişim var belkı ben göbüşlü gelın olcam havuzda guneslenırken göbüşümle oynucam :):)
bosver kuzum herseyde hayr vardır ne kdr erken gorursen o kdr ıyı olmus senın ıcın.
kız göbüş deme smdı lokur dıcek aslı ceksn sonra bık bık konuscak takdı benım göbüşüme zaten kıskanıyor herhal onun yok dıe :)
Lokurum bnde şimcük 200 bacak egzersizi yaptım squatla devam etcem
aynen yavru o bende smdı lavbaya cıkınca yapıcam gene ıyı oluyor barı oturuyoz cıkdıkca yapsam bnm ıcınde ıyı olur. aksamda yuruyus varrr :)
eve gidicne 10 mil lesile yapasım var
afiyet olsun canım miden küçülmüş demek
evet hep bence de aslıı
şişko gelin mi aman allahım2 yılımı çaldı kankiş hemde sanal aldattı muhtemelen ordada yapmıştır çok kendine güveniyordu mankenliğide vardı ama bana boynuz takmaya çalışınca haddini bildirdim bıraktım onu, o da hep peşimde oldu bi süre sonra kocişim arkadaşımdı sevgilim oldu ve mutlu son
Göbüşünü eliyle tutarak havuza atlamak istiyor belki bizim kızlokur niye baskı yapıyorsnn
Büyüklüğü değilde boş poşet gibi duruyor kuzum sarkıyor aşağı vıcık vıcık vallaa oturunca ama çıkıyr
Kızma kankam iyiyimm şükür dün çok zorladm bugn daha sakinim :) 35 squat 100 ip atladım 30 kurbağa hareketi yaptım :) az ama daha akşama devam etcem bacağım 55 cm di ya bi hfta sonra bda ölççem bakalım kaç olmş kuzum
abartıyosun bence
recep ivedik misin kızım sennn madme öyle ne bunca ay uğraştın delirdin mi acaba düğün yaklaştıkça
bık bık haa bık bık öyle miii yerim göbüşünü ayrıca benim de var yaa sıkınc abaya ele geliyo öyle sıfır değilim sıkı değilim çünkü
mervecim sen bugün bi dinlenseydin balım yaa ne olduğu da belli değil yani bence de söküldü ama yine de bi gün dinlense myidin ki
ohh maşallaah göbüşlü gelin olmıycaksınd emek ki havuz başında da göbüşünü kaşıyamazsın bu durumundaay pardon oynayamazsın
abartıyosun bence
recep ivedik misin kızım sennn madme öyle ne bunca ay uğraştın delirdin mi acaba düğün yaklaştıkça
bık bık haa bık bık öyle miii yerim göbüşünü ayrıca benim de var yaa sıkınc abaya ele geliyo öyle sıfır değilim sıkı değilim çünkü
mervecim sen bugün bi dinlenseydin balım yaa ne olduğu da belli değil yani bence de söküldü ama yine de bi gün dinlense myidin ki
ohh maşallaah göbüşlü gelin olmıycaksınd emek ki havuz başında da göbüşünü kaşıyamazsın bu durumundaay pardon oynayamazsın
var bole i... neler canım kendıne göre bulur sen merk etme hepımızın basndan gecmısdır merk etme sonra bınpısmanlık
en yakın arkdas he ne guzel sonra büyük ask oldu dıyorsun.
yavru smdı atlayıp zıplama dıger hareketlerı yap sorun dııl zorlama ıyı dııl cnm adetsn sncda dınlen.
ahahahhaahah havuz kenarında göbüşümü kasıcamayy cok ıgrencımm ben ya :):) noluyor bana aclık yaramadı recep ıvedık aslı olup cıkdım bı an recepın dans shovu geldı aklıma onuda yaparım hem :):)
Aynenn kuzu o bebişten dolayı ya gerildi ya aynı benimde vıcık vıcık çok iğrenç adam göbeğimi görmüyo 9 aydırutanıyom
var bole i... neler canım kendıne göre bulur sen merk etme hepımızın basndan gecmısdır merk etme sonra bınpısmanlık
yavru smdı atlayıp zıplama dıger hareketlerı yap sorun dııl zorlama ıyı dııl cnm adetsn sncda dınlen.
ahahahhaahah havuz kenarında göbüşümü kasıcamayy cok ıgrencımm ben ya :):) noluyor bana aclık yaramadı recep ıvedık aslı olup cıkdım bı an recepın dans shovu geldı aklıma onuda yaparım hem :):)
Vallaa abartmıyorumm ayy nasıl sıkılaşcaz biz ya bacaklarda sorun yok az var yada.. ama kalça göbek kol fecii
he ya öyle oldu ya da hep öyleymişte ben görememişimrecep ivedik ya hala aklıma gelince 1 ve 2.si gülüyorum
işte o hiç gitmiyo kuzum yaa benimkinden hiç saklayamıyorum ki ben ama artık alıştım napim onun çocuğunu doğururken oldu
ahahaaa hayal ettimde birden göbegimi tutup atladıgımı havuz taşar yeminle
Vallaa abartmıyorumm ayy nasıl sıkılaşcaz biz ya bacaklarda sorun yok az var yada.. ama kalça göbek kol fecii
he ya öyle oldu ya da hep öyleymişte ben görememişimrecep ivedik ya hala aklıma gelince 1 ve 2.si gülüyorum
işte o hiç gitmiyo kuzum yaa benimkinden hiç saklayamıyorum ki ben ama artık alıştım napim onun çocuğunu doğururken oldu
bence yok yakınken spor yapalım nekadar sıkılaşsak kar kuzum yoksa recep ivediğe bağlıycaz belli potansiyel var
kızlar bugün tartı alıcam sabah 68 i gösteren tartım bozuldu daaa
kızlar bugün tartı alıcam sabah 68 i gösteren tartım bozuldu daaa
deneyelım bunu masumcum bu sene havuz tasmazsa aynen devam
evet ya ılklerı guzeldı epey
aynen fan potansıyel oldu bende bana noluyorrr böle :):)
68 gosterıcek hemdeaksama o zman bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?