Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Spora başladı canım bacak egzersizleri ve squat yapıyo ip atlıyo
tamam kuzum ya haklısın bişi demiyorum gerçekten bittim ayaklarım koptu off şu ablam yüzünden ya etkili bi egzersiz bacak inceltici merak ettim de ne yapıyo diye, benim bacak sorunum var biliyosunuz

kızlar menüm cok saçma ama yazayım, sabah domates salatalık peynir bir tt ekmek
öğle bir adet biber dolması 2,3 kasık yoğurt
efenim biz sonra dışarı çıktık gezdik bi yakınımızla buluştuk 4 gibi baktım benim karın acıktı ama bişi de yok yakınımız yaprak sarması yapmış 2 tane sarma ve çeyrekten az simit yedim bu kadar, akşam yemeğim olduu baya da yürüdük akşam bişi yemedim tuhaf ama acıkmadım böyle saçma bi menü oldu kızlar

asl1can kuzum 35 dk yurudum 10 dakija pilates gokceyi yikama mutfak toplama bu kadarcik ama cok yorgunum cok spor yapamadım ya... bu arada akşam 1 porsiyon tavuk sote 1,5 dilim ekmek 1 bardak ayran yaptım az önce puding yaptım 1 kasik yedim

Kizlar iki gündür bişey oldu bana istahimi durduramiyom lütfen yardım edin mtive edinbeni
canım tarcinlı süt iç 2 gündür bende ise yaradı

güle gülee balsuraaatt iyi haftasonlarııı çok güzel sayılar gör tartıda inşallah hepberaber görelim
insaallah gorucez pazar günü hepimiz mutlu olu caz kesin

Sabah 4 hurma ,350 ml su

Kahvaltı
Peynirli omlet , domates ,salatalık,6 zeytin

Öğlen
,1 kase domates çorbası,2 kepçe sebzeli tavuklu makarna,coban salata

Akşam
3 bardak ayran
1buyuk turk kahvesi

3 mil lesile 2 lt su

Ovv olsun bence çok güzel balım yürümüşsün plates de var akşam yemeğin de çok güzeeel puding için de tebrik koyuyorum ayrıca

kuzum napıyosun inceltmek için
Bebeğim ip atlıyorum bacak egzersizi yağıyorum her bacağa 200 adet bi hareketim var bir de kurbağa hareketi var 30 adet squat lokurumun tavsiyesi ile 30 la başladım bugün iki defa 35 adet yaptım bide akşamları yürüyüş yarım saat 1 saatlik böyle bebeğim :)

Kızlaaar bugün banyoyu balkonu tuvaleti yıkadım makine boşalttım çorba yaptım bebişi yıkadım çamaşır katladım çamaşır serdim evin bütün odalarını süpürdüm yarım saat yürüdüm 35 adetten tek seferde 2 set squat yaptım 100 ip atladım 30 kurbağa 200 bacak egzersizi benden bu kadar :))

Ay kızlar bugün pek gelemedim malum kız rahatsız. Akşam iftara halama gittik,yine yedim maşallah bütün gün yiyememiştim kızla ilgilenirken. Gün içinde uyudum biraz iyi geldi. İftardan sonra kızın ateşi yükseldi yine. En sonunda doktora gittik. Üşütmüş dedi ilaç verdi 4-5 tane
Bende menü filan yok yani anlıcağınız. Bu hafta böyle saçma sapan oldu

kızlar bu gün 62.5e indim akşam vakitleri tartıldığımda
ama sevgilimden ayrıldım bilirsiniz acıkmazsınız o durumda
az önce tansiyonum düştü gözüm karardı falan birde beynimden acayip bi ses geldi televizynodan gelir ya bazen han, uydu ile televizyon sesini ayarlayamazsanız
onun gibi
neden öyle oldu ki

Çok gecmis olsun canim İnşaAllah tez zamanda iyileşir

Kuzum masallah sana. Bende ymkde ezogelin az bulgur az nohut 2 kofte ayran salata yedim teyzemdeydum pudngle domdurma vardi ymedim spora indim yürüme bndinda 20 dkka hizlii yuruyus yptim su oldum resmen. Sabahda 60 squat yapmisdim.

gunaydın bu arada

sevgılınden ayrıldın yemekden kesıldın tansıyonun duser tabı kendıne dıkkat et bıseler ye zrlada olsa sınırsel olmusdur.

Canım çok geçmiş olsun terledi mi acaba bebiş ondan mı böyle oldu ? Benimki çok terliyo hırıltı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…