- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.901
deneyelım bunu masumcum bu sene havuz tasmazsa aynen devam
evet ya ılklerı guzeldı epey
aynen fan potansıyel oldu bende bana noluyorrr böle :):)
68 gosterıcek hemdeaksama o zman bol bol
sağlam olan kaç gösteriyo ki
Kuzum valla dinlenmedim yaptım ama iyi geldi yahu sıkılaştığımı hissediyorum lokurum adet söktü ya boşu boşuna hastanede kalcaktımabartıyosun bence
recep ivedik misin kızım sennn madme öyle ne bunca ay uğraştın delirdin mi acaba düğün yaklaştıkça
bık bık haa bık bık öyle miii yerim göbüşünü ayrıca benim de var yaa sıkınc abaya ele geliyo öyle sıfır değilim sıkı değilim çünkü
mervecim sen bugün bi dinlenseydin balım yaa ne olduğu da belli değil yani bence de söküldü ama yine de bi gün dinlense myidin ki
ohh maşallaah göbüşlü gelin olmıycaksınd emek ki havuz başında da göbüşünü kaşıyamazsın bu durumundaay pardon oynayamazsın
kızlar şöyle oldu tam çıktım üzerine bayağıdır lo yazıp duruyo sonra kiloyu gösteriyordu bugün çıktım çamaşırlaa loo dedii 68,4 civarı gösterdii şekil değiştirsem de o rakamı verdi ve sonra güm ekran gitti o bile dayanamadı bana ama sanırım kilo vermişim
vermişsin hem de nerdeyse 1 kg maşallah kuzum bence sen işte günlük 1600-1700 kalori sınırlaması yaparsan sorun yok içeriği sana kalmış çünkü sizin ev içerik konusunda kontrol edilemez durumda ama bari kalori miktarını 1600-1700 tut bak gidiyo demek ki geçen hafta baya abartmıştın ondan gitmedikızlar şöyle oldu tam çıktım üzerine bayağıdır lo yazıp duruyo sonra kiloyu gösteriyordu bugün çıktım çamaşırlaa loo dedii 68,4 civarı gösterdii şekil değiştirsem de o rakamı verdi ve sonra güm ekran gitti o bile dayanamadı bana ama sanırım kilo vermişim
Kıııız aferiim sana 68 mi olduuuun ben tartılmıcam kesn artı olmuşturkızlar bugün tartı alıcam sabah 68 i gösteren tartım bozuldu daaa
Sen bilirsin o zaman mervecim ben de yine 500 adım step yaptım 5 dk sürüyo eve yürürüm giderken iftardan sonra da squatimi yaparım yani ramazanda böyle o tabatayı falan yapamıyorum halim kalmıyoKuzum valla dinlenmedim yaptım ama iyi geldi yahu sıkılaştığımı hissediyorum lokurum adet söktü ya boşu boşuna hastanede kalcaktım
valla benimki de pili bitinci lo yazıyo arçelik bendeki ama pil taktım düzeldi incecik pillerle çalışıyomarka ne alim fakir mi alayım hatunlar
Bende de var lo yazandan ama pilini değiştim normale döndü benimki
yok kuşum en ince piller var ya normal kalemden ince benim ondan 3 taneyle çalışıyopilini nereden bulucm hatun normal pil mi acep
kuzum haşlanırken o beyaz köpüklü suyu dök 2.su ile haşlaa pişerken de 1 çk kimyon koy bayağı azaltıyor bi dene belki olmaz eğer olursa yeme tabiki
yok kuşum en ince piller var ya normal kalemden ince benim ondan 3 taneyle çalışıyo
ay dur giderken alim ben en iyisi
kızlar öğlende : yarım porsiyon tavuk sote - 1 tane biber dolması - 1 kase yoğurt- yarım dilim tb ekmeği yedim az önce de tarçınlı süt içtim kuruyemiş yedim az. 1145 cal deyim şuan belki akşam kahvaltı yaparımm
Ben de bugün akşam domates çorbası içicem kaşarlı dün çok hoşuma gitti, sonra hani tavuk but oluyo ya baget değilde büyük yanda devamı olankızlar öğlende : yarım porsiyon tavuk sote - 1 tane biber dolması - 1 kase yoğurt- yarım dilim tb ekmeği yedim az önce de tarçınlı süt içtim kuruyemiş yedim az. 1145 cal deyim şuan belki akşam kahvaltı yaparımm
Yani ben de geçen hafta ilk kez yaşadım baktım lo yazıyo diyorum ne diyosonradan aklıma geldi arkasnda yeri var ama işte en incelerden kuzum kumandalarda falan da olur ya normal kalem pil deeel yani
ovv çok beğendim bugünki öğle yemeğini afiyet olsun sabah ne vardı ben kaçırdım mı acabaakşama da bi güzel menemen yap mesela yanında da zeytin falan daha 500-600 kalori hakkın var
Kanat o kanatBen de bugün akşam domates çorbası içicem kaşarlı dün çok hoşuma gitti, sonra hani tavuk but oluyo ya baget değilde büyük yanda devamı olanondan yiyim bi tane diyorum biraz da kahvaltı işte zeytin domates biber salatalık nasıl az mı sence
Kızlaar günaydınnnnnn bombamsı bigünden merhaba
Dün akşam : 2 dolma biber - 1 yk patates yemeği - 1 çatal tavuk sote - yarım porsiyon marul salatası yedim
Sonra da anneme alınca kendime de aldığım cornetto classico dan yedim 200 cal idi.
bütün günü : 1600 cal ile kapattım
sabah : 1 omlet ( 1tk tereyağ ile yapıldı) - 1 kk peynir - 1 salatalık - 2 zeytin - 2 dl tb ekmeği -1yk pekmez ve 1 su bardağı süt 500 cal cukkaa
500 adım stepte süper canım ramazanda zaten çok zor Allah kolaylık versin kuzum susuzluk açlık nasıl yapıcaksın tabata ben hiç izlemedim bi bakim merak etyim ama kilolar çok iyi gidiyor senden lokurcum maşallahSen bilirsin o zaman mervecim ben de yine 500 adım step yaptım 5 dk sürüyo eve yürürüm giderken iftardan sonra da squatimi yaparım yani ramazanda böyle o tabatayı falan yapamıyorum halim kalmıyo
sen bilirisn tabi kızının huyunu kuzum benimki büyüdü artık gaz maz nooZaten huysuz bir de gaz olursa zaptedemeyiz biz bu kizidenemeye korkuyorum o yuzden 1hafta sonra 4 aylik olacak o zaman az az denerim canim tavsiyen icin tesekkurler verdigimde senin tarifi uygulayacam
he anladım kuzum alcam benimki 3 haftadır direniyo loo loo diye diyeyok 500 yok hatun 400 anca yerim yeter tartı günü geliyor
Kanat o kanatama derisi müthiş yağlı deriyi çıkar çıkarırsan kendisi 40 cal bişey değil bence çeşni ile güzel olabilir bence domates biber (hatta közle azcık) 2 kanat + çorba olabilir şekoşum 260 cal ediyor ekmeksiz bence hiç bişey iftar için
500 adım stepte süper canım ramazanda zaten çok zor Allah kolaylık versin kuzum susuzluk açlık nasıl yapıcaksın tabata ben hiç izlemedim bi bakim merak etyim ama kilolar çok iyi gidiyor senden lokurcum maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?