Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

menemende guzel oluyor gecen yedjk begendıydım sahurda du aklma gırdnz sahura bzde yapalım
senın mı katlanıyor ah ah benı gorsenz bıde yanlar fenaa :)) o vucutlu ınsanlar ınsan da bz neyız :):)

valla ben anlamıyorum bunca kilo verdik tabii çok şükür ve de maşallah ama hala kollar göbek var yani bu zayıf insanlar kaç kilo ki ben anlamadım ya da işte aslında fit olmak önemli biz hala yağlıyız ve gevşeğiz

Evet kuzu bende onu diorm.10 kilo senn daha cok yani illa spor gerceksen o duz vucutlar icin sart sen gene iyisin hemen ds olmaz iste aceleciyiz biz biraz oda var

Evet kuzu bende onu diorm.10 kilo senn daha cok yani illa spor gerceksen o duz vucutlar icin sart sen gene iyisin hemen ds olmaz iste aceleciyiz biz biraz oda var
yani ama düzenli bi şekilde bu squate en azından devam edicem aslıcanım valla o çok etkiliyo bence işte bi de 4 hareketli bi kol videosu buldum onu da yapıcam 3 gün de yürüsem daha ne napalım sabredicez yine de başladığımızdaki halimizden çok çok iyiyiz maşallah

Kızlaaaar bacağım 55 cm den 53 olmuş sporla 2 günde inanamadııııımmm
ovv aynı yerden ölçtüğüne emin misin kuzu gerçi regl olunca ödem de atmış olabilirsin ve başta birden inceliyo doğrudur yani maşallah kuzum ben de basen 1 ayda 7 cm incelmişti squate ilk başladığım ay 102 cm ken 95 e düşmüştü 1 ay sonunda yani bazı hareketler inanılmaz sıkılaştırıyo insanı biz daha zayıf olma peşindeyiz ama skı olsak zaten çok daha zayıf görünücez

Kuzuuuu 55 cm di bacaklarm 53 olmş 2günde biliyomusun şok oldumm

Yavrum aynı yerden ölçtüm ya annem dedi ki bacakların 2 günde çok incelmiş senin dedi ay ölçeyim bi dedim ay 53 valla şok oldm belkide ödem ama belin falan incelmiş dedi bel aynıda bacaktan gtmş kuzum

Squat çok etkili o zaman canım evet sıkılaşsak 55 ken 50 gözüksem ne güzel olur

Yavrum aynı yerden ölçtüm ya annem dedi ki bacakların 2 günde çok incelmiş senin dedi ay ölçeyim bi dedim ay 53 valla şok oldm belkide ödem ama belin falan incelmiş dedi bel aynıda bacaktan gtmş kuzum
oluyo mervecim olabilir yani işte düşün benim de 1 yada 7cm basen incelmişti yürüyüş ve squatle yani düzenli olarak yapınca bazı hareketleri hakikaten çok etkiliyo

Squat çok etkili o zaman canım evet sıkılaşsak 55 ken 50 gözüksem ne güzel olur
evet kesinlikle ben işte hergün mutlaka yapıyorum 80-100 arası hiçbişey yapmasan onu yapıyorum gözükebilir işte yağ oranımız düşük olsa sıkı olsak öyle 45 lere falan gerek kalmaz 55 ken bile çok fit dururuz yağ az olsa

oluyo mervecim olabilir yani işte düşün benim de 1 yada 7cm basen incelmişti yürüyüş ve squatle yani düzenli olarak yapınca bazı hareketleri hakikaten çok etkiliyo
Canım 7 cm çok iyi ya küçücük kaldın ya sen maşallah sana squat kaç adet yapıyosun

Canım 7 cm çok iyi ya küçücük kaldın ya sen maşallah sana squat kaç adet yapıyosun
Aslında squati 30 la başlayıp her gün 5 artırarak ve 3 gün yap 1 gün dinlen şeklinde 1 ayı tamamlamak lazım ay sonunda 200 lere falan varıyosun ben 2 aydır yapıyorum ama daha çok ara verdiğim de oldu ama şimdi 1 haftadır hergün 70 yapıyodum 2. Haftama geçtim 80 yapıyorum böyle de iyi ama başlarda 30-40 la alıştırdım kendimi

İşte

102 ydi 95 oldu 1 ayda yani düzenli yapınca üst arka bacaklar basenler üst ön bacaklar süper çalışıyo
Dün 30 la başladım dediğin gibi bugün 35 yaptım her gün 5 arttırarak devam edicem sanırım ama sabah akşam 35 de yapabilirim aslında bi gün boyunca olur mu ?

kızlar kimse merak etmemiş beni ya aşk olsun ay çok yorgunum bittim tüm gün dışardaydım baya yürüdüm ya alışverişteydik bittim yani yazamıyorum bile öptüm hepinizi

kızlar kimse merak etmemiş beni ya aşk olsun ay çok yorgunum bittim tüm gün dışardaydım baya yürüdüm ya alışverişteydik bittim yani yazamıyorum bile öptüm hepinizi
Ama kuzum sen bazen gündüzleri gelmiyosun akşam yazıyosun ben şahsen öyle düşündüm bi de cuma haftasonu oruç yorgunluk eh idare ediver e bugün epey spor olmuş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…