- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.021
Vaoooov harikasın kuzum tebrik ediyorum senibana fark attın valla mükemmelsin
Bende 40 squat 200 ip atladım 100 bacak egzersizi yaptım devamı gelcek gün içinde :))Çok teşekkürler canım sizin sayenizde
Şimdi de sporumu yaptım bugün adet olacağım büyük ihtimalle ":)
Olsun canım 300 gr da olsa gitmiş bunada şükür :))) biraz daha dikkat edersin bi kaç güne iner şişlik :)Günaydın herkese kizlar malum durumum yeni bittiği için fazla eksi göremedim hala ödem var geçen hafta 69.5 bu hafta 69.2 giden 300 gram
Aynen kuzun spor iyi geldi insan daha kendini iyi hissediyor.Spor çok iyi olmuş kuzumm iftarda kaçamak sayılmaz bi dilim kek harici bence gayet iyisiiin
Ayni olmusuz kuzum olsun bol yesil cay ic bu hafra veririz insaallahKızlar ben 400 gr almışım. İftar davetleri yaramadı bana68.6 olmuşum
Supersin bebeğim masaallah tutmussun kendini ben tutamadim ya dün en olmayacak şeyleri yedim 9 dilim börek dondurma gibi ondan az verdimKuzum masallah sana. Bende ymkde ezogelin az bulgur az nohut 2 kofte ayran salata yedim teyzemdeydum pudngle domdurma vardi ymedim spora indim yürüme bndinda 20 dkka hizlii yuruyus yptim su oldum resmen. Sabahda 60 squat yapmisdim.
9 dilimmiSupersin bebeğim masaallah tutmussun kendini ben tutamadim ya dün en olmayacak şeyleri yedim 9 dilim börek dondurma gibi ondan az verdim
1 orta boy tavada yaptım kare kare kestim gün boyu 9 tane yemisimdir ama az da olabilir s aymadim9 dilimmi
Selam güzeller fit sıkı incecik fıstıklar
Geçen hafta 52,5 bu hafta 52,1 giden 400 ama 2 gündür tuvalete çıkamıyorumve bu idrar yolları iltihabından mı bilmem karnım falan çok şiş yine de çok şükür tabii zaten az kaldı biran önce hepimiz de hedeflerimize ulaşalım inşallah herkesleri tebrik ediyorum E esrAhsm kankam üzülme sen bu hafta kızın da hastaydı baya karışık bi hafta oldu toparlarsın haftaya eminim
Kuxum 9 dilim borek derken baya cok olmadi mi baska bisey yemedin o zman dun bende 1 dilim kek yedim amaSupersin bebeğim masaallah tutmussun kendini ben tutamadim ya dün en olmayacak şeyleri yedim 9 dilim börek dondurma gibi ondan az verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?