- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #8.961
Spora başladı canım bacak egzersizleri ve squat yapıyo ip atlıyokuzum napıyosun inceltmek için
tamam kuzum ya haklısın bişi demiyorum gerçekten bittim ayaklarım koptu off şu ablam yüzündenSpora başladı canım bacak egzersizleri ve squat yapıyo ip atlıyo
aman çok spor yapmasın ya bu ara sıkıtılı sanırım adeti, geçmiş olsun tekrardan MervecimSpora başladı canım bacak egzersizleri ve squat yapıyo ip atlıyo
canım tarcinlı süt iç 2 gündür bende ise yaradıKizlar iki gündür bişey oldu bana istahimi durduramiyom lütfen yardım edin mtive edinbeni
insaallah gorucez pazar günü hepimiz mutlu olu caz kesingüle gülee balsuraaatt iyi haftasonlarıııçok güzel sayılar gör tartıda inşallah hepberaber görelim
Ovv olsun bence çok güzel balım yürümüşsün plates de var akşam yemeğin de çok güzeeel puding için de tebrik koyuyorum ayrıcaasl1can kuzum 35 dk yurudum 10 dakija pilates gokceyi yikama mutfak toplama bu kadarcik ama cok yorgunum cok spor yapamadım ya... bu arada akşam 1 porsiyon tavuk sote 1,5 dilim ekmek 1 bardak ayran yaptım az önce puding yaptım 1 kasik yedim
BilemedimKızlar bime yağ kas su ölçen tartı gelmişti bugün , benim tartıda loo diyor pilaldim değiştirdin yine aynisi
Bebeğim ip atlıyorum bacak egzersizi yağıyorum her bacağa 200 adet bi hareketim var bir de kurbağa hareketi var 30 adet squat lokurumun tavsiyesi ile 30 la başladım bugün iki defa 35 adet yaptım bide akşamları yürüyüş yarım saat 1 saatlik böyle bebeğim :)kuzum napıyosun inceltmek için
Sağol canım benim düzeldi şükür ya :)))aman çok spor yapmasın ya bu ara sıkıtılı sanırım adeti, geçmiş olsun tekrardan Mervecim
Ay kızlar bugün pek gelemedim malum kız rahatsız. Akşam iftara halama gittik,yine yedim maşallahbütün gün yiyememiştim kızla ilgilenirken. Gün içinde uyudum biraz iyi geldi. İftardan sonra kızın ateşi yükseldi yine. En sonunda doktora gittik. Üşütmüş dedi ilaç verdi 4-5 tane
Bende menü filan yok yani anlıcağınız. Bu hafta böyle saçma sapan oldu
Kuzum masallah sana. Bende ymkde ezogelin az bulgur az nohut 2 kofte ayran salata yedim teyzemdeydum pudngle domdurma vardi ymedim spora indim yürüme bndinda 20 dkka hizlii yuruyus yptim su oldum resmen. Sabahda 60 squat yapmisdim.asl1can kuzum 35 dk yurudum 10 dakija pilates gokceyi yikama mutfak toplama bu kadarcik ama cok yorgunum cok spor yapamadım ya... bu arada akşam 1 porsiyon tavuk sote 1,5 dilim ekmek 1 bardak ayran yaptım az önce puding yaptım 1 kasik yedim
kızlar bu gün 62.5e indim akşam vakitleri tartıldığımda
ama sevgilimden ayrıldım bilirsiniz acıkmazsınız o durumda
az önce tansiyonum düştü gözüm karardı falan birde beynimden acayip bi ses geldi televizynodan gelir ya bazen han, uydu ile televizyon sesini ayarlayamazsanız
onun gibi
neden öyle oldu ki
Canım çok geçmiş olsun terledi mi acaba bebiş ondan mı böyle oldu ? Benimki çok terliyo hırıltı başladıAy kızlar bugün pek gelemedim malum kız rahatsız. Akşam iftara halama gittik,yine yedim maşallahbütün gün yiyememiştim kızla ilgilenirken. Gün içinde uyudum biraz iyi geldi. İftardan sonra kızın ateşi yükseldi yine. En sonunda doktora gittik. Üşütmüş dedi ilaç verdi 4-5 tane
Bende menü filan yok yani anlıcağınız. Bu hafta böyle saçma sapan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?