Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

TARTILMAM MI aksam gıder gıtmez tartıya atlıoz :) 62,5 gelıyorum kuzu ama bu ara bende sısgıbıyım bıde kabızlık bende de var dengemız sasırdı kayısıda hep unutuom almayı. dunde görümcem sey dedı dıyetsyene gıdıyor yagdan artıda gelmıs kas ve sudan vermıs kadnda sasırmıs acep bzmde mı öle ya

aynenn sende yap kuzum ben ya menemen ya da havuçlu yoğurtlu semizotu yapayım yanına da azcık kahvaltı bizimkide yok evde. yiyeyim bişicikler artık ayy o çok lezzetli ama diğerlerine göre biraz daha pahalı ızgaraylada güzel olur biraz da kahvaltı oh miss

Ay inşallah öyle değildirrrr ama az yemiyoruz ya ister istemez ramazanda biraz kasdan ve su gidebilir çok uzun süre açlıktan ama işte protein bol yemek lazım her öğün bi yumurta bi et bi tavuk bişey olmalı yani protein kas yapısını korur ayrıca süt ve yoğurt ihmal etmememiz lazım kasları koruanın tek yolu bu

62,5 süper kuşum maşallah aslınd abiz şuan aynı görünüyoruzdur ben 1.60 ım 52,5 um sen 1,68 sin 62.5 sun

bende menemn ıstıyorum cnm cekdı smdı kım yapcak bana :):):) kzılar davetye secmekden ay skıldm vakıt nasıl gecdı anlamadm bugunde cok uykum vardı harbı.

işte almıştım geçen 2 tane birinden çorba yaptım didikledim içine 2 gün falan yemiştim birini de bu akşam tavada yaparım ya da yine çorba mı yapsam ondan yaa daha bereketli oluyo

bende menemn ıstıyorum cnm cekdı smdı kım yapcak bana :):):) kzılar davetye secmekden ay skıldm vakıt nasıl gecdı anlamadm bugunde cok uykum vardı harbı.
oyy annen var kızım daha ne söyle yapsın bugün bana da çabuk geçti ama benim d euykum var hep diyorum erken yatıcam asla olmuyo

aynen kuzum bzm ıdealımz senn 50 benım 58 ama vucut ole durmuyor o karnım var ya oturunca katlanan o gıtmıyor ıste dıcen spor bende yapıcam :):)
evet dıyetsyen demıs onada sahurda mutlaka yumurtanı ye yıyemıorm demıs bzmkı bende yıcem ıhmal etmıcem

oyy annen var kızım daha ne söyle yapsın bugün bana da çabuk geçti ama benim d euykum var hep diyorum erken yatıcam asla olmuyo

annem yeterrr dıcek kız ol kalk yap dırse :):) bu gece bı suprız yapsamda kalkamıom kı harbı zor ya.

kuzu o tvuk gecen annemde almıs kocaman fırına vermıs tavada nasıl kızartcan kı onu

Yoğurtlu semziotu da güzel olur bak ondan da yapıyım ben haftasonu afiyet olsun balım sana da

ben de hiçbişey yemesem sahurda mutlaka omlet falan yiyorum kuzum yumurta şart yanikarnım benim d eöyle oturunca katlanıyo ve avuçlanıyo yani ki okadar yürüyorum bişeyler de yapıyorum

annem yeterrr dıcek kız ol kalk yap dırse :):) bu gece bı suprız yapsamda kalkamıom kı harbı zor ya.

kuzu o tvuk gecen annemde almıs kocaman fırına vermıs tavada nasıl kızartcan kı onu
ama bu bi but sadece elim kadar yani sığar tavaya kuzum

ben de hiçbişey yemesem sahurda mutlaka omlet falan yiyorum kuzum yumurta şart yanikarnım benim d eöyle oturunca katlanıyo ve avuçlanıyo yani ki okadar yürüyorum bişeyler de yapıyorum

menemende guzel oluyor gecen yedjk begendıydım sahurda du aklma gırdnz sahura bzde yapalım
senın mı katlanıyor ah ah benı gorsenz bıde yanlar fenaa :)) o vucutlu ınsanlar ınsan da bz neyız :):)

ama bu bi but sadece elim kadar yani sığar tavaya kuzum

bılıyorum kuzum o butu hane bende sey var kaln tavuk yıyemem ıyıcene dovulcek ole kızartcamda herkezı kendım gıbı sandım :):)
kızçelerim ben kaçıyorum öpüyorum hepinizii musmutlu haftasonları inşaallah

ıyı aksamlar kuuzum bızde cok öptük senı.

bılıyorum kuzum o butu hane bende sey var kaln tavuk yıyemem ıyıcene dovulcek ole kızartcamda herkezı kendım gıbı sandım :):)

ıyı aksamlar kuuzum bızde cok öptük senı.
hmm yok balım ben yerim de ama şöyle bişey var pişmesi uzun sürebilir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…