Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kankalar tartı bana dayanamadı lo yazıyor haftaya kadar bi pil alayımda haftaya tartılayım hem adet dönemi malum zaten fazla çıkarım alırı şişim

Günaydın herkese kizlar malum durumum yeni bittiği için fazla eksi göremedim hala ödem var geçen hafta 69.5 bu hafta 69.2 giden 300 gram

Günaydın herkese kizlar malum durumum yeni bittiği için fazla eksi göremedim hala ödem var geçen hafta 69.5 bu hafta 69.2 giden 300 gram
Olsun canım 300 gr da olsa gitmiş bunada şükür :))) biraz daha dikkat edersin bi kaç güne iner şişlik :)

Kızlar ben geldim gecen hafta 69.9 gibi rakamlar cikmisti muthis sistim mide sorunluydu gecmisti bu hafta ve ilk 67.5 çıktım yer değiştirdim inanmadım 68.6 çıktım bi kac kez aynı sonucu aldım ve 68.6 olarak guncelleyebilirim kilomu giden 600 gr

Kuzum masallah sana. Bende ymkde ezogelin az bulgur az nohut 2 kofte ayran salata yedim teyzemdeydum pudngle domdurma vardi ymedim spora indim yürüme bndinda 20 dkka hizlii yuruyus yptim su oldum resmen. Sabahda 60 squat yapmisdim.
Supersin bebeğim masaallah tutmussun kendini ben tutamadim ya dün en olmayacak şeyleri yedim 9 dilim börek dondurma gibi ondan az verdim

Selam güzeller fit sıkı incecik fıstıklar

Geçen hafta 52,5 bu hafta 52,1 giden 400 ama 2 gündür tuvalete çıkamıyorum ve bu idrar yolları iltihabından mı bilmem karnım falan çok şiş yine de çok şükür tabii zaten az kaldı biran önce hepimiz de hedeflerimize ulaşalım inşallah herkesleri tebrik ediyorum E esrAhsm kankam üzülme sen bu hafta kızın da hastaydı baya karışık bi hafta oldu toparlarsın haftaya eminim

tebrikler l okurum senin hedef bu ay sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…