- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.921
Aslıcanım kaç kilo oldun acaba tartıldın mı bu hafta kaçamakben yine verdim gibi geliyo ama şu idrar yolu iltihabı yüzünden de karnım da şişlik var gibi bi de wc problemim var hergün de kayısı yiyorum ama
kanat diil yeaaa yani ona da mı kanat deniyo öyle minnak kanat lardan değil bildiğim hah buldum kalçalı but yaaelim kadar var yani tavada ızgara yapıcam yanında işte çoban salata yaparım öncesinde de kaşarlı domates çorbası
Anaaam görmüşüm zaten beğenmiştim de ama aklımdan çıkmış valla yaa uykum var kuzu kusura bakma atamam bilirsinbugününü çok beğendim kahvaltın da çok güzeldi öğle de süper akşam da evet tartılma günü geliyo 4005-- yeter 2 yumurtadan menemen yapsan 1tk tereyağlı zaten 200 - 250 kalori olur 1 dilim de ekmek 4-5 de zeytin mesela ohh miss sahurda ben de menemen mi yapsam
tabata 4 dk lık olana bak mervecim daha uzunları var onlar için erken onlar profesyonel sporcular için you tubr a yaz tabata egzersizi diye açık havada yapan bir kız var aşağı doğru invideolarda diz altı taytlı bi kız eklemiştim buraya o güzel amasen bence günde 2 mil leslie de yapsan çok iyi gelir
Ay inşallah öyle değildirrrrTARTILMAM MI aksam gıder gıtmez tartıya atlıoz :) 62,5 gelıyorum kuzu ama bu ara bende sısgıbıyım bıde kabızlık bende de var dengemız sasırdı kayısıda hep unutuom almayı. dunde görümcem sey dedı dıyetsyene gıdıyor yagdan artıda gelmıs kas ve sudan vermıs kadnda sasırmıs acep bzmde mı öle ya
kanat diil yeaaa yani ona da mı kanat deniyo öyle minnak kanat lardan değil bildiğim hah buldum kalçalı but yaaelim kadar var yani tavada ızgara yapıcam yanında işte çoban salata yaparım öncesinde de kaşarlı domates çorbası
Anaaam görmüşüm zaten beğenmiştim de ama aklımdan çıkmış valla yaa uykum var kuzu kusura bakma atamam bilirsinbugününü çok beğendim kahvaltın da çok güzeldi öğle de süper akşam da evet tartılma günü geliyo 4005-- yeter 2 yumurtadan menemen yapsan 1tk tereyağlı zaten 200 - 250 kalori olur 1 dilim de ekmek 4-5 de zeytin mesela ohh miss sahurda ben de menemen mi yapsam
tabata 4 dk lık olana bak mervecim daha uzunları var onlar için erken onlar profesyonel sporcular için you tubr a yaz tabata egzersizi diye açık havada yapan bir kız var aşağı doğru invideolarda diz altı taytlı bi kız eklemiştim buraya o güzel amasen bence günde 2 mil leslie de yapsan çok iyi gelir
işte almıştım geçen 2 tane birinden çorba yaptım didikledim içine 2 gün falan yemiştim birini de bu akşam tavada yaparım ya da yine çorba mı yapsam ondan yaa daha bereketli oluyoaynenn sende yap kuzum ben ya menemen ya da havuçlu yoğurtlu semizotu yapayım yanına da azcık kahvaltı bizimkide yok evde. yiyeyim bişicikler artıkayy o çok lezzetli ama diğerlerine göre biraz daha pahalı ızgaraylada güzel olur biraz da kahvaltı oh miss
oyy annen var kızım daha ne söyle yapsınbende menemn ıstıyorum cnm cekdı smdı kım yapcak bana :):):) kzılar davetye secmekden ay skıldm vakıt nasıl gecdı anlamadm bugunde cok uykum vardı harbı.
Ay inşallah öyle değildirrrrama az yemiyoruz ya ister istemez ramazanda biraz kasdan ve su gidebilir çok uzun süre açlıktan ama işte protein bol yemek lazım her öğün bi yumurta bi et bi tavuk bişey olmalı yani protein kas yapısını korur ayrıca süt ve yoğurt ihmal etmememiz lazım kasları koruanın tek yolu bu
62,5 süper kuşum maşallah aslınd abiz şuan aynı görünüyoruzdur ben 1.60 ım 52,5 um sen 1,68 sin 62.5 sun
oyy annen var kızım daha ne söyle yapsınbugün bana da çabuk geçti ama benim d euykum var hep diyorum erken yatıcam asla olmuyo
aynenn sende yap kuzum ben ya menemen ya da havuçlu yoğurtlu semizotu yapayım yanına da azcık kahvaltı bizimkide yok evde. yiyeyim bişicikler artıkayy o çok lezzetli ama diğerlerine göre biraz daha pahalı ızgaraylada güzel olur biraz da kahvaltı oh miss
işte almıştım geçen 2 tane birinden çorba yaptım didikledim içine 2 gün falan yemiştim birini de bu akşam tavada yaparım ya da yine çorba mı yapsam ondan yaa daha bereketli oluyo
aynen kuzum bzm ıdealımz senn 50 benım 58 ama vucut ole durmuyor o karnım var ya oturunca katlanan o gıtmıyor ıste dıcen spor bende yapıcam :):)
evet dıyetsyen demıs onada sahurda mutlaka yumurtanı ye yıyemıorm demıs bzmkı bende yıcem ıhmal etmıcem
evet yaa ben de ızgara yapıyım onu en iyisivalla sen bilirsin kuzum ben ızgarayı tercih ederim soslayıp yanına azıcık ketçap
ama bu bi but sadece elim kadar yani sığar tavaya kuzumannem yeterrr dıcek kız ol kalk yap dırse :):) bu gece bı suprız yapsamda kalkamıom kı harbı zor ya.
kuzu o tvuk gecen annemde almıs kocaman fırına vermıs tavada nasıl kızartcan kı onu
ben de hiçbişey yemesem sahurda mutlaka omlet falan yiyorum kuzum yumurta şart yanikarnım benim d eöyle oturunca katlanıyo ve avuçlanıyo yaniki okadar yürüyorum bişeyler de yapıyorum
ama bu bi but sadece elim kadar yani sığar tavaya kuzum
kızçelerim ben kaçıyorum öpüyorum hepinizii musmutlu haftasonları inşaallah
güle gülee balsuraaatt iyi haftasonlarıııkızçelerim ben kaçıyorum öpüyorum hepinizii musmutlu haftasonları inşaallah
hmm yok balım ben yerim de ama şöyle bişey var pişmesi uzun sürebilir iştebılıyorum kuzum o butu hane bende sey var kaln tavuk yıyemem ıyıcene dovulcek ole kızartcamda herkezı kendım gıbı sandım :):)
ıyı aksamlar kuuzum bızde cok öptük senı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?