- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.001
Cnm terlemiyo kolay kolay ama dışarı filan çıkınca belki terledi de anlamadıkCanım çok geçmiş olsun terledi mi acaba bebiş ondan mı böyle oldu ? Benimki çok terliyo hırıltı başladı
Sağ ol cnm inşallahÇok gecmis olsun canim İnşaAllah tez zamanda iyileşir
Ay kıyamam bebişe ya terlemiştir kesin yavru havalar çok sıcak bizimki tek çıtçıtlıyla su gibi oluyo inşalşah çabucak iyileşirCnm terlemiyo kolay kolay ama dışarı filan çıkınca belki terledi de anlamadıkhırıltı var bizde de. Balgam sökücü verdi doktor 4 tane ilacı var şuan. Zor valla ya
Aynı ben bende 60 ile hamile kaldım 84.6 ile 85 de gitsin doguma girdim şuan 69 a ulaştım neden 15 kilo fazlan var ki az kalmışBende dogum kilolarimla ugrasiyorum 9 ay once sezeryanla dogum yaptim 60 ile hamile kaldim 85le doguma girdim bnde bayadir diyet yapiyorum suan 68 kiloyum daha 15 kilo fazlam var
Sinirsel tatlim hic dusunme insan ayrilinca bazen oluyor femalasmalar merk etme gecer.o ses konusuna şok oldum ben bu neyin nesi diye
televizyondan falan gelmedi çünkü televizyon kapalıydı
bu arada 2 hafta sonra fitness ile geliyoruım yeniden aranıza 2 hafta sonra bitcek bütlerim :) şu an 62.5im 58e inmek hedefim bayağı az kaldı hedefe :)
Bal damliyor cnku harika gidiyorsun grrcdkden cok sevindim vermene cunku cok ugrasiyordun veremiyordun zordu senin icin ama sun hersey iyi ne guzel kiyafet konusunda anlamak daha onrmli bazen kiloda gormedigini kiyafette anliosn buAyy inşallah aslıcıııım
Ağzından bal damlıyo derler yaa hah aynen öylesin vallaa ☺
bi kot pantolonum vardı normalde giyiyorum ama biraz kalındı epeydir giymemiştim sıcak oluyo diye, dün dışarı çıkarken giydim bel kısmında 2.5 lt lik kola şişesi girecek kadar boşluk olmuş
Bacak kısmıda epey bol geldi çıkarttım artık giyemeyeceğim için çoook mutluyum
Leslie sıkılaşma konusunda muhteşem bi spor ramazanda yapamıyorum ama bayram sonrası mutlaka yapmam lazım
Ah ah yapmicakdm kuzenm kek yapms 1 dilim yedim domdjrmada solediler yemedm onu ama getti ama artik sen napiyorsun.kızlar tartı öncesi kaçamak yapmıyosunuz inşallah
valla ben aynen devam kaçamak yok şükür şimdi üşendim menü yazmaya ama dün çok yorulmuşum spor yapamadım yarın inşallah tartıya biraz yansır umarım çarşambadan bu yana yansımassa da moral bozmak yok napalımBal damliyor cnku harika gidiyorsun grrcdkden cok sevindim vermene cunku cok ugrasiyordun veremiyordun zordu senin icin ama sun hersey iyi ne guzel kiyafet konusunda anlamak daha onrmli bazen kiloda gormedigini kiyafette anliosn bu
Ah ah yapmicakdm kuzenm kek yapms 1 dilim yedim domdjrmada solediler yemedm onu ama getti ama artik sen napiyorsun.
Öle dusunme uzulmede kuzum.yansir kesin.valla ben aynen devam kaçamak yok şükür şimdi üşendim menü yazmaya ama dün çok yorulmuşum spor yapamadım yarın inşallah tartıya biraz yansır umarım çarşambadan bu yana yansımassa da moral bozmak yok napalım
bimiyorum ayrılık karmaşık duygulara sokuyor insanı herkesin başına gelen şeyler işte :) unutmak çok zaman almaz diye düşünüyorum amaSinirsel tatlim hic dusunme insan ayrilinca bazen oluyor femalasmalar merk etme gecer.
Bende suan 62.5 hedefm ins 58 cnm senle ayni gtcez bakalim ins kisa surede ulasiriz.
Bilmiyorum ne kadarlik ilskiniz vardi bid ekac yasindasn ama tabiki unutursun hayrlisi neyse o olsun.bimiyorum ayrılık karmaşık duygulara sokuyor insanı herkesin başına gelen şeyler işte :) unutmak çok zaman almaz diye düşünüyorum ama
bu gün yediğime içtiğime açıkcası dikkat etmedim ama aklımda kalanları yazayım zaten çokta bir şey yememişimdir
öğleden sonra 1de kalktım 2 dilim ekmek 1 büyük domates
5-6 gibi çiğköfte yedim yanında maden suyu
akşam: salata ve 1 tabak makarna 2 dilim ekmek
tüm gün susadıkça şu 1 bardağı 40-50 kalori olan soğuk çaylardan içtim ve bol bol salatalık yedim
Canim gene harikasin ya masallah diyelim ☺☺Iyi geceler kk nın güzel hatunları
Az önce geldik eve,
Yine istediğim gibi geçti akşam yemeği çok şükür, hemen menüyü yazayım,
Iftarda; 1 kase mercimek çorbası
2 çorba kaşığı etli patlıcan güveç
3 adet patatesli köfte
Salata 1 dlm kavun 2 dlm karpuz yedim
2 lt su içtim. Peynirli börek pirinç pilavı ve kadayıf tatlısı vardı hiçbirinden yemedim
Sahurda da yine 1 kase special k ve 1 haşlanmış yumurta yemeyi düşünüyorum.
yarın tartıda istediğiniz rakamları görmeniz dileğiyle iyi geceleeerr
Vaoooov harikasın kuzum tebrik ediyorum seniGeçen hafta 54.8 bu hafta 53.8 çıktım kızlar hemen değiştirdim imza kısmını :)
1000 gitti :)
Spor çok iyi olmuş kuzumm iftarda kaçamak sayılmaz bi dilim kek harici bence gayet iyisiiinBilmiyorum ne kadarlik ilskiniz vardi bid ekac yasindasn ama tabiki unutursun hayrlisi neyse o olsun.
Kuzum.afiyet olsunda makarna yednde o ekmek yannda cok olmadi mi ☺☺☺
Canim gene harikasin ya masallah diyelim ☺☺
Bende menumu yazim bari
Iftarda
Az ezogelin
2 kasik tavuklu pilav yanina 1 kasik nohut az komposto
1 dilim kek
Kacamakli bi gun oldu az da yesemde artik yarn dikkatli olcam
Spor olarakda
Leslie 1 mil yaptim 40 squat yaptim
Sahur
Tost ve yarim yumurta kahvaltilik
Kuzuu makarnayla ekmek mi oda iyimişbimiyorum ayrılık karmaşık duygulara sokuyor insanı herkesin başına gelen şeyler işte :) unutmak çok zaman almaz diye düşünüyorum ama
bu gün yediğime içtiğime açıkcası dikkat etmedim ama aklımda kalanları yazayım zaten çokta bir şey yememişimdir
öğleden sonra 1de kalktım 2 dilim ekmek 1 büyük domates
5-6 gibi çiğköfte yedim yanında maden suyu
akşam: salata ve 1 tabak makarna 2 dilim ekmek
tüm gün susadıkça şu 1 bardağı 40-50 kalori olan soğuk çaylardan içtim ve bol bol salatalık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?