Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Slm kızlaaar
N'aaabersiniz bakiiiim
Dün akşamki davet olayını hafif atlatabildim galiba, darısı bu akşama inşaallah
Iftarda 1 kepçe şehriye çorbası
Bir küçük karnıyarık
2 çorba kaşığı kadar içli mantı
Yarım kase kayısı kompostosu
Bikaç dilim karpuz yedim
Pilav, börek ve ekmek yemedim.
2 lt de su içtim.
Sahurda toktum 1 kase special k ile 1 haşlanmış yumurta yedim sadece

Günaydin tatlim.
Ne guzel borek yemeden atlattn he harika bi menu olmus sahurda cok hafif olmus cok iyi darisi bu aksama artik.

Günaydın kızlar

72.5 çıktım yine ay sinirlerin bozuldu yİNE
sabhta tost yedim , lazer randevum var ona geldim çıkınca arkadaşa gircem cocuklar olmayınca böyle oluyor hayat ahahaz

Merve sguat selülit için iyi geliyormu

Tebrikler cnm çok iyi atlatmissinn

Canım kendini üzmüşsün çok belli. Bu kadar üzülme biz eşimle o kadar çok ayrılıp barışıyorduk ki inanamazsın :) bu işler nasip işi kimse için kendini üzme lütfen

vaaaay seni tebrik tebrik tebrik ediyorum kocamaan. Aferin kanka sana menü sağlammış ve az yemişsin daha ne olsun

Canım ben squat 3 gündür düzenli yapıyorum lokur um yapıyor bayadır ona sormalı ?

Günaydin tatlim.
Ne guzel borek yemeden atlattn he harika bi menu olmus sahurda cok hafif olmus cok iyi darisi bu aksama artik.
Ayy inşallah canım yaa bugünde hafif geçirmek istiyorum.hazır şuara kilo vermem hızlanmışken

vaaaay seni tebrik tebrik tebrik ediyorum kocamaan. Aferin kanka sana menü sağlammış ve az yemişsin daha ne olsun
İveeeet başardım kankaa
Valla tartıda neredeyse 79 u görmek üzereyken dünyaları getirseler yemem artıkın, dün sabah 80.2 çıktı önümüzdeki günlerde çok dikkat etmem lazım ki artmasın değilmiiii

Vaay hızlanmış bebeğim kilocuklara elvedaaa yaşasın valla sevindim bundan sonra daha da hırslı yola devam kuzu süpersin yarın 79 u görceğinden eminim

tebrik ederim hızlanmaya başlamış :)

Kuzum harikasin cidden masallah sen 75leri bile gorursun merk etme 79da neymis ☺☺

gunaydın bu arada

sevgılınden ayrıldın yemekden kesıldın tansıyonun duser tabı kendıne dıkkat et bıseler ye zrlada olsa sınırsel olmusdur.

o ses konusuna şok oldum ben bu neyin nesi diye
televizyondan falan gelmedi çünkü televizyon kapalıydı
bu arada 2 hafta sonra fitness ile geliyoruım yeniden aranıza 2 hafta sonra bitcek bütlerim :) şu an 62.5im 58e inmek hedefim bayağı az kaldı hedefe :)

Kuzum harikasin cidden masallah sen 75leri bile gorursun merk etme 79da neymis ☺☺
Ayy inşallah aslıcıııım
Ağzından bal damlıyo derler yaa hah aynen öylesin vallaa ☺
bi kot pantolonum vardı normalde giyiyorum ama biraz kalındı epeydir giymemiştim sıcak oluyo diye, dün dışarı çıkarken giydim bel kısmında 2.5 lt lik kola şişesi girecek kadar boşluk olmuş
Bacak kısmıda epey bol geldi çıkarttım artık giyemeyeceğim için çoook mutluyum
Leslie sıkılaşma konusunda muhteşem bi spor ramazanda yapamıyorum ama bayram sonrası mutlaka yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…