- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.941
menemende guzel oluyor gecen yedjk begendıydım sahurda du aklma gırdnz sahura bzde yapalım
senın mı katlanıyor ah ah benı gorsenz bıde yanlar fenaa :)) o vucutlu ınsanlar ınsan da bz neyız :):)
Olsun kuzu sen halledersn vakitte var zaten.hmm yok balım ben yerim de ama şöyle bişey var pişmesi uzun sürebilir işte
Evet kuzu bende onu diorm.10 kilo senn daha cok yani illa spor gerceksen o duz vucutlar icin sart sen gene iyisin hemen ds olmaz iste aceleciyiz biz biraz oda varvalla ben anlamıyorum bunca kilo verdik tabii çok şükür ve de maşallah ama hala kollar göbek var yani bu zayıf insanlar kaç kilo ki ben anlamadım ya da işte aslında fit olmak önemli biz hala yağlıyız ve gevşeğiz
yani ama düzenli bi şekilde bu squate en azından devam edicem aslıcanım valla o çok etkiliyo bence işte bi de 4 hareketli bi kol videosu buldum onu da yapıcam 3 gün de yürüsem daha ne napalım sabredicez yine de başladığımızdaki halimizden çok çok iyiyiz maşallahEvet kuzu bende onu diorm.10 kilo senn daha cok yani illa spor gerceksen o duz vucutlar icin sart sen gene iyisin hemen ds olmaz iste aceleciyiz biz biraz oda var
Kızlaaaar bacağım 55 cm den 53 olmuş sporla 2 günde inanamadııııımmm
Kuzuuuu 55 cm di bacaklarm 53 olmş 2günde biliyomusun şok oldummkanat diil yeaaa yani ona da mı kanat deniyo öyle minnak kanat lardan değil bildiğim hah buldum kalçalı but yaaelim kadar var yani tavada ızgara yapıcam yanında işte çoban salata yaparım öncesinde de kaşarlı domates çorbası
Anaaam görmüşüm zaten beğenmiştim de ama aklımdan çıkmış valla yaa uykum var kuzu kusura bakma atamam bilirsinbugününü çok beğendim kahvaltın da çok güzeldi öğle de süper akşam da evet tartılma günü geliyo 4005-- yeter 2 yumurtadan menemen yapsan 1tk tereyağlı zaten 200 - 250 kalori olur 1 dilim de ekmek 4-5 de zeytin mesela ohh miss sahurda ben de menemen mi yapsam
tabata 4 dk lık olana bak mervecim daha uzunları var onlar için erken onlar profesyonel sporcular için you tubr a yaz tabata egzersizi diye açık havada yapan bir kız var aşağı doğru invideolarda diz altı taytlı bi kız eklemiştim buraya o güzel amasen bence günde 2 mil leslie de yapsan çok iyi gelir
Yavrum aynı yerden ölçtüm ya annem dedi ki bacakların 2 günde çok incelmiş senin dedi ay ölçeyim bi dedim ay 53 valla şok oldm belkide ödem ama belin falan incelmiş dedi bel aynıda bacaktan gtmş kuzumovv aynı yerden ölçtüğüne emin misin kuzu gerçi regl olunca ödem de atmış olabilirsin doğrudur yani ben de basen 1 ayda 7 cm incelmişti squate ilk başladığım ay 102 cm ken 95 e düşmüştü 1 ay sonunda
Squat çok etkili o zaman canım evet sıkılaşsak 55 ken 50 gözüksem ne güzel olurovv aynı yerden ölçtüğüne emin misin kuzu gerçi regl olunca ödem de atmış olabilirsin ve başta birden inceliyo doğrudur yani maşallah kuzum ben de basen 1 ayda 7 cm incelmişti squate ilk başladığım ay 102 cm ken 95 e düşmüştü 1 ay sonunda yani bazı hareketler inanılmaz sıkılaştırıyo insanı biz daha zayıf olma peşindeyiz ama skı olsak zaten çok daha zayıf görünücez
oluyo mervecim olabilir yani işte düşün benim de 1 yada 7cm basen incelmişti yürüyüş ve squatle yani düzenli olarak yapınca bazı hareketleri hakikaten çok etkiliyoYavrum aynı yerden ölçtüm ya annem dedi ki bacakların 2 günde çok incelmiş senin dedi ay ölçeyim bi dedim ay 53 valla şok oldm belkide ödem ama belin falan incelmiş dedi bel aynıda bacaktan gtmş kuzum
evet kesinlikle ben işte hergün mutlaka yapıyorum 80-100 arası hiçbişey yapmasan onu yapıyorum gözükebilir işte yağ oranımız düşük olsa sıkı olsak öyle 45 lere falan gerek kalmaz 55 ken bile çok fit dururuz yağ az olsaSquat çok etkili o zaman canım evet sıkılaşsak 55 ken 50 gözüksem ne güzel olur
Canım 7 cm çok iyi ya küçücük kaldın ya sen maşallah sana squat kaç adet yapıyosunoluyo mervecim olabilir yani işte düşün benim de 1 yada 7cm basen incelmişti yürüyüş ve squatle yani düzenli olarak yapınca bazı hareketleri hakikaten çok etkiliyo
Aslında squati 30 la başlayıp her gün 5 artırarak ve 3 gün yap 1 gün dinlen şeklinde 1 ayı tamamlamak lazım ay sonunda 200 lere falan varıyosun ben 2 aydır yapıyorum ama daha çok ara verdiğim de oldu ama şimdi 1 haftadır hergün 70 yapıyodum 2. Haftama geçtim 80 yapıyorum böyle de iyi ama başlarda 30-40 la alıştırdım kendimiCanım 7 cm çok iyi ya küçücük kaldın ya sen maşallah sana squat kaç adet yapıyosun
102 ydi 95 oldu 1 ayda yani düzenli yapınca üst arka bacaklar basenler üst ön bacaklar süper çalışıyoCanım 7 cm çok iyi ya küçücük kaldın ya sen maşallah sana squat kaç adet yapıyosun
Dün 30 la başladım dediğin gibi bugün 35 yaptım her gün 5 arttırarak devam edicem sanırım ama sabah akşam 35 de yapabilirim aslında bi gün boyunca olur mu ?İşte
102 ydi 95 oldu 1 ayda yani düzenli yapınca üst arka bacaklar basenler üst ön bacaklar süper çalışıyo
sen bilirisn tabi kızının huyunu kuzum benimki büyüdü artık gaz maz noopatır patır atıyo
kuzum napıyosun inceltmek içinYavrum aynı yerden ölçtüm ya annem dedi ki bacakların 2 günde çok incelmiş senin dedi ay ölçeyim bi dedim ay 53 valla şok oldm belkide ödem ama belin falan incelmiş dedi bel aynıda bacaktan gtmş kuzum
Ama kuzum sen bazen gündüzleri gelmiyosun akşam yazıyosun ben şahsen öyle düşündüm bi de cuma haftasonu oruç yorgunluk eh idare ediver e bugün epey spor olmuş sanakızlar kimse merak etmemiş beni ya aşk olsunay çok yorgunum bittim tüm gün dışardaydım baya yürüdüm ya alışverişteydik bittim yani yazamıyorum bile öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?