Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

deneyelım bunu masumcum bu sene havuz tasmazsa aynen devam

evet ya ılklerı guzeldı epey

aynen fan potansıyel oldu bende bana noluyorrr böle :):)

68 gosterıcek hemde aksama o zman bol bol
sağlam olan kaç gösteriyo ki

kızlar şöyle oldu tam çıktım üzerine bayağıdır lo yazıp duruyo sonra kiloyu gösteriyordu bugün çıktım çamaşırlaa loo dedii 68,4 civarı gösterdii şekil değiştirsem de o rakamı verdi ve sonra güm ekran gitti o bile dayanamadı bana ama sanırım kilo vermişim

Kuzum valla dinlenmedim yaptım ama iyi geldi yahu sıkılaştığımı hissediyorum lokurum adet söktü ya boşu boşuna hastanede kalcaktım

Bende de var lo yazandan ama pilini değiştim normale döndü benimki

vermişsin hem de nerdeyse 1 kg maşallah kuzum bence sen işte günlük 1600-1700 kalori sınırlaması yaparsan sorun yok içeriği sana kalmış çünkü sizin ev içerik konusunda kontrol edilemez durumda ama bari kalori miktarını 1600-1700 tut bak gidiyo demek ki geçen hafta baya abartmıştın ondan gitmedi

Kuzum valla dinlenmedim yaptım ama iyi geldi yahu sıkılaştığımı hissediyorum lokurum adet söktü ya boşu boşuna hastanede kalcaktım
Sen bilirsin o zaman mervecim ben de yine 500 adım step yaptım 5 dk sürüyo eve yürürüm giderken iftardan sonra da squatimi yaparım yani ramazanda böyle o tabatayı falan yapamıyorum halim kalmıyo

kuzum haşlanırken o beyaz köpüklü suyu dök 2.su ile haşlaa pişerken de 1 çk kimyon koy bayağı azaltıyor bi dene belki olmaz eğer olursa yeme tabiki

Zaten huysuz bir de gaz olursa zaptedemeyiz biz bu kizi denemeye korkuyorum o yuzden 1hafta sonra 4 aylik olacak o zaman az az denerim canim tavsiyen icin tesekkurler verdigimde senin tarifi uygulayacam

kızlar öğlende : yarım porsiyon tavuk sote - 1 tane biber dolması - 1 kase yoğurt- yarım dilim tb ekmeği yedim az önce de tarçınlı süt içtim kuruyemiş yedim az. 1145 cal deyim şuan belki akşam kahvaltı yaparımm

ay dur giderken alim ben en iyisi

Yani ben de geçen hafta ilk kez yaşadım baktım lo yazıyo diyorum ne diyosonradan aklıma geldi arkasnda yeri var ama işte en incelerden kuzum kumandalarda falan da olur ya normal kalem pil deeel yani

ovv çok beğendim bugünki öğle yemeğini afiyet olsun sabah ne vardı ben kaçırdım mı acaba akşama da bi güzel menemen yap mesela yanında da zeytin falan daha 500-600 kalori hakkın var

Ben de bugün akşam domates çorbası içicem kaşarlı dün çok hoşuma gitti, sonra hani tavuk but oluyo ya baget değilde büyük yanda devamı olan ondan yiyim bi tane diyorum biraz da kahvaltı işte zeytin domates biber salatalık nasıl az mı sence

he anladım kuzum alcam benimki 3 haftadır direniyo loo loo diye diye yok 500 yok hatun 400 anca yerim yeter tartı günü geliyor

Kanat o kanat ama derisi müthiş yağlı deriyi çıkar çıkarırsan kendisi 40 cal bişey değil bence çeşni ile güzel olabilir bence domates biber (hatta közle azcık) 2 kanat + çorba olabilir şekoşum 260 cal ediyor ekmeksiz bence hiç bişey iftar için

lokur sana gelsin kuzum bu beni nasıl denetlemezsinn

Sen bilirsin o zaman mervecim ben de yine 500 adım step yaptım 5 dk sürüyo eve yürürüm giderken iftardan sonra da squatimi yaparım yani ramazanda böyle o tabatayı falan yapamıyorum halim kalmıyo
500 adım stepte süper canım ramazanda zaten çok zor Allah kolaylık versin kuzum susuzluk açlık nasıl yapıcaksın tabata ben hiç izlemedim bi bakim merak etyim ama kilolar çok iyi gidiyor senden lokurcum maşallah

Zaten huysuz bir de gaz olursa zaptedemeyiz biz bu kizi denemeye korkuyorum o yuzden 1hafta sonra 4 aylik olacak o zaman az az denerim canim tavsiyen icin tesekkurler verdigimde senin tarifi uygulayacam
sen bilirisn tabi kızının huyunu kuzum benimki büyüdü artık gaz maz noo patır patır atıyo

kanat diil yeaaa yani ona da mı kanat deniyo öyle minnak kanat lardan değil bildiğim hah buldum kalçalı but yaaelim kadar var yani tavada ızgara yapıcam yanında işte çoban salata yaparım öncesinde de kaşarlı domates çorbası

lokur sana gelsin kuzum bu beni nasıl denetlemezsinn

Anaaam görmüşüm zaten beğenmiştim de ama aklımdan çıkmış valla yaa uykum var kuzu kusura bakma atamam bilirsin bugününü çok beğendim kahvaltın da çok güzeldi öğle de süper akşam da evet tartılma günü geliyo 4005-- yeter 2 yumurtadan menemen yapsan 1tk tereyağlı zaten 200 - 250 kalori olur 1 dilim de ekmek 4-5 de zeytin mesela ohh miss sahurda ben de menemen mi yapsam

500 adım stepte süper canım ramazanda zaten çok zor Allah kolaylık versin kuzum susuzluk açlık nasıl yapıcaksın tabata ben hiç izlemedim bi bakim merak etyim ama kilolar çok iyi gidiyor senden lokurcum maşallah

tabata 4 dk lık olana bak mervecim daha uzunları var onlar için erken onlar profesyonel sporcular için you tubr a yaz tabata egzersizi diye açık havada yapan bir kız var aşağı doğru invideolarda diz altı taytlı bi kız eklemiştim buraya o güzel amasen bence günde 2 mil leslie de yapsan çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…